|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
29.1.2008 11:01:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Kasso kaj boš pa rekla na to, da je najin fantek blon s plavimi očmi, midva dva pa oba temnorjavolasa, oči pa tudi nima noben plavih. Moj tast ima sive, moj dedi je imel sive, plavih pa noben. Moj nečak je isti primerek kot naš škrat, samo ima še bolj blond lase. Našemu škratu se že malo temnijo lasje, očke pa še vedno lepe modre.

Poštar?? user posted image user posted image user posted image  Ne mi zamerit, lepo te prosim, se nisem mogla zadržati user posted image

Drugače si me pa čisto sprovocirala s tistim kofetom in sušilcem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.1.2008 11:13:41   
kodrana
ojla.

kolk napišete,da komaj preberem vse.

vidim,da se pogovarjate o barvi okic in las. mi2 sva oba temnolasa, moj user posted image ima črne lase. oba temno rjave oči. s tem,da je imel moj oče lepe plave oči, moja mami rjavkaste in evo jaz temno rjave. od mojega user posted image oče ima temno rjave oči, mama pa zelene. tako da, imava majhno možnost tudi za kake svetle oči. čeprav rjava ponavadi prevlada. kožo ima moj bolj svetlo, jaz sem malo temnejše polti.
je pa baje fora, da če imata starša oba temne oči, ima otrok lahko tudi svetle oči. če pa imata starša svetle oči, otrok naj ne bi mogel imeti temnih (čeprav obstajajo redke izjeme).. tako so nas učili v šoli pri križanju.. in tako je ena ugotovila, da ima temne oči, straša pa plaveuser posted image in je potem doma vprašala in so ji priznali,da oče ni praviuser posted image . halo?

opažam,da sem zelo čudna. res občutljiva, samo crkljala bi se.. diplomo pa ne bi pisalauser posted image . pa gnezdila bi..

aja, bom dala še slikice od bušita v album.

prosim za geslo,da vidim tvoja2 sončka. hvala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
29.1.2008 11:30:24   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kasso kaj boš pa rekla na to, da je najin fantek blon s plavimi očmi, midva dva pa oba temnorjavolasa, oči pa tudi nima noben plavih. Moj tast ima sive, moj dedi je imel sive, plavih pa noben. Moj nečak je isti primerek kot naš škrat, samo ima še bolj blond lase. Našemu škratu se že malo temnijo lasje, očke pa še vedno lepe modre. Kakšna bo pa naša princeska pa bog ve. Pustimo se presenetit. user posted image

Kakšne ima pa poštar oči user posted image user posted image ?b ;)
He he, se hecam, se zgodi,.... bolj kočljiva bi bila obratna situacija. Če bi se meni otrok rodil z rjavimi očmi, bi me moj poslal v tri krasne, ker ima tako on kot jaz  plave učke. user posted image samo poštar jih ima tudi user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
29.1.2008 11:40:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

prosim za geslo,da vidim tvoja2 sončka. hvala.

Tudi jaz te prosim za geslo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
29.1.2008 11:48:51   
kodrana
evo moj velik buši je v albumu. če bo katera pofirbcala. geslo je pa isto, kot za vse moje abume.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
29.1.2008 11:54:11   
aurora28
Oj!

Jaz šele zdaj srkam kavico, ker sem bila pridna in sem pospravila vso shrambo, mi moj user posted image včasih nabija user posted image , da nima več kam stopiti in sem si pripeljala voziček in škatlo in vso kramo pometala stran. user posted image user posted image user posted image Že gnezdimo. user posted image

Narava hvala ti za dobre ideje za branje, sem si vse zapisala in ko bom imela čas šibam v knjižnjico. user posted image Sploh nevem koliko knjig sem že prebrala in sem si enkrat rekla, da bom odšla v knjižnjico in prosila, če mi lahko sprintajo seznam vseh prebranih knjig. user posted image

Meni je bila knjiga Prva oseba množine zelo všeč, se kar malo zamisliš, če bi se tebi to dogajalo. user posted image

Kodrana lep buši imaš! user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
29.1.2008 12:01:09   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Meni je bila knjiga Prva oseba množine zelo všeč, se kar malo zamisliš, če bi se tebi to dogajalo. user posted image

sploh tisti dogodek, ko sta bila ravno intimna user posted image  in se je tisti mali 4-letni fantek pokazal na povrsje. user posted image user posted image  groza.
seveda govorim o vec osebnostih v eni osebi (v tej knjigi: pri soprogu) in je pri seksu na povrsje "priplavala" osebnost 4 (ali koliko ze?) letnega fantka. Zena se je znasla v zelo nerodnem in neprijetnem polozaju (kot bi seksala z otrokom?!?! user posted image )

saj pravim, me je zelo pretresla ta knjiga..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
29.1.2008 12:06:16   
aurora28
Ja ta dogodek je bil res šokanten, se spomnem, ko sem začela brati knjigo sem jo morala prebrati do konca in sem brala dolgo v noč. To je posledica dobre knjige. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
29.1.2008 12:06:25   
jana81
punce mi je dedi povedal, da je za prehlade in še veliko drugih stvari zelo priporočljiv ameriški slamnik, lahko ga kupite na tržnici. Moj dedi ga goji doma,je pa že pomagal moji mami ko je fasala ornk prehlad, pa njemu tud, tk da mal se pozanimite kje se ga lahko dobi, pa boste vse zdrave ko ribce.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
29.1.2008 12:14:37   
barbaw
Špelin@ vsi poštarji pri nas so temnolasi. user posted image  Nič ne bom zamerla, sem se še jaz nasmejala. Ne glede na to koliko elektrike porabi sušilec ga je fajn met. Ko pa bo elektrika predraga ga bomo pa imeli za okras. Se sploh ne da primerjat koliko majn dela je s tem, če takoj pobereš cunje ven. Predstvaljaj si kako je bilo mojim sodelavkam, ko smo dobile za uniformo ene kavbojke in eno majico, ki si jo moral imeti oblečeno vsak dan. Saj pozimi jo še posušiš, zlikat pred službo je pa že malo problem. Kavbojke pa rabijo en čas. Je bila prav kriza ko mi ni delal. Brisače so bile tako "trde", da sem imela občutek, da se brišem z šmirgel papirjem. user posted image  V glavnem sušilca ne dam za noben denar.

Kodrana bo treba naredit diplomo. Prej ko jo narediš, več bo časa za gnezdo delat. user posted image  Ne zamerit, sem zelo dobre volje, čeprav imam še ogroooomnooo dela, pa mi kratko malo dol visi. Ups, me je malo zaneslo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
29.1.2008 12:25:11   
80kaja
hej majčice.....
veselo čvekate :-) to je fino....se še jaz pridružim z enim vprašanjem...kaj mislite o vozičku Jane slalom pro... imajo ga v pikipoki... je katera slučajno gledala?
pozdravlja vas kaja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
29.1.2008 12:43:56   
jana81
80kaja ja midva sva ga kupila, sicer je še zapakiran v škatli, ker smo selili in je blo velik praha, ga pa bova v tem tednu razpakirala in ga bom dala v album.imava oranžno-modrega.
ti povem super vozek, moj brat ga tud ma (rdeče-zelenga), pa ko sem tamalo vozla,sem bla ful navdušena, in zato sva ga še midva kupla.

kodrana ...super buši, ni še tko velik a ne? ej pa ful maš fajno čupo, jst bi vse dala da bi bla tk nafedrana, mi je to ful všeč.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
29.1.2008 13:22:01   
kasso
kodrana, res imaš lušten buši, pa tudi meni se zdi precej manjši od mojega. Pa čupco tudi, me spominja na mojega user posted image ko je imel še dolge lase (včasih sem padala na take čupe user posted image )

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
29.1.2008 13:34:04   
kodrana
hvala. ja, moja čupa je res čupa. kar pa gre meni velikokrat na živce.. in sem rabila nekaj časa, da jo sprejmem. je pa res, da je veliko ljudem to všeč. jaz bi imela pa kar ravne lase. nekaj časa sem si jih likala non-stop. sedaj tega ne delam več. samo še občasno, da je malo spremembe.

barbaw
sem že napisala nekaj vrstic v diplomi,da imam vsaj občutek, da sem nekaj naredilauser posted image .

kaj, če bi naredile še en seznam dobrih knjig. tudi sama rada berem,samo zdaj nimam nobene knjige doma..

tak lep sonček je zuni. komja čakam,da moj user posted image pride iz službe,da greva na sprehod.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
29.1.2008 13:34:42   
Estrella*
Pa čupco tudi, me spominja na mojega ko je imel še dolge lase (včasih sem padala na take čupe )

Kasso:
user posted image user posted image user posted image  That makes two of us!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
29.1.2008 13:48:23   
špelin@
kodrana, kako lep trebušček user posted image  user posted image

Vidim, da imate dobre ideje za knjige - nekaterih še nisem prebrala, sem si pa šla napisat na listek za naslednji obisk knjižnice user posted image

Z malo piko sva šli po kosilu malo ven in se je nanorela, zdaj pa si kuham user posted image  Velika pika ima danes celo popoldne glasbeno (nauk o glasbi, balet, violino), potem pa ju obe spakiram k moji mami, da bom šla lahko na roditeljski sestanek. Že kar slišim, kako me bodo določene osebe po sestanku obirale za vogalom, ko bodo videle moj trebušček... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
29.1.2008 13:49:10   
cv3rklic4
Pozdravljene, upam da je povsod tak sonček, kot v Ljubljani!
Imam eno vprašanje - a katere ve kako so v Italiji odprte trgovine. Jutri greva z možekom na morje, pa bova skočila še v Trst ali pa v Monfalcone pogledat vozičke, pa ne bi rada, da bi potem 2 uri stala pred zaprto trgovino
Hvala za odgovore, če bo katera vedela.
Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
29.1.2008 14:22:27   
eole
Dober dan majčice.. jaz se skoraj nič ne oglasim, ker enostavno ne utegnem.. Hodim v službo, ko pridem domov, pa se niti ne usedm za računalnik. Dnevi kar bežijo ...

cv3rklic4, večina teh manjši trgovin je vmes (med 13 in 16 uro) zarptih. če pa boš šla v kakšen večji šoping center, pa zna bit odprt cel dan..  Pa poročaj o vozičkih user posted image  midva se tudi že nakaj časa odpravljava, pa se še kar nisva spravila.. načeloma pa gledava bebe confort, hihg treka..

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.1.2008 14:33:28   
kasso
Ma jaz sem prav en buteljn, ker sem šele pred kratkim opazila, da imate vse albume.... ma da ne bi vsake posebej prosila, bi prosila za gesla (zs)...lepo prosiim. Sem tudi sama zdaj pol ure ustvarjala album , poslikala buši :)  namesto, da bi kaj delala nalagala slike.... 

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
29.1.2008 14:37:27   
sashy
Kaj ni to ena velika uganka katere lastnosti bodo pri malem pikcu najbolj izstopale?
Končno sem spet prišla do malo prostega časa za pisanje, drugače sem pa strani le preletela, ker jih natipkate tako velikouser posted image . zdej mam od šestih narjenih pet izpitovuser posted image , drugo sredo pa še zadnjega pol pa nov semester in novih šest izpitovuser posted image .

A mislte, da bi blo kej narobe, če bi se šla rolat, ker tako rada rolam, pa še sonček je?

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
29.1.2008 14:38:30   
kodrana
jana user posted image za ameriški slamnik. glavna sestavina imunala je ameriški slamnik. pred nosečnostjo sme ga jemala, ko sem full zbolela. sem pa brala pri Pušenjaku,da se ga lahko jemlje tudi med nosečnostjo.

moj buši se mi zdi pa kar velikuser posted image . slikana sme v 21Tin 22T. kakšne bušite bomo šele imele proti koncu, kaj?user posted image
drugače pa jaz čutim brcike vsak dan, vendar mora user posted image res ležat bolj zadaj in tako ne čutim tako intenzivnih brc. ker ene opisujete, da se skos obrača, pa brca, pa trebuh valovi. mene brcne sem in tja kdaj. pa čutim, kako se kdaj obrne. pa včasih je videti kako brco na trebuhu. user posted image lahko pa je samo dete bolj mirno. ja, bo bolj po očitu. ker če bo po meni, bo razgrajalo,da bo kajuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
29.1.2008 14:41:51   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

A mislte, da bi blo kej narobe, če bi se šla rolat, ker tako rada rolam, pa še sonček je?

Po mojem ni nič narobe, samo da ne padeš in se udariš v trebuh. Saj boš videla, če ti bodo gibi pašali. Moj G mi je rekel, da do 20. tedna ni nobenih omejitev glede športa, ampak zdaj smo že malo čez.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
29.1.2008 14:43:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ma jaz sem prav en buteljn, ker sem šele pred kratkim opazila, da imate vse albume.... ma da ne bi vsake posebej prosila, bi prosila za gesla (zs)...lepo prosiim. Sem tudi sama zdaj pol ure ustvarjala album , poslikala buši :)  namesto, da bi kaj delala nalagala slike.... 

kasso prosim za geslo (zs)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
29.1.2008 14:43:48   
zalazoya
dan

kako smo kej majčice, jaz sem imela včeraj zelo slab dan, hormoni so šibal sto na uro, dons je kazal da bo bolj pol sem se pa s tastarimi skregala, majo tko bolane včasih in za tole dons niso bli krivi hormončki.

drgač pa sem mela zobarja in na srečo ni blo kej dost za delat eno mejhno plombico mi je sam zaščitu in je reku da bova zrihtala po porordu, hvala bogu, ker nisem nič spala zarad tega.
drugač pa vidim, da se pogovarjateo barvi las in učkov naših user posted image . ja jaz komi čakam, da ga vidim sončka user posted image . Midva z user posted image  mava obadva temne lase in svetle oči, moj ima črne laske jaz pa rjave, oči imava obadva plave. V naši familiji mamo vsi svetle učke, pr dragemu pa majo vsi rjave, tko da ne vem kje je moj plave fasu, še dobr da je full fotru podobn user posted image .

jaz bi tud prosila za geslo na ZS, da lahko vaše slikice pogledam.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.1.2008 14:45:20   
kasso
kodrana, glede brc se meni dogaja podobno.. ni kakšne hude intezitete user posted image
aha, 21 in 22t,... zato je tako majhen ;)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.