|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
30.1.2008 7:51:31   
amy26
Draja, boljšega vrtca ne bi mogla dobitiuser posted image vsem malčkom želim podoben vrtecuser posted image

naša nočuser posted image  kašljanje, zamašen nos,.....spala nisem skor nič, zjutraj mi je malo ratalo zaspati pol me pa mojuser posted image  zbudi da mu pridem zrihtat Aleksa ker on nima časa, že tako je vstal z zamudo. Hrbet me tudi boli, saj sem spala k en kip, Ela pa zraven, ker kokr sem jo odložila v zibko se je vsakič zbudila že po desetih minutah zaradi kašlja.

Za Katjo en kupuser posted image user posted image  in upam da ste uspeli zbiti vročino.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.1.2008 8:43:14   
tinaaja
Amy, no pol sva bili ze 2. B se je zbujala in ob 4 hotla ustat, pa ob 6, men se je ze mesal. Mojmu je ni ratal uspavat. In sem ob 6:15 jo uspavala v narocju in sem se pol na pol vlegla v pojstlo z njo v narocju in tako je spala do 8:15.. Navlekaaaaa user posted image user posted image   Pa se celo noc sem sanjala, kaj se vse bi morala rect pred sodnikom user posted image user posted image user posted image

Urla, kako ste? Pikepoke za katjo

Anja - ta vas tricikl na sliki - tud nima policke za noge? Kako je pol z nogicami? Ker od quelleta tud nima? Pa se vprasanje za vse - a pri enem letu je ze lahko brez une vraovalne ograijce?

Joj punce, jaz prav trpim z vami, ki morate ze it delat user posted image user posted image Si sploh ne predstavljam tega user posted image Jaz bom verjetno zastartala z drugim tednom junija, pa se pol bi verjetno sla zadnji teden junija na dopust.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.1.2008 9:02:50   
draja
Jutro!

Najprej Amy en kup user posted image user posted image  zate in še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za Elo. Upam, da se kašelj kmalu umiri.

Tinaaja tudi tebi user posted image  za noč. Da si sanjala kaj bi morala reči na sodišču je pa čist tipično po takem dogodku. Upam, da se dobro razplete in čim prej pozabiš!

Katja močno močno stiskam pesti,da vročina hitro pade!

Tricikel meni se tudi zdi, da ni vredno ne vem koliko zapravit za tricikel, ker je to sam prehodna faza. Čim prej na pravo kolo pa bo! Moj bratec je dobil že pri cca. 20-ih mesecih pravo kolo (eno tako mini mini iz Amerike) in se je takoj naučil voziti, tricikla pa nikoli ni maral, ker ni šel nikamor.

Služba jaz jo nastopim verjetno po Veliki noči, ker imam še 20 dni starega dopusta. Če mi pa slučajno res podaljšajo pa enkrat junija (vprašanje če bi mi v tem primeru dovolili ves dopust koristitiuser posted image ).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.1.2008 9:21:52   
cv105
jutro

naša noč: odlično 5 !! user posted image  ... navkljub zamašenemu nosu ... roko bi dala, da se bo zbujal in zbujal ampak sine je spaaaaaaaaaaaaaal

kolo: tudi mi iščemo tisto, tapravo ... pa seveda čelado in sedež za na najini kolesi ... čeprav ne vem, če le n bomo prej smuči kupili ... za vikend s5 napovedujejo snegec user posted image

za vse bolančkane eno goro user posted image

Maks ima zabit nos ... čistimo s fiziološko in sesalcem ... na fiziološko se je že navadil, sesalca pa ne prebavlja ... vročine zaenkrat nima, kašlja tudi ne ... upam, da ostane pri temu in da se kmalu pozdravi ...

čez 14 dni imava cepljenje pri 11 m in laboratorij za v vrtec ... upam, da bo šlo takrat skozi, da gremo potem še na dopust in počasi zalaufamo z vrtcem in službo ... ne bi rada, da se nam kaj zamakne, ker ... saj veste ...

Maksa sem dala prej ponovno spat ... zdaj se nekaj dni zbuja ob sedmih ... prej pa ob pol devetih ... pa pride kmalu čist ovit ... ne morem in ne morem se spravit, da bi se začela ravnat po vrtčevskem urniku .... joooooooooj

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.1.2008 9:35:42   
tinaaja
Sedezi za kolesa http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopcat&id=624

celade - ta mi je vsec user posted image
http://www.maxisport.si/met07/loopy.htm

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 30.1.2008 9:36:06 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.1.2008 9:41:19   
tinaaja
hehe te so dizajnerske

http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/cPath/31_35/products_id/997

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 9:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
30.1.2008 10:17:38   
skačica
jutro!

Naša noč je bla ok, sva se vstali šele pol ure nazaj, zdej pa tamala v stajici razgraja, jaz pa tlele bluzim.

Včer je blo v gledališču prav fajn, luštna predstava, najbolj meje pa navdušil Lado Bizovičar, ki mi gre drugače pošteno na jetrauser posted image , ampak včeraj je zažgal.

tinaaja, draja- dej nehite pisat kdaj greste nazaj na šiht, ker mi gre kar na jok. Sploh ne vem kako se naj navadim na misel, da ne bova skupaj po 9 ur, praktično cel dan. Še dobro, da se bliža poletje, da bodo dnevi daljši,...da diplomiram.. mah upam, da bom na koncu leta že spet nosečka pol bom pa spet doma...pol pa službo zamenjam...
Sicer pa draja, super za vrtec.

tricikel- mi ga že imamo, ga je Izi Miklavž že prinesel. Pač čisto navaden tricikel s palico. Mi ne bomo kompliciral, ker se mi zdi brezveze, sploh dajat ne vem kok eurov zanj.

bolančki-user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas, da se čimprej pozdravite.

Izgleda, da s KG res ne bo nič, ker je že vse zasedeno, zdej moj bluzi, da bi bili doma potem bi pa šli en dan na Bled(če bo lepo vreme), en dan pa v kakšne terme, ker se Iza zelo rada kopa in čofa po vodi. Bomo vidl.

Mislim, da jutri dobim zlektorirano diplomo nazaj pol jo pa še v pregled pošljem, zvežem in oddam. Zagovor bom imela verjetno v marcu, ker ne verjemem, da mi jo bo uspelo oddat pred 5. februarjem. Zdej bi mogla pa še ppt pripravit(ni nujno, je pa zaželjeno), se mi pa ne da. Naj me ena brcne v rit.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
30.1.2008 10:34:16   
cv105
jaz sem ravno po tel govorila z vodjo vrtca, kamor ja Maks sprejet ... kar jokam od hudega ... res ... 3.3. začnemo z uvajanjem ... sva se pa dogovorili, da lahko kdaj prej prideva na igrišče ali pa v igralnico za pol ure pogledat, da ... se bo mati počasi navadila ...
draja, bravo za vaš vrtec user posted image

skačica, bravo za diplomo user posted image

mah, sem slabe volje ... zaradi konca porodniške in vsega kar sledi ... pa še vreme je čisto depresivno ...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.1.2008 10:49:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
se bo mati počasi navadila ...

user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
30.1.2008 10:51:22   
Barči78
Evo mene, nazaj iz RA, Žan je imel pregled, pa je bila spet zelo zadovoljna, snemala ga je 20 minut in Žan se je ves čas čisto sam na tleh igral, plezal, se dvigal, spuščal, prestopal, metal žogo, skratka zdel se ji je zelo zanimiv, pameten fantek, ogromno mero koncentracije,... v glavnem je rekla na kratko, da ima zelo lep razvoj. user posted image  Žan. Da ne omenim, da je bil zaspan tolk, da je komaj gledal, ravno v avtu mi je zaspal, pa sva imela uro 9.45, sem ga hitro zbudila, šibala notri, pol sva bla pa šele ob 9.30 na vrsti in do 10 h sva bla notri, niti 1x ni zajokal, pa kakšen potrpežljiv otrok je to. No, pa pozavla sem povedat, da je bil lačen tud že, ker je jedel ob 7h zjutraj user posted image

Draja - super za tak vrtce, to veliko pomeni, da zaupaš ljudem, katerim daš pazit svojega otroka

Sibil - sej sploh ne morem napisat, kaj je blo.

Neja se je danes spet močno jokala, ni hotla notri, pa spet sta bili dve drugi vzg. pa otrok bo čist zbegan no user posted image . Drugače mi je pa popoldan še 1x zagotovila vzg., da je Neja ful luštna punca, pridna, se vklopi,... sam men še zdej ni jasno, ker tamala vztraja, da jo je pokala ena, samo ne ta, ta druge pa nisem videla. Ker mi je včeraj rekla, danes me ni pokala, včer me pa je. user posted image  Mah, čimprej i tega vrtca ven, res, to je prevelika zmešnjava, preveč otrok.

Draja - še nekej, a bo tvoja zajčica, res zajčica user posted image

Tejčica - a še ločuješ? Pa bravo, za tazga fanta, bravo Vid za korake.user posted image

Sezam, pa če se ne moti tud Kati - še 12user posted image

Trocikel, naša ga ni mogla poganjat, majo tko čudno nizko in nazaj stole, pol ji je pa mož stolček dvignih (spodaj je dal dilce) za ene 5 cm in prestavil naprej, da je imela več moči v nogah in se je v enem dnevu naučila poganjat to malo kolesce. Za 2 roj. dan e pa dobila že kar 14˝ kolo, pa se je hitro naučila gonit. Drugače je pa sigurno bolje kupit kolo, kot vsak poganjalec.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
30.1.2008 11:04:34   
tinaaja
A kdo pozna koga, ki prodaja Family bike?

Na katerih kolesih lahko otroka vozis spredaj, se vam zdi to pametno/bolje/slabose?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 11:21:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
30.1.2008 12:03:51   
K_a_t_i
Evo, mi je ratal vse popedenat, zdej bom pa tle, dokler bo šlo user posted image .

Ela, Katja, pikapoke!!! Hitro se pozdravita. A Lan je ok? So bili samo zobki?

Kolesa - mislim, da bomo mi še počakali. Saj še niti poganjalčka ni osvojil. Nekje pri dediju pa nas čaka tudi še sedež za na ta veliko kolo (čisto nerabljeno, kupljeno za bratranca, ki je prehitro zrastel user posted image ) - bomo najprej s tem štartali.
Sicer pa tudi jaz Žiga ne bi namontirala spredaj - sem že prevečkrat imela nenapovedano "kosilo" mušic, ki jih njemu ne privoščim. Sem škrta, a ne? user posted image

Dr. House - ja, grozen je bil. Men je šlo kar na jok. AMPAK... Se mi zdi, da je bila to serija, ki bi jo morali videti vsi tisti očki, ki mislijo, da je skrb za otročka nekaj, kar opraviš z levo roko. Naš je sicer zelo, zelo priden, ampak danes me je vseeno vprašal, če grem namesto njega na odbojko, da malo odklopim (kljub temu da ve, da me tudi ju3 zvečer ni).

Thaiss, a je Matia že nazaj v vrtcu? Pa kako vam gre?

Žabika, Naomi, I miss you!!!! Kako sta Hana in Svit? Zdravje bolje?

Draja, kje maš zajčico user posted image ?

Evo, zdej pa počakam, da se Žiga zbudi, upam, da bo kej pojedel, pol pa šibava plavat. Nazadnje smo se tunkali - upam, da danes dobimo slikce na CDju, ker je učitelj slikal pod vodo. Ma sem firbec!!! user posted image

Še 2 dni do vrtca. PANIKAAAAAAAAAAAAAAAAA

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1639
30.1.2008 12:06:15   
Dajadada
Hvala, da držite pestke za varuško...žal jih bo treba kar še držat, ker me včeraj ni poklicalauser posted image . Jaz sem jo 4x pa še danes enkrat, pol sem ji še sms poslala...shit no...kar ne verjamem, da bi me zanalašč ignorirala, samo ne vem kaj je pol razlog, da se ne javlja niti ne pokličeuser posted image . Saj če mi ne bi bila tok všeč sploh ne bi več klicarila, tako pa non-stop mislim samo na to, zakaj zakaj in čakam da zazvoni telefon in pol sem jezna na vse, ki me kličejo pa niso varuškeuser posted image . Jaz res ne vem no, edina logična razlaga mi je, da je nekaj narobe z njenim telefonom. Zdaj upam, da dobim še kakšno drugo cifro od tiste, ki mi jo je priporočila...ne dam se kar tako. Vmes pa iščemo naprej, kakšno drugo, ampak vse so krneki. Ne morem verjet kako se je razpaslo varstvo otrok. Vsaka študentka, penzionerka ali brezposelna ženska, ki ima cajt in bi rada kaj zaslužile, bi se ukvarjala z varstvomuser posted image . Nimajo pa niti najmanjše strokovne podlage. Valdaker je povpraševanje veeeeelikooo tudi te pridejo na svoj račun...mene je prav strah, da bo na koncu tudi nejc moral pristati pri kakšni taki, ker druge ne bomo dobili.

Mah tok sem slabe volje, sploh mi ni da vas komentiram.
Edino tele tricikle...mi ga že imamo...dva, smo ju dobili od nejčevega bratranca in sestrične. Bratranec ni nikoli mogel vrteti tistih pedalov spredaj in jim je bilo čudno, zakaj se ne nauči, pol so mu pa kupili pravo kolo in je bil čist drug rezultat. Pa saj, predstavljajte si, kako bi ve poganjale bicikel, če bi imel na sprednjih kolesih pedalauser posted image . Tako da , če ga že kupite dajte čimmanj denarja zanj, pa naj ima nujno ročko za starše, ker ga boste itak uporabljale samo tako, da ga boste porivale. Naš se zaenkrat fura pri babi v kuhinjiuser posted image .

Draja, user posted image user posted image user posted image  za vrtec....joj kok sem ti fovš...mah sej bomo tudi mi kaj našli.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
30.1.2008 12:15:00   
Dajadada
Nejc se že 5 minut igra s cd in dvd enotama na računalniku, pritiska gumbka, da predalček prileze ven, pa spet da gre not, vmes še malo poglodauser posted image . Tole se verjetno lahko pokvari, a neuser posted image Nč, mal ga še pustim, pol pa konc igreuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
30.1.2008 12:57:32   
Pikca
ojla,

z Živo sva opravili še zadnji del sistematskega pregleda pri treh letih... lepo je sodelovala, vse znala, govor je nadpovprečen,... skratka fajnuser posted image . Sem bila pa malo razočarana nad psihologinjo, se mi je zdelo, da ne zna z otroki... pa kr neki je filozofirala...ko sva šli, je pa Živa rekla, če nama ne bo treba več k tej teti, ker ji ni bla všečuser posted image .

Jernejček pa še zdaj kuhauser posted image , če jutri ne bo boljš, gremo k zdravnici...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 30.1.2008 13:03:32 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
30.1.2008 13:04:13   
tejčica
Čist na kvik...

Obalke, petek pol ustreza že trem. Dskubin, Pocka, Soncek78??? Kje pa bi se dobile?

Dajadada, upam da te varuška le pokliče in razveseli.
Draja, user posted image  za vrtec.
Barči, user posted image  poročne slikice, pa user posted image  za Žana, user posted image  za Nejo in en user posted image  zate. Aja, ločujem pa sedaj spet, ja. Sem novembra in decembra ob selitvi in šoli uspela skoraj vse, kar sem se prej pol leta trudla dol dobit, dobit nazaj, tako da sem se sedaj končno spet uzela v roke. 

tricikli - Tudi Vid ga dobi za 1. rd od mojih. Sicer je Tajin še pri življenju, ampak ga bomo imeli na Gorenjskem, da nam ga ne bo treba trogat gor pa dol.
Kati, ti si pa noro pridna ratala s pisanjem.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
tejčica - o, smo že 3, ki začnemo 11.2. user posted image

Štiri user posted image . Sam jst začnem z enim tednom dopusta user posted image .

Jaz imam pa dopust že drugi teden, drugače bi morala iti delat že 4.2. user posted image  Tako, da 11. že končam 1 teden dopusta, več mi ga pa ne dovolijo koristit user posted image

Jest bom tut najbrž z dopusdtom začela. Ima tašča v februarju še ene terapije, tako da bom mogla pokoristit star dopust, pa možno da še kaj novega. Bomo vidl, kaj se bom jutri s šefom zmenila.

Hous včeraj je bil pa res user posted image user posted image user posted image . Mona k sem sploh vztrajala ga gledat.

Več kasneje.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
30.1.2008 13:06:03   
tejčica
Pikca, user posted image  za vašo brihtno pupo. Pa upam da malemu vročina pade in vam ne bo treba k P.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
30.1.2008 13:09:02   
Dajadada
Nejc se že 5 minut igra s cd in dvd enotama na računalniku, pritiska gumbka, da predalček prileze ven, pa spet da gre not, vmes še malo pogloda . Tole se verjetno lahko pokvari, a ne Nč, mal ga še pustim, pol pa konc igre .

No, pa imam štalo, k mu pustim, da se igra s tistim, kar ni za igranjeuser posted image . DVD enota ne gre več notuser posted image . Jao, jao, bo treba še večkrat rečt NEEEEEE.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
30.1.2008 13:22:00   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Nejc se že 5 minut igra s cd in dvd enotama na računalniku, pritiska gumbka, da predalček prileze ven, pa spet da gre not, vmes še malo pogloda . Tole se verjetno lahko pokvari, a ne Nč, mal ga še pustim, pol pa konc igre .

No, pa imam štalo, k mu pustim, da se igra s tistim, kar ni za igranjeuser posted image . DVD enota ne gre več notuser posted image . Jao, jao, bo treba še večkrat rečt NEEEEEE.
user posted image  bo tko ko naša tavelka kmalu sam znal risanko naštimat, ona je že pri dveh znala dat ploščo not in pritisnit play. samo naš DVD je imel srečo in je do zdaj preživel... je pa daljinc že bolj bogiuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
30.1.2008 13:27:05   
dskubin
No, pa imam štalo, k mu pustim, da se igra s tistim, kar ni za igranje

A veš, da je blo meni kar malo čudno, ko si rekla, da boš še malo pustila, pol pa konc user posted image - veš zakaj, ker si ne predstavljam, kako bo pol otrok vedu, da do zdej je lahko, zdej pa ne sme več. Pri nas je to PREPOVEDANO, itak smo 3/4 reči poskrili in pozaprli, ker sta naše 2, sej ne vem, kaj naj rečem - destrojerja. Ma če 1 mm kabla gleda iz zida, ga bosta ven zbrskala. Pa da ne boste mislile, smo pri obema najprej poskusila zlepa, z ne, pa obrazlagami, ampak zgleda, da to pr nas ne funkcionira - se obrneš stran, pa je štala. Študentska kartica v disketni enoti, ne vem več, kaj je mulcu uspelo vtaknit v dvd enoto, da je crknla user posted image . Aja, pa ko smo se pogovarjali o zaščiti, sem pripopala ene slikce, ki mi imamo ena zapirala za omare home made, pa midva komaj odpreva in sva rekla - ni šans, da bi mulci to lahko zgruntali. Ampak vztrajnost je lepa čednost - Diti je tolk vztrajala, da je v ene 2h dneh natrenirala to zbezat ven iz omare in no time - k sreči jo je zdej minilo, k nje še ni zanimala vsebina omare ampak se je zadovoljila s tem zatičem user posted image kaj vse nas še čaka user posted image

Pa včeraj smo imeli tudi mi prvi poskus samozadušitve user posted image . Sem dala tamali prazno flašo od ustne vode za se igrat. Pa ma okoli uno trdo folijo, na kateri so podatki in je nisem niakkor mogla strgat pa dol pobrat, pa sem si rekla, da tudi ona ne bo (k drgač z vseh flaš najprej to dol poberem) - ja guess what, je tolk vztrajno grizla, da je odtrgala in požrla en košček in začela kašljat pa se dušit - sem bla 1. v življenju primorana rešvat otroka tko, da sem ga na glavo obrnla. Pol pa mi je nekako uspelo, da je izpljunila tist košček, ampak se je še kar naprej davla - zgleda je bla tolk trda una folija, da jo je zgreblo po grlu in je imela občutek, da ma košček še vedno notri in je kašljala in se dušila in krokodilje solze tekle, pa ni blo nič več. Moja mami je hmal skup padla, je pol kr neki cajta nepremično na stolu sedela (ne vem kaj bi blo, če bi bla slučajno sama s tamalo - boljš, da niti ne mislim na to), Diti pa se je umirila tko, da sem ji basala v usta kose kruha in je pol jedla in požirala in ugotovila, da je OK.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.1.2008 13:30:08 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
30.1.2008 13:56:19   
tinaaja
Grozno Dskubinuser posted image Se spomnim na B pol leta in un krhel jabolka user posted image Samo, da je vse OK.. MAma bi pa ziher dobro reagirala, ce bi bila sama. Res je treba pazit nasme malcke, ker nas konstantno presenecajo!

Meaa - ja saj imas prav, razlog je moral bit, da so jih umaknili iz prodaje, samo zgledali so pa sponsko :) Aja, olivni lepotec bo kmalu na poti user posted image

House ... ma veste kaj se mi frzmaga .. vsakic resijo bolnika (ok, un policaj zadnjic je bil pac zrtev)... Ampak da od VSEH kompliciranih zadev "pustijo" glih dojencku umret user posted image Ma ne bi bilo treba, res ne..

Pikca, supoer za Zivo, pa upam, da bo jernej kmalu brez vrocine user posted image Se mi zdi, da se prav pozna, da so tisti, ki imajo starejse bratce/sestrice v vrtcu, vec bolni.

Dajadada, B je uspesno unicila ze meni tipkovnico na prenosniku, daljinca, mobitel... Pa me se ni cist odlocilo. Kar se pa varuske tice, pa je malo cudno, da ne poklice.
Tejcica, super za voljo za locevalno in za dober obuctek za izpit user posted image

Koje bedno vreme zunaj.. sva domov prisli ravno kko je zacelo rosit user posted image Napoved do nedelje user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
30.1.2008 13:57:11   
Dajadada
No, pa imam štalo, k mu pustim, da se igra s tistim, kar ni za igranje
A veš, da je blo meni kar malo čudno, ko si rekla, da boš še malo pustila, pol pa konc - veš zakaj, ker si ne predstavljam, kako bo pol otrok vedu, da do zdej je lahko, zdej pa ne sme več. Pri nas je to PREPOVEDANO,

Ja, saj vem...včasih mu pustim počet kaj takega samo zato, ker je tisti cajt mir. Itak pa ne razume besede NE, jaz ne vem, kako naj mu dopovem, da je nekaj prepovedano, če pa mu rečem ne, ga odvlečem stran, pa je skor prej nazaj tam, preden se jaz obrnem in se smeje in nadaljuje s prepovedanim "igranjem". Če vse umaknem, kar mu je zanimivo in prepovedano, potem bomo imeli napol prazno stanovanjeuser posted image .

Diti je pa vztrajna...joj, kok hitro pride do česa nevarnega.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
30.1.2008 14:09:40   
Barči78
Tejčica - a si poročne slike pogledala user posted image , kolk je blo luštno, včeraj mi je blo mal dolgčas, pa sem mogla nekaj počet, ja Žan je res priden, pa mamici vse dovoli.

Trenutno spi že od 12.15, sm že vse skuhala, čvekam s sodelavko, pol grem pa počas po bejbo mojo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.