katy82
|
Hej hej mačkice Najprej za TamaroJ da je vse v redu,pa še za Naty* da bi blo vse ok,da bi vaju zvečer oči crkljal doma.Kolkr kol bo držimo pestke. Estrella* zate in za tvojga pa tud da bo vse v redu,po moje če bi blo kej kritičnega te ne bi kar domov poslal ampak bi te poslal na kake preiskave.Da boš mirna pa res vpraši za še kako mnenje. Kasso ful lep buši res velik,si lahko ponosna nanj, pa otročki so tud k angelčki,ful luškani. Mi pa take lušte delate s temi krofi,ma bi ga zmazala takoj zdle.Mam pa popoldne materinsko šolo tko da si bom zihr šla kakšnga kupt . Aja še to,včer sm pokazala tist filmček k ga je Špelin@ prpopala gor.Je bil tako šokiran nad porodom v vodi pa kako zgleda glavca pa v bistvu cel otrok k pride ven,da me je fehtu če ga ne bi silila,da men direkt med noge gleda k mu je mal tumač.Je oblubu da ne bo skup padu,če bo pa hotu pogledat bo pa po svoji volji.Itak sm se strinjala k men je itak najbolj pomemben,da ga mam zraven,da mi bo pomagu.Je pa res da sm na praksi vidla dva poroda v živo pa sm noge tko skup tiščala k sm to gledala,sm mislila,da me bo konc,najbrž ni treba posebi omenjat da neki cajta nismo .No sj mogoče je tud to blo krivo k je prva punca bla stara 17 let in se je obrnila stran k se je otrok rodil pol jo je pa še en doktor šival k ga kličejo mesar pa me je vse minil.No ta drugi ženski sm pa budala ponudla roko,pa mi je babica rekla,da naj pazm prste.Valda jst brihtna frajla nism mislila kaj mi bo ta ženska velka meter pa pol nardila.Na kratko:popadek,ženska vpije stiska mojo roko,jst pa zraven postelje klečim na tleh vsa mokra od bolečine k tud zavpit nism mogla,babca pa v smeh k je vidla kako me je zvil,pa mam visok prag bolečine,prosm!No ko je blo konc popadka sm dobila svojo roko nazaj,ženska se mi je ful opravičevala sam ok nism mogla bit jezna nanjo.Ampak moja roka,k bi ve to vidle,bla je zeleno modra,prsti pa vsi skupi stisnjeni en čez druzga v krču.Me je babca napodila pod mrzlo vodo jo sprat,da je vsej mal barve počas nazaj pršlo.Groza kaj mi je malo ženšče nardilo,valda je to zvedla tud moja profesorca pa je skor skup padla tolk se mi je smejala.No pa sej sam da je minil.
|