|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
30.1.2008 9:45:31   
1vetrnica
Kaj je zdej za jutr - lahko pa se dobimo v unih kaj je že Štiri mačke, al Tri mačke v medvodah????

Kdo vse pride?
Mislim da okoli 10h je najbolja, pa res 10.30.

čau, medve bi prišle. Kje je že ta lokal, zraven česa, da se znam mal orentirat.

Nisem te čist razumela za uro torej ob 10.00 ali 10.30 (al vmes)user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.1.2008 9:46:23   
sabri
Ja se je kar uhladilo, sem mislila it že ven, pa bo še malo počakala. Jutri pa je dopoldan baje malo dežja napovedanga.Sem bila pa včeraj na razgovoru za službo in je bil kar uspešen, grem mogoče za par dni na štih probo, ker se morajo odločit med parimi kao boljšimi. Bomo videli.
Varstvo: iščemo, ker vrtec je poln. Razen če gremo čez poletje živet na štajersko k tašči in bi ona merkala z veseljem, je pa frej, ker dela v šolstvu.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.1.2008 9:48:24   
sabri
Lilka: zmer pozaibm rečt, kaj si ti pridna, vedno ko te berem dobim slabo vest, pa samo pogledat proti kupu uza  peglat pa stanovanje za posesat...
Midve tud prideve, če boste za, Medvode nič ne poznam, se bom pa znajdla sam isto kot vetrnica mal orientacije rabim.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.1.2008 9:50:32   
tejkag
Dobro jutro čvekeuser posted image .
Evo naša bejba je zaspala user posted image ,danes je "spala" celo do sedmih,ne me vprašat kak pa je bla nočuser posted image . Za crknit no,vsako uro al pa dve sem mogla vstat,ji dat dudo al pa čaj,skratka grooooza no.
Sem malo zajeuser posted image glede starosti moje mame user posted image -v bistvu bo letos stara 44. Ja mlada babica,ni kaj.
Vreme je pa tud pri nas bolj tako tako no, se mi zdi, da je kar mrzlo zunaj-zdi se mi, ker se mi ne da it ven pogledatuser posted image .
Uživajte pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.1.2008 10:05:20   
zoom zoom
Mož je danes popoldanski, jaz sem že počistila , ker smo imeli dimnikarja in sej veste oni pač ne vejo, da se je treba sezut
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Dobro jutro!

Mož je danes popoldanski, jaz sem že počistilauser posted image , ker smo imeli dimnikarja in sej veste oni pač ne vejo, da se je treba sezutuser posted image

Zato pa jaz že na začetku dam pred "delavce" tiste copate, ki se nataknejo čez čevelj. Me sicer malo čudno gledajo, se celo smejijo in si mislijo svoje, samo nataknejo si pa jih.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.1.2008 10:20:24   
taška30
Jutro, danes ste pa zgovorne.user posted image
Najprej: na srečanje me ziher ne bo, ker ima Julija še vedno 37,7, moj nos je pa tud ena katastrofa.user posted image  Žal, pa drugič.

Se moram spotaknit ob tole:user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Midve tud prideve,

opažam, da je neka nova slovenščina na pohodu. user posted image  Kar ene par na forumu uporablja tole spregatev za dvojino ženski spol. Čeprav danes sem prebrala spet novo (še hujšo) različico od ene Rr-jevke in sicer: (za ta primer) Midve tud pridevi, pa počvekavi...user posted image user posted image user posted image
Ej, tale slovenščina z narečji je men tolk hecna. Jaz govorim obupno, vem, tolčem še vedno zasavščino (pa že 15 let živim v Lj, ampak sem nezgrešljiva), vmes se trudim 'pravilno' slovensko, dvojina mi ne gre pa ne gre, moj dragi malo po belokranjsko, Manca pa iz vrtca nosi takšno čistokrvno ljubljanščino, da te kap.
Men se tašča vedno smeji, ko Manca reče (to je pobrala od moje spakedravščine): A se dava žogat? Men je to čist normalno, njej pa ful smešno, a vam tud?user posted image
Pa jaz rečem:dež gre, ne dež pada.user posted image

Noč je bila pa tko tko. 1 ura budnosti vmes ne vem zakaj, pol pa mir do jutra.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.1.2008 10:25:07   
smotka lonib
dobro jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOmentar ni potreben, bi pa prosim Mojčca in Janca77 jest raje trojno kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče privat varstva, je moja mami rekla, da je slišala, da ena računa 200 EUR.user posted image user posted image . Matr jest jih nimam. sem izračunala, da bi za vrtec dala 80 eur. razlika je očitna.v vrtcu še nimam nič zagotovljenega tko da računam na to, da jo bo moj oče imel. Itak jo bo imel samo 4 ure, ker moja mami dela samo po 4ure.

vrtnica1!
vsaj napiši iz katerega konca si?

moram nehat

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 707
30.1.2008 10:30:44   
taška30
Mojčca: men je G rekla, da se izcedki po Mireni lahko vlečejo še par tednov. No,pri meni sicer kaže, da bo konec (7.dan M), vse moje sodelavke so rekle, da niso imele izcedkov, švoh tudi nisem nič kot Thumbelina.
Hariba: privat varstvo, leta 2006 sem plačevala 35.000 ali 40.000 se ne spomnim več, kar je zelo ugodno za Lj, nas je prišlo manj kot vrtec, zdaj pa še ne vem, računam da bo med 200-250€. Ko zvem ti povem.

Stanovanje imam jaz tud v razsulu, sesat ne morem ker Juli joka zraven, ko pa spi, pa spet ne morem, proti večeru ko mož pride, se mi pa ne da. Še sreča, da imam tisto metlo od Top shopa (kao sesalec), da na hitro potegnem 'po glavnih ulicah'. Igrače pa seveda raztreščene povsod, ampak jih namenoma pustim, ker Juli potem plazi naokoli in se zabava z njimi. Prah...pustmo malenkosti.user posted image  Likam pa itak ne, razen moževih srajc, ki jih pa ni tooolk, da bi bilo to omembe vredno.
Ni mi jasno kako bo, ko bom v službi, zdaj vsaj približno vzdržujem 'red', potem me pa cel dan ne bo doma...zvečer ko otroc zaspijo, se pa meni ne da sploh.user posted image  Menda bo res treba razmišljati o gospodinjski pomočnici.user posted image

Danes grem na fitnes, potem pa na čvek k moji tabolš prijateljici, torej imam večer off.
Za jutri imava pa z g.Možem dogovorjen randi v dnevni na kavču. Tko čist uradno. Ful spontano a ne?user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.1.2008 11:16:52   
zoom zoom
Taška: tudi jaz premišljujem o gospodinjski pomočnici. Tko za 1x na 14 dni po ene 4 urce. Imamo pa pri nas ogromno prahu, sem v ponedeljek res vse posesala, na parih koncih tudi pomila in ko je včeraj pod pravim kotom sonce posijalo na parket je zgledalo tako kot da že cel mesec ne bi bilo posesano. Ti imaš vsaj user posted image , da ti s plazenjem vsaj malo posesauser posted image , ker naša je še vedno čist pri miru.

Sem pa ene pol ure nazaj dobila hekenšus v vratu (upam, da sem prav napisalauser posted image ) in sploh ne morem  pogledat na desno. Greva pa sedaj malo venm jker piha ne, dežuje pa tudi ne.

Ne vem če sem že napisala, plenice od včeraj sem zamenjala, in sicer v eni drugi trgovini kot so bile kupljene (ampak je bil Mercator, samo druga poslovalnica). Sem se malo neumno naredila pa je šlo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.1.2008 11:31:07   
juniorka
Hoj, hvala za kavo!
Pri nas je bil sonček do 9ih, zdaj pa oblačno in pihauser posted image .Ob pol dveh se dobim z bivšo sodelavko na čveku, da ne bova doma!
Noč, ja, malo ga je nosek srbel in se je čohal, dojil ob 4ih....standard!
Zbilje- če bo dež, se lahko dobite tudi pri Stanu- meni je tam fajn- skozi Medvode- v rondoju takoj desno in po 100m je lokal, če pa boste v 4a mačkah, so pa čez parkirišče nasprot Merkatorja- ne morš zgrešit..Merkator je pa v piramidi- čez Soro in takoj dol na desno user posted image -za vse, k ne poznate kraja!

Neposredna povezava do sporočila: 710
30.1.2008 11:37:19   
thumbelina
Pri nas dežja ni, je pa mrzlo (okoli nule) in malopiha, tako da mislim da bomo not, ker sta oba smrkava. taveliko sem spravila spat (končno9 zdaj pa še Matevža zbudit in ga nahranit (pire, govedina, blitva). Jaz vmes skoz z žličko dežuram v omari, kjer je Nutella. Mislim da ne bo dočakala konca dneva user posted image .

Meni se  danes 5. dan že menstra končuje, upam da izcedkov ne bo,k pol sploh  ne veš al nosit mini vložke al ne...

Sicer pa letim, ker se naš gospod zbuja...
Ajt.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.1.2008 11:38:31   
gaja*
Hej
Gaja je zaspala. Sem ji vidla, da je zaspana, tak da je brez besed in premikanja zaspala v trenutku user posted image Zdaj pa lahko jaz na hitro izkoristim svojih 20 minut user posted image

Varstvo: privat je kr drago, čeprav jaz zdaj nimam kaj drugega za razmišljat. Septembra gre normalno v vrtec, zdaj pa meni ne bi pasalo, ker pri nas je 1. razred v stavbi vrtca, kar pomeni, da bi bili z gajo 3 mesece le par sob narazen.. user posted image Po moje ne bi šlo, jaz bi kr otrpnila, če bi jo vidla oz. slišala jokat user posted image Mah, sem čudna... Pa niti mi je ni 2x za vrtec uvajat, ker bova čez počitnice spet skupaj doma user posted image

House: mene tudi vrže s tira, včeraj sem bila čist user posted image , čist solzna user posted image . Thumbelina, vprašanje, kako razmišljaš, če si v taki situacijiuser posted image Jaz po moje ne bi mogla oprostit, če bi ostala brez user posted image . Je pa žalostno, kako nekatere ne čutijo tako močne ljubezni do user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lilka

..... jaz sem že počistilauser posted image , ker smo imeli dimnikarja in sej veste oni pač ne vejo, da se je treba sezut

Jaz jim ne pustim obutim v hišo. Jim kr copate poturim al pa rečem user posted image Mogoče sem smotana, sam mi ne hodimo obuti po bajti, zakaj bi mi neki čist tuji mogliuser posted image Verjetno bi se oni doma pri sebi tudi sezuli user posted image Obstajajo pa izjeme, katerim se ni treba sezut (npr. moja bica, ki jih ima krepko čez 80..)

Še nekaj, Lilka, tvoj svak res raztura. Naročil je sedež, za voziček pa še čakava. Legenda!!

Vreme:trenutno sije sonček, sam gaja spi. Ko vstane, se morava hitr najest, pa mogoče še uloviva kakšen sončni žarek brez vetra, seveda user posted image

Tejkag: še vseeno imaš mlado mamo user posted image . Smem vprašat, kolk si stara ti? Pol ste bile pa res mlade mamice user posted image user posted image

Tak, šibam še kaj drugega naredit user posted image Pa se mi ne da user posted image
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 712
30.1.2008 11:40:56   
juniorka
Sem mogla poslat, da mi lump ne bi zbrisal....
taška, lep telefon..jaz si ga že 1m kupujem, pa ne vem, kerga biuser posted image . Glede narečij, jaz včasih napišem, kar sploh ne govorim, se malo afnamuser posted image , a ja, da dež gre, tudi mi rečemo, čeprav nima nog, ampak r i t i pa tud nima, da bi padaluser posted image , pol pa ponavadi dežuje -iz mojih ustuser posted image .. Se dava... meni tu zravn na pamet pride samo beseda doluser posted image
aischa- jaz stiskam pesti.. kdaj imaš še enga, v petek?
zdaj e pa tečn ratal.. mejte se

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.1.2008 11:41:12   
JAPE
Ja Mojčca midve hodiva na fizioterapijo k Alenki Dolenc. Je ful prijazna, pa tako zna z otročki. Meni je ful všeč, čeprav Klara vedno joka kadar sva tam. Upam, da se bo kmalu navadila.

Jutri Medvode: 4a mačke ne poznam, poznam pa pri Stanu. Kaj pa če bi se kar v piramidi dobile ( Mercator). To sigurno vse poznajo.
No kakorkoli, bom spremljala, kako ste se odločile. Ura ob 10 ali 10:30?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.1.2008 12:12:16   
tejkag
Oj, evo pri nas sije sonček, če je pa mrzlo pa ne vem. Lano mi je babica ukradlauser posted image in sta šle ne sprehod,jaz pa kuham kosilo in seveda visim tu goruser posted image .

gaja-jaz bom avgusta stara al pa mlada 24 let, sem res malo bolj hitra, ampak sva si oba želela otročka,tako da je bila Lana načrtovana-u pa še rima seuser posted image .
Kar pa se tiče narečja, če bi jaz pisala tako kot pri nas govorimo,me ziher pol ne bi zastopleuser posted image . Se malo potrudim, ne da pa se mi nekak fino delat al pa pravilno slovenščino uporabljat.,ker taka pač sem jebuser posted image gauser posted image .

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.1.2008 12:17:20   
Mojca B
jutro al dan karkoli že...

Naše spanje je zaenkrat oki. Spi od 18-ih pa tja do 6-ih zjutraj. Pol sva pa že pokonci. Itak se pol ob 7-ih še z Gajem po postli valjata in to je glavna zabava. Pol pa jok k se ati pa Gaj poslovita... Sitna je pa k 100 user posted image . Kr nekaj skoz.Pa kr na noge na vseh koncih, pa s tisto hodalico divja k zmešana in se rine tam med noge... sline ima pa za izvoz.. to ji kr teče iz ust tko k enem malem buldogu... joj, joj...

Pa saj bo. Včerja sva bili v Lj in je že skor ****is dobila ker je bla skoz v naročju, jaz pa zraven k me je že vse bolelo... ona bi seveda šla sredi Citiya na kolena in šibaj Julka... ma ja še kaj...

V glavenm sem že kar mal utrujena al naveličana.. kaj pa vem..

Tinkibinki jaz sem te napak razumela glede tujcev. pa saj je noramlno, da ne gre k vsakemu. V današnjih časih skoraj super, da ne zaupa vsakemu... S tem se jaz ne obremenjujem. Mi je blo pa kr mal hudo, k sem še dojila, k ni hotela k nobenemu - niti k atu , mami, Igorjevim sestram. nikamor - takoj jok....Pa se je tudi to poštimal..Samo ne se na druge ozirat!! To je recept, nasvet....

Danes pa praznujemo. Igorjeva sestra ima 37 - let...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.1.2008 12:23:46   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

House: mene tudi vrže s tira, včeraj sem bila čist user posted image , čist solzna user posted image . Thumbelina, vprašanje, kako razmišljaš, če si v taki situacijiuser posted image Jaz po moje ne bi mogla oprostit, če bi ostala brez user posted image . Je pa žalostno, kako nekatere ne čutijo tako močne ljubezni do user posted image user posted image

P

jest sem pa čist pozabila, da je na spored dr. House. Še dobr, da ga nisem gledala, user posted image .

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.1.2008 12:25:50   
smotka lonib
Moja mami je pa bila stara 43, ko sem rodila Nejca. Ona me je rodila pri 21 letih, jest pa Nejca pri 22 letih. Včasih kakšen sploh ne more verjeti, da je Nejc moj sin, ker je velik 166 cm(jest 172) pri 12 letih in pol. Me bo kmalu prešišal, v kilogramih me je žeuser posted image user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.1.2008 12:26:33   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

(končno9 zdaj pa še Matevža zbudit in ga nahranit (pire, govedina, blitva).

Moram tole vprašat, Thumbelina, ker sem že večkrat zasledila. A ti dejansko budiš Matevža? Ker jaz našo pustim spat dokler spi (ne diraj lava dok spavauser posted image ), razen če mrkne tam okoli polšestih popoldne, jo grem po max. pol ure zbudit, da gre potem normalno spat.
Po kolikem času spanja ga pa zbudiŠ?

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.1.2008 12:44:58   
thumbelina
NAREČJE - Jaz sem sposobna tako po dolenjsko klatit, da me nihče ne razume, sem pa sposobna govorit knjižno, da me nihče ne bi pogruntal da sem dolenjka... Sem par let delala na radiu in mogoče sem to od tam pobrala... Je pa tamala hecna, ker polovoca besed je dolenjskih, polovica pa ljubljanskih, ker je mož čistokrvni žabar. In pol se ji od moža brat ful smeje, k jo sliši po dolenjsko zavijat....

VARSTVO - Jaz sem imela Jerco  par mesecev, in smo dajali takrat 31.000 sit na Dolenjskem seveda, sam mi ni blo všeč. Otroci niso bli nič zunaj, imela jih je v nekihkletnih prostorih umetna svetloba neonske luči, skratka poden od podna, takod a sem jo potem prepisala v vrtec in tako bom naredila  stamalim, razen če bi bile kakšne hujše težave z njegovim razvojem ,potem ga bosta čuvala moja dva starša, sta oba doma....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.1.2008 12:45:06   
zoom zoom
Mi2 sva bili zunaj, ampak čisto na kratko, ker je mrzlo.

Drugače pa jaz naše tudi ne budim za hranjenje, zbudim jo edino če popoldan recimo spi in spi ko je že več kot 6 ura, ali pa ko morava kam nujno it. sicer jo pustim spat.

Me pa nekaj zanima. Kolikokrat na dan jih previjate. Jaz jo 3-4x + pp če je slučajno pokakana.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.1.2008 12:49:44   
thumbelina
Ej taška naš je taaak zaspanc, dami gr eže pošteno na živce, ker nikamor ne moremi zaradi njega jit skupaj kot družina. On še vedno spi vsak dan 2x po dve uri. No toliko mu jaz pustim + celo noč od pol osmih zvečer do pol sedmih zjutraj (včasih se zbudi tudi prej). Skratka, če bi mu pustila, kolikor bi on hotel, bi spal po moje 2x po dve uri in pol, sam pol imam problem s hranjenjem, kako jit po Jerco v vrtec, tako da enostavno prdiem v dnevno, ki je zraven njegove sobice in začnem ropotat. Če želim kam jit in spi kao v avtu, mu je total premalo, in je siten kor podrepna muha še celljubi dan., Ne vprašaj kako vem? Tako, ker ko imava terapije in je zmatran in zaspi v avtu, jao jao, kok je pol grozn, cel dan gre v m a l o r o.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.1.2008 13:20:19   
laaara
ojla punce!

Mi imamo kar pestro.
V petek sva bili pri P, in pokazale pikice. Za tiste po hrbtu je rekla, da so od viroze, pa sploh ne vem,
da bi jo imela user posted image , kr neki. Za flekce na nogicah pa, da je rahla alergija, na kaj pa se mi še sanja ne. Ona je sicer naštela ene 100 stvari, sam če grem zdaj raziskovat in poskušat kaj bi lahko bilo, bom gotova ravno čez kakšno leto.
Sicer sumim jajca, ni pa nujno.
No v nedeljo pa je začela nekaj kihat in je imela malo povečano temperaturo, v ponedeljek pa je bila katastrofa, ves dan sem sam z robci šibala za njo, ker je ob vsakem kihcu smrkelj tekel v potokih. Ko je zagledala, da imam robec, se je že v naprej začela user posted image ,  tako da sem imela do večera že vsega poln kufer. Sem ji naredila inhalacijo s kamilicami, jo fino zavila in dala spat. Čez urco je že bil alarm, je mela nosek poln, pa sva ga sčistili, pa krpico z eteričnim oljem sem dala ob rob posteljice pa je bil mir z noskom do jutra, seveda pa se je še dvakrat zbudila in hotela jest.
Včeraj je bila že mnogo bolje, tudi oči ni mela več rdeče, sicer pa je imela  še rahlo vročino.
Današnja noč je bila pa kar napornauser posted image , se je zbudila že ob enajtih s takim jokom, da mi ni bilo nič jasno in ga je sračkala 2 uri, mal user posted image pa se obračala v glavnem, user posted image .

Mi jo je pa uspelo prej uspavat, po 20min  pa se pelje sosed z motokultivatorjem po cesti in jo zbudi. Sem bla jezna ko user posted image user posted image , no mi je ratal, da je še malo zaspala, upam, da bo vsaj urco spala, da se spočije in bo potem dobrovoljka.

Pa sem se mal zjamrala.

Vsem, ki praznujejo user posted image user posted image user posted image user posted image in vsee naj naj za obmesečnice.

Vsem bolnim pa user posted image user posted image user posted image user posted image in čimprejšnje okrevanje.

Vsem novim pa dobrodošlica.user posted image

Saj bi še pokomentirala, pa  berem po delih, potem ko imam čas pisat   pa že pozabim katera  je kaj napisala. Zgleda, da si bom morala  vmesne zapiske delatuser posted image user posted image user posted image

V glavnem uživajte , čeprav je vreme danes bolj user posted image .

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.1.2008 13:26:48   
1vetrnica
no, mi se gremo zdej cepit  potem pa po tamalega in na tortice, juhu!!

p.s. kaj zdej za jutri, mam občutek, da ne bo nič iz tega, škoda no,user posted image bi vas bilo fino v živo spoznat.user posted image

lep dan še naprej, pa se tipkamo popoldne/zvečer.

čauči

p.s.2: na naj se bolančkani mucki, čimprej pozdravijo nouser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.1.2008 13:31:18   
laaara
Hariba  jaz sem doma na pol poti iz Celja v Žalec, tako, da se bi lahko kaj zmenile za user posted image .

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?