|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
31.1.2008 11:26:28   
martka
pozdravljene....
pravkar prihajam od G... Pa kar ne morem verjet kar sem tam slišala. Imela sem UZ. Po perilu, naj bi to bil moj 8 teden. Plodek pa je velik 4.5 mm.  Torej, moja G ni videla premikov zarodka, ni bilo srčka. Pred 14 dnevi sem imela že en UZ in takrat je bila vidna samo rum. vrečka in nič več. Sem naročena na nov UZ v ponedeljek, da vidi moja G ali se kaj lepega dogaja. Ali pa bom morala ostati na oddelku in opraviti splav. Hočem razmišljat pozitivno, a mi nekako ne uspeva. Zdi se mi, da je ponedeljek taakooo zelllooo daleč.user posted image . Seveda upam na najbolje in oh in sploh, ampak... Pa nobenih izcedkov nimam in slabo mi je tudi. Tako zelo si želim, da do ponedeljka plodek zraste in mu bije srček. Aja, stara sem 35 in ne morem reči, ah, saj bo, saj je še dovolj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
31.1.2008 11:38:09   
Mavrica32
Martka, držim pesti zate.
Le zakaj pa ne bi v ponedeljek UZ pokazal se OK?
Veš tud jaz nimam več časa odlašati, samo meni ni pokazal niti toliko kot tebi in glede na to, da ti pri prejšnjem pregledu ni pokazalo še nič.
Gre zelo zelo verjetno za kasnejšo zanositev.
Ti, kar pogumno. 
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
31.1.2008 11:44:33   
Anonimen
martka sej vem da je težko, ampak poskusi misliti pozitivno...res, veš da te tukaj vse še kako hudičevo razumemo in vemo kaj prestajaš, ampak daj res poskusi se do ponedeljka zamotiti s kakšnimi pozitivnimi stvarmi, pojdita na kakšnem sprehod, izlet, obisk...res, malo se zamoti in še mignila ne boš in ponedeljek bo tu.
Drugače pa vse punce mislimo na tebe in seveda držimo pesti!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
31.1.2008 11:47:29   
Mavrica32
Fragola, kdaj bo srečen dan ?
jaz sem lani naredila podobno. Prvo A sem imela junija 2006, potem pa sva se po 3 M odločala ali za poroko ali da še enkrat probava. Jaz sem se odločila za poroko. Čas je minil hitro in ni mi bilo tako hudo.
Seveda bi blo vse sanjsko tudi če bi nama potem uspelo, no pa morva še mal počakat. Sedaj tud mojemu možu ni več za samsko življenje v dvoje. Kot si je prej želel bit še nekaj časa brez otrok. Pač vedno več otrok ga obdaja.
Želim ti lepe priprave. Predvsem uživaj !
To je bil moj prvi cilj. Brigajo te drugi, enkrat si ti največja zvezda.
Tako nisem bila čisto nič živčna, za razliko od mojega.. user posted image
Res pa, da sem se za poroko lažje odločila, ker mi je mož tako stal ob strani ob prvi A. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
31.1.2008 11:59:52   
tane
martka, tudi jaz mislim da gre samo za kasnejšo zanositev, kot pravi Mavrica32, tako, da vse bo o.k.
vem pa, da je do ponedeljka še nekaj dni zato se čimbolj zamoti in bodi prepričana, da pikica raste pod tvojim srčkomuser posted image  

Kahlo, mislimo nate!!! javi, ko ugotoviš, da je vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 905
31.1.2008 15:27:46   
...Martina...
Martka, ni še rečena zadnja beseda, ker če ne bi ti ne dali novega UZ. Misli pozitivno in boš vidla k na pregledu bo vse v redu.

Ja draga Mavrica32, najprej si vzamemo čas za nas, potem ko smo nepripravljeni nas oplazi nosečnost, in ko se navadimo da nekaj čakamo, user posted image user posted image  user posted image . To se je zgodilo tudi mene. Komaj čakava da bova tudi midva imela naše malo detece. Joj, komaj čakava.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 906
31.1.2008 21:12:02   
Anonimen
Martka, bodi pozitivna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
31.1.2008 22:21:55   
Muca83
Martka, držim pesti zate!

Kje je pa KAHLO? user posted image Zdaj me pa že malo skrbi za njo. Ali proslavlja kot nora ali pa... niti pomisliti nočem.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.2.2008 7:22:00   
Mavrica32
Oj,
Muca, jz tud čakam nestrpno, da nam Kahlo sporoči. Veš, se nočem prej javit, da je ne bi strašila s temi ponavljajočimi vrečkami... Danes grem malce pošpegat in se pozanimat v Lj, kako preiskave potekajo...
lep dan vsem
user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.2.2008 7:55:58   
KAHLO
Dobro jutro moje pupe!!!

MAM GA ....KONČNO MAM SVOJEGA PIKECA IN NJEGOV SRČEK TUD PRIDNO TIK TAKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne moram vam rečt kakšna sreča me je včeraj na tisti postelji oblila, jaz sem jokala, moj je pa mogel takoj na en viski, je rekel da se mu je v čakalnici skoraj zmešalo, baje je bla taka težka tišina.....no pa nima veze....
Moja g je rekla da je vse vredu, postelca lepa, jajčniki o.k, bebe tud, lih se je nekaj pretegoval, pokazala mi je glavico, rokice, nogice in popkovino....vse je na svojem mestu zaenkrat....in srčno upamo da tako tudi ostaneuser posted image   Po pregledu sem bila pa tako utrujena, da sem še komaj po štacuni hodla doma sem pa sam padla v posteljo in spala kot še že dolgo ne!!!

Jaz vam ne moram rečt kakšna sreča je pr nas v hišiuser posted image

Zdaj ste pa na vrsti vse ve........

Markta.
...čeprav je težko čakat na te preglede in na besede ki ti jih reče g......ampak tako kot punce pravijo treba je mislit pozitivno.....čeprav je težko, ampak se je treba prepričat....in bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
1.2.2008 8:10:33   
vebo
Super Kahlo, čestitam, komaj sem čakala da kaj napišeš. Sem že mislila, da ni kaj narobe, ker se nisi oglasila. Upam, da zdaj ne biš zapustila. Da boš pokukala še kajna tale žalosten forum. Jaz komaaaaaaaaaaj čakam, da pridem do ginekologa in da mi da zeleno luč.
Vsem ostalim pa, "dobro jutro."

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.2.2008 8:29:50   
KAHLO
vebo ni šans da vas zapustim, saj sem ena izmed vasuser posted image !!

Kdaj imaš pa pregled?!?!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.2.2008 9:05:29   
tane
KAHLO, me je že skrbelo včeraj ker se nisi nič oglasila, doma pa nimam interneta, tako, da sem danes takoj ko sem prišla v službo pogledala ali je kaj novic od tebe in moram reči, da mi gre kar jok, ker sem tako vesela zate, res kar predstavljam si ta občutek ko si videla svojo pikico in so ti povedali, da je vse o.k.
RES SEM TKOOOO VESELA, zate, za tvojega in vajino pikico. Boš videla tokrat bo lepa nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, sem kar boljše volje in tvoja zgodba mi daje upanje zame.

martka, tudi tebi veliko user posted image user posted image user posted image  za v ponedeljek bo vse uredu, boš videla.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.2.2008 9:07:32   
vebo
Zadnjič sem klicala sestro, da vpraša ginekologa, kdaj lahko pridem, zato ker hoče videt izvid iz histologije, se pa bojim da sploh ne bo prišel. No, med. sestra me ni poklicala nazaj, tako da dvomim da ga je kaj vprašala. Sem jezna ko hudič. Kakorkoli po prvi menstruaciji bom šla na pregled pa če ne vem kaj, no. Ne upam pa si kr zanosit ne da bi mi gineklog dal zeleno luč. Menstruacijo pa v kratkem pričakujem. Je že 24 dni od splava. 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.2.2008 9:18:49   
*nina*
kahlo zadnjič sva si pisali kaj ti bo g rekla glede tega da si zanosila takoj po prvi M????drugače pa čestitam da je vse vredu!!!!vrjetno se ne da opisati kako je ko slišiš bitje srčka svojega otročičkauser posted image user posted image user posted image !
tudi jaz čakam na svojo prvo M,pa sem v nedeljo dobila samo krvav izcedek ki je trajal 3 dni zdaj pa nič????ali je to kateri znano...od abrazije je pa 35 dni?????

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.2.2008 9:20:59   
murva
KAHLO, no, vidiš, da je vse OK...in ČESTITKE za malega lumpka v bušiju user posted image user posted image user posted image . Zdej pa prosim brez panike do septembra user posted image user posted image user posted image ... me pa itak vse čakamo da se ti pridružimo v naslednjih mesecih, a ne punce? Glave gor, pa bomo spet user posted image  v prihodnjih mesecih user posted image user posted image user posted image . Čas čakanja je v bistvu naš zaveznik, ker imamo priložnost preboleti izgube in se pozitivno naravnat. Ko mi je kdaj pa kdaj hudo, si potem vedno rečem, da je pa vsaka stvar za nekaj dobra...
Lep dan in pustni vikend vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.2.2008 9:21:03   
KAHLO
Tane kaj naj rečem hvala....user posted image user posted image user posted image

Vebo,
  ti kar počakaj na pregled pri g..da ti pove da je s tabo vse vredu pa pol se podaj v boje, jaz sem tud počakala pregled da je rekla da je vse o.k, čeprav je rekla da naj počakam tri cikle, sem jaz enga počakala, pol pa se je pač zgodilo kar se je....in zdaj mam pikico!!! drgače sem pa vidla tud jaz včeraj v kartonu da so poslali izvide od moje prazne posteljice k g.....sem jo malo povprašala po teh izvidih pa je rekla, da ni bilo nič posebnega, pač prazna posteljica, da je bla vredu, plodeka pa pač ni bilo vzroka pa tud nevejo zakaj.....user posted image  
drgače sem pa jaz po abraziji čakala na prvo tečko celih 39 dni ....sem že šla skoraj v noro pametuser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.2.2008 9:34:18   
KAHLO
Murva hvala user posted image ....in prav imaš vse kar si zapisala.

*nina*sem ti že odpisala, na tvoje vprašanje, no pa še ti bom tukaj, g ni nič rekla tud jezna ni bla, sam nasmehnila se jeuser posted image drgače pa je moja M po abraziji tud bila občutljivo bl švoh kot pa sem jih imela prej, prej sem jih imela po 5 dni, tokrat pa je bilo le ene 4 dni.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.2.2008 10:27:01   
...Martina...
KAHLO user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE. SEM TI REKLA DA BO VSE OK. SEM TAKO VESELA ZATE. RES SUPERCA.

*Nina*, tudi jaz imam zdaj že 3 user posted image  od SS in vse so bile le po tri dni. Po moje ni panike...

Draga Vebo, vem kako se počutiš, tudi jaz sem se tako. Meni je G. rekla, da naj se dam v mir in naj ne bom nastrpna. Da telo se mora obnoviti... in tako je zdej šLo 3 user posted image  mimo in niti ne vem kdaj. In je res, zdej se počutim ok, sproščena sem, in pozitivno misleča.

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.2.2008 11:28:21   
*nina*
glede te švohuser posted image sem zdele klicala svojo G pa sem ji povedala da sem imela 28.12 čiščenje in da še do danes nisem dobilauser posted image imela sem pa v nedeljo mali čisto mali izcedek ki se je vlekel do srede s tem da ga je bilo vsak dan manj...pa mi je rekla da naj naredim test da je čisto možno da sem spet zanosila,ker si kao po čiščenju fajn spucan,sam sem ji povedala da sem imela spolne odnose ampak da mu ni nikoli noter prišlo pa mi je rekla da je vseen možno ker imajo moški tudi med samim odnosom izlive katerih ne morejo nadzorovati!!!!

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.2.2008 11:33:40   
tane
*nina*, jaz sem imela na 28 dan po SS in abraziji majhne rajve izcedke, ki so se mi vlekli cel teden, na koncu že ni bilo nič več pa sem potem na 35 dan dobila zelo močnouser posted image , 2 dni huda krvavitev nato pa 2 dni samo še izcedki. tako, da mogoče še pride ta pravauser posted image  ali pa kot ti je rekla G, d aje možnost da si noseča, upajmo na to zadnje, kajneuser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.2.2008 11:44:09   
*nina*
saj nevem kaj naj si mislim,od srede nič kaj ne kaže na user posted image obojega bom ful vesela in plusa in user posted image .če jo dobim bom vsaj vedela da vse vredu če bom pa noseča pa glih tk vesela,danes je pa 35dan od čiščenja....zdi se mi pa da sem imela ovulacijo tam okol 12.1 do 17.1  zaradi sluzi ki sem jo imela in po teh izračunih bi jo mogla dobit 26.1 oz 27.1 in takrat se je pojavil samo ta izcedek!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.2.2008 12:40:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image KAHLO jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako sem vesela......user posted image user posted image user posted image .

Vidiš, pa se je vse izteklo tako kot se mora, bravo, bravo...zdej se pa le čuvaj in glej SAMO NASE, vse ostalo v tem trenutku ni pomembno in vcse lahko počaka.

user posted image

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
1.2.2008 13:02:08   
KAHLO
Vesnycauser posted image user posted image hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.2.2008 15:32:57   
Pikabu
JUPIIIIIIII, KAHLO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečkica, nosečkica, zdaj pa samo uživaj, uživaj, uživaj in se pusti razvajati. Pa rodila boš v najlepšem mesecu. Mojedva sta oba septembrčka. Le pogumno do konca. user posted image

Vesnyca, kako dolgo moraš še ti čakati? Zdaj bo pa tudi kmalu lahko že akcija, kajne?

Jaz sem pa že čisto mislila, da sem v tem mesecu zanosila. Po eni strani bi bila tako vesela, po drugi pa... Ni še čas.... No, najprej je bil test negativen, čez dva dni se je pa ulilo. Me pa vse bolj prijemlje, samo res moram zdržati še par mesecev, da se vse uredi, potem pa spet v akcijo. Komaj, komaj, komaj..... že čakam....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......