|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
30.1.2008 10:01:04   
pacug
VSE SE BO UREDILO.PONAVAD KO SE TI NEKJE ODPRE SAE TI VSE POVSOD POJAVI SLUŽBA,OTROK,PRIJATELJI.VSE SE KR NARNKRAT POJAVI.HIHI SEJ BO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.1.2008 10:04:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

EnaNobena in spps- lepo, da sta tako pridni pri posodabljanju in urejanju seznama februarskih bork! user posted image user posted image user posted image

ojla!večinoma grejo zahvale EniNobeni ,ki je bolj dosledna s pisanjem seznama februark,jaz le uletim tu pa tamuser posted image ,drugač pa vseen hvalauser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.1.2008 10:11:13   
pacug
JA RES LEPO OD VAJU DA TAK UREJATA.IN KAKO SI TI KAJ SPPS.KAKO KAJuser posted image user posted image user posted image .ŽELIM TI VELIKOuser posted image IN ZA ŠREČO VELIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ZA VSE OSTALE PA VELIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO VSEM

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 728
30.1.2008 10:15:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pacug

JA RES LEPO OD VAJU DA TAK UREJATA.IN KAKO SI TI KAJ SPPS.KAKO KAJuser posted image user posted image user posted image .ŽELIM TI VELIKOuser posted image IN ZA ŠREČO VELIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ZA VSE OSTALE PA VELIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO VSEM

ja,gre.zdajle se mal šetam po forumih,pol je pa treba še  kaj skuhat in pospravit preden grem delatuser posted image ,
drugače pa pridnouser posted image user posted image user posted image ,ker sem zdaj približn na pol ciklusauser posted image .uh,hvala za velikouser posted image ,zaenkrat bom čist zadovoljna če bo še drugiuser posted image user posted image user posted image ,za več se pa nikol ne veuser posted image user posted image user posted image .tudi tebi želim,da čimprej ugledašuser posted image . za   februar nas je že pa tolk,da se bo rodnost letos v SLO zeeelloooo povečala kot kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 729
30.1.2008 10:22:34   
Arual
Oj.

Ja res nas je ta mesec veliko.

Mene pa BT rez zafrkava. Zdaj je še vedno enaka, kot je bila včeraj in predvčerajšnim 35 stopinj. Zanima me, koliko časa prej bt začne padat pred user posted image ?

lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.1.2008 10:24:27   
Anonimen
V februarju nas je kar 62 borka za user posted image , za enrat, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pustni mesec bo prineso veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , roza seznamček user posted image user posted image user posted image  Punce pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
30.1.2008 10:26:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Oj.

Mene pa BT rez zafrkava. Zdaj je še vedno enaka, kot je bila včeraj in predvčerajšnim 35 stopinj. Zanima me, koliko časa prej bt začne padat pred user posted image ?

lp

jaz nimam pojmauser posted image ,sama si je ne merim,ker bi ziher živčnega fasala po hitrem postopkuuser posted image ,ker mi ni da bi se še z bazalno ubadala-bi se verjetno sprovocirala do konca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.1.2008 10:28:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V februarju nas je kar 62 borka za user posted image , za enrat, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pustni mesec bo prineso veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , roza seznamček user posted image user posted image user posted image  Punce pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja velik nas je-verjetno smo še kje kakšno izpustile-po pomotiuser posted image ,se zgodi.
punce,če je še katera za na  seznam se naj javi,pa bomo po hitrem postopku uredili,če ne jaz EnaNobena ziheruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
30.1.2008 10:50:45   
pacug
Mene pa BT rez zafrkava. Zdaj je še vedno enaka, kot je bila včeraj in predvčerajšnim 35 stopinj. Zanima me, koliko časa prej bt začne padat pred ?

KOLK ČAS SI JO PA ŽE MERIŠ,KER PRVI MESEC NE KAŽE PO MOJE TAK K BI MOGLO SAJ JE SUPER DA SI JO VEČ MESECEV SKUP SAJ TAKO LAHKO PRIMERJAŠ S PREJŠNIM MESECEM.NO PO MOJE.SPREMENI SE PA POI KAKEM 4-5 DAN.NE VEM K SEM SI JO MERLA PREDNO SEM ŠLA V BOLNICO POL PA NČ VEČ,KER SEM BLA OPERIRANA.TAK DA S TEM PRIČNEM SPET NASLEDNJI MESEC.ŽELIM PA TI VELIKO SREČE  Z BT AL PA BREZ NJE DA BI ZAGLEDALAuser posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.1.2008 10:59:24   
liza01
EnaNobena: Lej sej ne vem kako ti bo v pomoč, ampak jest mislim da se vse vedno zgodi tako kot je prav zate, imela sem enako dilemo en mesec nazaj, ful sem se presekirala in potem sem rekla če dobim službo potem mi dojenček še ni namenjen, in če je ne dobim potem bo pa dojenček.... tako da vse kar se zgodi je z nekim namenom,, samo probi se sprostit in kar bo pa bo.....user posted image user posted image

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.1.2008 11:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Oj.

lp

Mogoče ti tole kaj pomaga - je od Pušenjaka; "Ljudje imamo različno nastavljene osnovne presnovne procese in temu primerno tudi proizvodnjo toplote, smo različno "izolirani" in se različno hladimo. Skratka, vse kar je nad 35 st. C in pod 37 je normalno. Tekom ciklusa pa se po ovulaciji BT praviloma (ne pa pri vseh) dvigne za 0,3 - 0,8 st. C in tam vztraja do tik pred M. Merjenje BT ni uporabna metoda za sprotno določanje ovulacije, saj je takrat, ko se BT dvigne, ovulacija že preteklost in tudi oploditev ni več možna."

"Ljudje imamo različno nastavljene osnovne presnovne procese in temu primerno tudi proizvodnjo toplote, smo različno "izolirani" in se različno hladimo. Skratka, vse kar je nad 35 st. C in pod 37 je normalno. Tekom ciklusa pa se po ovulaciji BT praviloma (ne pa pri vseh) dvigne za 0,3 - 0,8 st. C in tam vztraja do tik pred M."

"Edino, kar iščemo v ciklusu je podatek o ovulaciji, vendar tega dogodka BT ne napoveduje, temveč le potrjuje. To pomeni, da se BT dvigne šele po ovulaciji in ostane dvignjena do M. Če se to ne zgodi, tudi ne pomeni nujno, da ovulacje ni, temveč bolj kot ne, da metoda pri dotični ženski ni uporabna. Poleg tega se BT ne uporablja za določanje trenutnega stanja temveč za ugotavljanje zakonitosti spremninjanja BT skozi ciklus pri določeni ženski in na podalgi "učenja teh zakonitosti" ustvarjanje "napovednega modela", kdaj bo ovulacja."

Tko, da če sem ga jst prav razumela, potem pade kvečjemu kakšen dan pred M. Sama sem si pred prvo nosečnostjo par mesecev merila BT, ampak kdaj pade se pa ne spomnim, vem le da mi pri zanositvi vse to ni nič pomagalo. Ko sem pa nehala merit sem pa zanosila. user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
30.1.2008 11:16:02   
spps
EnaNobena,upam da boš čimbolj uredila,kar se tiče službe in zanositivijo.dandanes je težko dobit službo in ostat zaposlen če zanosiš še preden dobiš redno zaposlitev-zoprnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.1.2008 11:58:19   
VITA79
tudi mene lahko date na 24.02.
Gremo skupaj v boj.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.1.2008 12:01:42   
spps

user posted image FEBRUARSKE BORKE ZA user posted image user posted image

xx.02. - afnica mala
xx.02. - Blustar 
xx.02. - pikonina
xx.02. - Majch

xx.02. - spps
xx.02. - lejla007
xx.02. - trinity22

xx.02. - Oaza
xx.02. - SIJA
xx.02. - pufika
xx.02. - pike
xx.02. - nincrli
01.02. - monikap
01.02. - liza01
02.02. - Tiki55

02.02. - HEL36
02.02. - neyka7
02.02. - alynaty
03.02. - janaja
03.02. - anonimnauser posted image

05.02. - lučka 25
05.02. - nf

05.02. - maska
05.02. - tinči25
06.02. - ZalaTM
06.02. - _ancica_

06.02. - Arual
06.02. - vianne 
07.02. - tejčica30
08.02. - Principeska_
08.02. - *talcy*
08.02. - Lorencia
08.02. - Mani2
08.02. - anonimna
09.02. - METULJ1

09.02. - pin
09.02. - EnaNobena
10.02. - *TaMiKaaaa*
10.02. - neela
11.02. - Andromeda

11.02. - matt
11.02. - medika13

13.02. - snežinka7
13.02. - andre3a
14.02. -mani2
15.02. - Muca83
15.02. - pilar28
15.02. - Pikyca
15.02. - kalaxy
16.02. - loveforever
17.02. - sončnica24
17.02. - stunfek
18.02. - matejka78
18.02. - pikicaa25
18.02. - kimmii
18.02. - cofk
19.02. - anonimnauser posted image
19.02. - anonimna user posted image
20.02. - RENY19
22.02. - cina

24.02. - vita79
26.02. - emina83
27.02. - jabi babi
27.02. - pikachu

27.02. - Murkica

user posted image   Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity

• Polaris

• tany83 user posted image
  • LuNa73
  • zarja28 user posted image
  • Ledenka

• bastian111 user posted image
  • me to you user posted image
  • murkica
  • KAHLO user posted image
  • Gantar 
  • Neža7user posted image  
  • spelka12
  • orhideje

• Athina 
  • skrivnost 
  • vita80
  • Sash
  • metir
  • Majch
  • uršula83
  • hmm...
  • pacug
  • brkn83

• lunica24user posted image
  • pikica36user posted image
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk    user posted image
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečkuser posted image
JANUAR.................x srečk nosečk user posted image

-------------------------------------------------- 

user posted image  
user posted image FEBRUARSKA STAVNICA:user posted image

20% - HEL36
21% - Erin
22% - trinity22, anonimna
23% - Gantar
25% - Polaris, LuNa73, lučka 25
26% - EnaNobena
30% - murkica, KAHLO
35% - Orhideje

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.1.2008 12:43:17   
matt
arual... meni po O BT naraste čez 37.0 do 37,4.. (navadni termometer) približno 2- 3 dni pred M začne padati in pade med M na  36,5... Zdaj pa mal reklame za knjigo, ki sem si jo kupila prejšnji teden - (moderatorke ne me kregat!!!) Naravno in zanesljivo, mohorjeva družbe... metodo opisuje ful natančno ter priporoča še ostale vzporedne kontrole (sluz, materični vrat)...  O NND baje obstajajo celo seminarji....sem navdušena in se nameravam poglobiti v zadeve, saj ko si nekoč user posted image ne bom več želela bom uporabljala zadeve v kontra smer... pa še svoje telo in odzive bom bolj poznala...zanimivo in poučno,user posted image ni kaj...

dejmo februarčice!!!!porozajmo se!!!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.1.2008 13:21:30   
cina
Joooooooooooooj, lepo prosim, kaj mi lahko katera svetujeuser posted image

Ker mi je bila prejšnja user posted image zelo sumljiva in ob nepravem času, pa zaradi slabosti in špikanja sem danes naredila test Seratec. Druga črtica je res zelo, zelo blede barve. Kontrolna črtica pa je zelo močna. Mislite, da bi lahko test lagal? Kakšne imate kaj izkušnje s Seratecom?

Sem že šla po CB, pa ne vem, ali naj počakam kak dan ali ne.user posted image Joj, se mi roke tresejo.user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.1.2008 13:38:43   
Anonimen
cina, jaz tega testa ne poznam - po pravici povedano zanj prvič slišim. Daj s prvim jutranjim urinom naredi zjutraj CB. Ker te druge črice zelo blage barve so meni že naredile lažno upanje, ne sicer pri tem testu, ampak... Držim pesti, da nekaj pa je le na tem.

Kakšna pa je bila prejšnja M - sej lahko da si že povedala, ampak zdej ne vem...

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
30.1.2008 13:43:14   
cina
Hvala, EnaNobena... mislim, da bom počakala do jutri, ja. Prejšnja M je pa trajala samo slaba dva dni, pa še to zelo bleda kri, kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
30.1.2008 13:48:20   
stunfek
ti kar takoj naredi CB :) po mojem si sigurno nosečka :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.1.2008 13:49:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cina

Hvala, EnaNobena... mislim, da bom počakala do jutri, ja. Prejšnja M je pa trajala samo slaba dva dni, pa še to zelo bleda kri, kaj pa vemuser posted image

kolk pa je tega bilo količinsko?

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
30.1.2008 13:51:46   
cina
Stunfek, naj se ti besede pozlatijo. user posted image
A misliš, da bolje z jutranji urinom. Sam druga črtica je res tako švoh.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.1.2008 13:52:42   
cina
EnaNobena, 'M' je bilo zelo malo, bolj kot ne samo flekeci na tamponu.user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.1.2008 13:53:52   
stunfek
švoh črtica gor ali dol...če sproduciraš švoh črtico na CBju ne bo  nobene dileme - ni ga reba z jutranjim urinom delat. Menda da je prvzaprav treba samo, da ene tri ure ne greš lulat in da se vmes ne nalivaš glih sto na uro :)

Jeeee...na vodi čutim, da bo :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.1.2008 13:57:01   
cina
Stunfek, potem pa ni druge kot pa da grem na kavč za dve urci, pa testek delat. Fant pride pa domov čez tri ure in upam, da ga bo doma čakalo lepo presenečenje. user posted image Jao, ne smem se prehitro veseliti. 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.1.2008 13:57:56   
Anonimen
cina, ti ga kr danes naredi, ap če boš v dilemi še jutri zjutraj. No, zdej pejd pa lulat pa hitro nas obvesti!user posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?