|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.1.2008 13:40:49   
KAHLO
Vesnyca.....res je, tako kot ti praviš, najbolše je če se prepustiš.....pa bo kar bo....saj vplivat nimaš kaj, sem zadnič gledala en dokumentarec na HTv o zanositvi oz. je kazalo kako sploh pride do oploditve.....in se mi je res zdela prava fantastika......sploh nisem verjela da na cilj pride samo 1 user posted image , pa da jih že na samem začetku en kup gre rakom žvižgat......to je res prava loterijauser posted image , tako da nimaš kaj .....upanje je vse kar nam ostane!
Sem pa tud ugotovila da je bolše če se popoldan k nisem služba s čim zaposlim, da pol ne razmišljam tlko o tem kaj bo???!!!....zaenkrat še kar uspešno pomaga.
Hvala ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.1.2008 13:43:28   
KAHLO
Neža7 kako si kaj?!?! a si vredu pikica rase!?!? lepo da nas prideš še kaj obiskat, sem zadnič jokala nekaj tukaj da ni nobene, ki bi se ji v drugo vse dobro izteklo.....pa sem se spomnila na tebe....tako da si ti, dokaz da pride sonček za dežjem!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.1.2008 13:53:23   
tane
Neža7, res sem vesela, da se nam občasno pridružiš tu, ker mi to daje upanje in veselje, sploh glede na tvojo žalostno zgodbo.
pošiljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.1.2008 14:25:23   
mmiro
Pozdravljene,

Bodite še naprej borke in optimistke!!!!Se splača!Poglejte po SS-ju leta 2006 in UPN v 22tednu sem zopet zagledala magičen plusek,ki mi je vlil ogromno veselja pa tudi skrbi!!Zanimivo pa je to,da sem zanosila isti čas k lani torej zopet PDP v septembru!!Zame je to čudež!Test pa sem naredila 7.1. ravno na
Božič in še to...test sem delala tri dni pred pričakovano user posted image !Torej punce ne obupat....vem,da je težko ampak se splača!

Lep dan še naprej....

Biba

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.1.2008 0:30:51   
Anonimen
mmiro user posted image user posted image user posted image

Neža7 user posted image user posted image user posted image

Za obe držim pesti, da bo do konca vse tako kot je treba in da bosta srečno držali v rokah svoji štručki user posted image !!!

(odgovor članu mmiro)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
25.1.2008 9:00:23   
murva
Pozdravljene deklice moje!
Me doooolgo ni blo tle gor...ja, vidim, da se nam je pridružilo nekaj novih, nekaj stalnih je ponovilo zgodbo...za vse malo user posted image user posted image user posted image  in še več user posted image user posted image user posted image . Sicer pa vidim, da teče beseda o tem kako po SS-ju. Ma drage moje, jaz sem živ dokaz, da po dežju posije sonce, in ne samo enkrat!!! Glejte, drage moje, leta 2003 sem mela SS v 17. tednu, leta 2004 in 2006 smo pa dobili dva prava zaklada!!! Sej mamo na izbiro al se bomo prepustile obupu al se bomo bojevale kolkor je v naši moči, a ne? Midva sva izbrala ta drugo user posted image . Pa je pol šla še četrta nosečnost ... pa smo v bojih za peto. Bi radi povečali družino še za eno štručko... Hočem rečt da je važno ne se prepustit obupu, pa negativi, pa je pol precej lažje furat skoz vse. Ja, večina se nas takoj vpraša zakaj imava ravno midva tako smolo...pa sem enkrat na netu prebrala eno forumovko, ki se je vprašala zakaj pa ne ravno midva...mi je dalo mislit na malo drugačen način o vsem skupaj.
Skratka, drage moje, glave gor, pa se prepustit in sprejet vse kar se nam zgodi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.1.2008 10:57:09   
Neža7
KAHLO.... Jaz se veliko bolje počutim. Malo sem user posted image  ker nisem imela GP v torek, ker mi je G zbolela. Sedaj ima GP 29.1 in se tudi kar bolim. Ti povem po SS se naslednja user posted image  tako drugačna (več skrbi) Kot veš sem tudi imela rahlo krvavitve v 5t in 6t, vendar pikica je ok. Več tednov nimam težav razen slabost user posted image  ampak me še vedno skrbi kako bo 29.1. Upam, da bo vse lepo in da bova lahko šla 7.2 na NS.
Kako pa tebe gre?

tane.... Vedno mislim na vas, ker tukaj sem našla spodbudo, da nisem bila sama.
Čeprav sem sedaj srečna user posted image  in sem imela SS 28.06.2007 (19t) sem par dni nazaj ponovno user posted image  ker se še vedno spominjam na najino Nežo.

Vesnyca.... Hvala za lepe želje. Velik user posted image  zate.

Velik user posted image  ta vse.
Veliko user posted image sreče, poguma, ljubezen in upanje vam želim user posted image

Lep pozdrav

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.1.2008 11:18:52   
Anonimen
Mavrica32 MISLIMO NATE IN DRŽIM PESTI, DA BO POSEG ČIMPREJ ZA TABO!!!!!!!

Ko pa boš pri močeh se pa kaj javi user posted image .

Neža7 z mislijo bom 29.01. ob tebi in tudi zate bom navijala, da bo vse tako kot mora biti, da bo pikica zdrava in da bo lepo napredovala...tudi ti se javi kako si uredila na pregledu user posted image .

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
25.1.2008 11:31:46   
KAHLO
Mavricauser posted image

Neža7..
..moje počutje je vredu...b.p, so samo utrujenosti, in pomankanje apetita, ter rahle slabosti....bl me daje to ali bom 31. zagledala user posted image ....močno si želim in tiho upam. Kako bo pa naprej pa še tud pomisliti ne upamuser posted image ti držim pesti za 29.1 in 7.2, pa upam da boš nas držala na tekočem kako ti in tvoja pikica!...jaz sploh nevem kaj lahko pričakujem...........tako da mi druga ne preostane kot čakanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.1.2008 11:58:00   
tane
Neža7, kljub temu, da nisem srečkauser posted image  si predstavljam, da te je po SS zdaj strah in te skrbi, ampak kot je meni rekla ena prijazna G, ko sem imela take krvavitve, da je treba samo pozitivno misliti, ker drugače je telo v krču in to ni dobro za tvojo pikico, in kot sem tudi sama sebi rekla, nima smisla živeti v strahu, ker tudi če se kaj slabega zgodi te slabe misli ne bodo pripravile, da bi ti bilo lažje...seveda pa se tokrat nič slabega NE bo zgodilo, ker vse držimo pesti zate in ti pošiljamo veliko pozitivne energije!!!

KAHLO, kaj pa so zdaj te slabe misli pri tebi, ti si meni vzor, ker si vedno tako optimistična in razmišljaš pozitivno, zato odženi te misli in ne upaj ampak verjemi da je vse v najlepšem redu, kot sem že napisala zgoraj to velja tudi zate.

pa imejta v glavi besede od murve, (hvala ti za te besede, sem vedno takoj bolj vesela ko slišim zgodbe s srečnim koncem.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.1.2008 13:50:38   
...Martina...
murva... hvala za tako spodbudne besede. Se strinjam s tabo. Nekdo želi, da se v odnosu še bolj preveriva, da nas te nezgode pripravijo na vsakdanje življenje in da cenimo, da smo, da kaj imamo, da kaj dosežemo in končno, da imamo otročičke. Verjetno nas vsakdanje življenje in tempo kakšen krat ustavijo, potrkajo in nam rečejo naj ne pozabimo misliti na nas.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 861
26.1.2008 1:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

Mavrica32 MISLIMO NATE IN DRŽIM PESTI, DA BO POSEG ČIMPREJ ZA TABO!!!!!!!

Ko pa boš pri močeh se pa kaj javi user posted image .

Neža7 z mislijo bom 29.01. ob tebi in tudi zate bom navijala, da bo vse tako kot mora biti, da bo pikica zdrava in da bo lepo napredovala...tudi ti se javi kako si uredila na pregledu user posted image .

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
26.1.2008 10:26:59   
Mavrica32
OOOOOJLA

Pa smo spet na začetku.
Upam, da so mi po prvi A pozabili dat injekcijo za krčenje matrnice. Ker včeraj so mi jo dali in danes imam minimalne krče v primerjavi s tistimi. Res pa, da so se takrat pojavili šele dva dni po posegu. Sem pa tokrat oborožena z Buscopanom, tko da...
Je pa v KC tak dren. Včeraj sem prišla pred pol osmo, pa sem morala čakati dve uri, da sem dobila posteljo. Ker je bil poseg pozen, sem bila odpuščena šele ob pol sedmih zvečer. Mela sem samo eno cimro, mojih let, ki pa je imela hitrega raka in so ji uspešno odstranili maternico in jajcevode. K sreči ima že dva sončka doma. Vse skupaj mi je seveda spet dalo mislit.
k sebi sicer ne mislim vleči slabe stvari. Vsekakor pa ne mislim čakati predolgo.
In od sedaj naprej mislim težiti G sto na uro. Za vsako spremembo, ki jo bom začutila ali za vse kar ne bom viedela.
To ni teženje, ampak vsak ima pravico vedeti o sebi....ukrepati, če ...
In vedno si bom privoščila še dodatno mnenje.
V četrtek sem sicer padla v poizvedovanje, kje bi se dalo prej priti do genetske posvetovalnice, ko sem spraševala za čakalno dobo, so me kr prjavili na
mediogenu v Dravljah pri Ljubljani za 3. marec.   kdo pozna? 
pa saj prijava nič ne škodi. Če bom dobila kje drugje, pa da bo kdo zasigural, da so res dobri, bom pa šla pa tja. Skratka to bom počela v ponedeljek.
zdaj moram it pa počivat,da bom čim prej spet v formi.
Cel januar je šel ....

Hvala Vesnyci in vsem ostalim za spodbude... gremo v novim zmagam nasproti.. da bomo v jeseni vse srečke user posted image .
Muci, Kahlo in morda še kateri pa ..... vem da bo vse OK, držim pesti, naprej za drug teden....potem pa še naprej... Hvala, ker se še oglašata in nam dajeta pozitiivo. 
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.1.2008 11:24:57   
Neža7
Hvala punce, čudovite ste user posted image user posted image

Sporočam v torek kako je user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.1.2008 20:26:43   
Muca83
Mavrica32, vesela sem, da je to za tabo. In tudi, da pišeš s tako voljo za naprej, da se nisi predala obupu in negativnim občutkom. To je pa kar hitro, če si lahko 3.3. že na vrsti za genetske preiskave. So ti mogoče že tudi kaj povedali kaj je bilo spet narobe? Je bila spet prazna vrečka? Škoda, da ni bilo ploda, ker bi ga sicer najbrž kromosomsko preiskali. Vedi, da bom pogosto mislila nate v naslendjih mesecih in močno držala pesti, da ti naslednjič le uspe uspešno donositi otročka. user posted image  

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.1.2008 11:40:43   
Neža7
Zdravo punce user posted image  Samo, da vam povem, da je bilo danes na GP vse lepo  user posted image

Komaj čakam, da bom imela več vas punc z mano in seveda, da boste tudi srečne user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.1.2008 12:17:10   
KAHLO
Neža7 čestitamuser posted image user posted image user posted image le tako naprej

PUnce mene pa je tako strah it na ta moj prvi pregled, včeraj zvečer se je kr en cmok pojavil v mojem grlu, vso noč sem se premetavala po postelji, danes zjutraj na poti v službo sem se skoraj zjokala od skrbi a bo vse vredu al se bo zgodba ponovila, še najhuje pa je to da se prav vidim kako se vležem na tisto postlo za ta UZ in me je full strah pogledat na ta ekran........upam da bo ta četrtek čimprej zamano, ker se mi zdi da sem vsa neka napetaaaaauser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.1.2008 12:22:20   
Anonimen
Neža7 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bravo....zelo zelo sem vesela user posted image

KAHLO te še kako razumem, da si ne moreš misliti kako te razumem...vem kako se počutiš sedaj in te popolnoma razumem, kako te je strah it na ta prvi pregled in gledat v tist user posted image monitor ali bo vse ok...ampak glej, mi vseeee bomo mislile na tebe in držale pesti, da bo ja vse v redu!!!!!!!! A prov, pa tudi pomisli na nas in se nasmej v čakalnici...glavo pokonci...kdaj pa imaš v četrtek, da bomo držale pestke?!

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
29.1.2008 12:51:37   
tane
Neža7, krasno, sem ful vesela zate, za vas...še za naprej velikouser posted image user posted image user posted image

KAHLO, tudi jaz te popolnoma razumem kako ti je, ko sem bila tiste 4dni (12.teden) v KC na opazovanju zaradi krvavitev, sem doživljala iste občutke vsak dan, ko je bil čas za pregled in sem vedno prosila, da pogleda najprej G, nato pa ko je bilo vse o.k. sem še jaz. Le zadnji dan me je otroček prestrašil, ker je bil pri miru in me je že zagrabila panika, pa je G rekel vse je o.k. spi in mi potem vklopil, da sem slišala bitje njegovega srčka.
Ja, na žalost je nam, ki smo dale skozi SS usojeno, da v drugo ne bomo nikoli tako mirne in sproščene kar pa ni vredu zato je treba delat na tem, da smo čim bolj sproščene, ampak si predstavljam, da je/bo težko...
torej ves čas si ponavljaj, vse je super in v najlepšem redu, ta nosečnost je in bo lepa kot mora biti, pa vedi, da mislimo nate in držimo pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
29.1.2008 13:03:55   
KAHLO
Vesnyca v četrtek ob 13, pa hvala user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi Tane hvala za vse vzpodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image

Res si že cel dan pnavljam da bo vse vredu, da bo vse vredu.......hvala k mi stojite ob strani, res se bom v četrtek spomnila na vse vas k bom sedela tam v čakalnici.....verjamem da mi bo lažje, ker bom vseeno nekako vedela da nisem samauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.1.2008 13:27:27   
Neža7
Hvala punce user posted image

KAHLO.... Poznam občutek. Tudi jaz sem bila zelo napeta pred GP.
No, danes sem vsaj izvedla zakaj sem imela krvavitev. Mala žila se mi poči na dotik, kot danes na GP. Tam okoli 20t bom lahko šla v bolnico, da mi bodo z lazer odstranili. Da, še en mesec morava počakat in potem bova videla, če bova lahko malo user posted image , če ne mi je prav user posted image

Veliko sreče na GP user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.1.2008 15:17:24   
KAHLO
Neža7 a so te tud črne misli obhajaleuser posted image user posted image pr meni so zmeraj močnejše se jih še komaj otepam....najrajši bi se zjokalauser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.1.2008 16:30:29   
Neža7
KAHLO..... Seveda! Ne boš verjela, da me sedaj tudi malo skrbi, čepra sem videla svojo pikico in kako lepo user posted image  bije. Me moti, ker je spal/a.... Ali je to normalno pri 11t? Ne, vem?? Komaj čakam, da pikico vidim na NS user posted image  Upam, da bo ful živahen.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.1.2008 17:03:30   
Muca83
Neža7 user posted image user posted image user posted image Čestitke! Uau, kar 11 tednov že! Kako hitro čas beži.

KAHLO, pomiri se. Jaz sem prepričana, da bo vse ok. Držim pesti!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.1.2008 19:10:41   
Neža7
Muca83..... Hvala za čestitke user posted image  Ja, čas kar hitro gre mimo user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......