|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
29.1.2008 20:25:26   
K_a_t_i
Draja, FULLLL sem vesela za vaš vrtec user posted image . Pa a ta medvedek je naš Žiga, al bo še kdo medi? user posted image

Počka - evo, tako "kolo" sem gledala v nedeljo v Tivoliju! In mi je bil tooooook všeč user posted image . Kako se mu pa reče pa kje boste to nabavili? No, pa za kok časa je to? A se kej razmontira, da na koncu otrok sam goni? HVALA.

Tinaaja, sočustvujem user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
29.1.2008 20:34:35   
tinaaja
Mi bomo B tudi kupili kolo za 1 rd. Pa mislim si omislit sedez za na moj kolo in to kar kmalu... A imate kaj izlusnje s sedezi in CELADAMI? user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
29.1.2008 20:42:48   
tinaaja
ole zadevico bo pa Taja dobila za 1. svečko
user posted image

en podoben je na quelle

user posted image
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=88191&productpage=3&sparte=307

ene otrocke ful animira, ce so spredaj une piskajoce igrace, ki pa gredo starsem ornk na zivce user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
29.1.2008 20:43:32   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja, FULLLL sem vesela za vaš vrtec user posted image . Pa a ta medvedek je naš Žiga, al bo še kdo medi? user posted image

ja, ja vašega medvedka sem imela v mislihuser posted image

Kolo tudi Živa ga bo dobila od naju za prvo svečko.

Pocka dober tek. Rižev narastek je ena mojih najljubših jedi, ampak mi je po rojstvu Žive še ni bilo dano jesti, zaradi diete. Ti pa si le privoščiuser posted image . Tudi mene zanima več info o tem kolesu.

Tinaaja naša sodnija neuser posted image user posted image ! Če samo pomislim, da sem še med pisanjem diplome sanjarila samo o tem, kako bom nekoč državna tožilkauser posted image . Hvala bogu, da me je pot zanesla v gospodarstvo, kljub nenormalnim delovnikom. Me noben več ne spravi v pravosodje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
29.1.2008 20:49:09   
K_a_t_i
U, sem jih našla user posted image . Sam cena je pa user posted image ...
http://www.semwa.si/Otroki-Tricikli (to je una stran s prevodi v slovčvaščini user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
29.1.2008 20:56:54   
K_a_t_i
U mater!!! Tale od Quelle je pol cenejši in zgleda enako user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
29.1.2008 20:58:03   
pocka
Ja to je ta stran k smo se norca delale z nje, je pa nemška firma drugače. Ampak mi pa ni jasno zakaj ima Quelle za pol ceneje isto zadevo????user posted image Samo name je pa tista lime barva fuuuul všeč ,pa še k vozičku paše.user posted image
Mislim,da je uporaben do cca. 3. leta, ne vem pa kako se kaj zloži, ampak nam je vseeno, ker imamo plac v avtu.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
29.1.2008 21:17:27   
tinaaja
Kati, pa si ti prebrala opis user posted image user posted image user posted image
MiniStar Tricikl- Tricycle (101) MTX Prema 
 Tricikl za Otroke od 18 Mesecev naprej 
Z snemljivo porivalno palico in 5-Točk –Varovalno oprtnico
• Pedali nastavljivi: z in brez prostega pomikanja
• Sprednja kolesa na fixieranje
• Nastavljivi sedalnik inklusivna Oprtica- hrbtno naslonjalo blazirano
• Zavora  zadnja kolesa
• Snemljiva košara
• Mehki Soft prijemi
• Prenosni prijem v usmerjanju priključeno
• Lahko vrtljive gume
• Premerspredaj: ca. 21 cm
• Premer zadaj: ca. 16 cm
• Barva: zeleno/črno

Mislim, a vse razumes user posted image user posted image user posted image Ker tole je res od sile..

House...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
29.1.2008 21:31:04   
tinaaja
House

faaakkkkk user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.1.2008 21:37:01   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

House

ampak res, kriza

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.1.2008 21:41:34   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

House

ampak res, kriza

... nehala gledat ...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.1.2008 21:51:07   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

House

ampak res, kriza

... nehala gledat ...

ne vem niti za kaj se gre, nehala gledat po 10-ih sekundah ko sem videla, da je bolan dojenček. Enostavno ne morem gledat več nič podobnega od kar imam Živo. Prej sem gledala pa same take dokumentarceuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.1.2008 21:59:09   
tinaaja
nehala gledat po 10-ih sekundah ko sem videla, da je bolan dojenček

to ni bilo se nic... user posted image user posted image user posted image

bom spet imela kake more user posted image user posted image sem morala vmes kar ma B it pogledat, ce je vse ok...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
29.1.2008 21:59:28   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

House

ampak res, kriza

... nehala gledat ...

ne vem niti za kaj se gre, nehala gledat po 10-ih sekundah ko sem videla, da je bolan dojenček. Enostavno ne morem gledat več nič podobnega od kar imam Živo. Prej sem gledala pa same take dokumentarceuser posted image

no tako, jaz jokam kot dež in grem spat, nisem več zbrana, res hudo, bogi otročki.

Nočko

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.1.2008 22:06:39   
Sibil_

Administrator - nimam odgovora na mail - mogoče bo tukaj kdo videl (SIBIL?!) - pri malih oglasih imate za e-mail naslov, ki je obvezno polje, možnih samo 30 znakov. Moj naslov jih vsebuje 33 in ne morem oddati oglasa. Boste to popravili, al kako? HVALA!

Posredovano višjim inštancam, ko dobim odgovor ti javim.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.1.2008 22:07:37   
tinaaja
Tale ni svoh kolo, ker ima napihljiva kolesa.. ampak mislim, da je za strejse

http://soncek.si/si/rolly-toys-09-158-4-trikolo-sving-vario-s-palico-i4908.shtml

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.1.2008 22:12:02   
Sibil_

nehala gledat po 10-ih sekundah ko sem videla, da je bolan dojenček

to ni bilo se nic... user posted image user posted image user posted image

bom spet imela kake more user posted image user posted image sem morala vmes kar ma B it pogledat, ce je vse ok...

Kaj pa je bilo, nisem gledala?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
29.1.2008 22:12:39   
thaiss
Bravo Vid!!!!user posted image  user posted image  user posted image  ...mi smo še daleč....

ruzaki, lepi lepiuser posted image  Mi imamo pa takega:

user posted image    user posted image

obalke nam tudi petek odgovarja!!

draja super vrtec!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.1.2008 22:17:37   
tinaaja
Zmagovalni tricikel na pogled (sam un podstavek za nogice pogresam, je treba it v stacuno probat + rocka za starsa user posted image )
user posted image

http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=9773

jah, je za kasneje... je pa res zmagovalec po izgledu med tricikli
http://www.schwinnbike.com/products/bikes_detail.php?id=1101

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 29.1.2008 22:18:47 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
29.1.2008 22:20:22   
thaiss
tinaaja nas že čaka, sposojenuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
29.1.2008 22:27:13   
Pikca
dobr, da nisem gledala...

fajn so tile tricikli! edino čisto za začetek, dokler ne znajo poganjat, pogrešam poličko za noge
Skačica, pozabla pohvalit fotkeuser posted image , vage pa jaz nisem opazila
Vid, bravo, da razturaš tud v čevljihuser posted image
Sezam, user posted image da se vam vrača zdravje
Draja, super za vrtec!user posted image

pust: naš bo tudi medvedek, smo ugotovili, da mu paše Živin lanski kostumček

mi2 z Živo sva pa danes v vrtcu pustne maske delaliuser posted image ; smo imeli ustvarjalno popoldne s starši

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
29.1.2008 22:35:12   
dskubin
Vid, cel majstr si že user posted image

slikce - vse user posted image

Evo Draja - vsem bi iz srca prželela, da bi dobili take vrtce (oz. vzgojiteljce)

Tele schwinne imajo drgač v hervisu, samo meni pa ne potegne, smo mulcu rajši kupli tapravo bičikleto. Je pa res, da nisem še nobenga mulčka vidla gonit tega, k pol bi si pa lahko premislila. Jaz pa za RD še vedno razmišljam o runnbikeu, samo vem, da pred 2. letom ne pride v poštev zaradi koordinacije, pa če to zdej vzamemo tamali, ga bo Draž zaplenu, pa ne vem kaj narest.

tinaaja - mi mamo sedež za na kolo tak, da se ga da še malo poležt, če ti otrok zaspi (tko, nekako, kot v avtu), samo pa te funkcije še nismo uporabli, k je mulcu itak noro zanimivo se vozit, pa ne odpravimo se od doma, če je glih cajt za spat - tko da ne vem, kolk je v resnici uporabna user posted image . Čelado ima zdej že drugo, je taprvo že prerasel - fajn je, da ma uno not za naštelat (pa ne dobesedno not na ježka al pa une pikice ampak je boljš, če ma zadaj na zunanji strani gumb, ki ga zavrtiš, ko je čelada na glavi - tko je najbolj sigurno dobro fiksirana). Pa v redu je, če ima spredaj notri mrežico (zaradi mrčesa ali ne daj bože čebele). To je blo meni pri čeladi pomembno, zato pa ne morem glih ne vem kolk pohvalit videza (mislim, je blo veliko na oko lepših čelad, ampak brez tega dvojega, kar sem jaz hotla, da imata). Nisem pa prav veliko raziskovala izven trgovin na Obali.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.1.2008 22:40:41 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.1.2008 22:48:33   
A-N-J-A
Mi mamo tegale:
user posted image
mi je bil všeč ker ima gumirana kolesa,pa sedež se da premikat v tri položaje.Smo ga pa zelo malo rabili,ravno včeraj se je Ela hotla peljat pa se ful težko poganja.Na splošno se vsi trikolesniki ki imajo pedala na prvo kolo težko poganjajo.Zato tud mi nismo E kupil Shwinnovega trike-a,ker baje otroci težko gonjouser posted image .
tinaaja je pa ful velik ta S.trike,naša ga še pri 2 letih ni mogla peljat(prekratke nogice)

urla me je klicala da ma Katja ful vročino in jo sploh ne morjo zbit.Upam da bo današnja noč mirnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
29.1.2008 22:57:30   
Pikca
tricikli - res jih je težko poganjat, mi smo ga v bistvu uporabljali namesto vozička (ker se Živa ni marala v vozičku vozit), potem smo ji pa kupili (pri dveh letih) ta pravo majhno kolo, ga je lažje poganjala kot tricikel

Urlauser posted image za Katjo

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
29.1.2008 23:03:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
tejčica - o, smo že 3, ki začnemo 11.2. user posted image

Štiri user posted image . Sam jst začnem z enim tednom dopusta user posted image .

Jaz imam pa dopust že drugi teden, drugače bi morala iti delat že 4.2. user posted image  Tako, da 11. že končam 1 teden dopusta, več mi ga pa ne dovolijo koristit user posted image

draja - user posted image user posted image user posted image  da si dobila tako lep filing v vrtcu. Upam, da bo tudi kasneje tako user posted image

ene otrocke ful animira, ce so spredaj une piskajoce igrace, ki pa gredo starsem ornk na zivce user posted image user posted image user posted image

user posted image  Moj jo zato ni hotu vozit, ker je moral musko poslušat user posted image
Jaz pa še ne vem kaj bomo kupili Žigu za RD - kolo ima že od Ane, poganjalčka ima že svojega,.... Bo pa najverjetneje dobila Ana novo kolo za RD user posted image

urla - user posted image user posted image user posted image user posted image za Katjo in mirno noč

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.