|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
28.1.2008 19:51:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ja lahko.

Meni je gin rekla da mi dovoli jemanje samo tega če bom prehlajena tako da ga ti kar vzemi...pa pozdravi se.user posted image

Si ziher, ker v navodilih piše da prvo tromesečje NE enako mi je rekla v lekarni, mam pa vročino, bili glava, grlo vneto ufffff,..... Obstaja še kakšen nasvet?????

drugače je pa mlajša fasala rota virus, in mam celo štalo doma razkužujemo 100/h vse kar je mogoče user posted image

V nosečnosti itak ni dobro nobeno zdravilo da ga jemlješ, ampak meni je poudarila ginekologinja naj jemljem samo lekadol plus c ko sem bila bolna. Jaz nisem ziher je pa očitno moja gin in če njej ne verjamem...itak pa vsak drugače reče - lekarnarji, splošni zdravniki, ginekologi, jaz sploh več ne vem komu verjetuser posted image
Drug nasvet- vprašaj še ti svojega ginekologa...

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.1.2008 20:22:24   
tejkaz
Ryssa samo da je vse dobro. Včasih se je res za bolj mirno dušo iti bolje prepričat.
Iva77,  uspešno razkuževanje.
Pri nas v vrtcu pa baje razsaja bronhiolis. Eva je itak doma in bo doma še cel teden, mogoče se bomo vsaj tega rešli. Še malo pa bo zob zunaj. Se že vidi ploskev. Šivi se pa tudi lepo celijo.
Čestitke vsem za uspešne NS.

Mene pa čaka najbolj zoprno opravilo - likanje. Še dobro da imam Prison Break zdownloadan :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.1.2008 20:32:11   
iva77
erin:
Ja sej bom, mi je zdravnik par dni nazaj rekel da Lekadol (navadni) lahko, tako da sem tega vzela, je bolje, želim si da tako tudi ostane user posted image

tejkaz:
ufff kakšne muke, je moj razkužil vse kljuke, pipe, WC, itd,...  itd,.... ni da ni, tamalima se pa to še fino zdi, ko si dasta razkužilo na roke in je fino mrzlo in kao jima ful diši,.... jao,... jao,...
ampak smo vse preživeli in bomo tudi to user posted image

komej čakam NS v četrtek 31.01

vsem user posted image , pa mirne in vesele dni

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.1.2008 20:49:16   
naty13
Tejkaz pri nas tudi zobki vn lezejo. Jih mamo že 14. Ampak ni tko boleče kot pri vas. Vidim po tem, ker vse stvari nese v usta in z vso silo grize. Še mal pa bojo vsi zobki zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi G rekla že v prvi user posted image , da Lekadol lahko vzamem.

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.1.2008 20:53:41   
K_a_t_j_a
Jaz sem za zdajle full user posted image , ker se mojo bebico poslušala preko AS in je imela takšne dirke in akrobacije not. Ful so se slišali mehurčki in razni nenavadni zvoki, se sliši da je v vodi in uživa.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.1.2008 21:11:45   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

ker se mojo bebico poslušala preko AS

ne se mi smejat, kaj pa je to AS ????

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.1.2008 21:16:59   
K_a_t_j_a
ne se mi smejat, kaj pa je to AS ????

To je anglesounds (napravica, ki poslušaš svojega user posted image v bušijo in njegovo utripanje srčka). Jaz sem kar krajšala.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.1.2008 21:21:27   
iva77
aha, in kok košta ta stvarca ???
in seveda a je vredno tega denarja ????

Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.1.2008 21:24:36   
K_a_t_j_a
Novi AS stane 69,90 evra, jaz sem ga kupila od ene ringarajevke za 50 evrov rabljenga. Sej jih ful prodajajo rabljene tukaj gor, tiste, ko so že na koncu user posted image ali so v kratkem že rodile. Meni se zdi, da je vreden tega denarja saj lahko user posted image slišiš pogosto, mene to zelo pomiri in me spravi v dobro voljo.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.1.2008 21:31:12   
iva77
Hvala, sem tudi mal po netu pogledala, pa na bolhi so trije, no ja, tebe tolk bolj zastopim ker si v 1.user posted image , meni je to že 3.user posted image , kaj pa vem, mogoče se pa še premislim pa ga tudi jest kupim, zagotovo vam pa  javim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.1.2008 21:35:04   
K_a_t_j_a
Ja res je, da sem prvič user posted image in me vse zelo zanima kako je v user posted image .
No ti kar sporoči, če se boš odločila zanjga.user posted image

Lahko noč srečke user posted image !

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.1.2008 21:53:36   
tejkaz
Naty, a 14 jih že imate? Eva jih ima šele 8. Enke in dvojke. Pa s temi ni bilo problema, s štiricami so pa zdaj full. Še kakšen dan ali pa dva pa bodo zunaj. Slini se kot polž, itak si vse v usta tlači in grize.

Vse sem zlikala, zdaj pa spat. Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.1.2008 22:06:56   
Barbarinha
Drage souser posted image !

Prvo čestitke za vse dobro opravljene GP in NS ter veselje ob otročkovih akrobacijah! Mora biti prijetno plavati v breztežnosti, še posebej dobro mora biti user posted image user posted image , imata malo družbe.

No, jaz sem danes dala skozi obisk pri strokovnjakinji za genetiko. Da osvežim zadevo; zanosila sem med jemanjem kontracepcije, moja G pa je rekla, da bi user posted image  to lahko škodovalo, sicer na UZ ni videla ničesar nenavadnega, user posted image  je normalno velik in razvit, je vseeno napisala napotnico za genetiko. Torej. Teden dni sem se sekirala in slabo spala, nasplošno sem bila tako zelo razdražena, da so me vsi čudno gledali. Danes pridem na oddelek, ki sem ga pol ure iskala in so me pošiljali iz stavbe v stavbo, ker je bilo na napotnici napisano genetika, oddelek pa se imenuje genetska diagnostika. user posted image  Ko sem našla, sem postala zverinsko lačna, kar se dogaja zelo pogosto zadnje čase in sem pospravila ogromen sendvič, ne vem kam, ker kilogrami ne grejo gor. Pridem v ambulanto, sedem na stol, pričakujem meter dolge tanke igle, ki jih bodo zabadali vame in jemali vzorce posteljice ali podobne zadeve, dobim pa kup vprašanj. Predvsem pa skeptično izjavo gospe zdravnice, da dvomi, da sem jemala kontracepcijo redno. Ne vem, zakaj je to tako težko za verjet. Gospa zdravnica  pride do vprašanja NS, pa pravim, da sem že naročena pri dr. Pelkičevim pa pravi da je to ona v prvi osebi. user posted image  Pa reče, da če bi bilo kaj narobe, bi imela po njenem mnenju že spontani splav, ker če se pojavijo napake zaradi kontracepcije, se pojavijo v prvem mesecu, ko se zarodek oblikuje, al pa sploh ne. Pokazala sem ji slikico UZ, ki jo je komentirala, da vse izgleda lepo in tako kot mora biti. Sploh pa se bova videle februarja in jo moram še takrat spomniti, da sem že bila pri njej zaradi tega. In to je to. Pridem domov in padem v posteljo. Bom zdaj to napisala, grem naprej.

Sayuri, sem vesela zate, da je vse vredu, pazi nase!

Tejkaz, upam da nocoj ne boli več tako zelo, in da se boste vsi skupaj malo naspali.

MajaT, tudi jaz bi se vam pridružila pod Pohorjem, če bo le mogoče, kar dogovorite se in sporočite!

Se mi je melone zaluštalo zdaj. Sem že v pižami, pa jo bom vseeno šla papcat, vem da bom vso noč na WC letala, pa dobro. user posted image  zahteva svoje - vsak izgovor je dober! user posted image

user posted image  moje, lepe sanje vsem! Lahko noč....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.1.2008 22:24:42   
mishel
Evo punce še mene. Sicer me niste preveč pogrešale user posted image   pa vseeno nekaj z nuhalne. Pregled je trajal 15 minut, dr. Strahova je res ZEELOOO prijazna in pozitivna oseba oz. zdravnica, tako, da sva bila oba z mojim user posted image zelo navdušena. Tudi čakala nisem skoraj nič, mislim da pet minut. Najprej nekaj za tebe ERIN. Datum poroda imam prestavljen iz 5.8.2008 na 06.08.2008, drugače pa naj bi bilo vse super. Rekla je, da naj boma brez skrbi, ker je vse videti tako zelo v redu, da kar naj uživama v pričakovanju.  Srčni utrip je 165 na min., NT 1.5, FL 8.0, nosna kost odlično vidna...
drugače pa so
trisomija 1:11925, trisomija13+18 1:17518, tako da se mi zdi da so res dobri podatki a ne?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.1.2008 23:45:13   
Naty*Taja
Bravo Mishel - zelo lepi rezultati... (sem mogla mal prečekirat user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
29.1.2008 6:52:14   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, a 14 jih že imate? Eva jih ima šele 8. Enke in dvojke. Pa s temi ni bilo problema, s štiricami so pa zdaj full. Še kakšen dan ali pa dva pa bodo zunaj. Slini se kot polž, itak si vse v usta tlači in grize.

Ja 14, pa smo  jih ravnokar imeli tudi mi 8. 4 in 5 spodaj sta že obe zunaj. Zgoraj ima pa tud 4 ali 5, ne vem katere, ker noče pokazat.. V enem mesecu mu je prilezlo tok zobkov. Spodaj manjkajo še trojke.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
29.1.2008 7:24:54   
Ryssa
Dobro jutro user posted image

Sem že skoraj eno uro pokonci, ker se moram učit. No ja, zdajle se grem user posted image

Barbarinha super, da je bilo vse ok.
Mishel lepi rezultati, jaz imam tudi pri Strahovi NS, pa me zanima, če je treba cd s sabo prinest in pa kakšen cd (navaden ali dvd). Aja, pa še to, a je treba kaj doplačat za slikce?

No, tako zdaj pa res grem. Okrog dveh držite pesti zame, ker imam izpit.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
29.1.2008 7:37:13   
lana777
Dobro jutro drage moje!

Vidim, da ste eni res jutranji tipi (Ryssa - želim ti uspešen dan in
dobro opravljen izpit), ampak meni se vidi, da sem
vedn študirala ponoči, tako zdaj
takooooooo težko vstanem za v službouser posted image

Imejte lep dan, posebej tiste,
ki boste danes videle svoje pikice ...

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
29.1.2008 8:08:23   
astrea
Dobro jutro!

Ste že pile user posted image ? Meni je zdaj taaaako dobra, da se zjutraj prav nagnem nad kafetjero in jo vonjam,....mmmmuser posted image

Čestitke za uspešne preglede in NS. Jaz imam oboje čez 1 teden user posted image . Upam, da bo vse OK.

Drugače pa denes pomojem prvič pišem iz službe, ker drugače vas samo malo pošpegam, saj nimam časa. Danes sem se pa zbudila izredno dobre volje, podaljšala poležavanje v postelji user posted image  in prišla v službo 1 uro kasneje. Pa ni panike, ker mam itak ful plus ur user posted image .

Vsem želim lep, s sonecem obsijan dan user posted image !!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
29.1.2008 8:56:06   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Čestitke za uspešne preglede in NS. Jaz imam oboje čez 1 teden user posted image . Upam, da bo vse OK.

A nimaš pri Pušenjaku NS? Ker men jo je za en teden prestavil?

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
29.1.2008 8:58:51   
Zoja Miša
Drage moja dekleta...

Prisrčno vas zopet vse pozdravljem in se opravičujem, ker od strani 75 naprej sploh nisem veš na tekočem! In mislim, da še tudi nekaj časa ne bom, ker je cel razsul pri nas v službi, doma pa si šele rihtam mrežo. Prejčni teden na smučanju pa je bil itak podvig priti na net in na hitro prečekirati službene stvari, vse otalo ni šlo..user posted image  
No, pa naj sporočim, na pregledu včeraj je bilo vse super!user posted image  Naj bi bila sicer že v 11 tednu, ampak PD pa mi še niso določeveli. Mi je ginekolog naredil tudi UZ in imam že prvo slikico svoje pikice! Jupiiii!!! Moja sestra mi je rekla, da izgleda kot miška.user posted image  Pa saj je res! Sem vesela, da mi je rekel, da vse štima in da naj se le pazim viroz, pa ne bi smelo biti večjih problemov!user posted image user posted image user posted image

Tako na hitro, toliko da sem se javila, da ne pozabite name, pa vas berem kaj v prihodnjih dneh, upam, ko bodo stvari z našo selitvijo firme nekoliko bolj urejene! Bil bi že skrajni čas!
Lepo vas vse pozdravljam in upam, da se počutite dobro!!! user posted image
ZM

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.1.2008 9:09:55   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: astrea

A nimaš pri Pušenjaku NS? Ker men jo je za en teden prestavil?

Olja!

Ne, jaz grem v Postojno na NS. Takoj zjutraj sem pri svojem G, nato pa letiva naprej na NS.
Verjetno bom tudi rodila tam, samo nisem še čist prepričana.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.1.2008 9:38:38   
mishel
RYSSA midva sva imela s seboj dvd, je pa boljše da takoj na začetku rečeš, da želiš da ti ga posname. Midva sva skor pozabla, tako da nama je dala gor "samo" user posted image 16  slikic, računala pa nama ni nič. Je res lepo potem še doma v miru pogledati svojo pikico. Nama je naredla zaporedne posnetke kako se obrača, tako da če hitro prestavljaš slikce je skoraj tako, kot bi imela posnetega. Res je lepo. Sam pregled je pa tudi 60 evr. Pa vso srečo na izpitu.

LEP POZDRAV ŠE VSEM OSTALIM.

Aja, ERIN spola ni videla, pa tudi mislim da ne boma vprašala za spol, tako da bo pri nama skrivnost do konca.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.1.2008 9:41:18   
mishel
Skor sem pozabla. Slikco sma vseen dobla tudi sprintano.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
29.1.2008 9:43:44   
sandra123
Lep pozdravček vsem. Jaz še vedno poležavam zaradi vročine in prehlada... Včeraj sem zopet objemala školjko, danes upam, da je ne bom, ker me že tale prehlad zdeluje, da je joj. Včeraj sem imela GP, z menoj sta šla mož in hčerka, ki je bila zelo navdušena nad opazovanjem user posted image user posted image , tako, da je še danes zjutraj samo  o tem govorila. Ni mogla verjeti, kako zgledata dojenčka, ki ju nosim pod srcem, potem sta pa še akrobacije z boksanjem izvajala, da se je na ves glas smejala...Spomnila sem se, kako sva z možem pred 7 leti pričakovala njo, pa vendar je minilo toliko časa od takrat, da mi je vse to zopet čisto na novo...
Lp, pa vsem, ki imate danes preglede želim vse najlepše in obilo užitkov ob gledanju svojih malčkov...
Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.