|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
29.1.2008 23:33:10   
Anonimen
Neža7, jupi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo, drži se, vse bo ok, stran odženi črne misli. Vem, da je težko, ampak vse bo ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
30.1.2008 7:52:42   
KAHLO
Muca, Neža , Urskaj hvala za vse besedeuser posted image

Ampak pr meni je zmeraj huje, včeraj zvečer me je zagrabila taka panika da sem jokala k dež, moj me je miril in miril, dokler nisem zaspala......v meni se takšni čudni občutki mešajo, predvsem ti ta slabi, da mi ni usojeno bi mamica, pa namesto da bi planirala, kako bova z lubijom proslavila pikeca po pregledu, razmišljam o bolniški in abraziji in...............vsak dan si ponavljam da bo vse vredu ..............pa nič ne pomaga.......nevem prava kalvarija je tole čakanje user posted image user posted image pol pa me še tole skrbi da so vsi ti moji nosečniški znaki izginili, nobenga špikanja več, napetga trebuha, tud joškice me ne bolijo več tako.....................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.1.2008 9:03:12   
Acjom1
Ko berem vaše poste, je tudi mene postalo pošteno strah. Ne vem zakaj, ampak od včeraj naprej imam občutek, da je nekaj narobe. Trebuha nimam več napetega in tudi slabo mi od včeraj ni bilo. Ampak ne samo to, prav tisti notranji občutek, da ni več moje pikice. Upam, da je to samo panika in da bo vse vredu. Nikoli še nisem tako čakala, da bi mi postalo slabo. Prsi me sicer še bolijo, tako da se s tem malo tolažim. Pregled pa imam komaj 11.2., do takrat bo še cela muka. 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.1.2008 9:44:23   
...Martina...
Ojla Kahlo, dej nehi, sej ti si naš uzor. Vse se sklicujemo na tvoj srečni primer. Ne moreš nas razočarati. Kahko, kalvarija zna biti res čakati na pregled, a bo vse v redu. Boš vidla. Jutri je tvoj dan. Nasmejse, pobožaj si trebuščka in kar korajžno naprej. Abrazije, bolniške, to ti ne več pripada.
Držim take močne pestke za tebe Kahlo. Boš vidla, da boš se jutri smejala, kako si delaš problem brez veze.

Acjom1, za tebe enako velja. Korajžno dejte se držati.

user posted image    lp martina

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.1.2008 9:59:37   
KAHLO
...Martina... iz tvojega posta v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj mi gre pa že na jok, k si tako lepo dogvorila...user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.1.2008 10:07:25   
vebo
KAHLO, vso srečo jutri. Boš videla da bo vse vredo. V katerem tednu pa si? Jaz bom tudi probala po prvi menstruaciji še enkrat, če bo izvid vredo. Tudi ginekolog je takega mnenja. Menstruacijo pa pričakujem čez kakšen teden ali prej.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.1.2008 11:34:04   
varci
Pozdravljene,
v nedeljo sem imela že drugič zapored ss. Prvi je bil julija 2007 zaradi odmrtja ploda v 9. tednu. Sledila je abrazija. Tokrat sem zakrvavela že v 5. tednu in se je hvala bogu sčistilo samo in abrazija ni bila potrebna.
Včasih se mi zdi, da se mi bo kar zmešalo, ker si tako želim postati mamica. Po 1. ss sem rekla no pa kakšne so možnosti, da se to ponovi 2x zapored in zgleda ogromne. Preganjajo me razne misli, da je mogoče res kaj narobe z nama s partnerjem. G pravi, da je z mano OK, zanosim lahko tudi brez večjih težav. Kaj če so kake genske nepravilnosti med nama, joj ne vem...
Aja. kolikor jaz vem naj bi bila sluznica maternice preden nastopi M debela vsaj 10 mm ali več. Moja je bila v soboto ko se je pojavil rjav izcedek debela samo 6mm. Ali se zato mogoče ni jajčece moglo dobro vgnezditi. Zakaj se ni odebelila bolj?
Zdaj sem pa že verjetno dovolj zatežila ampak saj veste kako je hudo.
Hvala za vsak odgovor.

Lp

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 882
30.1.2008 11:41:02   
Acjom1
Varci drži se, pa čeprav verjamem, da mora biti grozno težko in si sploh ne morem predstavljati. Zares upam, da bo še vse vredu in da vama naslednjič le uspe. user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.1.2008 12:54:34   
fragola
Soborke kako ste kaj?
se nisem že par dni javla, imam ful dela in zdaj se bolj posvečam poroki in pripravam tako, da vam povem da vsaj zdaj ne tolko mislim na izgubo in odločila sva se da začneva po poroki! Sploh nevem če sem vam omenila da se poročim junija!
V glavnem se kar dobro počutim razen ko se spomnem mi je hodo, vendar vem da bo še vse v redu!

Neža čestitam za dobro opravljen pregled!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.1.2008 13:04:48   
KAHLO
Vebo hvala ti.....me veseli da se boš kmalu pridružila user posted image , jaz mislim da sem v enem 8 tednu pa moram rečt da do zdaj poteka vse b.p, je pa res da sem se še v nedeljo počutila bl nosečko kot danes.....moj mi pravi da mi psiha nagaja, in da sem preveč okupirana s strahom in vsem tem!?! upam da ma prav, in bova jutri oba veselo odkorakala od ginekologa........drgače pa, saj veš ta živčna vojna s tem prvim pregledom....nevem no....vse slike in vse se mi spet živo odvija pred očmi....pa sem že mislila kako sem cool in sem s abrazijo oktobra pishično opravla, pa zgleda da ni tako....vsaj zdaj ne.....nevem srečna sem k vem da se nosečnost pr nama prime en dva tri, ampak nek strah je da je ne moram obdržat!!!!  saj nimam kaj...........počakat bo treba do jutri takšnega časa...user posted image user posted image

Varci....jaz upam da psiha prav tako tebi nagaja kot meni, ker jaz sem tud že vse to premlevala, da zanosit ni problem, problem je da se kaj razvije...tud jaz sem blodla da se moj jajček pa od lubija semenčka ne ujamejo pa vse to.........nevem, res je treba pozitivno mislit, mene samo zanima kako premagat te peseimistične misli, se mi zdi da so dost bl močne in zagrižene k opitmistične..........jaz močno upam da je vse bilo zgolj naključe in da zdaj rata....in upam da je tudi pr tebi takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.1.2008 13:21:18   
vebo
Ja, saj tudi jaz ne bom pozabila prvega pregleda, ko je dejal da ne bo z nosečnostjo nič. Še danes ga vidim. V drugo moram reč da je bilo drugače, ker sem že prej krvavela in sem se sprijaznila. Zdaj še samo čakam, da bo z izvidom vse vredo, da slučajno ni bila kaka mola nosečnost, ker takrat moram čakat, da mi hormon pade. Sam jaz mislim, da bi me že prej opozorili oz. mi pregledovali kri. Saj bo, boš vidla. Vse se da preživet.

vsem ostalim pošiljam en topel objem,

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.1.2008 13:42:42   
KAHLO
Vebo orpsoti če sprašujem ...a že prej si krvavela preden si šla na 1. pregled!!! v katerem tednu pa si bila ti k si šla na 1. pregleduser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.1.2008 14:30:35   
vebo
Ja, jaz sem zakrvavela, ko sem bila točno 7 tednov in sem kr šla h ginekologu, ker sem slutila.

LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.1.2008 14:57:28   
murva
KAHLO, punca draga, kaj je zdaj to??? Paniko stran, pa misli pozitivno user posted image user posted image user posted image . Ma veš kaj....sej moraš gledat naprej, drgač v življenju pač ne gre.
Je pa mučno čakat na pregled, pa premlevat preteklost, pa se spraševat kaj je in kaj bo...in to še celih 8 mesecev. Kam pa te pol tole paniciranje prpele - prej na psihiatrijo kukr u porodnišnico user posted image user posted image user posted image . Glavo gor, pa si rečt da itak nimaš kej nardit kukr se prepustit toku dogodkov!
Te moram mal oštet, kaj pa vem, ex-majčice so mi kot sestre...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.1.2008 15:18:49   
KAHLO
murvauser posted image veš po moje bi res rabla enga da bi me ornk pršvasal.......bo kar bo...itak nimamo kaj nardit če bo vse vredu bomo srečni če ne bomo pač nekaj časa jokali, svet se pa res ne bo smel podret, že zaradi vseh mojih najbližjih pa mojega piceka k se tak trudi za naju!!!! po moje bi me res mogli našeškat......škoda da te ni kje v bližiniuser posted image
mene tud te ex-majčice ne spustijo oz. jih tud jaz ne moram spustit...ni tedna da kakšno ne pokomentiramo...  komaj čakam da bom maj in bodo vsi ti majčki k za njih držim pesti prjokali na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdaj pa grem domov, likat pa mal pospravlat....da se zamotim ....jutri pa pol vidimo na čem smo!!! hvala za vse vaše vzpodbudne besede, pestke, pikepoke.......vse vse.....pa se tipkamo, prec k pridem spet do neta....zmeraj boste v mojem srčkuuser posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.1.2008 15:20:04   
KAHLO
Vebo.....jaz nisem nič krvavela....tud prvič ne....user posted image zgleda da se pr meni tud dobro ugnezdi vse...tokrat upam da se je s pikecom vret.....hvala ti za odgovre....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.1.2008 16:11:09   
vebo
Seveda se bo. Jaz prvič tudi nisem, zato me je toliko presenetilo. Osebna zdravnica mi je dejala, da je imela pet spontanih splavov in vsakega drugega kak teden prej. Nomeni se je isto zgodilo. Prvega v osmem tednu in drugega v sedmem tednu.
LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.1.2008 16:27:04   
Neža7
KAHLO.... Drži se in bodo nasmejana user posted image  Veliko sreče na GP user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.1.2008 16:43:46   
tane
Kahlo, drži se pa razmišljaj pozitivno, ja, saj vem, da se sliši tako izrabljeno, vendar je res.
Mene so ves čas svarili, da imam le 50% možnosti glede na krvavitve in težave in sva bila najprej zaskrbljena in vsem, ki so mi čestitali sem rekla, no, ja bomo videli če bo vse ok., ko mi je bilo enkrat dost vseh teh skrbi, pa tudi zato ker te skrbi in s tem slabo telesno počutje ni dobro za otročka, sem si zadnji teden rekla da itak ne moreš nič narediti, narava bo sama odločila, lahko le neham z slabimi mislimi, ker to ni dobro za otročka, ponavljaj si ves čas, da to negativno razmišljanje ni dobro za otroka in upam, da ti bo lažje.
Sploh pa bo vse uredu, boš vidla, sporoči...

fragola, tebi pa čestitke za skorajšnjo porokouser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.1.2008 21:25:24   
Muca83
varciuser posted image user posted image , ne morem verjeti koliko nas je, ki smo že dvakrat zaporedoma doživele izgubo user posted image   Žal mi je zate! Glede debeline sluznice se pa mogoče lahko obrneš na Pušenjaka. Jaz ne bi vedela, ker še nisem imela pravega SS. Samo molo in odmrtje ploda (brez krvavitev).

KAHLO, jutri bom mislila nate! In držala pesti...

fragola, čestitke za poroko user posted image

Kje je pa kaj Mavrica32? Mavrica, kako si kaj?

Jaz bom imela pa zdele enkrat spet O in upam, da ta mesec kaj rata. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.1.2008 22:36:54   
Bety upa
Kahloooooooooooooooooo!!!!!!!!

Hočeš po ritki..user posted image .user posted image ...dejmo, malo več optimizma in glavo gor......kot prava bojevnica....vzemi koplje v roko....sulico na ramo....zvrni en jabolčni sok .....in skoči na konja, .....pa v boj......user posted image user posted image user posted image

Preženi vse črne misli........in ne ustavi se vse do konca user posted image ......

Potem zjahaj.....vzemi user posted image v roke.....in ziziko mu daj, da ne joče.....

Pa na interenet pridi še.....te čakamo...user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.1.2008 8:27:54   
fragola
Punce hvala za čestitke! Zdaj bom vsaj mislila na druge stvari!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.1.2008 9:13:11   
Anonimen
KAHLO danes ob 13h bomo VSE mislile na tebe...in ko boš končala s pregledom nam javi lepeeeee novičke, ker vem da lepe bojo!!!!!!!!!!!!
Drži se in javi se čiiiiiiiimprej user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
31.1.2008 10:13:30   
...Martina...
Kahlo danes je tvoj dan, držimo ti vse pesti ob 13h. Vse bo ok. boš vidla....
Javi in poročaj...

varči žal mi je tudi zate. sej bo boljše. boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.1.2008 11:11:42   
Anonimen
varci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......