|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
29.1.2008 12:19:08   
Principeska_
Čaj rdeče smrdljiče pomaga, da je maternica bolj prekrvavljena, tudi ureja cikluse, ...
Kupiš ga lahko v zeliščnih trgovinah, jaz sem ga v trgovino sonce 70g stane 2.30, na kmetiji plavica pa 100g 12+3.50 poštnina8totalno pretiravanje).

Vijolčna smrdljička ne pomaga.

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.1.2008 12:28:59   
Anonimen
nincrli - nikar tako žalostno - sej veš kaj pravijo slab začetek, dober konec. Sem te dodala na bodoči roza seznam bork, zaenkrat pod xx.02., če pa veš točen datum sporoči pa bom popravila.

liza01 - ni lepo da nas puščaš tako firbčne user posted image Upam, da si zagledala user posted image user posted image in da proslavljaš in nimaš (še) časa za RR.

Arual - na BT vpliva tolk dejavnikov, da je čisto možno, da imaš ta mesec kakšno zbrko s to BT. Zato pa tudi priporočajo, da si jo meriš več mesecev, ker en mesec ne pove še ničesar. Možno je, da si kaj prehlajena, da si premalo spala, da si pod stresom,... vse to vpliva tudi na temperaturo. Ti si jo kar pridno meri naprej, pa boš vsaj naslednji mesec lahko primerjala. No, upam da ne bo treba, da boš že ta mesec rozika!

pacug - čaj smrdljiče - reče se ji tudi krvomočnica, pomaga jajčecu da se lažje vsidra v maternico. Torej le pripravi maternico, da se jajčece lažje vsidra... ampak da se je še toliko poti do tja - da imaš O, da so jajčniki prehodni, da je s partnerjevo spermo in njegovimi plavalčki vse ok, da... en kup pogojev mora biti, da sploh pride do tega, da ženska dejansko zanosi. Kupi pa se ta čaj v Sanolaborjevih prodajalnah. Pa poglej malo iskalnik, je tega veliko napisanega tu gor na RR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
29.1.2008 12:57:04   
pacug
KI PA STE VSE

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.1.2008 13:02:53   
pacug
HVALA ENA NOVENA IN PRICIPESKA ZA ODGOVOR.PA JE TO VARNO PIT POLEG TABLETK TIFOL.JEMLJEM JIH ŠELE 12 DNI
MOJ IMA OK SPERMIJE JST SEM MELA PA PREGRADO IN MALO PILICISTIČNIH JAJČNIKOV PA SO VSE PORIHTAL.A JE VARNO DA PIJEM ŠE TA ČAJ
.HVALA OBEMA

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.1.2008 13:21:58   
pacug
JA VEM DA TO NI FOLNA KISLINA.TO JE ČAJ KI SE PIJE DA SPERMIJI LAŽJE PRODREJO.SI GA GREM KR KUPIT V PETEK KO GA DOBIJO.JUPI.HVALA TI ZA ODGOVOR

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.1.2008 13:27:28   
murkica
No tudi moja grdoba je prišla, tako, da če me prosim date na seznam 27.2.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.1.2008 13:30:50   
spps

user posted image FEBRUARSKE BORKE ZA user posted image user posted image

xx.02. - afnica mala
xx.02. - Blustar 
xx.02. - pikonina
xx.02. - Majch

xx.02. - spps
xx.02. - lejla007
xx.02. - trinity22

xx.02. - Oaza
xx.02. - SIJA
xx.02. - pufika
xx.02. - pike
xx.02. - nincrli
01.02. - monikap
01.02. - liza01
02.02. - Tiki55

02.02. - HEL36
02.02. - neyka7
02.02. - alynaty
03.02. - janaja
03.02. - anonimnauser posted image

05.02. - lučka 25
05.02. - nf

05.02. - maska
05.02. - tinči25
06.02. - ZalaTM
06.02. - _ancica_

06.02. - Arual
06.02. - vianne 
07.02. - tejčica30
08.02. - Principeska_
08.02. - *talcy*
08.02. - Lorencia
08.02. - Mani2
08.02. - anonimna
09.02. - METULJ1

09.02. - pin
09.02. - EnaNobena
10.02. - *TaMiKaaaa*
10.02. - neela
11.02. - Andromeda

11.02. - matt
11.02. - medika13

13.02. - snežinka7
15.02. - Muca83
15.02. - pilar28
15.02. - Pikyca
15.02. - kalaxy
16.02. - loveforever
17.02. - sončnica24
17.02. - stunfek
18.02. - matejka78
18.02. - pikicaa25
18.02. - kimmii
19.02. - anonimnauser posted image
20.02. - RENY19
22.02. - cina
26.02. - emina83
27.02. - jabi babi
27.02. - pikachu

27.02. - Murkica

user posted image   Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity

• Polaris

• tany83 user posted image
  • LuNa73
  • zarja28 user posted image
  • Ledenka

• bastian111 user posted image
  • me to you user posted image
  • murkica
  • KAHLO user posted image
  • Gantar 
  • Neža7user posted image  
  • spelka12
  • orhideje

• Athina 
  • skrivnost 
  • vita80
  • Sash
  • metir
  • Majch
  • uršula83
  • hmm...
  • pacug
  • lunica24user posted image
  • pikica36user posted image
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk    user posted image
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečkuser posted image
JANUAR.................x srečk nosečk user posted image

-------------------------------------------------- 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.1.2008 13:35:01   
pacug
a si že dobilauser posted image Upam da ne in da bo pokazal sameuser posted image user posted image user posted image user posted image .Veliko sreče.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.1.2008 13:55:24   
Principeska_
Mene bi nekaj zanimalo O naj bi imela 21.1 do 25.1 skoz me že nekaj špika v jajčnih in maternici, danes pa sem opazla da imam malo bolj močen belo prozoren izcedek, a je lahko to ovolacija? Meni ni nič več jasno user posted image  user posted image  naj bi prišla nekje okoli 5.2 do 8.2.

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.1.2008 14:05:59   
pacug
joj principeska to pa jst ne vem.ker moja O JE TUD TAK KAKER SE JI ZLJUBI.PO MOJE JE TO OVOLACIJA KER NE VEM KA BI DRUGA LAHKA BLO.

Neposredna povezava do sporočila: 685
29.1.2008 14:11:17   
Principeska_
Morda pa res, samo se mi zdi malo pozno, če bom že kmalu dobila user posted image , pa prejšna je bla 7.1.

Ah sploh se mi ne ljubi več ubadat s tem, mislim, da bom naslednji mesec kar prepusla srečo v roke usode in bo kaj bo user posted image  enkrat že bo, če ne prej čez 7 let (tak pravila naša oma user posted image )...
Ampak toliko zadev ko more bit pošlihtanih, da ti uspe kaj naredit je skoraj 1:približno user posted image  pred časom sploh tega nisem zavedala, ampak se mi je zdelo bolj samoumevno, ko hočeš je, ko nočeš ni, ampak še zdaleč ni tako user posted image user posted image

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.1.2008 14:13:15   
pacug
PROBAJ ČIM MANJ RAZMIŠLAT O TEM BO KO BOŠ NAJMANJ PRIČAKOVALA.O JE NEKJE MED 10*15 DNEM M.TAKO DA BOMO VIDL.POČAK ŠE PA BOŠ VIDLA

Neposredna povezava do sporočila: 687
29.1.2008 14:16:42   
Principeska_
Druga mi tako ne preostane kot čakanje user posted image user posted image user posted image  sicer pa pravijo kor čaka dočakauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.1.2008 14:22:10   
pacug
ja res je druga ti ne preostane.Poglej mene Midva z mojim se že leto in pol mučima pa sem šla zdaj na laporo in histero pa so rekl da zaj pa se vidmo čez user posted image ko bom rodila.verjamem jim da bom letos postalauser posted image ker sem trdno prepričana.verjet moreš v sebe in ne prehitevat s testi raj počakaj pa boš vidla.Jst sem že tolk zdevala za teste ker sem mela neredno M da je že kr bolel.Je nisem mela tudi po 4m pa boš vidla da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 689
29.1.2008 14:27:08   
Principeska_
Ja za teste se kr dosti, da niso ravno poceni.

Jaz ti želi veliko, veliko sreče pa da vama čimprej rata user posted image  pa eno (al pa malo več, da bo ziher) user posted image user posted image user posted image  za srečo user posted image , da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.1.2008 14:30:44   
pacug
ja enako velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe da bi tudi čim prej zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .LETOS JE PLODNO LETO IN NAS BO VELIKO BOŠ VIDLA.ČE SAMO POGLEDAŠ NA JANUARSKI FORUM M NE PRIČAKUJEMO JANUARJA BOŠ VIDLA DA JE VSAK DAN KAK user posted image AL PA VSAK DRUG DAN.ZDAJ SMO ME NA VRSTI.GREMO V BOJ ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
29.1.2008 14:32:59   
pacug
A TI PIJEŠ TA ČAJ SMRDKJIČKE(KRVOMOČNICA).

Neposredna povezava do sporočila: 692
29.1.2008 14:38:28   
Principeska_
Hvala za lepe želje user posted image  
Ja skoz gledam, kak lepo se seznam barva v roza user posted image  21 noseč je, se mi zdi, v januarju za enkrat, februarju jih bo še ziher več user posted image

Ja pijem tale čaj krvomočnice - smrdljička.

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.1.2008 14:44:37   
pacug
IN KAK JE KAJ POMAGA.KER JAZ ZAENKRAT JEMLJEM TIFOL TABLETKE (12)DNI SE MI ZDI.PA UPAM DA BO KAJ.NE UPAM VEM DA BO.SEM PREPRIČANA DA BO NEKJE V TEM NASLEDNJEM MESECU.ŽELIM TI VELIKO USPEHA IN NE OBUPAJ KAJTI VSE SE BORIMO ZA NAŠEuser posted image IN DRŽIMO SKUPAJ TER PODPIRAMO ENA DRUGO.LETOS JE NAŠE LETO

Neposredna povezava do sporočila: 694
29.1.2008 14:51:00   
Principeska_
Nevem ene punce pravijo, da so prvi mesec zanosilo, ko so ga pile, jaz ga pijem zdaj nekje 3 tedne po user posted image  sem ga začela, upajmo, da bo kaj pomagal, za izgubit nimam nič user posted image  poskusit pa ni greh user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz tebi želim veliko uspeha. Maš prav vse se borimo za naše male sončke in moremo držati skupaj, ker nam je tako lažje user posted image  naj bo res to leto naše, plodno in cvetoče na vseh področjih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.1.2008 14:55:56   
pacug
GREM NAZAJ POČAS POČIVAT K ŽE MAL PREDOLG SEDIM PA ME MMAL BOLI PA KOSILO SEM KUHALA.GREM JEST.HVALA TUD TEB PA SI PIŠEMO ŠE KAJ.DRGAČ MAM PA TUD MSN PA SI LAHKA TAM KAJ PIŠEMA ŠE HOČEŠ ČE GA MAŠ.babybear.slo@hotmail.comUPAM DA NI KAJ NAROBE ČE SEM TO NAPISALA TLE ČE JE NE BOM
VEČ DA ME NE BOJO IZKLOPL

Neposredna povezava do sporočila: 696
29.1.2008 15:00:05   
Principeska_
Te bom dodala na svoj msn user posted image  

Lepo počivaj pa dober tek ti želim, hvala za pogovor.

Se slišimo, lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.1.2008 15:36:54   
jabi babi
no evo,tdej nas je pa že kr neki,ki je ne pričakujemo 27.2. upam da se bomo skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselile....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.1.2008 16:09:38   
brkn83
Jaz pra v lepo navijam za vse, ki se borite zauser posted image . No midva bova še pa malo počakala, se pridruživa potem v malo bolj toplih mesecih. nekako si želim zanositi nekje od junija dalje, tako da bi se user posted image  rodil/a nekje od marca naslednje leto naprej. upam, da nama bo potem uspelo.

Vas pa vse, ki se sedaj borite podpiram in vam želim da bi vam tudi uspelo, sicer pa poročajte.

lp

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.1.2008 16:24:18   
pacug
hvala brkn83.tudi mi bomo držal pesti za bebico v marcu naslednje leto

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?