Anonimen
|
Oaza - se trudimo biti ažurni s podatki v sezamčku! Ko bodo padale rozike bomo še bolj pridne! Mani2 - jaz sem vedno uporabljala Firs Sign, ki ej po mojem kr zanesljiv in dober kakor ClearBlue, sedaj pa imam doma na zalogi Baby Chech mini, ker je mož šel v lekarno pa niso imeli nič drugega na zalogi Ne vem katera od vas je vso zalogo porabila! Je pa fajn, ker sta BC mini dva testka notr, tko da bom lahko ta delala test dvakrat - če em bodo že kakšen dan pred predvideno M srbeli prsti! cofk, možgane na off, pa veliko seksat pa bo. Vem kako je, ko se sprašuješ kaj pa če sem vseeno noseča, ene imajo prve mesece nosečnosti vseeno krvavitve, kaj pa če je bil SS, kaj pa... pa imam tak znak, pa drugače,... na koncu pa te vseeno obišče M. Najbolje, da počakaš do 18, pa narediš test, drugega ti težko svetujem, te pa še kako razumem. liza01 - joj, jst kr verjamem, da je to to - pri tebi namreč! Sedaj bom pa že jaz komaj čakala na petek. andre3a - držim pesti! trinity22 - baje, da čaj krvomočnica lahko piješ tudi če jemlješ Klomifen -vsaj tko imam v spominu iz RR-ja. vianne - tudi mene špika in tišči v spodnjem delu trebuha kot pred M. Je pa špikanje normalno, ker telo reagira na drugačno stanje. Mene vem, da je v prvi nosečnosti prav zbodlo za dol past če sem na primer kihnila ali naredila kakšen hiter gib. Pa še pol te špika v jajčnikih, ker se maternica razteza. Ni prijetno, sploh pa ne, če imaš od prej kakšno negativno izkušnjo kot ti. Moški lahko pravijo kar hočejo, njim je vseeno veliko lažje kakor pa nam.
|