Barbarinha
|
Drage so ! Prvo čestitke za vse dobro opravljene GP in NS ter veselje ob otročkovih akrobacijah! Mora biti prijetno plavati v breztežnosti, še posebej dobro mora biti , imata malo družbe. No, jaz sem danes dala skozi obisk pri strokovnjakinji za genetiko. Da osvežim zadevo; zanosila sem med jemanjem kontracepcije, moja G pa je rekla, da bi to lahko škodovalo, sicer na UZ ni videla ničesar nenavadnega, je normalno velik in razvit, je vseeno napisala napotnico za genetiko. Torej. Teden dni sem se sekirala in slabo spala, nasplošno sem bila tako zelo razdražena, da so me vsi čudno gledali. Danes pridem na oddelek, ki sem ga pol ure iskala in so me pošiljali iz stavbe v stavbo, ker je bilo na napotnici napisano genetika, oddelek pa se imenuje genetska diagnostika. Ko sem našla, sem postala zverinsko lačna, kar se dogaja zelo pogosto zadnje čase in sem pospravila ogromen sendvič, ne vem kam, ker kilogrami ne grejo gor. Pridem v ambulanto, sedem na stol, pričakujem meter dolge tanke igle, ki jih bodo zabadali vame in jemali vzorce posteljice ali podobne zadeve, dobim pa kup vprašanj. Predvsem pa skeptično izjavo gospe zdravnice, da dvomi, da sem jemala kontracepcijo redno. Ne vem, zakaj je to tako težko za verjet. Gospa zdravnica pride do vprašanja NS, pa pravim, da sem že naročena pri dr. Pelkičevim pa pravi da je to ona v prvi osebi. Pa reče, da če bi bilo kaj narobe, bi imela po njenem mnenju že spontani splav, ker če se pojavijo napake zaradi kontracepcije, se pojavijo v prvem mesecu, ko se zarodek oblikuje, al pa sploh ne. Pokazala sem ji slikico UZ, ki jo je komentirala, da vse izgleda lepo in tako kot mora biti. Sploh pa se bova videle februarja in jo moram še takrat spomniti, da sem že bila pri njej zaradi tega. In to je to. Pridem domov in padem v posteljo. Bom zdaj to napisala, grem naprej. Sayuri, sem vesela zate, da je vse vredu, pazi nase! Tejkaz, upam da nocoj ne boli več tako zelo, in da se boste vsi skupaj malo naspali. MajaT, tudi jaz bi se vam pridružila pod Pohorjem, če bo le mogoče, kar dogovorite se in sporočite! Se mi je melone zaluštalo zdaj. Sem že v pižami, pa jo bom vseeno šla papcat, vem da bom vso noč na WC letala, pa dobro. zahteva svoje - vsak izgovor je dober! moje, lepe sanje vsem! Lahko noč....