|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
21.1.2008 12:44:15   
Mavrica32
Kak lep sonček je zunaj....
jaz pa prebiram vse tole in ... se počasi zbujam iz malodušja...naprej bo treba... pobrat se bo treba in začet živet...
vebo, vztrajaj na testu... vztrajaj, da gresta na raziskave...
da se ti ne ponovi moja zgodba, ko je vsevedni G. rekel, da se prazna vrečka ne ponavlja... vztrajaj... jaz nisem čakala na izvide ozr. sm jih dobila, pa jih nisem znala prebrat... ne vem, kaj se delajo vsevedne... sm mislila takrat klicat g, pa sem se bala, da bi me na hitro odrajtal ...ker me to prizadane...
izvide boš dobila kmalu...jaz nisem čakala dolgo.  Kak slab mesec, če je bil.
še sedaj mi jih nihče ni prebral, žal, mi je ker jih nisem znala prebrat... V petek bom zahtevala G. pojasnilo, ne glede na rezultat!
ma, Fragola, ti maš pa tudi smolo. 3 M bodo mimo kot boš mignila.
Vsaj zame je bloen dva tri. Ko sem dec., ko sem začela krvavet, vprašala, če se mi to dogaja, ker nisem čakala še kakšno M je rekla G na urgenci, da to ni nič odvisno od čakanja. Da tud če bi takoj po 1M zanosila, ne bi smela krvavet.
Sedaj, če bo vse skupaj šlo v m, tud ne vem, kdaj bom spet poskusla. Raziskave pa tu, pa še služba...
ooj, Tane,  user posted image user posted image  ne razumem, kako nam ne morejo nič pomagat...res ne...
tako mi je grozno, ko se počutim tako nemočno...ko ne moremo naredit čist nč za svoje user posted image .
prijateljicam sem povedala ko se je zgodilo, zdaj pa se ne morem z njimi več pogovarjati o tem, ker vem, da ne razumejo in ker sem sita poslušanja, da se to dogaja, pa komu se je že vse to zgodilo, pa da bo drugič bolje...ne zanimajo me drugi, mene zanimam jaz, moj partner in najin nerojeni otroček
... veš to se nam vse dogaja... men tud nč ne pomaga, da mi G pove, pa ostali, da se to dogaja vsem, pa .... ko pa vidim, da to ni čist res...in mi samo dejstvo, tud nč ne pomaga....
še posebno, ko se ti to že večkrat zgodi...potem pa sploh...
Kako si sedaj Tane? Saj si verjetno prebrala, obletnice so najhujše... hvala, ker si nam zaupala zgodbo... in upam, da ti je lažje... javi se še kaj..
user posted image user posted image  in en velik sonček za vse...

danes moram it nujno ven...potem ko neham delat za službo... pa čeprav bodo morda kaki mini flekci na gatah...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.1.2008 13:07:38   
tane
Mavrica32, hvala za odgovor, kot sem rekla so dnevi ko sem o.k. pa potem spet ne, čeprav globoko v sebi pa vem da nisem. sem se vpisala na telovadbo tako, da zdaj 3x na teden hodim pa še na tečaj keramike, to že od prej 1x na teden (to me še najbolj pomiri), je bilo edino prvi teden hudo, ko smo se videle po novem letu in sem morala vsaki posebej povedat, da sva otročka izgubila.
včeraj sva prvič po SS hotelauser posted image ker so rekli 1 mesec po lahko, pa sem nekje na sredini zablokirala in sem mu potem tudi povedala, da sem imela slabo vest, ker je mesec in 3dni po izgubi in da že 'uživam' tako, da potem pa ni bilo nič. mi je samo rekel, da me ima rad in da je vse o.k. tudi z njim se ne morem pogovarjat, ker moški nasploh to rešujejo drugače, no nebom posploševala, zadnjič sem ga vprašala če se še kaj spomni na najinega otročka pa me j eful presenetil, ker je rekel vsak dan, da vsak dan pomisli nanj, no meni je pa izgledalo kot da je 'šel naprej' kar mi ves čas govori, da morava s pozitivnimi mislimi iti naprej.

kaj pa tvoj pregled, ali ga nimaš danes sem prebrala tvojo zgodbo?

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.1.2008 13:18:59   
KAHLO
taneuser posted image , pr nas boš zmeraj našla toplo besedo in sigurno tud sogovornico ki te bo razumela.

Mavrica32 ,
upam da bo vse vredu oz. jaz sem še zmeraj trdno prepričana da je vse vredu, ampak jaz sem mislila da si ti imela samo enkrat prazno GV??!?!? sorry če vprašam a pol si zdaj 3.user posted image . user posted image upam da boš nam javla dobro novico ti pošiljam košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da se ne boš kje preveč naprezala danes, lej da bo sprehodek bl kratek!

Jaz sem drgače kar vredu, sem pa eno vnetje staknila, upam da mi ga bo uspelo pregnat....user posted image

vsem pa pošiljam en velikuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.1.2008 13:45:11   
tane
KAHLO, hvala za odgovor, saj zato sem se končno odločila da se vam pridružim na forumu, ker tu
me vsaj razumete, moje prijateljice pa se zgražajo, ko sem povedala da vas berem, pa da naj neham, da
to niso strokovnjaki, saj to tudi sama vem, ampak sem kljub vsemu dobila že veliko odgovor na tisto kar me je zanimalo, pa sem samo brala vaše izkušnje.

no, pa da ne pozabim: ČESTITKE obuser posted image , verjamem, da je za vse nas upanje

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.1.2008 13:51:53   
KAHLO
seveda da je upanje za vse nas, in nekoč bomo tudi me vse srečne mamiceuser posted image

Mene tud kar naprej preganjajo, da naj neham že ta rr pa tole brat, ampak dejstvo je da z zatiskanjem oči ne bodo nič spremenili, za mene je bil full šok ko se mi je zgodilo kar se mi je, zdaj pa vidim da sploh ni tako hudo in da sem jo še najbolje odnesla kar sem lahko!!! predvsem pa sem se dost novega naučila in dost novih prjatlc (čeprav samo virtualnih) dobila, k se me vedle tolažiti k mi je bilo hudo, pa k so se z mano o težavah pogovarjale, ne pa se izogibale teme, in me kar naprej zasuvale z enim pa istim da se to dogaja, pa da drugič pa bom mamica pa bla bla bla.....jaz sem prav vesela za vse k te izkušnje nimajo za sabo in bodo vsako nosečnost mirno preživljale, brez teh misli in skrbi k se nam porajajo, ampak mislim pa da si vseeno zaslužimo svoj kotiček, k lahko izmenjamo svoja mnenja in zgodbe......moram pa tud rečt da sem tud že dost koristnega potegnila od vsega skupaj, prej še vedla nisem kaj je to abrazija in kaj ti delajo, niti nisem vedla kaj je to prazna GV......sicer mi je moja G takrat vse razložila, ampak v tistem šoku ....sem vse preslišala.....oz....se sploh ne spomnim......jaz sem full hvaležna za ta forum in tudi za vas vse k sem vas lahko spoznala!!user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.1.2008 14:30:05   
...Martina...
Kahlo, popolnoma se strinjam s tabo in če ne bi bila na tem forumu... sploh ne bi nič vedla, dohtrjev ne bi znala nič vprašat, k bi itak govorili o rečeh kot po kitajsko... tako pa vsaj ta glavne izraze razumem, bolj sem pomirjena in sproščena in psihično močna, k vem, da nisem edina, s problemi. Sej če vas ne bi bilo, bi me kap od strahu.

Rada vas prebiram, in rada vam pišem...

Dejmo biti skupaj drage forumke...
PS pa nobenemu ne več govorimo o tem...

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.1.2008 14:36:50   
KAHLO
tako je ....Martina...vse naj  ostane samo med namiuser posted image user posted image k se srečujemo na tem forumuuser posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.1.2008 14:47:18   
Pikabu
Mavrica, kaj se pa dogaja pri vas? Je še kaj upanja? Močno, močno držim pesti, da bo tokrat vseeno vse v redu. Glavo gor, pa pogumno naprej. Res močno mislim nate, mora vama uspeti. user posted image

Drugače so pa tudi meni kdaj očitali, kaj vse preberem tukaj gor, pa potem samo paniko zganjam. Priznam, včasih sem jo res, ker sem kar naenkrat imela vse znake, večinoma so mi pa vaši nasveti in nasveti drugih punc zelo pomagali vse prebroditi in so mi besede, ki so bile napisane, dale poguma za naprej, tako da punce, kar pišite in pišite, skupaj nam bo lažje. user posted image user posted image user posted image Kdo nas bo razumel bolje, kot me, ki smo dale to čez. Če to pripovedujemo nekomu, ki tega ni doživel, tudi ne ve, kako naj se obnaša do nas in potem padajo kakšni neumestni komentarji, ki nas samo prizadenejo. Ne dajte se punce, korajžno naprej. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.1.2008 15:46:24   
tane
ja, jaz kot sem že rekla vas berem odkar sem prišla v službo, z 8 januarjem, kot zanalašč še nimam nič za delat pa potem samo internetu brskam in iščem vse možne razloge zakaj je prišlo do SS.
no in priznam, da mi je bilo na začetku veliko lažje videt, da nisem edina ki se ji to dogaja pa, da se nekaterim dogaja še kaj hujšega in tako sem bila bolj močna. pa vsi ti občutki jeze, pa žalosti ko zagledam mamice z vozički, pa ko slišim da je katera zanosila, me obide spet ena čudna jeza, ne da jim ne privoščim pač pa...saj veste, večina je imela te iste občutke.

še posebej pa mi je pomagalo ko sem si prebrala od nekaterih zgodbe za nazaj, npr. od tebe KAHLO, pa zdaj srečne novice.

pa kakšni so postopki pri nekaterih preiskavah in na kaj moramo biti pozorne...

tako, da še dobro da ste tu, ker drugače bi kar umrla od žalosti...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 809
21.1.2008 17:56:44   
*talcy*
pozdravljene...
...jaz vam pa sporočam da se za nekaj časa poslavljam od vas....
....sem ugotovila da vse slabega kar preberem pol mislim na tisto in fantaziram do konca tako da sem se odločla da se umaknem za nekaj časa....
...tako da pupe držte se še naprej...jaz držim  pesti za vas in vedite tudi za nas bo posijal sonček...mal z zamudo ma bo......
....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 810
21.1.2008 19:09:49   
Anonimen
vse nas nekej zapuščate?!?!?! user posted image

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
22.1.2008 8:00:32   
KAHLO
Tane...klko bo kaj srečna ta moja nova zgodba bom zvedla šele naslednji teden v četrtek k imam prvi pregled.....ampak sem še zaenkrat polna optimizma in upanja da bo vse vreduuser posted image

*talcy* drzi se... pa vseeno nam lahko ko boš tako daleč, sporočiš kako si...boš vidla da bo vse vredu....je pa res da se ne smeš preveč okupirat z vsemi zgodbami in jih zrcalit na sebe, ne boš nič dobrega nardila....tako da samo pozitivno razmišljaj pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.1.2008 8:35:38   
Mavrica32
oj,

ne Vesnyca, sej ne odhajamo. Saj vidiš, da se punce vračajo... Talcy, mogoče res rabiš mal odmora od nas. Pa prideš kasneje gor pokukat, kako napredujemo, pač v različnih hitrostih, vse pa do istega cilja.
Jaz nikoli ne prenesem druge izkušnje direkt nase. Vsekakor pa sem veliko zvedela tukaj gori, če ne drugače, da sem lahko vsaj kaj vprašala. Lej, če bi našla septembra tukaj gori kako punco, ki bi napisala, da se prazna vrečka ponavlja - ej, bi blo čisto drugače. Tako pa nisem.
Ja, Kahlo, G na urgenci je bral moj histološki izvid in rekel, da nič ne pove ali sem bila noseča ali ne. Moj G, ga je pa dal samo v mojo kartoteko in pika. No, dokler ne izvem vseh rezultatov se s tem ne bom obremenjevala, potem pa seveda bom temeljita.

HM, mal mam spet krče, pa razmišljam o Buscopanu...verjetno jih imam zaradi psihe. čeprav na tiho upam, da jih imam, ker mi spodaj raste...

Včeraj sem doživela hud mrzli tuš. Mislila sem, ka, kliše, pokličem ginekologa, povem rezultat...pošlje me še na četrtkove teste in, ponedeljek mi življenja ne bo postavil na glavo...
potem pa povem rezultat in G reče, da je stopnja hormona preveč ali celo precej prenizka, da ni potrebno še enkrat delat krvnega testa in da naj kar tešča - veste kaj pomeni - pridem v četrtek v ambulanto zjutraj...
mene je kr na rit vrglo... v laboratoriju je rekla, dober rezultat, druga ginekologinja je tud rekla, da je ok...in je bila zelo pozitivna in to v petek...

seveda sem jo takoj klicala na mobi in mi je rekla, da noben UZ ni tako natančen kot krvni test. Naj grem danes samoplačniško, nato pa naj jo z izvidom pokličem.

Tako sedaj čakam očeta, da me pelje v Lj. Izvid bo vzel mož, ker ima v Lj sestanek.... do 17 bom na trnih....

ampak še vedno si predstavljam scenarij - da prinesem UZ slikco pikice  svojemu G... in mu rečem....a prenizka stopnja hormona?!

možu se zdi tudi čudno, če je tako nizka stopnja, zakaj me že danes ne sprejme, zakaj bi čakala na četrtek, a ?

lep dan vsem  user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.1.2008 9:02:08   
špelin@
Mavrica32: cela četa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
22.1.2008 9:21:37   
KAHLO
Mavrica.............pa saj ni res ti maš s tem tvojim g samo živčno vojno, veš kaj jaz kar globoko verjamem da je vse o.k, in boš tud v rokah kmalu držala tvojo pikico........tako da se nič preveč ne obremenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa pol na trnih vsi do 17. ......pa sporoči !?!?! kaj dogaja....bomo pol kar skupnos stople do ginekologa....bo že videl kaj je to se z nosečkami ****!user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.1.2008 10:53:50   
...Martina...
*Talcy* držim pesti zate. Drži se in ko se boš počutila bolje se kej javi.

Kahlo sej bo 31. vse v redu. Ti si naše upanje. Mora biti.

Mavrica32 držim ti pesti.

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.1.2008 12:38:03   
tane
KAHLO, pošiljam pozitivne misli in verjamem, da bo vse o.k. v četrtek, pa zapomni si raje misli pozitivno, ker stres samo škoduje. meni je pri moji nosečnosti samo ena G rekla misliti pozitivno, ostali pa 'ja 50% možnosti imate', kar je čista neumnost, ker itak če se zgodi najhujše te nihče ne more vnaprej pripraviti na to...
tako, da POZITIVNOuser posted image user posted image user posted image !

Mavrica32, prav tako velja zate, dokler ne izveš rezultata izvida si srečkauser posted image .
pa G-ja morda res zamenjaj, drugače pa še nasvet kar se tiče bolniške, to ti lahko napiše tudi tvoj osebni zdravnik, meni so po SS na ginekološki napisali 14 dni, pa ko sem šla s tem k svoji osebni mi je takoj rekla, če hočem še ostati doma mi lahko da še več.

sem pa včeraj razmišljala doma, še vedno me stisne ko vidim nosečke, pa majhne otroke itd. ampak kar se tiče pa vseh vas, pa vam res od srca privoščim, da bi bile user posted image  brez kančka jeze in nevoščljivosti.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.1.2008 13:30:21   
Muca83
Mavrica32, mene kar pri srcu stisne, ko vidim žalostne obraze v tvojih postih. Ker takoj vem, da so spet slabe novice. No ja, saj tole niso ravno slabe, ker je še upanje, ampak dobre pa tudi niso. Bom držala pesti do 17h, ko boš dobila rezultate. Drugače se pa meni zdi tvoja vrednost beta hcg ogromna (če sem prav zasledila je več kot 40 tisoč). Meni so pregledovali to v prvi nosečnosti in sem imela pri nosečnosti 7 tednov in 6 dni vrednost hormona 18 tisoč in so mi rekli, da je to ogromno in na podlagi tega posumili na molo (ki je bila kasneje potrjena, ampak na srečo samo delna).
Jaz upam, da ima tista ginekologinja prav in je to dober znak, ginekologa bi pa pomoje na tvojem mestu jaz takoj zamenjala, ko bi dobila priložnost. Ker se mi res zdi čuden. Pa že kar na čiščenje te misli poslati... jooooj user posted image Ne morem si predstavljati, kako se moraš zdajle počutiti. Ne morem ti reči drugega kot user posted image pa sporoči ko boš kaj izvedela.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.1.2008 15:17:58   
Mavrica32
Drage prijateljice,

pa smo prišle do tega, da prazna vrečka ponavlja. Verjetno ne samo enkrat.
Mož mi je pravkar sporočil rezultate, sprva sem bila user posted image , ker je vrednost narasla.
Ko pa sem poklicala G. je rekla, da je vrednost premalo narasla.
Rada bi se na vsak način znebila narkoze.
Pa mi verjetno to ne bo uspelo.
Še user posted image  ne morem.   Sploh ne vem, kaj naj počnem do četrtka. Pol pa spet še enkrat ves postopek. Pismo.

A kdo ve koliko časa traja, da si sprejet v genetsko posvetovalnico? Potem moram pa še dve M dat skoz. Na koncu mi je že žal, da sem probala.
Da nisem še malo počakala kot nekatere od vas.

mah, raje neham, da ne bom napisala še kakšne prekrepke besede. Pa brez zamere.
Vidimo se v naslednji vojni

user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.1.2008 15:32:25   
tane
Mavrica32, joj res mi je zelo, zelo žal, sem držala pesti zate in pričakovala dobro novicouser posted image ,
ampak ne obupat, poskušamo naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 820
22.1.2008 15:43:06   
Anonimen
Mavrica32, miška moja....tako zelo zelo mi je žal in hkrati sem hudičevo jezna, na vse, da se to dogaja prav nam...user posted image user posted image user posted image
S tabo smo, nisi sama, ne boj se narkoze, vem da je težko, smo dale to skozi...user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
22.1.2008 17:57:07   
vebo
Ej, Mavrica ne obupaj, prosim. Sva čist na istem. Ni res, da se prazna vrečka ne ponavlja. Še Pušenjak je rekel da se ponavlja in da naj ne živčkamo, ker je že drugič prazna vrečka. Oprosti, a pri tebi je tudi drugič? jaz sem imela prvo abrazijo konec septembra, drugo pa na začetku januarja. Nobeden mi ni rekel da sem prehitro zanosila, še prej bi lahko. Tako, da tudi zdaj, če izvidi ne bodo kaj extra pokazali bom počakala eno menstruacijo, kar se tudi strinja moj ginekolog. Imam dr. Lužnika v Slovenj Gradcu, ki je zelo dober in priznan. In mi je še zadnjič rekel, da nima smisla čakat. Če se seveda psihično dobro počutiš. Saj bo, boš vidla. Ne boj se narkoze, razen če nimaš kakšnih stranskih učinkov.
Punce, hvalabogu da imam vas, ker se nimam s kom drugim za pogovarjat. Moški drugače gledajo na te stvari. Kolegica pa je noseča in sam poslušam njene tegobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.1.2008 17:58:37   
špelin@
Mavrica32: user posted image user posted image user posted image  user posted image

Drži se user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.1.2008 18:07:23   
Anonimen
Žal mi je zate... drži se, s tabo smo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
22.1.2008 18:51:02   
Muca83
Mavrica32, user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......