rogljicek
|
Majci, najprej kamin, potem pa gradit okrog njega, ha . Jaz še ne vem kako prijetno zna bit, je pa res, da se kar velik da prišparat na kurjavi, če je na pravem mestu. Tale naš kamin je malo na ponesrečenem mestu, v zg. štuku, tak, ki je zimski vrt, ampak je tako čudno med dvema prostoroma. Ne moreš ravno sedet pred njim. Sva razmišljala, da bi dala enga spodaj v dnevno. HIša je pa ogromna ja. Američani, kaj češ. Dez je podedoval po očetu pianino, pa orgle odkupil od brata (ne zna igrat). Od mame kupil pohištvo (ful lepo). Ima ogromno stvari. Pa še rentat jo misli Američanom potem 1x, ko se mi odselimo. Američani pa vsekakor palijo na veliko, večje je, boljše je. Punce, jaz sem pa danes prvi Cv in Portfolio poslala!!! In že dobila odgovor, dobila intervju Je pa en internacionalni indostrijski oblikovalski studio, kar sem videla na netu delajo kar fajn stvari in bi bilo kar zanimmivo delat za njih. Pa ogromno bi se naučila. Bomo videli kaj s izcimi iz tega. Kako se kaj vaši majčki zamotijo? Reye ne zanima nobena igrača več kot 5 min, zelo rada ima pa kar je v predalih, pa koše za smeti, papir, vreče, kable,... kar ni zanjo. Zdej svoj glavniček liže že zadnjih 5 minut, je tko dober. Včeraj sem ji 1. dala Hippota za probat- jabolko, borovnice- ga ne mara! Jaz ne vem kaj je s to punco. Kar naj bi bilo okusno, ne je, kar pa ne, je pa nora na to (npr. navadni jogurt, navadne kuhane ovsene kosmiče, koleraba,...) Čudno je to. Aja, pa 6 zobkov ima naša dama, mogoče zato gricka glavniček
|