|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
30.1.2008 9:25:10   
Anonimen
frutka ko si že vprašala glede občutkov user posted image  včeraj na ultrazvoku: ginekologinja: a vi veste, da jaz prav fino vidim spol. a ga že veste?lunica24: ne šeginekologinja: kaj ste pa naročil?lunica24: ja fantkaginekologinja: no pol je pa vaš user posted image  sem že od začetka vedla da je fantek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
30.1.2008 10:07:26   
Inigo
user posted image user posted image user posted image LUNICA, SM KURJO KOŽO DOBLA!!! user posted image user posted image user posted image

kk fajn... jst pa mam filing, da bo punca... bomo zvedli na morfologiji. upam! zdj mam 7.2. pregled in je rekla, da me bo takrat naročila na morfologijo. tko, da računam, da bomo najbrž na valetnitnovo šli za začetek na UZ pol pa nadaljujemo romantiko... na valentinovo imava namreč z dragim tut obletnico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
30.1.2008 10:11:49   
netki
Men se že meša od teh brcik....
Včeraj zvečer sem ležala v postlji in malo božala in dregala po trebuščku. Pa sem imela občutek da nekaj se pa le premika notri, ampak čisto rahlo. Kot bi se narahlo dotikal stene in kakor da čutim user posted image težo ki plava sem in tja.

Sam zdej pa res ne vem če je to tisto pravo. Nekaj je ziher blo.

Madonca sem čudna, a ne?user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.1.2008 10:28:04   
Nasara88
netki sploh nisi čudna neuser posted image Mene so brcike prehitele, če jih pa ne bi bilo pa vem da bi bila enaka user posted image

lex- prosim, če mi dodaš novi datum za pregled 19.01. (PDP 11.07.) - morfologija. Upam, da bomo takrat izvedeli za spol. Že komaj čakamuser posted image Prvič sem imela občutek, da bo user posted image pa je bil user posted image . Sedaj pa ne čutim nič, mogoče podzavestno ker se očitno na svoj občutek ne morem zanestiuser posted image Želimo pa si user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.1.2008 10:35:31   
netki
Jaz pa imam občutek da bo user posted image , ker imam čisto drugačne znake kot v prvi nosečnosti. Takrat sem vedela da bo user posted image  in res je bil.

Občutek je kakršen je.....mi je pa konec koncev vseeno, samo da gre lpo vn in da bo zdravo.user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.1.2008 10:44:27   
sasi13
dzanika jz sem iz okolice celja, bolj točno braslovče! lunica 24 sej midva mama tud problemepri fantovskem imenu sploh se ne morma zmenit! a je v vaših koncih tud tk slabo vreme in mrzlo?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.1.2008 10:44:45   
TODI
Pozdravljene so user posted image !!

Da se še jaz malo oglasim, sedaj ko sem dala dva izpita skoz bo pa malo več časa za pisanje!!

Pri nas se ne dogaja nič posebnega, če odmislim da so se mi od včeraj zjutraj pojavile neznosne vrtoglavice, da včasih komaj folgam. Zjutraj ko sem obrnila glavo, da bi videla kateri od naših dveh škratov je pricapljal k nama se mi je zvrtelo, pa sem mislila ah sem se prehitro obrnila. Potem pa ni bilo nič boljše in so ti valovi vrtoglavice prihajali in odhajali skozi vse jutro. Še dobro da ima tašča aparaturo za meriti pritisk, ki mi je zjutraj potem pokazal 97/64. No to bo to sem si mislila, saj imam prej nizkega kot visokega. Spila sem kavo, pojedla zajterk in odšla v službo. A te vrtoglavice kar niso ponehale, sicer ni bilo panike pretirane, ker imam sedeče delo a vendar me je motilo, ker se mi je vsake toliko časa zavrtelo.
Potrm pa sem tam okoli 11h imela vsega dovolj in poklicala svojo gin.

Opozorila me je, da je lahko kriv pritisk ali pa sladkor( v sorodstvu imamo  sladkorno) ter me napotila na pregled krvi.
Tako da sem danes že navsezgodaj sedela pred laboratorijem, spila sladkano vodo, ki sicer meno osebno ni ogabna, bolj me moti tisto čakanje potem 1 uro, da ti vzamejo potem kri.
Sem prejle klicala pa žal rezultatov še ni, vrti se mi pa še vedno, še dobro da delam samo po 4 ure, ker nebi zdržala 8.

Najbolj me bega to, da se mi začne vrteti, ko  se uležem, sem mogla ponoči imeti pod glavo kar dva povštra.

No sem se malo potožila, upam da mi ne zamerite.

Brcike čutim že 14 dni user posted image  user posted image , v pon sem imela pregled in je z user posted image  vse ok, sem spet shujšala za 0,5kg, tako da sem sedaj na -1,5kg. Za enkrat mi ni še nič rekla, pa saj se bom še prehitro zredila.

Ninočka jaz iz predavanj šibam mim Medvod zvečer okoli 20h-20:30, ponavadi čist zdelana, tako da vidim samo še posteljo. Lahko se pa zmeniva za kakšen drug dan, mi ni problema pridet.
Pošlji mi ZS pa se dogovoriva kako pa kaj.

Ja tudi meni je bolj všeč, da si sam zbiraš paket, si pač izbereš tisto, kar se ti zdi da boš potreboval.

No sem se razpisala, lep pa čeprav oblačen dan vam vsem skupaj želim.

Se slišmo, moram še malo delati.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.1.2008 10:46:52   
Balonchy
Hello JULJIJE...

Vidim, da se že o paketkih pogovarjate user posted image

Če bo katera rabila TRIP-TRAP stolček (original Stokke z varovalom) ji ga lahko zrihtam po skor polovični ceni. Seveda se pogovarjamo o novem stolčku user posted image ...

Kontaktirajte me na ZS...

LP iz oblačnih koncev...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.1.2008 10:48:05   
Blacky30
Frutka, jaz pa tokrat nimam sploh nobenega občutka, kaj nosim. Prvič sem v tem času že rekla, da imam močen občutek, da je fantek in mož je imel tudi, pa sva imela prav. Zdaj pa nič. Mož je prepričan, da je punčka, jaz pa nič od nič. Ne vem, kaj mi je.user posted image

Lunica24, hvala za lepe želje. Ja, res je, odkar sem zanosila, se mi je imunski sistem sesul. Res komaj čakam toplo pomlad, ko je konec teh viroz in vsega drugega sra......

Midva sva danes doma. Nejc trenutno nima vročine, tak da sem si kar oddahnila. Dajte mi kakšne predloge, kaj naj kuham. Nimam nobene ideje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.1.2008 10:53:24   
netki
Punce kolk ste se kej zredile...user posted image

Jaz sem šla prej na vago in bi me kmal kap....v zelo kratkem času sem pridelala +2kg.
Res pa je da sem v prvem trimesečju prav toliko tudi izgubila in sem sedaj prišla na svojo težo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.1.2008 10:54:19   
Blacky30
Lex, ja, antibiotike jemo dan in pol, pa je trenutno brez vročine. Upam, da ne bo več tako zelo narasla. Zdravnica je rekla, da jih mora jesti 10 dni, kar bi bilo do naslednjega četrtka. Ampak mislim, da ga bom v torek dala v vrtec že zaradi pusta. Do takrat pa bi že moral biti ok, ne? AB pa mu bom še dajala do naslednjega četrtka. Pa še zdaj v soboto imamo spet goste, ker praznujemo drugo rundo RD. Zdaj ste pa tudi že vi na vrsti, ne? Fajn praznujte.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.1.2008 10:55:32   
Blacky30
Netki, jaz sem tudi še na teži pred zanositvijo. Sem pa vmes izgubila 2 kg zaradi trebušne gripe, tak da sem zdaj prilezla nazaj. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.1.2008 11:11:34   
Nasara88
+8 kg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 11:12:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.1.2008 11:16:30   
Nasara88
Kot vidiš nisi rekorderka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.1.2008 11:24:58   
sasi13
jz se nisem še nič zredila imam še -1 kg, čeprav ni glih to najboljše ker nosim dva! ampak jz tk mislim da kulker rabita vzameta in gre vse na njiju! je pa res da jem vsake 2-3 ure in po malem! mi ne paše tk kot včasih ko sm se full filala! 

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.1.2008 11:26:26   
karamela6
Ojla bejbe!

Zadnje čase vas tudi berem bolj slabo, kaj šele pišem. Moje vrtoglavice in glavoboli so še vedno prisotni. Ugotovljeno je, da je kriv pritisk in pa premajhna količina zaužite tekočine. Zdaj se prisilim sicer več pit, ampak gre zelooooo počasi na bolje. Saj bo.

Vsem, ki so praznovale, želim vse najboljše! Zdravja, zdravja ... ostalo pride samo od sebe! user posted image

Kolikor toliko spremljam tudi vse, ki ste preživljale hude trenutke ... lunica, netki...sem vesela, da se je vse uredilo tako kot je treba... Blacky, TODI ... upam, da bosta kmalu uredu...

Jaz glede paketkov še ne vem, ali denar ali pa nekaj po izbiri. Paketi, ki so že določeni, mi ne odgovarjajo.

Bi vas pa še nekaj vprašala. Kdaj je najbolj primeren čas za morfologijo? Kaj pa za 3D oz. 4D ultrazvok? Naslednji pregled imam namreč šele 25.2., pa se mi zdi malo pozno. Kaj pravite?

No, lepo se imejte, jaz grem probat pogledat še malo v knjige. Drugače pa počivat!
Bodite pridne in pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 4217
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 11:31:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.1.2008 11:34:53   
Tiamo
Malo bom zasmetila s čestitkami Blacky...

Blacky, želim ti vse naj naj in veliko poguma, volje in moči po porodu. Kok sem srečna zate....

Tiamo bivša tia74

Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.1.2008 11:41:30   
Blacky30
Joooj, Tiamo, hvala, zdaj pa mi gre kar na jok. Sem taka cmera zadnje čase. user posted image  Hvala, hvala, hvala.....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.1.2008 11:43:29   
Tiamo
ti kar jokaj, ti lulat ne bo treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.1.2008 11:47:42   
Blacky30
Jaz imam naslednji pregled 6.2. v 18. tednu, pa mi še ne bo delal morfologije, ampak šele na naslednjem pregledu. Ko bom imela morfologijo, mi bo hkrati naredil še 3D in 4D UZ. V prvi user posted image  sem imela morfo v 21. tednu, tokrat jo bom verjetno imela kak teden kasneje.

Karamela, hvala bogu, da nimaš sladkorne. Zdaj pa samo pij, pij, pij in še enkrat pij. user posted image  
Jaz pa sem nonstop tako žejna. Pa samo kislo bi jedla.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.1.2008 11:53:08   
Nasara88
flower  saj mene sploh kg ne skrbijo oz. kako jih bom dol spravila. Sem se prvič zredila za 25 kg, vendar se mi je voda zadrževala v telesu in sem imela zadnji mesec strogo dieto- vse jedi neslane strogo, pa še vodni dan ob petkih user posted image Tega se bojim. Sem pa kg dol spravila kot keks v kašnih 6 mesecih - še pod svoje sem prišla. Pri meni je bilo dojenje user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.1.2008 12:02:29   
Anonimen
Helou punce!

Glede tegale 3D oz 4D...  A morš to km posebi jit al opraviš pr svojmu
ginekologu? Ker ta k js h njem hodm (v Grosuplju) je totaln podn.
Tist ultrazvok ma pomoje še iz prve svetovne - tok je zastareu.

K sm ga prosila za slikco na cd - me je gledou k čuk - k da bi prvič slišou za to.
Poleg tega pa po moje tud za spol ne bom zvedla - sm ga zadnič uprašala
kdaj se kej vidi.... Pa je reku da on tega nikol ne pove, ker kao ne ugiba.
Ja me prou zanima - po moje s tisto aparaturo sploh nč ne vid.

Pa tud tri ženske sm uprašala k hodjo h njemu (pa majo že po dva, tri otroke), če
jim je povedou za spol, pa niti ena ni rekla da ji je povedou.
Tko da sm ful razočarana.... Pa tok rada bi vedla kaj bomo mel.... user posted image
A je možn to km drugam jit....?????? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.1.2008 12:08:36   
TODI
Tedy, lahko greš drugam samo je samoplačniško.

Morfologijo oz. 3D Uz opravljajo tudi v Dravljah v ambulanti tam kot Nuhalno

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?