dskubin
|
potem bomo imeli napol prazno stanovanje Pa bo zgledalo kot naše . Ne, sej če so po tleh nastlane igrače je itak vse polno . Aja, pa tisto glede NE - jaz mislim, da čisto dobro razumejo, ka to pomeni, samo nas pač preizkušajo, do katere mere lahko grejo. K, sej veš, kako izgleda - ti tuliš NE, NE, pa najprej malo počaka, pa te lepo pogleda (češ, kaj sploh hočeš?), pa se nasmehne, pol pa navalil. Ko pa ga stran odvlečeš, pa hiti nazaj delat isto neumnost, ker mu je zabavno, da ga loviš in stran vlačiš - se mi zdi, da je štos v temu, da mislijo, da je to point igre - ker če unga prepovedanega ne takne, ga ne boš lovila in vlačla stran mi smo pa to dovolili, s tem, da sem jo učila, Ja, sej nečakinja si je tudi v taki starosti sama filme vrtela, ampak nam še na kraj pameti ne pade, da bi Draža še učili kaj takega (sicer sem 100%, da bi bil sposoben to doumet, pa delat) - ker je tolk firbčen (pa tamala gre po njegovih stopinjah), da bi sigurno začel gledat, kako to deluje (mislim - od znotraj). To ima po očetu, je potrebno vse razstavit, pogledat, kako je skup dano (pa ni važno, če pol ne gre nazaj na prvotno mesto, važno, da ve, kako je narjeno). Obožujem LEGO kocke (pa da ne bi mislile, da ne poskuša dat stran tud tisto, kar ne gre)
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.1.2008 14:15:44 >