|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
25.1.2008 22:49:41   
tinkatonka
Je pa en problem ta naša kožica na lulčku... Je ful ozka! Danes mu jo je dol potegnila (kolikor je pač šlo) in je meni to tako grozno zgledalo, da sem bila (po mojem) čist bleda

Joj to morem pa takoj komentirat, ker imamo mi iste probleme. Samo glavica ven gleda, pa sem res pridna in res vsakič dol vlečem, po kopanju tudi malo bolj močno, pa kr ne gre. Ampak je rekla, da ni toliko ozka kot sprijeta skupaj. Oh ja. Mi še nismo bili na cepljenju, ki bi ga morali opraviti pri 1,5 letu, ker smo vedno kaj bolani, ali pa doktarce ni. Upam da se bomo takrat kaj več okrog te kožice pogovorile. Kaj pa je tebi rekla, bo treba kaj na operacijo? Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi.  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.1.2008 22:50:40   
jer.za.
Zdele mal gledam zraven na A kanalu Paris pa Nicoleuser posted image user posted image user posted image -tedve res nista resne. Danes previjata otroke, pa hranita jih, ... ravno ene toliko stare kot so naši februarčki.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.1.2008 22:50:43   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Glede na to da smo pri študiju, dajta me sedalje pošteno brcniti v rit, da naredim hitro še tadva izpita ki sta mi ostala in končnoooooooooooooooo diplomiram.
Se mi kar ne da in ne da za knjigeuser posted image user posted image user posted image

Ej, iščem primernega smajlija, pa ga ne najdem...user posted image No, js te tud na daljavo brcam, da se le spraviš za knjige!

Faks, ja...user posted image 7. 2. imam en izpit (filozofija pravauser posted image user posted image user posted image ), pa 12.2. še kolokvij iz financ, pa se js tud ful težko zraven spravim...user posted image Imam skoz filing, da še imam fuuuuuuul časa in skoz neki odlašam, pa nekaj drugega najdem za počet... Pojma nimam, kaj mi je, ker drugače nisem taka.user posted image Se kar spravim, ko je treba... Oh, ja... Ma, saj bo...
Tebe, jer.za..., pa res nekam suvam, da se spraviš še tista 2 izpita naredit!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.1.2008 22:51:44   
tinkatonka
Aja, pregled danes... Je bilo vse ok. Teža 11,5kg, ....

Nik je pa pravi suhec. No Anej ima 12,1kg. Toliko kot lansko leto za 1 RD. user posted image  mal je shujšal zdele, ko ni hotel jesti, drugače pa je kr nekako konstantna težak.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.1.2008 22:52:41   
jer.za.
Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi.

Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.1.2008 22:53:48   
tinkatonka
Faks, ja... 7. 2. imam en izpit (filozofija prava ), pa 12.2. še kolokvij iz financ

Bomo tud tebe mal "nabrcali" pa bo. user posted image  Če hoče bit še katera "tepena" naj kr pove. user posted image

Upam da tako tebi bonnie, kot jer.zi pa Kami pa najbrž še kateri uspe čimprej dokončati stvari, ki so vam še ostale na faksih.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.1.2008 22:54:52   
Bonnie_RR
Ma ja... Je na krivulji na spodnji meji. Je imel pa že pri 1 letu malo kil (9,5) in je bilo isto. Je bil pa pri višini zgoraj. Aja, pa pri glavi, je menda zdej tud nekje spodaj risala po krivulji...user posted image user posted image

Ja, jer.za. in ostale s user posted image ... Vam je prihranjeno tole s kožico...user posted image

Slikce... Ej, glede avatarja pa pojma nimam... Bom malo pogledala, kako to gre... Bom sporočila, velja? če kaj pametnega naumim, seveda...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.1.2008 22:55:14   
tinkatonka
Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letal

Jah nikol ne veš, lahko da bosta pa Anej in Nik med njimi. user posted image user posted image  

Ja sej vem, vsaka ima svoje skrbi, eni s fantki, drugi s punčkami.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.1.2008 22:56:28   
Bonnie_RR

Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, jer.za., ti si pa optimist!user posted image Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.1.2008 22:57:52   
Bonnie_RR
Aja,sem pozabila...user posted image Nik ima RD 15.2. Za torto še nič ne vemo.
Za maškare pa tud ne.
Matr, ugotavljam, da z vsem odlašamo do zadnjega!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.1.2008 22:58:24   
tinkatonka
No punce jaz vas počasi zapuščam.

Grem moža zbudit, pa Aneju antibiotike dat. Potem pa spat.

Je Anej ravno zajokal. On ful sanja in mu ful dogaja ponoči. Velikokrat ga je treba v teh njegovih sanjah oz. v joku, prav zbuditi, da vidi, da je vse ok in da je pri mamici v naročju.

Torej...Hvala za klepet. Ste me prav v boljšo voljo spravile. Pa lepo noč.user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.1.2008 22:59:21   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Uh, jer.za., ti si pa optimist!user posted image Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.1.2008 23:00:05   
jer.za.
Uh, jer.za., ti si pa optimist! Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš...

Mi bomo kar ostali za časom, dobro je edino to ko gre čas naprej da bodo čez 15 let že take ključavnice, da se jih ne bo dalo kar tako odpretiuser posted image user posted image user posted image
Pa še sobi bosta imeli v novem stanovanju prece visoko, tako da tudi navadna "lojtra" ne bo dost visokauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.1.2008 23:01:42   
tinkatonka
Lahko noč.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
25.1.2008 23:02:02   
Bonnie_RR
Sem se spomnila, ko ste prej nekaj user posted image omenjale...
Danes je bil Nik prav hecen v čakalnici... Sami mini mini dojenčki, NIk je kar gledal, pa govoril: Mami,lej jencka! Mami, jencek joka!Mami, še en jencek! user posted image user posted image user posted image

Ko je doma to razlagal, ga je ati vprašal, če bi Nik tud rad imel dojenčka, pa je NIk takoj ustrelil: Ne! user posted image Pa ga je vprašal, če res ne bi imel bratca ali sestrice, pa je spet dobil nazaj odgovor: Ne!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3565
25.1.2008 23:03:50   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Lahko noč.

Ja, zdej, ko sem se pa js fajn ogrela, pa odhajaš, al kaj?!user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, upam, da b Aneju odleglo in bo kmalu bolje...user posted image Pa lahko in mirno noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
25.1.2008 23:04:26   
jer.za.
Tudi jest šibam rjuhe likat. Pa še tale RR mi zdele neki nagaja, traja po pet minut da pokaže postuser posted image
Nočko vsem, pa se še kaj tipkamo takole zvečer, je bilo res fino počvekat. Lep zaključek delovnega tedna.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.1.2008 23:04:32   
Bonnie_RR
Ti, jer.za., me tud zapuščaš? 

Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.1.2008 23:06:50   
Bonnie_RR
No, ok, potem je pa zame tud čas, da zaklučim tole RR-jado danes...user posted image Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat... Imaš zgleda res viška energije!user posted image

Tinkatonka, fajn, da si že boljše volje!user posted image Saj bo...user posted image

No, hvala za prijeten klepet!user posted image

Se beremo...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.1.2008 23:41:40   
Bonnie_RR
Tinkatonka...

Mogoče bo tole pomagalo...

Sliko odpreš v npr. Microsoft Picture Manager. Izbereš Edit picture. Odpre se na desni strani Opravilno okno.
  • Izbereš Resize. Potem imaš možnosti vpisa kako veliko sliko želiš po dimenzijah.

• Če pa izbereš Compress Pictures pa imaš možnost velikosti slike v KB.

Koliko mora biti za RR ne vem natanko. Piše v FAQ. Mislim, da mora biti nekje 100x100, 70KB. Ne vem, to pa poišči.

Ribica RR
73x73 pixlov, pa mislim, da ne sme presegat 20kb

Glede na to, da je že pozno in je dragi ravno domov prišel, nisem probavala, kako je s tem... Bomo drugič...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.1.2008 0:21:21   
petra81
Zdej me je pa ven vrglo!!!user posted image user posted image user posted image

Sem se malo razpisala, pa me ven vrže!! Mene!!!

No, samo na kratko, dejte še drugič ko bom jaz gor tko klepetat, ker sem bila ful začudena, ko sem vidla, da ste natipkala za dve strani!!

V glavnem, na kratko, za maškare neki bomo, pa ne vemo še kaj! Torto bom jaz naredila JEŽKA, pa še eno bomo naročili, ki ne vem kaj bo!!

Zdej sem preveč jezna, grem si kam ohladit živčke!!

Lahko noč

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.1.2008 8:06:34   
jer.za.
Jutro!

Najprej se opravičujem ker sem včeraj kar odšla, ampak mi je čisto RR zablokiralauser posted image user posted image user posted image

Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat

Bonnie_, to je bilo mišljeno da grem v posteljouser posted image user posted image user posted image . Sem se pa nasmejala.

Toliko na hitro, ker delo kliče-moram postelje preoblečt, pa še vse presesat, pa pomit pol tleh-ostalo pa sem že včeraj.

Pa še Jerca je nekaj sitna danes, mi je že cel actimel zlila, pa ene bleščice je najda nekje v predalu in jih stresla po tlehuser posted image user posted image user posted image , .... ne vem nekaj ji z nosa teče, tako da se zna zgodit da bo kaj zbolela. No jaz srčno upam da ne.

Se še javim kaj čez dan.

Lep dan vsem skupaj, izkoristite tale lep sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.1.2008 9:38:53   
natalia
zdravo,

men je včeraj tudi na koncu zmrznil računalnik, pa sem kar ugasnila. Ste pa se kar načvekale!user posted image pridne.

se še kaj oglasim tekom dneva, al pa večer, mam čistilno akcijo,ker zgleda kot da je bomba eksplodirala v hiši..

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.1.2008 12:38:47   
jer.za.
Glede na to, da je že pozno in je dragi ravno domov prišel,

Tvoj je bil pa kamu doma. Moj dragi je prišel malo čez eno, vendar z zelo veselo novico-greva septembra na poroko, se prijatelja poročita.user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj je danes, ampak sem kar nekaj tečnauser posted image . Sva se že z dragim skregala-za brez veze, ker kar nekaj jezik opletam. No zdej je on zunaj, jest se pa notr ohlajam.

Natalia, pridna pridna, kr lepo pucej. Jest sm pa zaključila za danes, še ene dva stroja cunj pa je.

Aja, pa moja Šmarna je za danes v vodo padla. Kolegica nima časa, sama pa tut ne grem. Bom šla pa mal laufat pol.

Grem zdej za tamale skuhat kosilo, midva sva na sadju dones.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.1.2008 13:09:57   
Bonnie_RR

Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat

Bonnie_, to je bilo mišljeno da grem v posteljouser posted image user posted image user posted image . Sem se pa nasmejala.

OMG!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, sm se zdejle js tud nasmejala!user posted image Sem šla še1x prebrat, ker mi sploh ni kapnilo...user posted image

Ja, včeri sem se js prav fajn ogrela in padla noter, potem ste me pa vse nahitro zapustile...user posted image Je pa potem tako dragi kmalu prišel, tako da sva se potem spravila v posteljo (rjuhe likat!user posted image user posted image )...user posted image

No, grem zdej malega nazaj v posteljo spravit (je spal zjutraj kar do 9huser posted image in zdaj sploh ni zaspan, js pa potem ne mislim bit celo popoldne doma in ga morem zdej prepričat,da bo malo zaspal...user posted image ), pa še kosilo grem skuhat...

Lep dan!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......