|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
30.1.2008 10:45:04   
Majchi
Hehe, to bo vesela, ko bo prebrala, kako jo opravljamouser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.1.2008 10:47:11   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tejč, ti pa imaš za zlikatuser posted image . A to že za punce tud razmišljaš? 

ma ne. za bratovo punco še enga... jz mam pa tud drgač velik za likat, ja...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Pa Bambina je tud takale hudičkauser posted image .

točno!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
30.1.2008 10:50:03   
tejč
Ve bi mogle zdle Mašo videt, jz crkujem od smeha zraven:

najprej se je na radiator dvigvala, da mi je sesalc izštekala, zdej se je dvignila na rob škatle z igračami in ven vleče ni da ni igrač...
najdla je mokre robčke in mi je cel paket ven zvlekla, ko sem jaz veselo ogledovala net strani http://www.istraturist.com/HR/Apartmani/Sol_Stella_Maris_1379.itu

Bi še katera šla v takole vilo? Hmmm, jaz takoj, če bi mela dnar!

O, madona, kok je že ura, moram še v dva konca, pol pa na plavanje. Adijo!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
30.1.2008 11:05:53   
rogljicek
Tejč, itak, da greva v šoping za likalnike, nisem pozabila. Ne vem pa, če je kaj popusta na količino, verjetno ne, ker je štacuna za frizerje in ti nabavljajo več kot po 1 komad. Predvidevam. Aja, sem te zadnjič pozabila vprašat. Kakšen pa je ionski likalnik? Jaz mam keramičnega, pa je zakon. A si ti začneš likat mokre lase? Men je frizerka rekla, da vedno likat na suhe.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
30.1.2008 11:09:09   
rogljicek
Tole je pa naša bajta. Če katera zaide v naš konec, mamo dost prostora za prespat.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
30.1.2008 11:32:57   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Ko sem tegale prileplauser posted image , sem se pa spomnila na petro a. Kje pa je kej?user posted image  No, dej prid mal nagajat gor.user posted image

user posted image  evo mene user posted image

user posted image user posted image  Pa Bambina je tud takale hudičkauser posted image .

men se tud zdiuser posted image user posted image user posted image

user posted image Ja pa kako ste pa mene za hudičeka lahko razglasili? Jaz sem ja največji angleček daleč naokoli user posted image user posted image
Rogljiček dober izgleda tale vaša hiška. Kdaj bo vselitvena fešta, da vam pridemo malo kaosa narest z našimi malčki? Mogoče je malenkost predaleč, ane user posted image
Alina user posted image user posted image bravo za vstajanje! Mi bomo izgleda še nekaj časa na stopnji plazilcev. Hmm, pravzaprav še niti to ne. Čeprav, zdaj že gre za kakšen cm ali dva naprej, ampak pravega plazenja še pa ni.
Uroš je tud tak frajerček user posted image
Griša je danes imel samo 37,1° C, edino kašlja pa ful. Ampak spi pa ogromno. Včeraj je zaspal ob sedmih, ob šestih je popil mleko in zaspal nazaj do devetih. Grem kuhat...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
30.1.2008 11:37:10   
BAMBINA_
Ekola, Petrinja, sem te dodala na seznam za VSM in za piknik v maju user posted image

user posted image

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja

marec, Gorenjska

1.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10.dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja

user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
30.1.2008 11:38:37   
BAMBINA_
Aja, sem vas hotela vprašat malo za otroške sobce. A kaj veste kje imajo kakšne cartkane? 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
30.1.2008 11:53:47   
indy

user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy
marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
10.dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
user posted image

[/quote]

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
30.1.2008 12:13:19   
indy
Oj.

Rogljiček res velika hiša oz. bajta in tako svetla.Super mi je zelo všeč.Čestitke.

Mark ima pa v petek zobarja.user posted image  Pa sploh še zobkov nima. Men je to res smešno, sam kaj čmo tako je.

Moja mami je bila  pa včeraj operirana, so ji žolč odstranili.Danes so jo pa že domov dali.user posted image  Imajo v KC tako gužvo, da včeraj, ko je še na sprejem čakala in še ni imela postelje, so jo že v operacijsko klicali.user posted image
Danes pa je morala spakirati svoje stvari, ker je poleg postelje že čakala nova pacientka.user posted image

V pon. sva šla z mojim pogledat dvojčici. Joj kako sta maceni v primerjavi z Markom, ko se je rodil. Sedaj še treh kil nimata, Mark je imel pa že ob rojstvu čez 4kg. Ampak sta pa tako luštkani. Me je moj takoj začel miriti, da mi ne bi kaj šimilo v glavo, za še kakšnega.user posted image

Jaz sem skuhala rižoto, zdaj pa čakam, da mali možek ustane. Potem bova pojedla pol pa mislim, da bova šla v Mercator Domžale.
Imam darilni bon za zlatarno, pa ga moram kmalu izkoristiti, pa bom šla malo pogledat, če imajo kaj lepega zame.user posted image

Joj pa čevlje si moram kupit. Se pozna, da kar precej dirkava naokoli.Gume na vozičku zlizane, čevlji v razpadu,.......user posted image
Tudi jaz na lahki dieti.No nič hujšega, samo sladkarije pa maščobe sem črtala iz jedilnika, pa večerje ni. Upam da se vzdržim čimdlje.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
30.1.2008 14:09:35   
kjava
Čav, babe!
Vidim, da vam ful dogaja, še posebej dodi, ki ji ena čistunka najeda zarad maškar user posted image  

Naša dva mulčka sta oba prehlajena ko norca, mi kar prav pride, da jih ni treba ven pelat, ker se učim. Btw- petra a, jest mam tud 7.2. izpit.
Erika dva dni ni kakala, dons zjutraj je bla pa tok posrana, da sem jo kar z bodijem vred v banjo postavla. Do vratu.

Rogljiček, huda bajta! user posted image

Indy, kaj lepega si kup v zlatarni!user posted image

Nič, se šibam naprej učit. Dijo.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
30.1.2008 14:17:00   
felicia
ojla
na hitro.

rogljiček- maš full hudo hiško.  Pa veliko svetlobe kar mi je zelo všeč. Pa kamin ufffffffff!

vreme- brrrrrrrrr mrzlo in nič toplo hahahah

indy- hitr po nove čevlje pa nove letne gume za vozek

putka- kje siiiiiiiii?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
30.1.2008 14:24:56   
Putka
Tejč, sem te zbrisala iz telefona, mislim... Jaz sem bila v blokih čist pod malim gradom (al kako?), je zraven Spar pa mislim Pikapolonica... Pa k enmu šipcu sva šli na burek (go go Monti!), no vsaj krofa si nisem privoščila, so jih vsi kupovali.

Sem te mislila vprašat, če greste na pustno povorko na Vir. Je v nedeljo dopoldne, pa neke delavnice za otroke in Foxy Teens (user posted image ) in klovn bo.. Pa bi jaz vesno peljala, če se bo še kdo našemil? Slučajno veš ob kateri uri bo, Tejč, Indy?

Ker gremo vsako leto na pustovanje v festivalno dvorano, letos pa en sošolc rojstni dan ravno v soboto popoldne praznuje (user posted image sem bila tolk besna, ker ženska še pomislila ni da je pustna sobota, jaz pa krvave prste od šivanjauser posted image ).

S Katjo sva bili v MC na kavo še z enim majčkom, ki je bil precejvečji od katice nazadnje, zdaj ga pa po višini lepo lovi. Skoraj ni bilo razlike, razen da ima mali že krepko čez 11 kg (12.8.rojen).

Rogljiček, kakšna bajta! Koliko vas bo? Še 5, 6 otrok?user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
30.1.2008 14:31:19   
lex
indy prosim strogo zabičaj svoji mami naj 1 teden počiva in pusti vse pri miru, potem pa počasi in naj ne dviguje kaj preveč, ker lahko dobi od tega ali kilo ali pa ji notranji šivi popokajo. Pa diete naj se strogo drži.

rogljiček - norabajta, še posebej mi je všeč mansarda s tistmi okni - ljubim sonce zato pa gradimo svoje, da se te user posted image  sence in mraza rešimo. Kakšen je pa ta kamin (navaden ali je kaminska peč, ker mi je noro ušeč.)

morem it ker je tečna za popiz.....

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
30.1.2008 14:31:30   
Putka

user posted image

13. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy
14.
15.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
10. dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14.
15.
user posted image

Imate kaj proti, če sem datum marca prestavila? Je lex napisala, da je tisti dan v Ljubljani popoldne že zmenjena, da ne bomo nosečke z vožnjo matrali? Saj rogljiček je tudi še tukaj do nekje 20.2?. Če se ne strinjate, bomo prestavili nazaj na ponedeljek, 10.2.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
30.1.2008 14:36:32   
rogljicek
Jaz imam 13. marca predstavitev v Celju user posted image  Čaki, a ni Lex rekla, da ima srečanje februarja?!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
30.1.2008 14:53:42   
Majchi
Vauuu Rogljiček, res huda bajta! Pa velika je tudi! Bravouser posted image ! Men je tud všeč, da ima kamin.
Moja starša ga imata in ker sta kuhinja in dnevna povezani in ker večino časa preživita ravno v tem prostoru, jima pozimi sploh ni treba kurit na centralno. Celo sezono kamin laufa, samo v kopalnici malo radiator odpreta ali pa vsaj talno prižgeta, spalnico imata itak rada mrzlo, za garderobno sobo in pisarno je pa itak vseen, ker skor nič nista tam. V glavnem, ne moreš verjet, kakšna prijetna toplota je to. Da o vzdušju sploh ne govorim. Če bom kdaj zidala, bo kamin prva stvar, o kateri bom razmišljala.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
30.1.2008 16:25:50   
Putka

user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy
14.
15.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
10. dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14.
15.
user posted image

Popravljenouser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
30.1.2008 16:28:35   
petra a
rogljiček-kaj nisi rekla da gledata za hiško,mater,to ni hiška,to je HIŠA,BAJTA,OGROMNA BAJTA!!!user posted image user posted image lepa,res krasna in svetla,uf,pa kaminuser posted image kok sob ma? (da si bomo pol punce znale zračunat kok majhnih škratkov bo šeuser posted image user posted image user posted image )

bambina-kakšen angelček neki,ti si pravi zmajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.1.2008 16:30:53   
Putka
Še mojo umetnino dodajam. Sem že pošteno naveličana šivanja, pa moram še svojo masko dokočat. Sem jo enkrat že naredila (samo kapico bom imela), pa je bila premajhnauser posted image .

Še prigoda z Bambijem: sem limala in rezala učke, da bodo ja lepi kot na sliki. In potem enega nikjer, pa Vesno obtoživa, da ga je nekam odnesla. Sem bila čist obupana, a novega se mi ni ljubilo delat, na koncu se vdam.. In potem zvečer dragi pospravlja mizo v dnevni in iz sadnega čaja potegne ven - oko! Obarvano rozauser posted image . No, sem uspela rešit, malo belila pa je skoraj enak kot ta drug. Ker mi je itak bež blaga zmanjkalo, tudi če bi hotela še enega narest ne bi šlo.

user posted image

user posted image

user posted image

Navdušenje je očitnouser posted image Vesna se je tako kislo držala..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.1.2008 16:33:07   
rogljicek
Majci, najprej kamin, potem pa gradit okrog njega, ha user posted image . Jaz še ne vem kako prijetno zna bit, je pa res, da se kar velik da prišparat na kurjavi, če je na pravem mestu. Tale naš kamin je malo na ponesrečenem mestu, v zg. štuku, tak, ki je zimski vrt, ampak je tako čudno med dvema prostoroma. Ne moreš ravno sedet pred njim. Sva razmišljala, da bi dala enga spodaj v dnevno.
HIša je pa ogromna ja. Američani, kaj češ. Dez je podedoval po očetu pianino, pa orgle odkupil od brata (ne zna igrat). Od mame kupil pohištvo (ful lepo). Ima ogromno stvari. Pa še rentat jo misli Američanom potem 1x, ko se mi odselimo. Američani pa vsekakor palijo na veliko, večje je, boljše je.
Punce, jaz sem pa danes prvi Cv in Portfolio poslala!!! In že dobila odgovor, dobila intervju user posted image  Je pa en internacionalni indostrijski oblikovalski studio, kar sem videla na netu delajo kar fajn stvari in bi bilo kar zanimmivo delat za njih. Pa ogromno bi se naučila. Bomo videli kaj s izcimi iz tega.

Kako se kaj vaši majčki zamotijo? Reye ne zanima nobena igrača več kot 5 min, zelo rada ima pa kar je v predalih, pa koše za smeti, papir, vreče, kable,... kar ni zanjo. Zdej svoj glavniček liže že zadnjih 5 minut, je tko dober.

Včeraj sem ji 1. dala Hippota za probat- jabolko, borovnice- ga ne mara! Jaz ne vem kaj je s to punco. Kar naj bi bilo okusno, ne je, kar pa ne, je pa nora na to (npr. navadni jogurt, navadne kuhane ovsene kosmiče, koleraba,...) Čudno je to.

Aja, pa 6 zobkov ima naša dama, mogoče zato gricka glavniček user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.1.2008 16:35:44   
rogljicek
Putka, ti si pa pravi ekspert, super je tole. Kaj pa Vesni ni blo všeč?!?! Ma te punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.1.2008 16:39:28   
rogljicek
Petra a, sob je ne vem kolk, velik user posted image . Zgoraj 2 + zimski vrt oziroma dnevna + kopalnica, srednji štuk 2 veliki sobi + dnevna + kopalnica + kuhinja, spodaj soba za goste + kopalnica + kuhinja + shramba + kurilnica + 2 garaži. Jao, kolk za pospravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.1.2008 16:55:49   
petra a
po tem kar si napisala jih je lahko 3...ne,neeeee,prostora je več,še kkšnga zravnuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
30.1.2008 16:56:59   
petra a
grrrr,sovražim pospravljanje

rešitev je,da eno tako kt je Tejč zaposlite (tejč brez zamere, s tem mislim pridno kt mravljica)user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......