|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
30.1.2008 14:12:23   
Pikca
ojej Dskubin, dobro, da ste spravili košček ven!

A veš, da je blo meni kar malo čudno, ko si rekla, da boš še malo pustila, pol pa konc - veš zakaj, ker si ne predstavljam, kako bo pol otrok vedu, da do zdej je lahko, zdej pa ne sme več.
...ja to pa res... če je ne, je ne.... mi smo pa to dovolili, s tem, da sem jo učila, kako je treba (no ja je bla že malo večja, ko smo DVD kupili), ne dovolimo pa recimo tolčt po njem ipd.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
30.1.2008 14:13:44   
dskubin
potem bomo imeli napol prazno stanovanje

Pa bo zgledalo kot naše user posted image . Ne, sej če so po tleh nastlane igrače je itak vse polno user posted image .

Aja, pa tisto glede NE - jaz mislim, da čisto dobro razumejo, ka to pomeni, samo nas pač preizkušajo, do katere mere lahko grejo. K, sej veš, kako izgleda - ti tuliš NE, NE, pa najprej malo počaka, pa te lepo pogleda (češ, kaj sploh hočeš?), pa se nasmehne, pol pa navalil. Ko pa ga stran odvlečeš, pa hiti nazaj delat isto neumnost, ker mu je zabavno, da ga loviš in stran vlačiš - se mi zdi, da je štos v temu, da mislijo, da je to point igre - ker če unga prepovedanega ne takne, ga ne boš lovila in vlačla stran user posted image

mi smo pa to dovolili, s tem, da sem jo učila,

Ja, sej nečakinja si je tudi v taki starosti sama filme vrtela, ampak nam še na kraj pameti ne pade, da bi Draža še učili kaj takega (sicer sem 100%, da bi bil sposoben to doumet, pa delat) - ker je tolk firbčen (pa tamala gre po njegovih stopinjah), da bi sigurno začel gledat, kako to deluje (mislim - od znotraj). To ima po očetu, je potrebno vse razstavit, pogledat, kako je skup dano (pa ni važno, če pol ne gre nazaj na prvotno mesto, važno, da ve, kako je narjeno). Obožujem LEGO kocke (pa da ne bi mislile, da ne poskuša dat stran tud tisto, kar ne gre) user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.1.2008 14:15:44 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
30.1.2008 14:37:00   
A-N-J-A
tinaaja-ne nima prečke za nogice,pač so ji dol visele,kmal jih je pa lahko že na pedala dala.
Mi smo jo meli kar dolgo privezano ker je hotla dol skočituser posted image .
Drugač pa jaz tricikla ne bi več kupovala mi je čist zgrešen nakupuser posted image .Bomo vidli kolk ga bomo za B uporabljal.
Family bike ma moja sestrična in je bla ful zadovoljna z njim.Lahko vprašam če proda.
Sedež za na kolo imamo tazga:
user posted image
Tisti za poležat ni najbolj praktičen,ker ful težje zavijaš(ravnotežje),otrok pa nič kaj lepše ne spi(glava mu binglja kotuser posted image ).
Mi smo meli Elo najprej spredaj in se veliko lažje pelje in tud E je bolj uživala.

meaa-a lahko zrihtaš za vsa kolesa Schwinn popust. Mi mamo namen Eli kupit za rojstni dan tega(ne sme bit roza da ga bo lahko še B vozuuser posted image )
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
30.1.2008 15:02:45   
erna14
Family bike ma moja sestrična in je bla ful zadovoljna z njim.Lahko vprašam če proda

zakaj bi ga pa prodala,ce je full zadovolnauser posted image user posted image

dskubin-ja se strinjam z tabo da mora ze od zacetka vedeti otrok kaj mu je dovoljeno in kaj ne,sam ves kako prva beba pa tko ti je se neki casa vsec ce neki novga ugotovi in potem mal razmislis in ugotovis da pa to le ni tok dobr,da obvlada ravn tisto zadevo katero bi mogoce lahko preskocu.ccccccc sm pametna a neuser posted image
dajadada-lahko vprasam jaz eno frendico k ji ena gospa dvojcka cuva,ce bi hotla se enega,pa ti zvecer sporocim,oblubim ti nc ne,sam vprasam lahko veenuser posted image
urla-user posted image user posted image user posted image  sccsccccsssc stran vrocina,hitr se pozdravte
draja-super za vrtec,sem full vesela da je temu tako in ti raje zivo k zigatu prpel da se bosta igrala
tinaaja-a ti ni dal miru,si ga narocilauser posted image
kati-uzivite na plavanjuuser posted image
pikca-super za zivo in uspeli pregled,kje pa je sezamuser posted image men se zdi da jo ze neki casa nism nc zasledila ali pa men spomin pesauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
30.1.2008 15:06:00   
erna14
aja sibam zdele mojmu kosiv prpravt sem dons v nulo hude spagete nardila,tok so dobri da sem tok pojedla da me bo razgnal pa nisem ne vem kam obozevalec makaronov,tile dons so pa user posted image
moj tamal je zdele prvic danes koncno zaspaluser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
30.1.2008 15:06:15   
tinaaja
Anja, thx. Bom najprej na svojega probala montirat en sedez, da vidim, ce je OK. Tricikel pa bom tud prej stestirala, da ne bomo brez veze kupovali.

Kaj pomeni NE, naj bi otroci vedeli ze okoli 7meseca... Tko da zdaj naj bi ze ziher user posted image Mi2 sva imeli danes ze 3 ornk NE lekcije, in posledicno tri ornk joke histerije. user posted image user posted image user posted image Na vsak nacin bi se igrala z Ajino vodo (tega ne morem umaknit - ima aja svoj prostor in se bo morala B naucit, da to ni za igrat).. PA letvice mi hoce dol dajat.. Pa s printerjem se igrat user posted image Ampak imas Dksubin verjetno zelo prav (si mi dala idejo), da ce jo odnesem stran, je to lahko igra zanjo. Tko da zdaj je Ne in je ne odnesem, ampak samo umikam roko. je ornk dojela, kaj hocem user posted image jok je bil ravno tako ooorrnkkkk user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
30.1.2008 15:20:01   
A-N-J-A
zakaj bi ga pa prodala,ce je full zadovolna

Mogoče zato ker je mali star 5 letuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
30.1.2008 15:21:00   
dskubin
ampak samo umikam roko. je ornk dojela, kaj hocem jok je bil ravno tako ooorrnkkkk

Aha. Tudi mi delamo isto. Pa tudi reakcija je identična. Take krokodilje tečejo, kot bi ji vzela najljubše, kar ima (pa čeprav hoče samo po smeteh pobrskat).

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
30.1.2008 15:36:19   
pocka
Ja te NE lekcije so tudi pri nas prisotne, ampak se mala ne pusti dosti motit, uf bo še pestro, zgleda,da bo ena ornk trmica. Jo pa tudi jaz velikokrat odnesem stran, bom zdaj poskusila brez tegauser posted image ..

kati - tisti traxx tricikel,ki si ga videla zadnjič v Tivoliju, koliko je bil otrok star? Me namreč skrbi, da ni v redu,ker nima tistega podstavka za nogice, se dajo sicer pedala fiksirat (vsaj tako razumem iz tiste slovenštine v opisuuser posted image ), me pa skrbi, da jih ne bo dosegla. Glih toliko vprašam, če si si slučajno malo bolj ogledala zadevo?user posted image

kavica v petek (obalke) - mene verjetno ne bo, je moj fraj, pa bomo raje skupaj. Sicer pa, potem,ko bom v službi bom delala večinoma tam zraven Kapitanije, tako,da bom lahko kgaj uletela na "malico", če boste kaj tam ( vsaj tiste,ki ne boste še šle v službo).

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.1.2008 16:05:48   
dolgolaska
POZDRAVLJENE!
...da ne boste mislile da sem vas pozabla....ne nisem samo nisem se utegnila javit...en kup problemov....
Sem se razšla z Lanovim očkom in ni  mi bilo lahko...ampak sedaj sem stvar že malo prebolela in je lažje,zato pa vam tudi pišem!
Upam,da se vam bom od sedaj naprej bolj redno javljala!

Mali je ok...jemo vse...kakamo tudi na kahljico...že hodi sam...imamo 5 zobkov...dva spodaj in tri vzgoraj!
Pri zadnjem pregledu pred cca. 1 mesecem je bil mali težak 9740g in 76cm velik....
Kolikšni so pa vaši malčki?
To je tko na brzino od mene vse...se še javim in upam da nite prehude name!!!!

LP 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.1.2008 16:21:05   
tinaaja
Saj ne morem verjet - dolgolaska wlcome back user posted image user posted image user posted image

Vec pa pol, ker B tuli... je prej glih zaspala, pa jo je aja z repom zbudila user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.1.2008 16:24:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
kati - tisti traxx tricikel,ki si ga videla zadnjič v Tivoliju, koliko je bil otrok star? Me namreč skrbi, da ni v redu,ker nima tistega podstavka za nogice, se dajo sicer pedala fiksirat (vsaj tako razumem iz tiste slovenštine v opisuuser posted image ), me pa skrbi, da jih ne bo dosegla. Glih toliko vprašam, če si si slučajno malo bolj ogledala zadevo?user posted image

Na žalost je bil otrok nekje na igralih. Bicikel je pa sameval.

Puser posted image  pa to štemanje ku****. Spet so mi otroka zbudil. Jst se ne grem več!!!!

U, dolgolaska!!! user posted image  Kako pa si ga naučila, da kaka na kahljico user posted image  Mi bi tud user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.1.2008 16:28:43   
tinaaja
no ze spi... dolgolaska, zal mi je, da sta se razsla user posted image sem pa vesela, da si se pobrala in gres naprej. je moralo biti zelo tezko verjetno. upam, da si imela vsaj podporo starsev.daj kaksno slikco lana gor user posted image a pa ze hodi, bravo user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.1.2008 16:33:12   
Pikca
dons pa tud naši sosedje štemajo, naš tamal pa bolan, bi  ful spal, pa ne moreuser posted image  evo Kati, zdaj te razumem... 

Dolgolaska, WB user posted image  

ne mor nemn pisat, ker mi  J er nej   sko z                 neki  po t   ipkovnici   pritiska, je                po gru nta l, dase   pol  na   ekranu  s pre min ja  in je čist navdušenuser posted image                     

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.1.2008 16:49:44   
dolgolaska
ja blo je zlo težko...mali je bil star 2meseca pa pol,ko sva se razšla....ko se sedaj spomnim...dobra sem bla da sem to dala čez...ne vem če bi bla sposobna še enklrat čez to....
ampak življenje gre dalje...jaz živim naprej in to je to
živim samo zase in za mojega malega sončka!!

kako sem ga navadla na kahlco...hm ...sej ne gre vedno ,ampak vedno ko sem mu zjutraj dajala za jest se je posračkal...in potem sem probala in sem ga dala na kahlico in je blo....ratalo!
in kadar pop.spi in se zbudi s suho pleničko ga dam na kahlco in se polula....ima eno tako račko z ročkami(kahlco) in je fulll rad gor...ponavadi ko ga hočem dat dol in zavit v pleničko joka,ker hoče sedet na "rački"

ja mali je en teden preden je dopolnil 10 mesec shodil....sicer je včasih štorast ku sam user posted image ,včasih pa prehodi celo naselje sam...seveda ga morm pazit ker ga nosi levo desno nazaj in naprej...ha ha ...ampak gre,vsak dan boljše in bolj stabilno!

Slike ja...sej sem hotla neki prilimat,pa ne gre...ne znam...vedno mi napiše da je prevelika slika...kr neki!
bom probala še enkrat!...prav pa bi mi prišla tudi kakšna pomoč!
HVALA!

LP!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.1.2008 17:17:48   
draja
Ooooooo Dolgolaska user posted image user posted image user posted image Dobrodošla nazaj! Pa bravo zate, da si premagala najhujše in greš z optimizmom naprej!
Lan je pa res korenjak, da že takole hodi!

Barči ja, Živa bo res zajčicauser posted image . ja itak ne, če sta pa starša obsedena z zajciuser posted image . Sva si rekla, letos ji lahko še midva izbirava pa naj bo zajec, vprašanje kaj bo hotela pol naslednja leta bituser posted image .

Kati nisem je še slikala v kostumu, ker se mi še suši. Mi ni dal mira, pa sem ga šla oprat, zdaj se mi pa že 2 dni suši.

Pikca joj upam, da se Jernej kmalu pozdravi!

Erna prideva z Živo drug teden na igralno uricouser posted image .

Dajadada jaz še vedno stiskam pesti...... Drugače pa poznam mamico iz tvojega kraja, ki je vsak dan težila v vrtcu in na koncu zdaj marca dobila mesto, ker so slučajno izpisali enega fantka, ki je bil skoz bolan. Tako, da se splača mal tečnarit.

Beseda NE Živa je en podoben primer kot Nejc. Bolj kot je NE in AJS bolj tja rine. Zdaj mi je začela že sama s prstom žugat, ker ve da ji bom jazuser posted image . Pa ko bi šla vsaj v jok, ko jo kregam ali dam roko stran.Kje pa. Ona se samo smeje in še z večjim užitkom to počne. Zadnjič sva se "kregali" točno 20 minut zaradi gumbov na TV-juuser posted image user posted image user posted image . In pol nisem več mogla in sem šla v kuhinjo in se delala, da je ne vidim kaj delauser posted image . Grozno vem, samo nisem več moglauser posted image .

No, tko. Jaz sem šla po priporočilo v razvojno ambulanto in oddala prošnjo za podaljšanje. Sicer bom morala verjetno še nekaj dodati, ampak glavno sem oddala.
Je pa ta P iz razvojne napotila Živo na fizioterapijo, tko da zdaj čakamo prost termin. Je rekla, da ne bi bilo slabo, da ji pomaga pri gibanju. Midva z možem sva bila pa itak takoj za. Je pa ta P iz razvojne res SUUUUPEEEEER! Ma to ne moreš verjeti,kolk se ona zavzame za otroka. Res. Me je že po telefonu klicala, pa pol tam še enkrat vse razložila, vse spraševala o Živi,.... Res ji je pomembno, kaj se z otrokom dogaja in se vidi, da opravlja to delo s srcem!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.1.2008 17:22:15   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Na žalost je bil otrok nekje na igralih. Bicikel je pa sameval.

ja škoda no, po je bil pa že malo večji otrok

dolgolaska - WB, lepo,da si se nam spet oglasila. Kar si dala skozi, je pa moralo res biti hudo. Kar pogumno naprej. Za slikce prilimat pa greš na shrani.si, pa jo tam pomanjšaš in pol skopiraš tisto kodo s predogledom sem na forum...Pa user posted image user posted image user posted image Lan za kahlico in prve korake.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.1.2008 17:28:26   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Beseda NE Živa je en podoben primer kot Nejc. Bolj kot je NE in AJS bolj tja rine. Zdaj mi je začela že sama s prstom žugat, ker ve da ji bom jazuser posted image . Pa ko bi šla vsaj v jok, ko jo kregam ali dam roko stran.Kje pa. Ona se samo smeje in še z večjim užitkom to počne.

evo, pri nas je isto, se mi smeje, govori ne ne ne in mi žuga s prstomuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.1.2008 17:34:51   
Barči78
Dolgolaska - ful te je lepo brati, res super, da si se javila, sem že spraševala po tebi. Pa žal mi je, da sta se razšla z Lanovim očetom, sem pa vesela zate, da greš dalje.

Draja - a prov zajčica, pa ne bo taka zajkla kot Žan user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.1.2008 18:54:22   
cv105

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Beseda NE Živa je en podoben primer kot Nejc. Bolj kot je NE in AJS bolj tja rine. Zdaj mi je začela že sama s prstom žugat, ker ve da ji bom jazuser posted image . Pa ko bi šla vsaj v jok, ko jo kregam ali dam roko stran.Kje pa. Ona se samo smeje in še z večjim užitkom to počne.

evo, pri nas je isto, se mi smeje, govori ne ne ne in mi žuga s prstomuser posted image user posted image

tudi pri nas je tako user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.1.2008 18:55:57   
cv105
Dolgolaska, dobrodošla! Bodi močna zase in za Lana še naprej! user posted image

bolezen: mene se nekaj loteva ... user posted image

pust: Maks bo oblečen v zeleno ... user posted image  ... pa ne bo povodni mož ... user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.1.2008 19:00:37   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

zakaj bi ga pa prodala,ce je full zadovolna

Mogoče zato ker je mali star 5 letuser posted image user posted image

a ja itak,itak pol pa ja.user posted image user posted image

dolgolaska-wb

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.1.2008 19:09:52   
draja
Amy Živa ful rada je tale rižev desert z okusom vanilije:

user posted image

vsebuje pa: vodo, koruzni sirup, riž, rižev škrob, olje iz sončničnih semen, karagen, aromo vanilije, guar moko in sol.
Kupiš pa v Mercatorju ali trgovinah z "bio" prehrano.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.1.2008 19:53:13   
Dajadada
Dolgolaska, WB. Bravo za hojo in kahlico. Jaz sem ga samo enkrat za foro gor usedla, pa ni niti sekundo zdržal. Je isti kot vaš, ko poje takoj kaka, al pa že vmes.

No, punce, tale naša drama z varuško se je končno končala. Ne morem vam opisat kok sem vesela. Pred kakšno uro mi zazvoni telefon, neka neznana cifra in se oglasim v upanju, da je naša varuška. In jeeeeeeeeee, mene je kar razganjal od sreče, sploh ko je rekla, da bi lahko nekje sredi marca začel z varstvom. Trenutno ga še ne more vzet, pol bo pa plac. Mah, ta mesec bo že babi zdržala po 4 ure dnevno. Ženska je telefon pozabila pri svoji mami in ni imela moje cifre, da bi me poklicala. Zdaj ga je šla pa iskat, ampak ga mora še nafilat, zato me je klicala z drugega. Zmenjene smo za ponedeljek, da se osebno spoznamo, pa vidimo kje je in kako imajo. Jaz sem glede na priporočila skoraj 100% da bo našemu sinku tam všeč in da bom jaz mirne duše delala v službi.

Hvala vsem, verjamem da so tudi vaše pozitivne misli in pestke pomagaleuser posted image user posted image user posted image .

Se počutim kot bi na lotu zadelauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.1.2008 19:55:51   
tinaaja
dajadada user posted image user posted image user posted image daj jo vprasaj, ce pozna se kaksno dobro varusko user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.