|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
28.1.2008 15:18:41   
hariba
Thumbelina pa kak lekadol vzami 1 uro pred vsatvitvijo, meni so tako naročili in sem to tudi vzela, zato skoraj nisem med vsatvljanjem čutila bolečine. Vložek mi je sestra po vsatvitvi dala mrežast, jaz pa sem ga v kabini zamenjala za allways. Počutla sem se ap ful butasto in neprijetno ko sem vstala in mi je sestra rekla, da imam na riti še malo krvi in mi začela brisatuser posted image , sem ji kar rekla, da ni treba, da se bom doma stuširala.
Zoja je spala le 10 minut dopoldan in 20 popoldan. Le kaj ji je. Zdaj se dere ker je hojico zabijala v vrata in sem ji vzela, ona je stala vzunaj nje, (not noče več bit)in jo porivala v vrata. Bom jo kasneje kar v klet odnesla, nam je le v napoto.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 576
28.1.2008 16:05:23   
gaja*
Ravno čakam, da bo gaja zaspala, pa slišim, da še vedno nekaj ropota v kinderpetu. Sigurno je čist kontra not obrnjena user posted image
Danes sva bili veliko zunaj - skoraj tri ure. Je bil tak lep sonček, pa tudi pihalo ni pretirano. Gaji je ful pasalo, je bila čist pridna.

Ponoči je kar pridno spala, sam je bila pa zjutraj ob 7 pokonci in ni več hotla spat. Sem bila jezna, ker med vikendom je pa z user posted image čist pridno spala do pol9. Jaz bi tuuuuudi user posted image

Thumbelina
:fajn opravi, pol pa le veselo na delo user posted image user posted image

Mleko
: tiste, ki že dajete navado. Katero ste dale, alpsko al uno navadno za prekuhat?

Hariba: pri nas je tudi hojica zelo aktualna za potiskat, čeprav jo noter še vseeno dam. Najraje pač bavca sama sem in tja, je pa kar dobra, ob steni in vratih tudi že gre (ob sedežni in mizi pa itak) user posted image

Tak, grem še malo brskat po ebayu.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 577
28.1.2008 16:16:39   
katja pv
Jaz sem uspela z Ano na spehod za 1 uro, potem pa sem že morala pripravljat kosilo. Sem naredila krompirjevo musako z zelenjavo. Sem recept dobila pri 90 dnevni dieti, pa bi ga bilo treba še kaj dodelat, ker Matiju ni bila najbolj povšeči, je raje navalil na paradajz in papriko. Bom za večerjo še kaj zreven napokala, da to danes pojemo. ana je bila pa začuda zelo navdušena. Sem ji pa vturila še surov nariban korenček pa je bilo user posted image , mi je še skoraj ostalo skozlala. Mi je pa po kosilu zaspala za 2:30h in je sedaj spočita in nasmejana.
Sta sedaj oba na tleh, Matija gleda risanko, Ana pa v transu na tleh tudi, mami pa na RR user posted image .
Sedaj pa ni več najprimernejši čas za nov sprehod, pa še Ana mora malico pojest. Upam, da bo jutri kaj boljše vreme, ker se grem malo v službo pokazat z obema nadebudnežema in nato mogoče še malo na sprehod po mestu. Za nakupe pa ne bo nič, ker sem pokurla ta mesec že cel Eurocard user posted image , se je skoraj za user posted image .

Bom še kaj kasneje poročala. Danes smo zmenjeni pri prijateljih, da se bo Matija malo igral. Bo še pestro.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 578
28.1.2008 16:39:06   
juniorka
Kakšna tečka je naš lump danesuser posted image  Zaspan že od jutra, spat pa ne in ne! Se mi je zmuznil iz rok, tako da imamo buško, pol se je še v rob mize ruknil, pa še nazaj z glavo, ko je hotel vstat ob postli..joj joj..no, zdaj je vsaj zaspal, me zanima, za kolk časa...
Lep pozdravček

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 579
28.1.2008 17:29:22   
smotka lonib
Naša tečka pa glih zdejle spi, jest sem v tem času dala zavese ven izu stroja in jih še malo polikala, ker so bile zmečkane. Pa Vanji sem šla glavo umit, ker ima jutri v KC Ljubljana slikanje glave zaradi klopnega meningitisa. Smo non stop leteči. V ponedeljek pa spet na infekcijsko kliniko na kontrolo. je pa bila dons zjutraj Vanjina zdravnica iz Infekcijske kl. v odaji DOBRO JUTRO. Je zelo super ženskauser posted image .

zdej pa grem še zavese obesit, preden se Zala zbudi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
28.1.2008 18:10:24   
hariba
Zoja pa nič ne spi, ampak tečnari. prej je banano za malico zmečkala v rokah pol pa  tisto v usta tlačila, groza. Pa tavelikima je šah figure pobrala in se smrklja smejala. Zdaj pa atiju nagaja, kar naj mu malouser posted image .
Zdaj moram it po Laro na plesne. Jutri ima pa tamali ortodonta, v sredo vsi trije zobozdravnika tako, da sem jaz tudi skozi leteča.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 581
28.1.2008 18:25:12   
smotka lonib
hariba!
smo pa res letečeuser posted image user posted image user posted image , sam ti si bolj kot jest, ker moj ne hodi na noben krožek. vsakega, ki proba, potem v mesecu ali dveh končauser posted image user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.1.2008 19:00:40   
thumbelina
Evo mene z Mireno. NI blo nič hudega. Me je dohtarca na finto vrgla, je rekla da me bo najprej samo malo pogledala in jaz čakam in pol začutim da mi jo je že not dala. malo sem začutila, ampak ni bolelo. Bolj neprijetno je blo.... Sem pa zdaj mal švohcena. Tko malo čutim, da mi je nekaj not švoh, kaj pa vem ne znam opisat...

Hojladrijadro, bo pa šele ko ta rdeči vragec poneha. Upam da kmalu. Možek bo prav vesel...

Neposredna povezava do sporočila: 583
28.1.2008 19:28:21   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Hojladrijadro, bo pa šele ko ta rdeči vragec poneha. Upam da kmalu. Možek bo prav vesel...

Pa ne samo možek, tud ti boš veselauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
28.1.2008 19:52:32   
*piškotek*
Čer user posted image

A ste me že kaj pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image  ??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj zvečer sva z mojim gledala film na DVD-ju, potem pa sva si privoščila še malo "postelnjih užitkov" user posted image  , da smo "sprobali" to mireno user posted image user posted image user posted image  in je bilo kuuuullll user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem bila cel dan kar nekaj zaposlena, mali je bil danes tečka 100/h, nisem imela 5 minut časa za nič. Vreme je bilo itak cel dan gnilo, tako čisto turobno. Se sploh ne čudim da smo tečkali danes. user posted image  Sem vas pa komaj sedajle uspela nahitro prebrat, tako da ne bom kaj dosti komentirala, da ne bi slučajno kaj zajeuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca: sva bila z malim v razvojni, sem tudi napisala in podrobno vse opisala, tako da si sigurno spregledala (no, pa itak ni čudno, glede na vse tvoje težave). Uglavnem - zdravnica je bila brez besed, ga je samo gledala z odprtimi usti, češ a tako sedi, a tako se že kobaca (plazenje je že zamudila) a tako že vstane??? Kar ni mogla verjet. Skratka bilo je vse OK, ampak pač je mogla neja "najdit" kao, da morava to trenirat - mogla bi ga gledat s katero nogo vstane - kao, naj bi ga popravljala da enkrat z eno, drugič z drugo user posted image  Pa itak se vsak človek navadi da vstane na zmeraj na isto nogo (no vsaj jaz)
Kako sta mama in oče? Kaj pa Matic???

Kravje mleko: jaz sem mu kupila kar alpsko mleko, včeraj je jedel vanilijev puding, danes pa polento z mlekom in zaenkrat ni nobene reakcije (mogoče se mi edino zdi da je malo manj kakal kot prejšnje dni)

Srečanje: ja z vremenom je baje malo slabše v četrtek, tako da vprašanje če bo kaj s sprehajanjem ob jezeru. Mogoče ne bi bilo slabo, da "določimo" nadomestno lokacijo v primeru dežja, če se strinjate?

Obmesečnice: vsem ki te dni praznujejo obmesečnice želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdravje: bolančkom in smrkavčkom želim čimprejšnje izboljšanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa na kavč, pa gledat Grdo račko in Gospodinje, potem pa spat. No mogoče če mi uspe se vam še tle malo oglasim pred spanjem user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 585
28.1.2008 20:32:00   
thumbelina
Piškotek, ja mleko rado malo zapre, samo po moje bo samo prehodno....
Jaz sem pri hčerki tud uporabljala alpsko mleko. Ne vem no boljje blo komot, ker si ga samopogrel in ni blo treba dolgo cmarit na šporhetu...

KNJIGICE -  Ne vem no, ampak naš naravnost obožuje knjigice. Jih imam zelo lepe še od hčerke (ji nisem pustila gristi in tudi Matevžu ne - zaenkrat me še uboga)in jih imam kar precej teh kartonk. V glavnem čist znori in pobezlja, ko začneva knjigice gledat. Prav vriska zraven. celo pusti mi da mu nekaj preberem. Mi v knjigici že pokaže kje je "teta",  zajček, drevo, ... Če se bo /KO se bo splazil, bo zagotovo zaradi knjig, no ali pa mojih očal. Če bi mu jih nastavila, bi kar plezal do njihuser posted image user posted image user posted image tok so mu všeč. Mi jih skoz puli iz ksihta...

TRMICA - Naš je postal pravi trmavček. Če mu kaj ni po volji, se flikne nazaj in tako strma. Če mu recimo vzamem knjigico. Ali pa če mu ne pustim med umivanjem in preoblačenjem obračat se na previjalni... Jao jao, kaj nas še čaka. Že hčerka je en hud trmelj, tale pa tudi kaže da bo šel po njenih stopinjah.

Punce, vse ki hodite v razvojno lepo napredujeteuser posted image , naš je še najbolj odzadaj, ker je še hudo daleč od plazenja. Tudi sedenje je bolj švoh, Upam d atudi pri nas dočakamo napredek...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.1.2008 20:36:22   
hariba
Jaz sem danes Zoji za večerjo naredila čokolino z alpskim mlekom in je vse pojedla. Ne vem katera je spraševala s čim kruh namazat. Jaz sem ji ga že z maslom in z kiri sirom, bom ji pa tudi z tamar namazom in pa s kislo smetano. To v vrtcu velkokrat dobijo. Z pašteto, nutelo, marmelado in medom pa še ne bom. Čeprav to vse našteto tudi v vrtcu dobijo.
Zdaj grem pa Zojo podojit in dat spat.

Neposredna povezava do sporočila: 587
28.1.2008 21:17:49   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Čer user posted image

A ste me že kaj pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image  ??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj zvečer sva z mojim gledala film na DVD-ju, potem pa sva si privoščila še malo "postelnjih užitkov" user posted image  , da smo "sprobali" to mireno user posted image user posted image user posted image  in je bilo kuuuullll user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem bila cel dan kar nekaj zaposlena, mali je bil danes tečka 100/h, nisem imela 5 minut časa za nič. Vreme je bilo itak cel dan gnilo, tako čisto turobno. Se sploh ne čudim da smo tečkali danes. user posted image  Sem vas pa komaj sedajle uspela nahitro prebrat, tako da ne bom kaj dosti komentirala, da ne bi slučajno kaj zajeuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Kravje mleko: jaz sem mu kupila kar alpsko mleko, včeraj je jedel vanilijev puding, danes pa polento z mlekom in zaenkrat ni nobene reakcije (mogoče se mi edino zdi da je malo manj kakal kot prejšnje dni)

A se vama med user posted image ni tista nitka od mirene  nikamor zapletlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?!

Kar se tiče mleka, jest že ene 3 tedne dajem Zali alpsko mleko (ne zapit ampak za čokolešnik, keksolino, grisolino, puding...).

Zdej pa grem, ker je zala dol čisto sama (moj dela popoldne) in se lahko takoj zbudi.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 588
28.1.2008 21:41:30   
hariba
No Zoja, ki je danesčez dan postavila rekord v nespanju končno spi, danes je pa bila neutrudna, zato sem pa toliko bolj jaz. Bom šla še kuhinjo po tleh pomit, pod tuš, pol pa se k mojemu stisnit, ki že nekja časa posteljo greje in buli tv.
Lahko noč vsem in čim bolj mirno noč želim.
Aja pa valiko pogrešam.

Neposredna povezava do sporočila: 589
28.1.2008 22:11:03   
*piškotek*
Evo še mene malo user posted image user posted image user posted image  (saj veste - odvisnost, pa to user posted image user posted image user posted image )

Thumbelina: ja, sem tudi jaz slišala glede mleka, no bomo videli v naslednjih dneh kako bo šlo.

Knjigice: našega ne zanima NIČ, bi vse dal samo v usta in grizel, mu tudi ene knjigice ne morem prebrat če sedi v mojem naročju, ker jih kar grabi iz rok in udarja z njimi. Pa mu pač tega ne pustim, zato mogoče tudi premalo bereva, ker so vedno taki izpadi zraven da te kar mine. Kajšele da bi kaj pokazal, če še gledati noče user posted image user posted image user posted image

Trma: naš je tudi trma, velika - ja imamo pač ovne, kaj čemo user posted image user posted image user posted image , se tudi meče nazaj ali pa pade v histeričen jok, če mu 2 x rečem bolj na ostro NE to pa ne smeš.

Razvojna: ja, saj midva nič ne hodiva na terapije, smo imeli do sedaj samo 3 x pregled pri zdravnici, tako da je mali itak že sam naredil vse kar naj bi do sedaj znal, tako da imamo spet šele junija kontrolo - ko naj bi že hodil.
Zdaj pa itak sploh ne vem kaj čem glede podaljšanja porodniške. Imava samo prvi izvid (od prvega obiska) in mi je pediatrinja rekla da vse ostale pa dobi šele, ko je z razvojno končano. Zdaj pa ne vem ali naj sploh vložim za podaljšanje porodniške, glede na to, da imava samo en izvid in še to, da je mali čisto OK???

Hariba: dobra je Zoja, če tako sama že je. Naš poje tako recimo košček namazan z maslom samo če mu ga jaz dam v usta. Sem mu dala zadnjič da bi to on sam malo jedel, pa je začel vse tisto mečkat v rokah, tako da je vse spacal, nadrobil, napacal naokoli,.... user posted image user posted image user posted image

Lonib: ne, " t i č " se ni obesil za mirenine nitke, ni bilo nobene panike z odvečnimi vrvicami user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj pa grem res še do kopalnice potem pa spat. Želim vam - nam čim mirnejšo noč. user posted image
Se beremo jutri ... user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.1.2008 6:44:31   
thumbelina
dobro jutro user posted image . Potem pa vprašanje kako bo z mojim čvekom. Zdajle se oba nekaj igrata v Jerčini sobi, pol bo pa vse sorte... Smrklji vztrajajo.

No naš zdaj med obrokom pije iz kozarčka, sicer mu poddevam servet, če ne je ves moker, ampak za začetek kr gre... Pa dajem mu kruh v večjih drobtinah in kar lepo nosi v usta. Skoraj ne fali več.... Se pripravljam da mu ob pol treh popoldne ne bi več dajala mleka. ASmpak pol bo treba jabolka kuhat, pa hruške, se bojim surovo dajat v koščkih, ker ne vem no naš bolj malo še grize in kar celo hoče dol pogoltnit...

NIč grem, naš mali je postal siten....

Lep dan želim.

Neposredna povezava do sporočila: 591
29.1.2008 8:05:11   
tinkibinki79
Jutro!

Kako ste kaj punce? Za nami je še ena mirna noč, no za Aljaža je bila mirna. jaz pa spet nisem mogla spati - sem se premetavala, čula... brez veze, danes sem pa vsa čudna in user posted image .
Popoldne gremo plavat, upam da bo sonček, ker bi pred plavanjem še rada šla na krajši sprehod.
Sem pa včeraj ugotovila, da je Aljaž resnično preveč navezan name in na mojga user posted image . itak ves čas poslušam očitke, da je preveč z mano, da ga nikomuirn en dam v varstvo itd. Pa saj ga dam mojim in tašči, ampak kaj ko so večoino časa v službi. Potem pa en genijalc prijavi,d a bi moral biti navajen na tujce in enznane ljudi. Ja luba duša, svojga otroka pa ne bom dala kr tm enem za pazit in za po rokah žult. Ej mi pisker dvigne takoj. Saj greva vsak dan ven, na sprheod, plavat hodi, da se navadi na druge otroke, koelgice ko imajo majhne tudi pridejo na obisk ali pa greva midva, potem k ostalim prijateljicam ki nimajo otrok tudi greva... Saj an začetku je kriza, itak... potem se pa navadi... Prosim za kakšen nasvet, kako ga naj navadim, da bom šla kmalu v službo?Do sedaj poslušam samo očitke, pomoči in nasveta pa od nikjer...

Drugače je pa Aljaž danes tečka. trenutno že spi prvo runo, upam da se zbudi boljše volje. Ves čas bi bil na rokah - misli  halooo. Prejšnji teden se je pa brez problema sam igral v stajci. Kako naj ves čas nosim11 kg? Groza!!!!Ja sej križ sem zadela na loterijiuser posted image

No kot vidite je danes res čuden dan.. tečkam... Sem mojga user posted image že zjutri neki v slabo voljo spravla... Priznam moja krivda, če sem pa neprespana.user posted image ga bom poklicala in se opravičla. Potem em pa čaka kuhinja in kosilo, pa posoda... Ah...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

Neposredna povezava do sporočila: 592
29.1.2008 8:08:11   
tinkibinki79
Še o trmi ste govorile... ja pri nas je tako, da je Aljaž zeloooo trmast. kaj takega še nisem videla pri dojenčkih. Pripravljen je kriliti z rokami, se metati nazaj itd... pa je bikec po horoskopu... Torej, ja trmast fantiček...

Hrana - žemljo naš že grize in žuli. Piškotov ne mara več (pojma nimam zakaj), obožuje kinder pingue (kdaj pa kdaj mu ga dam), pa včeraj je jedel pomarančo, kar po krhljih... Jabolka mu en upam dati, banane pa noče (jo odgrizne in ven pljuni)...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.1.2008 8:18:23   
Mojca B
jutro,

ja tinkibinki vsi imamo slabe dneve, tedne mesece.. tko je to!! Nasvet je tko težko dati, ker vsak dela po svoje. Midva ponavadi dava oba otroka med vikendom k našim v Trbovlje. Popoldne se spokamo jih peljem tja, tko, da so še malo popoldan skupaj, midva si zvečer kaj privoščiva za najino dušo in naslednji dan greva tam nekje okorg 14 -ih po njiju. No Gaj ostane tud po tri dni - je že tolk velik, da točno pove kaj hoče. Jona se pač mora navadit. In sploh ni panike. Itak pol preveč skrbijo za njiju in ju razvajajo ampak otroci točno vedo kje lahko kaj počnejo...Če dam otroke v varstvo nočem komplicirat in postavljat pravil. Tudi, če tašča pazi na Jono nikoli ne diktiram kako in kaj.. Pa nismo ravno na isti valovni..pa mi seveda na obeh starneh kaj ni všeč..

Poskusi ga za kakšno noč pustiti pri vaših. verjemi oni bodo veseli vidva pa si tako izborita čas zase. Po pravici povedano se midva vmes 100 x spomniva na otroke in kličeva kako so... pa vseeno uživava..

Ne vem, če ti je kaj pomagalo. Včasih so tudi partnerji proti temu, da bi jih dali v varstvo... Jaz k sreči nimam s tem problemov, ker se oba strinjava, da rabiva tudi čas zase.

joj sem napisala...drž se punca.

rezerva lokacija za četrtek???

Mojčca kako je s tabo in s tvojimi starši?

Taška fitnes laufa?

Thumbelina super za mireno!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 594
29.1.2008 8:26:32   
thumbelina
glede navajanja na tujce jaz gledam takole:

Bo že prišel čas, ko se otrok navadi. jaz na silo ne počnem. Navadim na tistega, kibo otročka čuval, da pa bi sicer otroka dajala in silila ljudem v naročje pa ne. Je pa fajn da greš z otrokom malo naokrog, v trgovino, službo, da otrok vidi da so še drugi ljudje. Meni se zdi že to fajn pri našemu da se kakšni sodelavki nasmeje  iz mojega naročja, ipd. Je pa tud od karakterja odvisno: eni so pravi "cigančki" eni pa ne. No jaz imam tadrugo sorto otrok. se spomnim sem 1x kr pogledala ko sem v vrtec prišla po hčerko in je en otroček kr z mano hotu jit domov. user posted image Pri naših otrocih se to ne bo nikoli zgodilo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.1.2008 8:27:57   
thumbelina
aja pa še to: hčerka je bila brezupna, hudo navezana name. Krulila kot pujs, ko  sem jo puščala v vrtcu. NO zdaj pri treh letih je punca prav apotepinka, skoz bi okrog hodila, v trgovini se kr ušunja  h kakšnemu folku, ki so ji všeč, ali so pa kakšni otroci zraven....tko da brez panike. Vse dozori,kar mora dozoret....

Neposredna povezava do sporočila: 596
29.1.2008 8:31:34   
Mojca B
thumbelina: ja pr ''tujcih'' sem tud jaz bolj previdna. Mislm no way da bi otroke pustila pr kašnem zgolj znancu... a to pa ne...se je pa že naredilo, da mi je Jono čuvala kolegica 1 urco, da sem šla do G. Ampak jo pa Jona vidi vsak teden vsaj 3 x, tko da...

Ma ja vsak po svoje. Pa tud od otroka je res odvisno. Vidim pa, da je Jona, ki je bla dojena rabila več časa, da se je navadila drugih.... no zdaj jo je minilo...je pa res, da če sem jaz kje v bližini še vseeno sili k meni. Ma to smo mamice...user posted image user posted image  in hvala bogu, da je tko!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 597
29.1.2008 8:57:03   
thumbelina
Ej punce glih kar mi je odpihnilo piskr.
tok sem rAZKURJENA
da sem total znorela
in mi je popolnoma vseeno kaj si milsi hčerka ali tsamali
najprej sem si dala duška na plastični pručki in sem jo dvakrat fino brcnila
ker mam vsega dost
celo jutro se mi tavelika kuja da se kao ne ukvarjam z njo
tamali je siten kot driska
samo meče okrog sebe
jedel je tako da je vse ofrahjal naokorg
tavelika mi jep olulala gate
ej dost mam
dost MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM vsega
zdaj sta oba tam v kuhinji
in mi tud slučajno ni za jit tja
ko se bo eden začel fajn dret pa grem
prej tud slučajno ne

Evo sem se spihala
ampak se nič bolje ne počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.1.2008 9:01:13   
tinkibinki79
Oj

Ma ne, pri nas niso problem moji starši, al pa tašča... Aljaž je že prespal pri mojih brez problema. To ni panike in popolnoma zaupam mojim staršem. Problem je v tem, da mi očitajo ker Aljaž noče k vsakemu... Men je ti normalno, prav vesela sem da ne gre k vsakemu. Je pa res, če sem jaz zraven -ja sem pač mamica in ta prava za crklat...No, pa moja mami je tut ta prava... njo ima Aljaž zelooo rad, tako da mi ni problem ga pustit v varstvu.Sej pravim jaz tukaj nisem problem.
Je pa moj dragi bolj komplikator glede tega. Joj, kako kolobocijo dela ker greva v soboto v savno in na večerjo. Si ne bi misla, da bo on tisti ki bo kompliciru. Jaz bi Aljaža dala prespat k mojim in bi se še jaz naspala zjutraj. Ampak ne... Aljaž mora spati doma in ga bota prišla moj brat in njegova punca pazit. Da ne bo razvajen in da ne bova mela pol težav doma - mislim haloooo, še nikoli jih ni blo. Tut prou, sam da izklopim za en večer...

Aljaža res da ne dam vsakemu, kolegice, žlahta to ni panike. Se mi pa zdi normalno, da ne bo šel k nekomu ki ga vidi prvič... sam kako naj jaz to temu sitnemu folku razložim....

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.1.2008 9:02:43   
tinkibinki79
Ma thumbelina ti se kr skihi - sam en računalnika razbit, da boš z nami še vedno an vezi...user posted image
Sej bo - očitno je tak čuden dan...

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?