dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: torcica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: torcica Dolenjka, tut jest ti bom kmalu začela težit z odpustnico, imam občutek, da mi bo vsak čas razneslo trebuh. Sem prilepila par slikic od trebuščka (kdo bo čakal še 4 tedne ). Pa da ne govorim od zgage in bolečin v hrbtenici... No, ne jamraj ko ena stara mama, sej si samo Predpisujem ti minimalno 16h/dan počitka in nič sedenja za RR, pa ne bo bolečin v hrbtenici. Pa s hrano ki želodčku ne paše se nehi basat, pa bo šla tut Zgaga po gobe. Prav? Dolenjka, ti moram povedat, da si kar zadela s tole staro mamo. Moj je namreč več kot 3 leta mlajši od mene in ga kar razganja od energije, jest sm pa najbolj srečna, če lahko zvečer zaspim pred televizijo z daljincem v roki, tko da potem poslušam, da sem stara mama, za it v penzijo . 16 ur počitka nikakor ne pride v poštev - imam doma že enega 3 leta starega terorista, ki se je sedaj, ko pričakujemo še malega bratca, prilepila name kot klop, tko da počitek odpade. Glede želodca pa naj povem, da tudi ko nisem noseča, pojem večjo količino tablet proti kislini (smo vsi v družini bolj nagnjeni k problemom z želodcem). Jaz imam probleme že od konca osnovne šole, tko da je zdej situacija samo še 10-krat hujša . No dobro, a se lahko za odpustnico zmeniva vsaj kakšen teden prej? A tolk si napisala, da bi se mi zasmilila? Pa drugič kr naravnost useki in reč: ej stara, dej mi plis 1 teden prej odpustnico! Pa bo! No, bom še premislila. Velik je odvisn od tega, kako me bodo ostalekej v slabo/dobro voljo spravljale. Taka sem. Pahta pač. Če pa ti (al pa kateri drugi) kej ni jasn, pa mal kekca poglejte, sej Pehta ni bla vedno žleht