Krysia
|
Pozdravljene, so ! Evo, jaz sem ravnokar iz službe - danes smo pa popravljali slabe ocene ... mislim, vsi govorijo, da če delaš v šoli, si doma ob 12h. Aha, itak ... (moj je tudi to mislil, dokler ni mene spoznal ) Ker me čez vikend ni bilo, sem morala najprej prebrat, kaj se je dogajalo, pa mi ni bilo preveč všeč - sem mislila, da je že konec s . No, samo da so se stvari uredile ... Sayuri, upam, da je zdaj res konec s tem! Ryssa, ti tudi pazi nase, pa če te bo skrbelo, se rajši pojdi pokazat! Aja, pa še to - res ne razumem zdravnikov in G, ki napadajo paciente, zakaj zganjajo paniko - pa saj me ne moremo vedeti, kaj je normalno in kaj ne - a ni logično, da te skrbi za otroka!?!?! Jaz imam očitno srečo z G, ker mi vse stvari pove tako, da ni zaznati nobene panike - tudi, ko je ugotovila, da je manjši kot bi moral biti, je pač takoj rekla, da to ni nič hudega in da so vsi izračuni narejeni na 28 dnevne M cikluse. In potem se jaz itak nisem sekirala, ker pri meni je 30 - 33 dni ... pa je bilo vse OK - nobene panike, nobenega strahu in nobene negotovosti. Pingo80 - tudi ti počivaj, pa bo! Jaz sem se pa cel vikend potepala - v soboto sva šla (aja, se opravičujem, smo šli ) na Golovec, v nedeljo pa na Slavnik. Samo sem ugotovila, da je bilo mogoče malo preveč ... včeraj me je kar pošteno zbadalo tam spodaj, tako da se bom verjetno odpovedala hoji v hrib (pri meni je verjetno večji problem navzdol kot navzgor, ampak bomo vseeno kar po ravnem hodili). No, mogoče je bilo krivo tudi to, da sem po dolgem času dva dni zapored kar intenzivno hodila ... skratka, malo se bomo morali pazit. Drugače pa upam, da so tudi ostali rezultati današnjih pregledov OK ... - morajo bit, a ne? Aha, ko ravno pišem, pa se mi je spet zgodilo, da je kurzor izginil - ja, tudi meni se to dogaja, pa včasih traja celo večnost, da se stran odpre, ampak me je moj že naučil, da se zaradi takih stvari ne smeš obremenjevat - računalniki so pač samo stroji in včasih ne delajo tako, kot bi si mi želeli ... (no, seveda - ko njemu kaj nagaja, je tako živčen, da rajši jaz prevzamem zadevo - še dobro, da sem bolj tehnični tip ženske ) Erin, po moje greš lahko na kratek sprehod - to naj bi nam koristilo, a ne? Ali pa vsaj malo na sonček pred hišo - saj je nemogoče en mesec ali pa celo več ždet na kavču ... no, upam, da tudi zdravniki in razne komisije tako gledajo na stvar. Aja, pa da ne pozabim - še enkrat hvala za vse linke - dobro, da te imamo, da tako skrbiš za nas ... Joj, tejkaz, vi pa imate smolo ... včasih sem prav presenečena, kaj vse se zgodi majhnim otrokom, pa jo odnesejo večinoma brez kakšnih hudih posledic - moja sestra si je razbila arkado, ko je ravno shodila - je priletela v rob mize in če bi imela samo malo smole, bi lahko ostala brez očesa ... boljše, da ne vemo, kaj vse se lahko zgodi, ker potem bi bile itak čisto panične ... Skratka, upam, da bo vse OK in da boste tudi brez dude uspešno preživeli ... Neja31, dobrodošla in Tako, zdaj grem pa jest . Uživajte!
|