|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
30.1.2008 16:58:14   
petra a
Putka-dobr ti je tole ratal...ja,kwa se nau kisl držala,če jo pa obtožta da je uč zgubila,ti ti

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.1.2008 17:04:18   
tejč
rogljiček, sem ti poslala privat mesiđ, da naujo babe vse popeglaneuser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.1.2008 17:15:48   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

grrrr,sovražim pospravljanje

rešitev je,da eno tako kt je Tejč zaposlite (tejč brez zamere, s tem mislim pridno kt mravljica)user posted image

JAo, petra a, hvala za tale kompliment, ampak mamo tud mi dostkrat štalo-če bi npr. včeri putka pršla, bi se male valjale v drobtinha in smeteh po tleh...user posted image  Sicer pa moraš prit kej na obisk zdej, ko si preseljena dlje.user posted image

Putka, SVAKA TI ČAST ZA BAMBIJA! KAPO DOL!PA si mela to kak kroj???

Rogljiček,ma, odkod vam dnar za take bajte?user posted image user posted image user posted image  Prav lepa je, res, uau! Ampak velka tud...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.1.2008 18:52:04   
rogljicek
Tejč, dnar za bajto?!?! Mamo srečo, da ima Dez tolk fajn službo, da mu plačajo določen znesek letno za najemnino/nakup (ki ga ne dobi, če ne najama ali kupi). Pa sva se odločila, da je bolje kupiti kot najemati. Če po npr. 10 letih prodava, še vedno odkorakava z nekaj denarja v žepu, če pa najemava, pa odkorakava z 0.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.1.2008 18:53:14   
rogljicek
Hiša je res ogromna, ampak z otroci pa mislim, da smo končali.

Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.1.2008 19:46:36   
Majchi
Punce, če je slučajno katera pozabila. Jutri je zadnji dan za oddajo obrazca za uveljavitev oljašave za vzdrževanje družinskih članov.
Jaz bi skor zaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.1.2008 20:18:27   
tejč
majchi, hvala. imam prav, ne, da olajšavo uveljavlja le eden od staršev? sem že čist pozabila tole...user posted image

cappy, a veš, da smo mele z mašo danes zadnje nadomeščanje? je klemen neki pobrklov...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
30.1.2008 20:37:16   
rogljicek
uveljavitev oljašave za vzdrževanje družinskih članov.

Joj, jaz pa nič ne vem o tem user posted image  Kaj naj bi to pomenilo? A se to da na netu izpolnit?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.1.2008 20:44:34   
tejč
Rogljiček, mogoče boš tule kaj pametnega našla...
http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe/dohodnina_za_fizicne_osebe_pojasnila/davcne_olajsave/posebne_davcne_olajsave_za_vzdrzevane_druzinske_clane/

Neposredna povezava do sporočila: 1484
30.1.2008 21:02:03   
rogljicek
Vuf, tole je šlo pa za las. Sem zbrskala obrazec na netu, klicala mami. Ati nese jutri na davčno.
Še dobro, da imam vas user posted image , ker jaz sem čist levak za take zadeve.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
30.1.2008 21:02:37   
Majchi
Rogljiček, ja, da se na netu izpolnit in sicer na spletni strani edavki. Ampak samo, če imaš naložen kakšen certifikat, npr. SIGOVCA ali pa NLB klik. Jaz imam klik, pa je šlo skoz.
Se pa ful pozna pri dohodnini. Jaz bi mogla doplačat 141 eur, če dam pa Lano za olajšavo, pa dobim okrog 360 eur. Še dobr, da sem se zrajtala, ampak bi skor zaj...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
30.1.2008 21:03:17   
Majchi
Aja, si že zrihtalauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
30.1.2008 21:24:22   
Putka
Lejte, glede tele dohodnine ni take panike. Ta obrazec je za to, da ti že vnaprej vpišejo olajšavo za otroka in bo potem tudi odmera prej prišla. Če pa ne oddaš, pa še vedno lahko naknadno vpišeš, do konca marca lai do kdaj se oddaja dohodnina. Tako mi je razložil fotr.

Tejč, lahko si tudi delita otroka, pol leta eden, pol leta drugi, al pa 75:25...

Majchi, naju s Katjo jutri ne bo, je mala prehlajena, pa res ne bi rada še ene viroze fasala. Se bom probala pa zmenit za varstvo popoldne, da grem jaz lahko migat.

Rogljiček, veliko prostora za pospravljat, ja. Upam, da ne boš mela skoz gostov, ker imaš toliko frej sobuser posted image . In še bolj upam, da res nisi zaključila z otročki, ko vama je pa tale tako dobro izpadla. Škoda nehat, če imata tak super muštr.

In držim pesti za job intervju. Dober začetek.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
30.1.2008 22:25:59   
lex
jaz pridem v LJ 13 februarja, ampak bom tud marca, mi ni panike. Edino 13 marca mi ne paše, ker ima moj ati roj. dan, vse ostalo mi je čisto OK.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
30.1.2008 22:27:06   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Lejte, glede tele dohodnine ni take panike. Ta obrazec je za to, da ti že vnaprej vpišejo olajšavo za otroka in bo potem tudi odmera prej prišla. Če pa ne oddaš, pa še vedno lahko naknadno vpišeš, do konca marca lai do kdaj se oddaja dohodnina. Tako mi je razložil fotr.

Putka, letos je z dohodnino drugače (spet sprememba). Kdor ne javi olajšave za družinske člane do 31.1., je pač nima. Vse ostale olajšave so sedaj zakonsko določene in ne rabiš več kakšnih računov zbirat. Letos namreč dohodnine ne bomo izpolnjevali, ampak bomo že kar dobili končno odločbo. Edina stvar možna je še pritožba.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
30.1.2008 23:35:00   
lex
ampak olajšavo javiš, če je nimaš med letom oz. če boš imel kakšno spremembo. Tako da jaz je ne bom javljala, ker jo uveljavla celo leto sprememb pa tud ne bo. Tako sem jaz razumela napotke, če je narobe me prosim razsvetlite.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
30.1.2008 23:50:34   
Majchi
Ja Lex, pravilno razmišljaš. Ampak zame npr. je to nekaj novga, ker sem rodila prvo olajšavouser posted image , pa je vse novo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
31.1.2008 7:08:00   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ja Lex, pravilno razmišljaš. Ampak zame npr. je to nekaj novga, ker sem rodila prvo olajšavouser posted image , pa je vse novo.

kako simpatično povedano, sem se morala nasmehnit...

pa dobro jutro vsem, kavico sem že spila-pa ve?
feliška,kako zdravje? in katja?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
31.1.2008 7:19:11   
dodi
Dobro jutro!

Mene boli grlo,iz nosa lije,malo vročine...user posted image  bom vzela kak Lekadol in upam,da bo bolje.
Jaz sem tudi včeraj oddala olajšave.-Moj ima otroke prijavljene med letom,jaz pa potem porabim kar ostane njemu...in upam,da bo potem odločba čim prej in da dobimo evroteuser posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim,moram spravit otroke na kombi.....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
31.1.2008 7:26:51   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Moj ima otroke prijavljene med letom,jaz pa potem porabim kar ostane njemu...

dodi, a to pomeni, da imata % olajšave-vsak nekaj? Očitno sem prebutasta za tele zadeve.user posted image
Pozdravi se-ne bom rekla počivaj, ker...user posted image

Če Maša ne bo težaven otrok, ne maram nič! Jao, kako najeda navsezgodaj! Ob 6 vstane, se igra in leta okrog, d ajaz Ajšo zrihtam, zdle pa že na smrt zaspana in jo dam v postlo in ne pomaga NIČ, da bi se umirila! Jao, jao, že navsezgodaj-zdaj jo bom pa kar samo pustila, pa naj teži kolkor hoče, dost mam!user posted image  Me že hrbet boli od sklanjanja, sem jo držala, božala, nič ne pomaga. Eh! Vsepovsod podobne zgodbe.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 31.1.2008 7:27:40 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
31.1.2008 7:32:42   
dodi
Na dohodninsko napoved oba napiševa vse otroke.
Jaz pa potem spodaj rešim še eno rubriko,kjer vpišem da uveljavljam razliko,ki je moj ne more porabiti...pa midva itak dobiva vse nazaj...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
31.1.2008 9:31:39   
tejč
dodi, ja, točno, hvala za info, saj res, to vpisuješ v un obrazec,user posted image user posted image jaz

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
31.1.2008 9:34:12   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: dodi
Na dohodninsko napoved oba napiševa vse otroke.
Jaz pa potem spodaj rešim še eno rubriko,kjer vpišem da uveljavljam razliko,ki je moj ne more porabiti...pa midva itak dobiva vse nazaj...

Aha, zdej šele štekam, kaj je tista rubrika spodaj. Hvala Dodi.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
31.1.2008 9:36:01   
s u g a r
hej hej

sam tolko - mi tudi ne gremo migat danes - neki smo fasal zamašen nosek ponoči in nerganje - tako, da ne grem reskirat.

Žal.

Drugače pa se moram zdele ful pozanimat kako in kaj je z oddajo teh "novih" obrazcev. Ja tudi mi imamo na novo to olajšavo user posted image user posted image .

Se tipkamo.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
31.1.2008 9:37:02   
Majchi
Tejč, Lana je zdele čist ista. Kar jamra, tok je že zaspana. Sem jo dala spat, pa tuli ko zmešana, tko da je spet pri men zdele. Fora je pa v tem, da imava ob 10ih telovadbo in reva še več kot eno uro potem ne bo mogla zaspat, ker bo zmešana mat telovadla. A veš kok je sitna tamuser posted image ? Tok mi narobe hodi ta ura telovadbeuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......