|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
28.1.2008 9:08:15   
naty13
Jutro!

Sayuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da sta user posted image  in user posted image  zdrava. Te pa čisto razumem, ko si pobesnela, ko te je G tako grdo obravnavala. Se je meni enako zgodilo v prvi user posted image . Rjav izcedek v 19t - grem v P se pokazat. Me je najprej zmerjala zakaj sem prišla, kaj paniko zaganjam, jest sem bila tako prestrašena da tudi rečt nisem nič mogla. Spraševala sem samo to, če je z otrokom vse v redu. Hvalabogu je bilo. Uzcedek je bil verjetno posledica glivic, dobila sem Canesten.

Erin, kaj če bi linke dala na naš seznam, kjer so že ostali. So kar zanimivi, rabile jih bomo pa čez nekaj mesecev in nobeni se ne bo dalo brskati nazaj. To je samo moj predlog. Res si pridna da to vse najdeš in nam daš tle gor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa boš mamica z veliko energije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Skoraj bi pozabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se zbudite.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.1.2008 9:48:13   
mishel
Zdravo punce. Izkoriščam zadnje minute, preden se odpeljem na NS, seveda pa gre moj user posted image zraven. Hvala vsem, ki mislite name. Priznam, da me malo zvija v trebuhu od živčnosti. Pa saj mora bit vse vredu, a ne?!

SAYURI, PINGO08 vama pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se javim, ko pridem domov.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.1.2008 10:00:28   
gajka
Se samo na kratko javljam, ker me malo časovna stiska daje... Vsem, ki imate danes NS, želim čim lepše doživetje pregledov, lepe rezultate in kup lepih slikic! user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.1.2008 10:32:51   
bambi14

Dobro jutro vsem skupaj,..kje ste? Za zaspanke:user posted image .
No pa smo preživele vikend,...user posted image user posted image user posted image . Vidim, da nam ta vikend ni bil ravno lahek,...saj bo boljše, če ne bi doživeli nič slabega , potem nikoli ne bi vedeli kako nam je lepo. Vsem veeeeliiiko zdravvvja in pošiljam user posted image user posted image user posted image Jaz bi samo user posted image   in počivala, prava lenoba sem postala.
Mene pa hormoni včasih tako razganjajo,.sem hitro ožaljena in žalostna in potem jok,.....včeraj zvečer pa mi reče user posted image : veš draga jaz sem se na vse to že pripravil,...e boga kako je tebi hudo ne?... in me stisne k sebi in potem mi je postalo vse skupaj smešno in nisem več vedla zakaj se sploh cmerim in potem sem se smejala in user posted image jokala skupaj. Joj, ko bi me kdo videl bi mislil, da se mi je malo zmešalo.user posted image

user posted image Uspešne preglede vsem,user posted image .. in poročajte, da bomo imele kaj za brat.
Jaz sem na vrsti jutri. Res tud mene že malo stiska.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.1.2008 10:37:43   
bella02
Tudi mene danes čaka GP in kar težko čakam, da bo ura 14.
Tejkaz - moja pikica je pri slabih dveh letih v vrtcu priletela v lijak in sicer si zobkov ni izbila, 2 sta se ji samo nagnila nazaj. Danes se ne ločita od ostalih. No, želela sem povbedat to. K pediatru smo se šli pokazat in je rekel, da se ne da nič narest, se bo samo nazaj naravnalo, da se pa naj vseeno greva pokazat še k zobarju. Ko nas je zobarca videla, je prvo rekla, da naj damo dudo ven, če ne želimo dobit kakšne infekcije. Tisto noč je po dudo prišla muca in smo ko0nčali z njo. En teden je težje zaspala, potzem se je stanje normaliziralo. Flašo pa je potem še kar lep čas pila. Hočem reči, da smo se s pomočjo te nezgode rešili dude, kar zna biti pa včasih kar huda težava.
Sonjaa - tudi jaz naj bi imela pregrado, samo skoraj neverjetno je, da sem 2. noseča in da sem prvo punčko nosila 9 mesecev in se je rodila normalno z glavo naprej, pregrada pa je namreč od mojega rojstva (če je) in obakrat sem zanosila brez težav. Dr. Pušenjak je dejal, da nosečnost ni čas za ugotavljanje, ali je pregrada ali ne. Problem bi bil, če bi se plod usidral na pregrado in ne bi dobival vseh snovi za preživetje. Po NS pa so vsi rezultati normalni, da je otrok normalen za starost 12 tednov. Bomo pa videli, kaj bo danes na GP, komaj čakam in če ne bom zvečer preveč utrujena, se javim.
Vsem novim user posted image user posted image user posted image dobrodošlico v našem klubu, vsem ostalim pa uspešne NS in GP in čimmanj user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.1.2008 11:27:44   
Ryssa
Pozdravljene user posted image

user posted image user posted image user posted image  pošiljam vsem za lepe novičke danes na NS in GP.

Sayuri, super da sta tvoja srčka ok.
Moram povedati, da sem se tudi jaz včeraj zelo prestrašila in tudi odložila pohod na bližnji hrib in raje doma počivala. Ko sem šla na wc, sem na papirju opazila rozasto tekočino, me je skoraj kap, ampak bila je samo na papirju, nič na hlačkah. Tudi potem se na hlačkah ni nič poznalo, mogoče je bilo tako svetlo rjavkasto (rumenkastouser posted image ). Ne vem kaj je bilo, ker do sedaj nisem imela nobenih težav, sem razmišljala da je možno, da mi je kakšna žilica počila od napenjanja (zaprtost). V kolikor se zopet pojavi grem takoj ali k G ali na urgenco. Upam, da je res samo kakšna žilica in da je vse ok. Ima katera kakšno podobno izkušnjo?
Sem pa tudi precej pod stresom trenutno. Jutri imam predzadnji izpit in se moram učit, čeprav se mi tako ne ljubi, bi ga pa ful rada naredila, da se čimprej rešim. Sem si mogla skuhat zeleni čaj, ker se mi tako drema.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.1.2008 12:19:29   
lana777
Aha, vidim, da smo avgustovke
danes po ponedeljkovo leneuser posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image  na GP in NS danes.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.1.2008 12:24:18   
naty13
Lana verjetno so na šihtu, tiste ki so pa doma, morajo pa počivat. Erin mora v kratkem pride gor. mam že naštudirano, okol 12h ali 13h. Bomo videli.user posted image user posted image user posted image  Midve bova pa še nekaj časa čakale do NS, a ne?

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.1.2008 12:26:10   
lana777
Oj Naty, ja, men se bo zmešal ... Ampak je fino brat
vse te lepe rezultate in se veselit ...
Sam prej mam pa še tist "usodn" UZ user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.1.2008 13:50:39   
ANA_P
Oj punce,

sem že iz GP-ja. Danes sem noseča 11t in 5 dni, user posted image  je veliki 5 cm. Drugače vse OK. Naslednji GP imam 25.2., NS pa že zdaj v petek 1.2. user posted image user posted image .

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.1.2008 14:46:54   
Maja T.
Punce zdravo!

Sayuri prvo tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se je zadeva pomirila. user posted image Včeraj me ni bilo nič na RR (družinska srečanja) in sem šele danes videla, da smo imeli čez vikend spet user posted image .

Tejkaz tebi želim, da ti Evica čim prej ozdravi in da boš tudi ti kmalu fit, še malo pa bo sonček vse pozdravil .Jaz sem pomladi in poleti čisto drug človek zaradi sončka.user posted image

Hvala za lepe želje pri NS, se je obrestovalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Torej mi so iz NS in vse je SUPER. user posted image user posted image user posted image NS = 1,5 mm. Ostale rezultate dobim po pošti, ker sem jaz dala še kri in bo vse skupaj združeno. Skratka rekel je, da je vse ok. Mi smo že zelo veliki, celih 61 mmuser posted image user posted image user posted image , tako da PDP ostane nespremenjen.
Pa zelooo živi smo, smo se nenehno vrteli, pa roke smo premikali, pa kot nek direktor smo jih dali za glavo , pa spet  v usta, pa rito smo pokazali, pa kolcali smo...joj, jaz sem skoraj dol padla, moj pa tudi.  Komaj ga je ujel, da je lahko NS zmeril user posted image .
Spol tudi pri meni ostaja skrivnost... zgleda, da hočejo naši user posted image biti še malo anonimni user posted image .

Punce držite se, bodite zdrave in vse najlepše jutri naslednji rundi na NS in GP.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je to en blažen trenutek, ko ti reče, da je vse ok. Zdaj pa začnem s polnimi pljuči uživati user posted image . user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.1.2008 14:47:22   
sayuri
VSem, ki ste imele danes GP in NS (ali pa še imate), želim vse lepo user posted image . FAjn opravite. user posted image

JSt moram nazaj na urgenco po injekcijo. Se beremo jutri.user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.1.2008 16:18:55   
renatka
Pozdravljene vse stare in nove članice!

Toliko se je zgodilo ta vikend, da sem zdaj brala 2 uri. Vsem, ki ste imele težave želim čimprejšno okrevanje in da bo vse o.k.
Erin zelo si skrbna, zato ti bom podala še ostale podatke. Stara sem 28 let, živim v Mariboru in to je moja 1user posted image . Rok imam po ultrazvoku 22.8. po kolendarju pa 24.8. NS in 2GP imam 13.2. v SG. tja hodim že 7 let in so vsi super. Tudi jaz upam da bo vse OK na NS.

Maja T. veselim se naše kavice ali tortice po Pohorjem, ko boste vedele mi javite, pa se dobimo.

Jaz sem tudi v bolniški že od prvega dne ko sem zvedela, da sem noseča. Zelo težko sem zanosila, trajalo je vse skupaj 3 leta ampak se je na koncu izplačalo in sva zanosila po naravni poti. Zaenkrat je vse ok, celo naš bejbek prehiteva za 1 dan. Nihče mi ni rekel, da ne smem it ven, le potovat ne smem, je pa res, da sem jaz v bolniški zaradi mojega dela, delam v vrtcu.

Vsem želim veliko sreče v user posted image  in čim manj slabosti in drugih nevšečnostih.

Alergija je user posted image user posted image user posted image  izginila, uničila sem jo z tea tree kremo!

l.p. vsem do jutri!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.1.2008 16:36:07   
Erin
hoj hojuser posted image

danes sem malo pozna, sem naskrivaj do frizerja skočila pa južno sem kuhala...sedaj pa čakam da moj pride,se je šel k mehaniku kregat ker mi je bremza zamrznila in je čep dol padel oni so mi pa menjal kar vse bremze plus diske...mislim...a mislijo da se samo oni spoznajo na avte? Katastrofa kako okoli prinašajo.user posted image user posted image

Čestitam vsem za uspešne NS in GPuser posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri - sem vesela da je vse uredu, mi je tako odleglo, uf...user posted image user posted image

renatka - ti tud u vrtcu delaš??? Sedaj nas je pa že kar nekajuser posted image Jaz tudi, pa...uf, katere še...da ne bom pomešalauser posted image user posted image user posted image u glavnem, nas je ene 5 komadovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.1.2008 16:51:14   
Krysia
Pozdravljene, souser posted image !

Evo, jaz sem ravnokar iz službe - danes smo pa popravljali slabe ocene ... mislim, vsi govorijo, da če delaš v šoli, si doma ob 12h. Aha, itak ... (moj user posted image je tudi to mislil, dokler ni mene spoznal user posted image )

Ker me čez vikend ni bilo, sem morala najprej prebrat, kaj se je dogajalo, pa mi ni bilo preveč všeč - sem mislila, da je že konec s user posted image . No, samo da so se stvari uredile ... Sayuri, upam, da je zdaj res konec s tem!
Ryssa
, ti tudi pazi nase, pa če te bo skrbelo, se rajši pojdi pokazat! Aja, pa še to - res ne razumem zdravnikov in G, ki napadajo paciente, zakaj zganjajo paniko - pa saj me ne moremo vedeti, kaj je normalno in kaj ne - a ni logično, da te skrbi za otroka!?!?! Jaz imam očitno srečo z G, ker mi vse stvari pove tako, da ni zaznati nobene panike - tudi, ko je ugotovila, da je user posted image manjši kot bi moral biti, je pač takoj rekla, da to ni nič hudega in da so vsi izračuni narejeni na 28 dnevne M cikluse. In potem se jaz itak nisem sekirala, ker pri meni je 30 - 33 dni ... pa je bilo vse OK - nobene panike, nobenega strahu in nobene negotovosti.
Pingo80 - tudi ti počivaj, pa bo!

Jaz sem se pa cel vikend potepala - v soboto sva šla (aja, se opravičujem, smo šli user posted image ) na Golovec, v nedeljo pa na Slavnik. Samo sem ugotovila, da je bilo mogoče malo preveč ... včeraj me je kar pošteno zbadalo tam spodaj, tako da se bom verjetno odpovedala hoji v hrib (pri meni je verjetno večji problem navzdol kot navzgor, ampak bomo vseeno kar po ravnem hodili). No, mogoče je bilo krivo tudi to, da sem po dolgem času dva dni zapored kar intenzivno hodila ... skratka, malo se bomo morali pazit.

Drugače pa  upam, da so tudi ostali rezultati današnjih pregledov OK ... - morajo bit, a ne?

Aha, ko ravno pišem, pa se mi je spet zgodilo, da je kurzor izginil - ja, tudi meni se to dogaja, pa včasih traja celo večnost, da se stran odpre, ampak me je moj user posted image že naučil, da se zaradi takih stvari ne smeš obremenjevat - računalniki so pač samo stroji in včasih ne delajo tako, kot bi si mi želeli ... (no, seveda - ko njemu kaj nagaja, je tako živčen, da rajši jaz prevzamem zadevo - še dobro, da sem bolj tehnični tip ženske user posted image )

Erin, po moje greš lahko na kratek sprehod - to naj bi nam koristilo, a ne? Ali pa vsaj malo na sonček pred hišo - saj je nemogoče en mesec ali pa celo več ždet na kavču ... no, upam, da tudi zdravniki in razne komisije tako gledajo na stvar. Aja, pa da ne pozabim - še enkrat hvala za vse linke - dobro, da te imamo, da tako skrbiš za nas ...

Joj, tejkaz, vi pa imate smolo ... včasih sem prav presenečena, kaj vse se zgodi majhnim otrokom, pa jo odnesejo večinoma brez kakšnih hudih posledic - moja sestra si je razbila arkado, ko je ravno shodila - je priletela v rob mize in če bi imela samo malo smole, bi lahko ostala brez očesa ... boljše, da ne vemo, kaj vse se lahko zgodi, ker potem bi bile itak čisto panične ... Skratka, upam, da bo vse OK in da boste tudi brez dude uspešno preživeli ...
Neja31, dobrodošla in user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa jest user posted image . Uživajte!

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.1.2008 17:20:01   
sandra123
Lep pozdravček! Sem ravno prišla z GP. Z user posted image user posted image je vse ok, veselo delata prevale, da sem se od srca nasmejala, ko sem ju videla. Eden je sicer malo večji od drugega, pa je rekla G, da to ni nič nenavadnega. Naslednji GP imam 28.2., NS pa 7.2. Komaj čakam...
Lp, pa še lepši večer, Sandra

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.1.2008 17:33:35   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

29.1. - Neža7
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - cicmic
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

29.1. - anita goitan
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - ANA_P
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.1.2008 17:36:46   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 74 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor user posted image + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.,) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ Neja31
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  
Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.1.2008 17:37:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin, kaj če bi linke dala na naš seznam, kjer so že ostali. So kar zanimivi, rabile jih bomo pa čez nekaj mesecev in nobeni se ne bo dalo brskati nazaj. To je samo moj predlog. Res si pridna da to vse najdeš in nam daš tle gor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa boš mamica z veliko energije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo raziskovalen tip človeka in iščem vsako traparijo na netu ki bi mi vsaj malo prav prišla.

No teli linki so dodani in sicer spodaj pri ostalih spletnih straneh, do njih pa prideš če klikneš na napis DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICAuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.1.2008 17:38:27   
Erin
lana777 - vse bo dobro, ne skrbiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.1.2008 17:44:10   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ja lahko.

Meni je gin rekla da mi dovoli jemanje samo tega če bom prehlajena tako da ga ti kar vzemi...pa pozdravi se.user posted image

Si ziher, ker v navodilih piše da prvo tromesečje NE enako mi je rekla v lekarni, mam pa vročino, bili glava, grlo vneto ufffff,..... Obstaja še kakšen nasvet?????

drugače je pa mlajša fasala rota virus, in mam celo štalo doma razkužujemo 100/h vse kar je mogoče user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.1.2008 17:57:12   
naty13
Erin lepo da si šla k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tud mogla it, pa zmeraj nekaj vmes pride. Bom probala drug teden. user posted image user posted image user posted image , če bo ratalo seveda.

Sandra lepo, da tvoji dve pikici rasteta. Sta pa akrobata. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.1.2008 18:06:47   
Ryssa
Mi ni dalo mira in sem šla na urgenco. Je hvalabogu vse ok, pikec je velik 10t3d user posted image  user posted image  user posted image
Je pa bil en zoprn ginekolog, mi sploh ni pokazal ekrana, pa ne vem zakaj srčka ni poslušal user posted image
Jaz pa cela panična se nisem spomnila vprašat, na začetku sem še pozabila povedat da sem noseča user posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.1.2008 18:16:49   
K_a_t_j_a
Sayuri samo, da je vse vredu s tvojima user posted image user posted image . Zdaj bi bil pa že res čas, da te pustijo izcedki in slabosti na miru in da začneš uživati nosečnost kajne?
Erin ti si super!! Res super linki! user posted image

Za vse, ki ste imele danes NS in preglede bravo user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede!
Tiste, ki ga imate jutri pa držim pesti, da boste prišle tudi s tako lepimi novičkami kot ostale!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz že odštevam dneve do četrtka, saj komaj čakam, da vidim če naše bebica tudi dela takšne akrobacije po meni. Ko poslušam angelsounds se sliši, da je kar živahno. Še vedno mi pa teče iz nosa in že komaj čakam, da se to konča.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.1.2008 19:03:54   
sandra123
Ja, Katja, nisi edina, kajti tudi jaz sem na bolniški...malo vročine, pa kašelj, smrkanje, kihanje... user posted image Akrobacije pa delajo naši malčki takšne, da kar ne moreš verjet, ko jih vidiš...user posted image ; mene je na žalost danes zopet obšlauser posted image , pa objemanje školjke...pa prej cel teden nisem imela s tem težav...
Lp, Sandra 

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.