Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 17:50:20
|
|
|
|
Oaza
|
Lep popoldanski pozdrav! Joj, zdaj sem že nekaj napisala, pa kliknem "potrdi" in mi napiše da je prišlo do napake... Pa gremo znova pisat... Kako ste kaj? liza01- kaj je pokazal test? Upam, da in da se res tako veseliš, da se ne utegneš niti na RR oglasit. EnaNobena in spps- lepo, da sta tako pridni pri posodabljanju in urejanju seznama februarskih bork! Principeska_ - sem zasledila, da piješ čaj krvomočnice. Zanima me ali ga piješ samo ti ali ga pijeta oba s partnerjem? Zdi se mi, da je nekje pisalo, da je dobro če ga pijeta oba... Mogoče se bom tudi sama odločila in ga bom začela pit- škodit ne more... Aha, zanima me še samo to- je res, da imaš potem zelo močne menstruacije? (nevem, če sem brala to za ta čaj al kateri drugi). Upam, da ti bo pomagalo in bo rezultat tega ! Punce, zdaj pa , da bomo tudi me imele tako dobre rezultate kot januarske borke!!!! lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:01:07
|
|
|
|
mani2
|
Mene pa zanima kater test uporabljate za ugotavljane nosecnosti. Nebi rada dela testa k kirim takim ki mi nebi pokazal zanesljivo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:09:08
|
|
|
|
Principeska_
|
Oaza pijem ga samo jaz, nevem pa če maš bolj močne zaradi čaja, ker ga pijem zdaj komaj prvi mesec. Ko jo dobim (če jo dobim) ti povem oky doky, samo upam, da je ne bo Jaz ga pijem, ker morda pa le pomaga, škodo mi ziher ne bo, poskusit pa ni greh a ne Poskusi Tudi jaz tebi želim, da čiprej ugledaš Lep večer še naprej želim vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:15:48
|
|
|
|
cofk
|
pozdravljene! tudi jaz se vam pridružujem v nepričakovanju... moje naj ne bi bilo 18.2. kšnih posebnih znakov ni... edino že 2 dni me skos lulat..res ful večkrat kot ponavadi. pomislila sm že na to, da sm se prehladila ali kaj podobnega, vendar me nič ne peče ali boli...čudna reč. seveda je za možnost, da bi bil to znak še ful prezgodej. je pa potem še druga stvar: prejšnja menstruacije (torej januarska) je bila zelo šibka... po njej nism nrdila testa. in sedaj me muči ideja...kaj pa če tisto ni bila čisto prava ?? ne vem al naj test nrdim al naj čakam do te predvidene feb. ... mam slab filing da bo - če ga nrdim. joj-zdej pa že malo nakladam in kompliciram držim pesti da VSE zagledate !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je ponavadi ko nardim test jo po dnevu al pa dveh dobim, Morda pa si srečka naredi test pa boš ziher,želim ti da zagledaš Pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
cofk...joj kako te jaz razumem..kod da bi post napisala sama...vsekakor držim pesti, da ti je že kaj ratalo, zase pa v podobni situaciji resno dvomim, da bi to bilo to...sicer pa ...test ti še edino lahko razjasni situacijo...držim pesti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
nič..en post še moram, da bo okroglo...mejte se fajn...navijam za vas gremo februar!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 18:59:25
|
|
|
|
pacug
|
KR POČAK DA BOŠ DOBILA M NASLEDNI MESEC ČE JO BOŠ.UPAM DA NE KER TO NE ŽELIM NBENI K SI ŽELI BEBICO.VGLAVNEM ŽELIM TI DA JE NEBI MELA.GREM POČAS POČIVAT.SE ČUJEMO JUTER.HITER PEJTE ŠE NAMESTO MENE NASLKEDN MESEC BOM PA JST NAMESTO VAS.HIHI
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 19:40:48
|
|
|
|
Mona Liza
|
mani2, jaz BC mini ne zaupam preveč. Ne vem zakaj, samo ni mi preveč "domač". Hihi, sm se bl nerodno izrazila. Ma mi je FS bl tak prijazen. Ampak še najbolj zanesljiv se mi pa zdi CB, ki ga pa vsekakor delaj potem, ko ti bo listek od BC, FS ali katerkoli drug pokazal , da potem s tem samo še potrdiš. Kakšne izkušnje pa imate kaj ostale?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 19:59:16
|
|
|
|
liza01
|
Evo punce, test je bil narjen je bla tud sam samo pod določenim kotom ker je bla tok šibka da sploh ne vem če je bla... hahaha no to se pa zgodi če firbec preveč matra tako da bomo vajo ponovili v petek če ne bo prej prišla mela sem pa BC mini in lih ne zaupam preveč tako da bom za petek kupla kar CB
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 20:04:24
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdravček vsem. Liza vso srečo in držim pesti da ni lagal.Jaz je ne pričakujem 13.2. in jutri odhajam na UZ saj sem na klomifenu in bomo videli kako so moji jajčniki odreagirali.Držite pesti.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 20:36:30
|
|
|
|
trinity22
|
Andre3a, držim pesti, da boš vidla jutri velike folike in da bo čimprej Liza zate pa navijam, da je test prav pokazal in da v petek zagledaš močan + Imam pa eno vprašanje, kako je pa kaj čaj krvomočnice v kombinaciji s Klomifenom??? Mogoče katera kaj ve, upam da ne škodi, jaz ga namreč pridno šlukam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 20:56:59
|
|
|
|
mani2
|
hvala vam za odgovore. bom vidla pol kir test bom kupla. sem se odlocila da morem pocakat do 14.2. pol pa bom naredila test. ce bo pokazal oz. pol bo to lepo darilo za valentinovo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 21:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Še mene na seznamček. M ne pričakujem 19.2. anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 21:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.02. - afnica mala xx.02. - Blustar xx.02. - pikonina xx.02. - Majch xx.02. - spps xx.02. - lejla007 xx.02. - trinity22 xx.02. - Oaza xx.02. - SIJA xx.02. - pufika xx.02. - pike xx.02. - nincrli 01.02. - monikap 01.02. - liza01 02.02. - Tiki55 02.02. - HEL36 02.02. - neyka7 02.02. - alynaty 03.02. - janaja 03.02. - anonimna 05.02. - lučka 25 05.02. - nf 05.02. - maska 05.02. - tinči25 06.02. - ZalaTM 06.02. - _ancica_ 06.02. - Arual 06.02. - vianne 07.02. - tejčica30 08.02. - Principeska_ 08.02. - *talcy* 08.02. - Lorencia 08.02. - Mani2 08.02. - anonimna 09.02. - METULJ1 09.02. - pin 09.02. - EnaNobena 10.02. - *TaMiKaaaa* 10.02. - neela 11.02. - Andromeda 11.02. - matt 11.02. - medika13 13.02. - snežinka7 15.02. - Muca83 15.02. - pilar28 15.02. - Pikyca 15.02. - kalaxy 16.02. - loveforever 17.02. - sončnica24 17.02. - stunfek 18.02. - matejka78 18.02. - pikicaa25 18.02. - kimmii 18.02. - cofk 19.02. - anonimna 19.02. - anonimna 20.02. - RENY19 22.02. - cina 26.02. - emina83 27.02. - jabi babi 27.02. - pikachu 27.02. - Murkica Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- me to you
- murkica
- KAHLO
- Gantar
- Neža7
- spelka12
- orhideje
- Athina
- skrivnost
- vita80
- Sash
- metir
- Majch
- uršula83
- hmm...
- pacug
- brkn83
- lunica24
- pikica36
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 20% - HEL36 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 23% - Gantar 25% - Polaris, LuNa73, lučka 25 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO 35% - Orhideje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 22:05:14
|
|
|
|
vianne
|
Jaz pa moram malo pojamrati. Mene pa križ boli in imam na vsake toliko tudi bolečino v spodnjem delu trebuha - kot pred m. Da bi test delala je še prezgodaj. Me je malo strah ker sem imela iste simptome v prvi nosečnosti, ki pa se ni končala dobro. Kaj si ve mislite. Če sem slučajno nosečka, ali so to normalni znaki. Moj dragi mi pravi kaj toliko fantaziram, vendar ne morem iz svoje kože.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 22:35:36
|
|
|
|
cina
|
Hej, vianne... Lahko skupaj jamrava. Meni bo pa jajčnike razpadilo, pa slabo mi je ful cel dan. Upajmo na najboljše, samo kje je še februar Težko je ne tolk mislit, a ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 29.1.2008 22:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Oaza - se trudimo biti ažurni s podatki v sezamčku! Ko bodo padale rozike bomo še bolj pridne! Mani2 - jaz sem vedno uporabljala Firs Sign, ki ej po mojem kr zanesljiv in dober kakor ClearBlue, sedaj pa imam doma na zalogi Baby Chech mini, ker je mož šel v lekarno pa niso imeli nič drugega na zalogi Ne vem katera od vas je vso zalogo porabila! Je pa fajn, ker sta BC mini dva testka notr, tko da bom lahko ta delala test dvakrat - če em bodo že kakšen dan pred predvideno M srbeli prsti! cofk, možgane na off, pa veliko seksat pa bo. Vem kako je, ko se sprašuješ kaj pa če sem vseeno noseča, ene imajo prve mesece nosečnosti vseeno krvavitve, kaj pa če je bil SS, kaj pa... pa imam tak znak, pa drugače,... na koncu pa te vseeno obišče M. Najbolje, da počakaš do 18, pa narediš test, drugega ti težko svetujem, te pa še kako razumem. liza01 - joj, jst kr verjamem, da je to to - pri tebi namreč! Sedaj bom pa že jaz komaj čakala na petek. andre3a - držim pesti! trinity22 - baje, da čaj krvomočnica lahko piješ tudi če jemlješ Klomifen -vsaj tko imam v spominu iz RR-ja. vianne - tudi mene špika in tišči v spodnjem delu trebuha kot pred M. Je pa špikanje normalno, ker telo reagira na drugačno stanje. Mene vem, da je v prvi nosečnosti prav zbodlo za dol past če sem na primer kihnila ali naredila kakšen hiter gib. Pa še pol te špika v jajčnikih, ker se maternica razteza. Ni prijetno, sploh pa ne, če imaš od prej kakšno negativno izkušnjo kot ti. Moški lahko pravijo kar hočejo, njim je vseeno veliko lažje kakor pa nam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 8:22:50
|
|
|
|
liza01
|
Joj EnaNobena tud jest upam da je to to jest mam ful dobr filing za ta mesec.... bomo 100% Vse bo roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 8:41:37
|
|
|
|
lučka 25
|
liza, upam da bo testek res in boš naša rozika, da vemo po kateri poti naj gremo, da pridemo tudi me do roza barve.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 8:52:13
|
|
|
|
vianne
|
Dobro jutro punce moje! Kako ste? Ja potrpežljivost je pa hudič. Da ne govorim o odganjanju slabih misli. Zadnje dni sem tudi zelo čustvena..... Bo boljše.... Kmalu bo februar poln Vsem pošiljam za srečo, potrpežljivost....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 9:06:46
|
|
|
|
pacug
|
liza01 držim pesti da si .Velik za vse ki se trudite.držim pesti ta mesec za vas,naslednji mesec sem pa jaz na vrsti. gremo v boj za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 9:14:10
|
|
|
|
Tiki55
|
Dobro jutro dečve! Andre3a navijam, da bi pridelala lepe in velike foliklčke liza01 jaz tud menim, da ti je uspelo . V petek pa sledijo uradne čestitke! vianne upam, da tvoje špikanje pomeni znake . EnaNobena mene pa glede testa pred M res krepko srbijo prsti...Sem rekla, da probam zdržat vsaj do petka zjutraj . Ampak imam občutek, da se bo ta mesec spet prišla , saj imam čisto tipične znake - špikanje v jajčnikih, boleč križ, mozoljčki. Nisem pa še čisto obupala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 9:21:27
|
|
|
|
Tiki55
|
pacug vso srečo v boju naslednji mesec Ostalim februarkam pa seveda čimveč !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 30.1.2008 9:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da ste bile zjutraj že kar aktivne. Joj, meni se pa lajf komplicira v druge razsežnosti - ponudili so mi eno hudo službo, sicer sva tri kandidatke (teste in prošnjo imajo že od veliko nazaj tam) - ta teden grem še na razgovor. Rabijo pa eno na hitro - do drugega tedna bi morala povedat, če vzamem službo ali ne, če me pač izberejo... sam do takrat ne bom vedela, če je kaj že ratalo... bi bilo pa grozno, da sprejmem job, pa bi bila takoj noseča... sam, da delamo na tud ne morem rečt, ker sem drugače padla iz igre... neverjetno! Najraje bi videla, da vzamejo eno drugo... jaz pa bi zagledala ! No in zdaj ne daje paranoja... Ah, pol na koncu pa ne bo nič ne iz te hude službe, ne iz nosečnosti... Kar sama sebi se smilim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?