|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
31.1.2008 9:48:35   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tejč, Lana je zdele čist ista. Kar jamra, tok je že zaspana. Sem jo dala spat, pa tuli ko zmešana, tko da je spet pri men zdele. Fora je pa v tem, da imava ob 10ih telovadbo in reva še več kot eno uro potem ne bo mogla zaspat, ker bo zmešana mat telovadla. A veš kok je sitna tamuser posted image ? Tok mi narobe hodi ta ura telovadbeuser posted image .

Res blesava ura-jaz grem zdle kar ven z njo, fajn jo bom oblekla in gas, ker je ne bom polsušala.user posted image
Fajn telovadi!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
31.1.2008 10:14:31   
petrazg
oj bejbike...

Samo , da vas na hitro pozdravim... sem v totalni gužvi...

Lepo se imejte in maksimalno uživajte na sončku; jst ne bom... Anže gre pa na sprehod z babico...user posted image user posted image user posted image

lp

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
31.1.2008 11:13:43   
petra a
rogljiček-jst tud upam,da naute sam pri enem ostal,čeprav to si povedala tako prepričljivo...user posted image

tejč-lahko se preračuna,kako uveljavljati,da max. dobiš nazaj,in uveljavljaš po delih (mesecih),tako kot je napisala putka...jst sem včeri oddala...me zaj......,boš vidla,se ti bom res nasrala tamuser posted image

Majchi je pa zdele že frei telovadbe,a ne?

petra zg-super za babi, pa le poskusi it malo na zrak,navkljub gužviuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
31.1.2008 11:33:00   
vanesa24
Rogljicek-user posted image user posted image user posted image  za hisko full je lepa. Pri Kristinci igracke tut ne palijo. Najrajsi ima kak casopisni papir in sumece vrecke. Je pa tudi full nora na daljince. Sva ji nasla doma enega k nedela in je zdaj cist njen-samo kaj k ji ni zanimivuser posted image !!!!!!
Putka-Full dobr sivasuser posted image , kok je lustkana v kostumcku
dohodnina: A je to otroski dodatek? Jst tega sploh ne kapiram.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
31.1.2008 11:37:16   
felicia
dohodnina - to je v bistvu to da za lansko leto oddaš koliko si zaslužila, če si bila zaposlena ali pa si kot študent full zaslužila in ti država zračuna ali si preveč zaslužla al premal ali si preveč davka plačala ali premalo in potem dobiš denar nazaj ali pa moraš plačat davek na dohodek a ne. Če imaš pa otroke so pa to tvoji vzdrževani člani in se ti štejejo kot olajšava. Tako nekako. Dobila pa boš od davčne že izpoljnjen obrazec za dohodnino ampak moraš do danes do 00.00 oddati vlogo za vzdrževane člane da ti vpišejo v predizpolnjeni obrazec tudi otroka kot olajšavo, če ne se boš morala pritožit na dobljeni obrazec. Upam da nisem prevč zakomplicirala.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
31.1.2008 11:38:29   
felicia
Putka- a si se sama naučila šivat ko je tako lepo sešito si res nadarjena za več stvari!user posted image

zdravje je zdaj malce boljše že okoli laufam s tamalim, sva bila včerajh zvečer še v Kranju v Obiju.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
31.1.2008 12:03:18   
Putka
Hvala punce. Jaz sem v bistvu samouk, moja mami mi je stroj šenkala in ga naučila uporabljat, ampak ni nikoli več kot hlače zarobila. No, sem malo krivična, tudi kakšno cotko je zašila, ampak ne tako kot ene, ko si kostime in obleke šivajo.

Pa seveda sem brez kroja delala, kje naj ga pa dobim? Saj sem po netu iskala kostum za kupit, pa je bilo samo tole za nekje 100$, pa mi je služilo kot inspiracija - in bi rekla da je boljš uspelo. Moj kroj je bila pa kar Vesnina pižama in ena jopica s kapucouser posted image
user posted image
Pa Vesna je hotela kopita, čeprav me je kjava poučila da so v bistvu parklji (Vesna močno protestira).

Katja je pa kar fajn prehlajena, upam da ne bo tudi pri njej anginauser posted image . Je tudi že celo uro sitna, pa hoče na tla, tam joka, spet v naročje...

Tole za dohodnino pa nisem vedela, bom morala pa še na pošto danesuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
31.1.2008 12:06:51   
felicia
no Putka očitno če maš klik od NLB lahko oddaš tudi elektronsko baje mislim da je Majchi tako naredila.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
31.1.2008 12:07:58   
petra a
za samouka si odlično naredila

jst mam dve burdi z pustnimi kroji,sam jih moram najdt,mi bo še prav prišlo

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
31.1.2008 12:09:11   
petra a
al pa združiš s sprehodom in neseš na davčno,a ja,ne morš k je Katja bolna,revček mali,naj se hitro pozdravi

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
31.1.2008 12:21:23   
felicia
Punce rabim eno pomoč in sicer bi rada dala plastificirat časopis, ki smo ga kupili na Urošev rojstni dan in me zanima kje bi to lahko naredila pa da ni lih full drago? Tejč a to dela tudi bori?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
31.1.2008 13:21:19   
s u g a r
felicia - jaz take stvarce plastificiram kr sama in sicer s samolepilno folijo, k je za zvezke (dzs), zgleda tako kot npr. knjige v knjižnici. Jaz si s tem ful pomagam za našo memorybook. Plastificiram praktično vse (listje, rožice, kak listek,...), pač le tako da zaščitiš in da ne razpade. Če bi pa rada trdno kot npr. k delaš slide pa moraš najprej kupiti prav Lam Pouch (trda folija, ki jo zapečeš z aparatom) - je mal dražja varianta pa moraš imeti nekoga k ti to pol stisne na mašino. Bi se dal tud to zment, če želiš - mašino si sposojava, ti sam folijo prineseš, pa zrihtamo.

Grem jaz rito previt, ker je tko usekal, da čudn da se še ne pritožuje. 

by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
31.1.2008 13:22:10   
tejč
Tejč a to dela tudi bori?
[/quote]
Zihr, sam po moje dost kasirajo. Ne vem, loh vprašam...
lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
31.1.2008 14:11:51   
vanesa24
A je to olajsava za otroka- Otroski dodatek ki ga dobivamo od socijale?Za to nism zihr.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
31.1.2008 14:16:22   
Majchi
Feliška, jaz imam tisto mašinco za plastificirat, ker sem cenike za lokal delala. Ampak največ A4 format gre skozi, tko da kakšno Delo bi ti težko plastificiralauser posted image . Pa tud folijo imam. Ti moraš samo z Urošem na kavo pridt, pa bo problem solved. Al pa ti vse skup prinesem, ko se kaj vidmo, pa ustvarjaš sama. Kot želišuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
31.1.2008 14:38:51   
tejč
MAjchi, kako si ti dobra in vsestranska. Ko bom mela kej za službo in bo pr nas v službi zasedeno, se kar pr teb naslikam.user posted image
Feliška, razstriži Delo in boste mel puzzle.user posted image

Pa še to: mobilne hiške v Uliki so zasedene za prvomajske.user posted image
Že kaj razmišljate za dopust? KAm greste? JAz sem kar naenkrat brez idej-zato ker želimo za mal dnarja...PA sem se toook ogrela za tele hiške.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
31.1.2008 14:39:59   
Majchi
Feliška, še to: cena za en cenik je bla 500 sit in sem bla vsakič ob 5000 sit, tko da sem si raje to kupila, ki je koštala tud enih 5000 sit (ni kakšna profi varianta, ampak lepo plastificira). Ker so se cene čikov skoz nekaj spreminjale, sem mogla skoz nove cenike delat, v galvnem, men se je izplačal nakup praktično takoj.

Aja, a imaš mogoče tud časopis za 21.5.07? Al pa mogoče katera druga? Jaz bi tud Lani ful nalimala to noter, pa nimam cajtngauser posted image . Nisem takrat razmišljala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
31.1.2008 14:47:02   
Majchi
Tejč, ti kar pridi, ni problema.

Putka, sem te pozabla pohvalit. Res si faca, da si tkole zašila. Jaz grem lahko na tečaj, pa mi po mojem ne bi ratal.

Sugar, a bi ti men posodila tvoj pouch za kakšen teden? Men je ena prijateljica ponudila, da mi ga sešije, če ji mušter prinesemuser posted image . Saj ti imaš nekaj tazga, a ne?
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
31.1.2008 14:52:44   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: vanesa24

A je to olajsava za otroka- Otroski dodatek ki ga dobivamo od socijale?Za to nism zihr.

Dohodnina se od otroškega dodatka ne plačuje.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
31.1.2008 16:50:36   
vanesa24
hvala za informacije!
dopust: mi mislimo it v Zadar ali okolico Zadarja. Ma moj moz dol strica in se bo probal zment, da mu poisce apartma za manjso ceno. Ce pa s tem ne bo nic, bomo sli pa za kak teden v Ankaran k mata tast in tasca stanovanje dol.Itak pa moz ze cel let razmisla samo o morju.K si je lansk let coln kupu in bogi revez se ni mogel nic furat ker nismo sli na morje zaradi nase Kristince.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
31.1.2008 16:52:26   
vanesa24
IZVIRNO SPOROČILO: indy

user posted image

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14.vanesa24
marec, Gorenjska

1.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10.dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
user posted image

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
31.1.2008 19:27:18   
petrazg
ojla ...

Jst sem končno malo frej....user posted image user posted image user posted image . Pride jutri revizorka, pa sem morala malo prečekirat, če je vse ok, da ne bi bilo kakšne katastrofe. Sej čekiram sproti, samo ziher je pa ziher.

Putka - sem ti že povedala, sa si asica v šivanju. Jst sem za Anžeta našla kostumček za Spidermena (+ pasek + kapica)... Pa je tak smeško v njemu. Sicer se mi zdi še čisto premali  za maškare, pa se bomo šli malo dediju in babicam pokazat. user posted image user posted image

Felicia -  A4 plastifikator imamo tudi mi, tako da brez problemov prineseš...

A ma katera časopis za 26.5..... se mi zdi full dobra ideja in lep spomin, ampak sem preveč smotana, da bi se kaj takega spomnila.

Majchi - mislim, da ima takšnega poucha Putka...

Venesa24
- olajšava za dohodnino in otroški dodatek ni isto... Piši mi na zs, če te zanima...

Tejč - katalogi za prvomajske so že zunaj??? Če so, kje si jih našla? Moram malo pregledat, če je kaj ugodnega. Bi mogoče šli kam na sončeka...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
31.1.2008 19:35:14   
kjava
Putka, hudooo! Tale bambi mislim. Pa šit no, a zdej sem te jest s svojim pametovanjem o kopitih zafrknila in bo Vesna žalostna user posted image . Saj mislim, da v knjigicah tud kopita narišejo bambiju.

Jest sem pa Andreju probala lanski kostum- zajca- pa mu je še prav, bo kar tega mel, Erika ma pa eno jopco, kjer ma kapuca ušesa, pa ji bom to oblekla user posted image . Men je ta pust tok mim, komaj čakam, da bo skoz.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
31.1.2008 19:35:25   
Putka
Utrujeno dete spi... Je bila kar pridna, glede na prehlajeno stanje in rdeč nosek. Pa do pošte sva vseeno šli, sem oddala papirje.

Majchi, jaz ti lahko moj sling posodim, samo veš da je one-size, se ga ne da prilagajat. Jaz Katico bp not nosim.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
31.1.2008 19:36:52   
kjava
Kaj pa piše v teh časopisih? kolk otrok je blo tisti dan rojenih, al so prav našteti po imenihuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......