TODI
|
Pozdravljene so !! Da se še jaz malo oglasim, sedaj ko sem dala dva izpita skoz bo pa malo več časa za pisanje!! Pri nas se ne dogaja nič posebnega, če odmislim da so se mi od včeraj zjutraj pojavile neznosne vrtoglavice, da včasih komaj folgam. Zjutraj ko sem obrnila glavo, da bi videla kateri od naših dveh škratov je pricapljal k nama se mi je zvrtelo, pa sem mislila ah sem se prehitro obrnila. Potem pa ni bilo nič boljše in so ti valovi vrtoglavice prihajali in odhajali skozi vse jutro. Še dobro da ima tašča aparaturo za meriti pritisk, ki mi je zjutraj potem pokazal 97/64. No to bo to sem si mislila, saj imam prej nizkega kot visokega. Spila sem kavo, pojedla zajterk in odšla v službo. A te vrtoglavice kar niso ponehale, sicer ni bilo panike pretirane, ker imam sedeče delo a vendar me je motilo, ker se mi je vsake toliko časa zavrtelo. Potrm pa sem tam okoli 11h imela vsega dovolj in poklicala svojo gin. Opozorila me je, da je lahko kriv pritisk ali pa sladkor( v sorodstvu imamo sladkorno) ter me napotila na pregled krvi. Tako da sem danes že navsezgodaj sedela pred laboratorijem, spila sladkano vodo, ki sicer meno osebno ni ogabna, bolj me moti tisto čakanje potem 1 uro, da ti vzamejo potem kri. Sem prejle klicala pa žal rezultatov še ni, vrti se mi pa še vedno, še dobro da delam samo po 4 ure, ker nebi zdržala 8. Najbolj me bega to, da se mi začne vrteti, ko se uležem, sem mogla ponoči imeti pod glavo kar dva povštra. No sem se malo potožila, upam da mi ne zamerite. Brcike čutim že 14 dni , v pon sem imela pregled in je z vse ok, sem spet shujšala za 0,5kg, tako da sem sedaj na -1,5kg. Za enkrat mi ni še nič rekla, pa saj se bom še prehitro zredila. Ninočka jaz iz predavanj šibam mim Medvod zvečer okoli 20h-20:30, ponavadi čist zdelana, tako da vidim samo še posteljo. Lahko se pa zmeniva za kakšen drug dan, mi ni problema pridet. Pošlji mi ZS pa se dogovoriva kako pa kaj. Ja tudi meni je bolj všeč, da si sam zbiraš paket, si pač izbereš tisto, kar se ti zdi da boš potreboval. No sem se razpisala, lep pa čeprav oblačen dan vam vsem skupaj želim. Se slišmo, moram še malo delati.