Mavrica32
|
Kak lep sonček je zunaj.... jaz pa prebiram vse tole in ... se počasi zbujam iz malodušja...naprej bo treba... pobrat se bo treba in začet živet... vebo, vztrajaj na testu... vztrajaj, da gresta na raziskave... da se ti ne ponovi moja zgodba, ko je vsevedni G. rekel, da se prazna vrečka ne ponavlja... vztrajaj... jaz nisem čakala na izvide ozr. sm jih dobila, pa jih nisem znala prebrat... ne vem, kaj se delajo vsevedne... sm mislila takrat klicat g, pa sem se bala, da bi me na hitro odrajtal ...ker me to prizadane... izvide boš dobila kmalu...jaz nisem čakala dolgo. Kak slab mesec, če je bil. še sedaj mi jih nihče ni prebral, žal, mi je ker jih nisem znala prebrat... V petek bom zahtevala G. pojasnilo, ne glede na rezultat! ma, Fragola, ti maš pa tudi smolo. 3 M bodo mimo kot boš mignila. Vsaj zame je bloen dva tri. Ko sem dec., ko sem začela krvavet, vprašala, če se mi to dogaja, ker nisem čakala še kakšno M je rekla G na urgenci, da to ni nič odvisno od čakanja. Da tud če bi takoj po 1M zanosila, ne bi smela krvavet. Sedaj, če bo vse skupaj šlo v m, tud ne vem, kdaj bom spet poskusla. Raziskave pa tu, pa še služba... ooj, Tane, ne razumem, kako nam ne morejo nič pomagat...res ne... tako mi je grozno, ko se počutim tako nemočno...ko ne moremo naredit čist nč za svoje . prijateljicam sem povedala ko se je zgodilo, zdaj pa se ne morem z njimi več pogovarjati o tem, ker vem, da ne razumejo in ker sem sita poslušanja, da se to dogaja, pa komu se je že vse to zgodilo, pa da bo drugič bolje...ne zanimajo me drugi, mene zanimam jaz, moj partner in najin nerojeni otroček ... veš to se nam vse dogaja... men tud nč ne pomaga, da mi G pove, pa ostali, da se to dogaja vsem, pa .... ko pa vidim, da to ni čist res...in mi samo dejstvo, tud nč ne pomaga.... še posebno, ko se ti to že večkrat zgodi...potem pa sploh... Kako si sedaj Tane? Saj si verjetno prebrala, obletnice so najhujše... hvala, ker si nam zaupala zgodbo... in upam, da ti je lažje... javi se še kaj.. in en velik sonček za vse... danes moram it nujno ven...potem ko neham delat za službo... pa čeprav bodo morda kaki mini flekci na gatah...
|