Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 13:26:54
|
|
|
|
sesil
|
jaz se bom 3d tudi odpovedala. itak mojega vidim na vsakem pregledu in ker se zadnjič ni videlo dobro vsega , ker je tolko telovadil, bom imela še enkrat morfologijo. bomo raje kaj lepega kupli za njega/njo.
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 14:14:40
|
|
|
|
aurora28
|
Narava so mi všeč tvoje slike in zakaj si dala gor tiste s hrano sem mogla iti kar jest. Danes sem si privoščila goveji zrezek v omaki, sirov štrukelj in zeleno solato s koruzo. Moj je včeraj in danes na kolinah, včeraj so klali gujdeka , danes pa delajo klobase. Tak, da jem kar sama, no kar ostane pa veste kdo dobi in potem ko poje se vsa veselo oblizuje Jaz tudi ne bom šla na 3D, če se je dr. Jurca zmotil in bo našemu kaj odpadlo stran, bo pač puža , ampak mislim, da se ne bi mogel zmotiti, ker pa je tako očitno, da je pob. Bom poslikala in sliko dala gor.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 14:58:03
|
|
|
|
jana81
|
men se sploh ne gre za to, da bi zvedla kaj bo, ampak da bo en spominček tamalega ko je bil še v bušiju. Se pa že dve uri nič kaj fajn ne počutim, čisto nasprotje jutra,ko sem prekipevala od veselja. Bi morala it ša na neko predavanje o psihologiji v okviru MŠ, pa nimam volje...bom verjetno namest tja šla kr v dnevno na kavč mal zalegnat. Cel hrbet me boli, še sedet več ne morem. Katina sem pogledala tvoj album, pa si mi take lušte naredla z Maldivi... ..take možnosti nima vsak, pa še čez par let jih več ne bo. sesil kdaj imaš ti rok?
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 15:21:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se bom 3d tudi odpovedala. itak mojega vidim na vsakem pregledu in ker se zadnjič ni videlo dobro vsega , ker je tolko telovadil, bom imela še enkrat morfologijo. bomo raje kaj lepega kupli za njega/njo. Jaz bi se tudi, če bi imela takšne preglede kot ti Sem se odločila, da se odpovem rojstnodnevnemu darilu, zato gre zdaj denar iz tistega fonda za 3D UZ. Torej ne bo masaže v zdravilišču Laško
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 15:37:48
|
|
|
|
sesil
|
jana81, jaz sem dopolnila23 teden, pa še 2 dni več . rok imam 26. maja.
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 15:44:57
|
|
|
|
špelin@
|
A bi še katera malo pojokcala? Sem ravno pogledala TALE filmček in sem res ganjena.
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 15:51:18
|
|
|
|
sesil
|
špelin@, res je, da imam srečo z G in ne špara. ne razumem pa kako so lahko G mirni in imajo čisto vest potem, ko vam ne delajo UZ. ena punca je rodila v 8 mesecu, s tem da ji otrok že en mesec ni rastel , pa beljakovine je imela v urinu (dejansko rodila otroka pri 7 mesecu) . in ker ji seveda G ni delala UZ, tega niso vedeli. potem pa so se dohtarji v porodnišnici zgražali, da kako ji ni G delala ultrazvoka vsakič. eni se očitno striktno držijo pravilnika, ne glede na posledice. tako da vas čisto razumem da greste na 3d. če meni ne bi delala tako pogosto uz, bi se tudi jaz odločila za 3d, pa še kakšnega navadnega zraven. no, zdej sem pa natvezla...kar ni v moji navadi.
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 15:55:40
|
|
|
|
špelin@
|
sesil, en velik za tvojo G
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 16:03:42
|
|
|
|
kodrana
|
špelin sem ravno pogledala ta filmček (sm vidla že prej link na temi nosečnost in porod: filmčki) in si nemoreš kaj, da ne bi malo zajokical. res kjute. pa še muzika je taka lepa zraven..
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 16:17:49
|
|
|
|
barbaw
|
Sesil meni je prejšna G v celi nosečnosti naredila en Uz in eno morfo. Na srečo je bilo vse ok. So mi delali Uz še v porodnišnici, ker sem nosila čez rok. Zdaj pa sem jih imela 4 + morfo + NS in sem noseča 26t. Imam tri slikice in meni zadostuje, ker imam iz prve nosečnosti samo eno. Filmček je ful lep, na žalost nimam priklopljenih zvočnikov (še). Je pa bil ogrooomen trebušček. Jaz nisem imela takega. Take stvari nas vse ganejo, smo zdaj še malo bolj dovzetne. Sem gledala pa enkrat en drug posnetek poroda doma tudi v vodi. Je pa kar dolg posnetek. V MŠ tudi pokažejo porod in pri nas nam je prej povedala in opozorila, tako da so eni odšli prej, ker niso hoteli gledat.
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 30.1.2008 16:19:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kasso: sem opazila, da se je tebi že izbočil, kaj pa v prejšnjih nosečnostih? Oj, sori sem zjutraj spregledala vprašanje... V prejšnjih nosečnostih je bil trebuh bistveno manjši, zdaj je tako velik, kot je bil prej konec sedmega meseca...mah ne vem... Zdaj je popek malo bolj izbočen, čeprav še vedno ni pretirane panike.
|
|
|
|
majčice 08_2.del 30.1.2008 16:19:37
|
|
|
|
Katina
|
Joj, punce dobre ste, da kaj naredite vmes. Jaz imam občutek, da cel ljubi dan čepim na RRju in pra nič več pamentega ne naredim. narava, prav lepe slikice s poroke. Videti je, da je bil prav en lep dan. pa da ne bi preveč o zadnji plati, ker si prava suhica. Tudi mi smo bili lani v Benetkah in smo se imeli prav luštno, k sreči smo se izognili njihovim restavracijam, kjer te oberejo do kosti, tako da ti še hrana ne paše več. jana81, sem si ogledala tudi tvoje slikice, ena prav luštna blondinka si. Ja, Maldivi..... jih tud jaz pogrešam. Čeprav smo bili tam predlani, jih moram še zaslužit. Z mojim sva si potovanje privoščila za zaključek magisterija. No, on je že lani končal, jaz pa še pacam. Mam kar slabo vest, ker sem darilo že dobila. Je pa res tam v resnici tako lepo kot na slikah. Če bom imela še kdaj možnost, se vrnem tja na dopust, ker mi paše dat možgane na off in prebirat knjige, uživat v lepem vremenu in plavat med ribicami v vodi, kjer me končno ne zebe. Tud jaz sem ena izmed tistih, ki se še bori proti 3Dju. navadno na vsakem pregledu vidim našega , pa zgleda da sem še malo škrt. Punce rabim vaše nasvete in pomoč. Do sedaj sploh nisem preveč razmišljala o opremi, ker se mi je zdelo, da več ali manj za prvo silo stvari imam, zdaj pa ugotavljam, da bi bilo dobro malo pofirbcati za nekaterimi stvarmi in preverjati cene. Razmišljam o nakupu ležalnika. Ga je katera od vas uporabljala in kaj je pri tem pomembno?
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 16:24:37
|
|
|
|
aurora28
|
Mi gre kar na jok, tako je lep filmček. A ste videle kako je imela špičast trebuh in pravijo da to drži kot pribiti, da če ima špičast trebuh potem nosi fanta, če pa je ves trebuh bolj okrogel pa je deklica.
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 16:26:45
|
|
|
|
Katina
|
edinaos, sem uspela pogledat slikce. Prej sem kliknila na tvoj avtar in nato hotla it v album in mi je napisalo, da uporabnik ne želi razkriti svojega profila. Ko pa sem šla v album kar direkt , sem ga pa lahko odprla. Poročna slikica je zelo zanimiva. Zanimiva izbira barve poročne obleke (moja najljubša barva je namreč zelena), ki ti zelo lepo paše. Škoda le, da se slike ne da povečat. Tudi slikica iz 3D je prav zanimiva. Pravijo, da se na teh slikah že vidi komu bo podoben. jaz sem imela sposojeno knjigo Glej, kako rastem, kjer so po tednih 3D slikice in je prav zanimivo gledati, kaj vse naši izvajajo v trebuhu.
|
|
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 16:27:54
|
|
|
|
barbaw
|
Mi smo kupili ležalnik in ga uporabili le nekajkrat. Je zelo odvisno od otroka, če je miren ali ne. Naš je pravi radovednež in bi lahko bili brez njega. Stajico smo pa uporabili samo za spanje pri babici. Ni šans da bi not sedel. Kot sem napisala, če je otrok živahen in raoveden ni šans za take stvari. Počakaj, da bo vaš malo zrastel in boš videla karakter.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 16:29:27
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora sem te spregledala. Se ne strinjam glede trebuha. Moj je bil okrogel kot velikanska buča pa imam fantka. Če mene kdo kaj vpraša ni nobenega pravila. Mogoče je več možnosti za kakšno stvar, smo pa izjeme.
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 16:40:37
|
|
|
|
Pepita
|
Lp še od mene. Moje slabo nočno spanje se nadaljuje, me vse vleče in zateguje in vsakič ko se obrnem se zbudim. Pa saj se ne pritožujem, maj se približuje s svetlobno hitrostjo ... Katina jaz bom ležalnik imela, sicer bo najprej čez dan v zibki, potem, ko pa bo že opazoval svet okrog sebe bomo pa ležalnik uporabljali. Ker v zibki potem nočejo več lažat in samo v luft gledat, sedi še ne, na kavču ali kje drugje ga pa tudi ne moreš kar pustit (to so izkušnje moje sestre, je pa res, da je od otroka do otroka drugače). Je pa pomembno, da ima ležalnik trdo ležišče/sedišče. Jaz tudi ne bom šla na 3D. Saj mi je ful lepo videt , sam sem morfologijo imela še kar natančno, tako da sem tudi veliko videla. Jaz sem tudi ena tistih, ki mi G dela UZ samo po predpisih, mislim, da imam naslednjega nekje v 32. tednu, glede na to da imam vsake 4 tedne GP. Samo se ne obremenjujem, če mi ga ne pogosteje dela. Moja mami pri nobenem ni imela UZ-ja pa je bilo vse OK. Kaj pa čebriček? Ga boste imele? Sem nekje prebrala, da je samo originalni Tummy tub najboljši. Ne vem. Kje pa ga prodajajo? Sem v BC gledala neke druge pa se mi tudi ne zdijo napačni. LP
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 16:52:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Kaj pa čebriček? Ga boste imele? Sem nekje prebrala, da je samo originalni Tummy tub najboljši. Ne vem. Kje pa ga prodajajo? Sem v BC gledala neke druge pa se mi tudi ne zdijo napačni. LP kaj je to?
|
|
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 16:53:17
|
|
|
|
barbaw
|
Pepita jaz tega čebrička ne bom nikoli razumela, še manj pa imela. Mi ni jasno kako ritko pa lulčka dobro umiješ. Sploh si ne znam predstalvjati zvijanja rok. Je bila prvič pa bo še drugič klasična banjica čist ok. Povrhu vsega pa se dobi ležalnik za banjico tudi.
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 17:01:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Kaj pa čebriček? Ga boste imele? Sem nekje prebrala, da je samo originalni Tummy tub najboljši. Ne vem. Kje pa ga prodajajo? Sem v BC gledala neke druge pa se mi tudi ne zdijo napačni. Jaz sem kupila čebriček za drugo piko, ampak v njem ni marala biti, zato služi zdaj za namakanje perila Hudičevo drago vedro Za tretjo kepico bom lepo uporabljala kar banjico Ležalnik, ja... Prva pika je v njem še kar zdržala po nekaj minut, druga pa niti pol minute, zato si ga bom za tretjo poskusila izposoditi
|
|
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 17:24:01
|
|
|
|
barbaw
|
Pri negi fantkov je pač tako, da je treba kožico dol vlečt, da lulčka pošteno umiješ. Kako to delaš v čebričku? Jaz si sploh ne znam predstavljat kako lahko novorojenčka in dojenčka, ki še ne drži svoje glavice umivaš v tem. Mogoče sem mal tupa, ampak sem videla kakšen je čebriček v živo in mi pač ne gre vse to skup.
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 17:57:16
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem sališala že vseh možnih verzij. eni pravijo da je lažje umivat punčko, eni pravijo da fantka. punčkam da moraš vse gube očistit tam spodaj, fantkom pa da moraš lulčka umivat pod kožico. eni si delajo probleme z enim, drugi pač z drugim. kaj je res nimam pojma. bom poročala čez pol leta . je pa res da najbolj priporočajo banjico. včeraj smo v MŠ kopali "dojenčka" in je blo prav zabavno.
|
|
|
|
RE: majčice 08_2.del 30.1.2008 18:26:33
|
|
|
|
barbaw
|
Iz mojih izkušenj so lule bolj občutljive in se hitro vnamejo. Pri fantku pa moraš kožico dol vlečt. Pa vlečt jo moraš malo bolj kot gre, ker jo moraš v roku treh let do konca dol spravit. Pri mojem škratu je šla dol pri nekje letu in pol. Umivat moraš enega in drugega in je prav vseeno a ne.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 18:39:32
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw So me takoj opomnili, da je 9. maj dan osvoboditve Bele Ljubljane (samo kaj ko nisem več tam doma). Res je je pa to tudi Dan Evrope Več o tem preberi Tukaj
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 30.1.2008 19:01:11
|
|
|
|
StBarbara
|
Čer , tolko ste pridne s pisanjam, da ne sledim več Čebrička mi ne bomo imeli, ker se mi zdi, da je vseeno banjica bolj uporabna. OK za namakanje, ampak, kako gube opereš . Naš je imel na začetku kar nekajkrat vneto kožico gub...tako, da bomo kar staromodni ostali . Drugače pa brce čutim bolj poredko, pa ne vem a zato, ker sem dosti aktivna čez dan, ali je mali lenčina ...upam, da to ne napoveduje kaj hujšega. A še katera podobno? Mam pa manijo krofov če katero zanima ...včeraj zvečer sem 3 pojedla in seveda ponoči bruhala, ker je blo too much maščobe in vsega... Toliko, zdaj grem pa brat za nazaj...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.