|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
30.1.2008 15:57:22   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Pravjo ni važna velikost, ampak tehnika.

Ja, baje se s tem tolažijo tisti, ki nimajo prav velikega.user posted image user posted image

Drugače me pa res malo skrbijo tele nitke. Sem prejle brala v navodilih od Mirene, da si je priporočljivo (npr. med tuširanjem) redno čekirat, če je zadeva na mestu. Torej, če daš prst v nožnico, moraš zatipat nitke.
Zdej pa malo poglejte svoj najdaljši prst, sorry sej ne da ima moj orjaškega, ampak ma pa kar krepko daljšega kot moj prst.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je solz zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.1.2008 16:00:49   
smotka lonib
http://www.youtube.com/watch?v=DX3d3W95DHY&feature=related

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.1.2008 16:07:28   
sabri
Lonib, ljubljančani bolj kvakajouser posted image , zdaj sm lahk pametna ker mam štajerca, čez njega ne upam nič rečt, da ne bo pol suša.user posted image
taška, ti lahk svojega politično pripraviš da rečeš, če lahko preveri nitke, saj ne da bi ti pasalouser posted image ampak zaradi nitk...Joj, sam tale mirena se pa men kar zakompliciran sliši, zaenkrat ga rajš prej odrinem-ustavi vole. Dokler laufa, če bomo pa pozabil, bomo pa zibal.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.1.2008 16:09:12   
sabri
lonib, do solz sem se nasmejala temu user posted image http://www.youtube.com/watch?v=DX3d3W95DHY&feature=related

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.1.2008 16:25:04   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Lonib, ljubljančani bolj kvakajouser posted image , zdaj sm lahk pametna ker mam štajerca, čez njega ne upam nič rečt, da ne bo pol suša.user posted image

počakajuser posted image user posted image va, da se kakšna oglasi, ki ima žabarja

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.1.2008 16:27:15   
smotka lonib
http://www.youtube.com/watch?v=q3rmE-serGE&feature=related

a so taki žabarjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.1.2008 16:36:23   
sabri
Original žabarji, ampak sem se tok nasmejala do solz, da je pršu moj pogledat kaj se dogaja.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 757
30.1.2008 16:41:39   
smotka lonib
zdej sem z otroki non stop gledala te smešne fore.user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=LtTIze-dQ7A&feature=related

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.1.2008 16:45:36   
smotka lonib
http://www.youtube.com/watch?v=MUjpNdOBImc&feature=related

še malo risank iz naših časov, če se katera še spomni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
30.1.2008 16:51:08   
thumbelina
Jaz mam žabarja, ampak ne skače kej velik, rajš jaz po njemuuser posted image user posted image user posted image . Mi tko bolj paše....da on m oj špeh nosi, ne jaz njegovega..

Neposredna povezava do sporočila: 760
30.1.2008 16:53:19   
thumbelina
No ko že debatirate o dolžini. MOj mož se zmerej lepo pohvali, da ima kratkega, ampak mu pa vsaj hitr prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.1.2008 17:10:52   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Jaz mam žabarja, ampak ne skače kej velik, rajš jaz po njemuuser posted image user posted image user posted image . Mi tko bolj paše....da on m oj špeh nosi, ne jaz njegovega..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
30.1.2008 17:12:02   
smotka lonib

No ko že debatirate o dolžini. MOj mož se zmerej lepo pohvali, da ima kratkega, ampak mu pa vsaj hitr prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mi je pa res solz zmanjkalo.

Mojčca!
Kva pa ti rečeš na to debato?

Neposredna povezava do sporočila: 763
30.1.2008 17:13:27   
thumbelina
Matr sem se zdajle ob svojem zadnjem postu zamislila, ko sem pomislila da zdaj bomo pa še brez une ola gume. Kakšna brzina bo šele zdej user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 764
30.1.2008 17:16:08   
smotka lonib

Matr sem se zdajle ob svojem zadnjem postu zamislila, ko sem pomislila da zdaj bomo pa še brez une ola gume. Kakšna brzina bo šele zdej user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ola gumo naštriki, če ti jih je zmanjaklouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
30.1.2008 17:18:28   
thumbelina
Pa sej jih mamo, v bistvu sva jih nedolgo nazaj nakupila malo več. Bemti, zdaj pa ne vem kam naj z njimi... Jih bom dala na Bolho poznižani ceniuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 766
30.1.2008 17:23:31   
smotka lonib

Pa sej jih mamo, v bistvu sva jih nedolgo nazaj nakupila malo več. Bemti, zdaj pa ne vem kam naj z njimi... Jih bom dala na Bolho poznižani ceniuser posted image user posted image user posted image .

Lahko pa v Ljubljani odpreš štant na tržnici in jih tam prodajašuser posted image user posted image user posted image . Jih pridem jest kupit, če bodo po znižani ceni, ker so drugače kar dragi. Jih bom mogla začeti prati in pol ponovno uporabiti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
30.1.2008 17:27:13   
thumbelina
tI POL BO PA RES TREBA ŠTRIKAT. aL TI JIH PA JAZ SEŠIJEM... Bom nardila iz kakšnga jerseya, k ma mal elastana not, da bodo univerzalne velikostiuser posted image user posted image user posted image Za velike in majhne...

Neposredna povezava do sporočila: 768
30.1.2008 17:30:54   
hariba
No vidim, da se imate pa zelo zabavno, večino sem prebrala in se po dolgem času spet enkrat ful nasmejala. Danes dopoldan sem imela servserja, je prišel plinsko peč popravit. Hvala bogu ne bomo na mrzlem, zdaj, ko so napovedane bolj nizke temparature. Pol sem vse 3 k zobarju peljala, tamalo v glasbeno in najstarejšega na trening.
narečje Če bi jaz pisal po Kozjansko verjetno vsake druge besede en bi razumela. Moje mame zagotovo ne bi.Ker pa jaz že dolgo živim v Celju, kjer je baje najlepše slovensko narečjeuser posted image  in tudi službo imam takšno, da si ravno ne morem privoščit nerazumljivega govorjenja se me menda, da kar o.k. razumet. Naglas pa je še zmeraj malo kmečki.
laraaa Ja sem za, da se zmeniva, pa še sabri in morda še kakšna se nava bo pridružila. V nedeljo ne morem, ima tašča rojstni dan, gremo najprej na kosilo in nato na ptujski karneval.
mirena moram preiskusit sabrin nasvet, meni se zdi, da se mojih ne da otipat.
varstvo Sem se odločila, dagre z marcem kar v vrtec, pa bo kar bo. Sem sosedo danes ponovno vprašala, če bi bila pripravljena Zojo do septembra čuvat, pa je rekla, da bi, ampak ji je z marcem obljubljena ena služba.
Grem pogledat, če je tamalemu uspelo nalogo nakracat.

Neposredna povezava do sporočila: 769
30.1.2008 17:32:28   
smotka lonib

tI POL BO PA RES TREBA ŠTRIKAT. aL TI JIH PA JAZ SEŠIJEM... Bom nardila iz kakšnga jerseya, k ma mal elastana not, da bodo univerzalne velikostiuser posted image user posted image user posted image Za velike in majhne...

mu bom izmerilča velikost in ti povem mere, dolžino in debelinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
30.1.2008 17:33:17   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mi je pa res solz zmanjkalo.

Mojčca!
Kva pa ti rečeš na to debato?

Bom čisto brez komentarja. Joj punce, kako ste pokvarjene user posted image . Vas poskušam prebrati za nazaj, pa toliko napišete, da mi sploh ne uspe. Se vam pa oglasim zvečer, ko bodo otroci spali (no upam, da bodo, ker meni že resno primankuje spanca).

Mi je pa danes ful dolgčas, ker je Matic že cel dan pri tašči. No, ko sva šli od zdravnika, sva bili na kratkem obisku pri tašči in Maticu, toliko, da smo se malo pocrkljali. Za jutri odpovedujem (ja res škoda, da je Manca zbolela, našedva pa jo ne moreta paziti),se vam pa pridružim naslednjič.

Piškotek, Lonib, kaj pa bo z pijačo v večernih urah, kar smo se menile lansko leto????????????????

Grem k Manci, da vidim, kakšno je stanje in če ima slučajno spet vročino.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 771
30.1.2008 17:43:32   
taška30
No evo, še Mojčco ste (smo) izvlekle ven iz brloga s tole **** debato.user posted image

Kondomi lepo vas prosim, a to kdo res uporablja? Pa kako lahk?user posted image Meni je to kot bi kremšnito čez šipo jedel. Ne vem al imam jaz ene posebne receptorje dol, ampak jaz to plastiko čutim in to tako, da mi sploh ni všeč.
Pa še eno fobijo imam, da bo zlezu dol in mi ostal noter in bom morala na urgenco, kjer bodo vsi norce brili iz mene.user posted image  Sicer ne vem od kje mi to, ker mojmu so vsi preozki, tko da bi težko kateri dol padel, evo in to je drugi problem, ker so mu vsi ozki in mu kar kri zaostaja ko tolk stiskajo, pismo, bi mu ga res lahk kondom še zadavil.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 772
30.1.2008 17:44:30   
taška30
Zakaj pa meni noče napisat če s presledki napišđem 'grdo besedo'? Vam pa?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 773
30.1.2008 17:45:51   
mojčca
Thumbelina, kako kaj Matevž??? Naš sedaj že kar lepo puza, pride povsod, kamor hoče. Je pa problem, kar se tiče sedenja, saj ga kar vleče v eno stran, kot da bi bil skoz malo pijan.

No, včeraj proti večeru, sem si prinesla iz kleti gor red bull, ker sem ga močno potrebovala, saj sem bila ful uničena. Pa me gleda Manca in pravi: mami, kaj je to a je pivo a je radler?????? Jaz sem jo samo pogledala user posted image   in si mislila, da še dobro, da sva bili sami. Si predstavljate, da bi imeli kakšne obiske. Bi jaz izpadla, kot največji pijanček (pa pijače nisem videla že od novega leta). No, zadnjič sem si privoščila enga bandidosa in sem bila kar boga. Je moj rekel, da je z mano luštno hoditi naokoli, ker rabim malo pijače, pa sem takoj v rožicah.

Matic prihaja domov, komaj čakam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 774
30.1.2008 17:46:53   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Zakaj pa meni noče napisat če s presledki napišđem 'grdo besedo'? Vam pa?

f   u k i   š user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?