|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 15:23:43   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Halo punce!!! Jaz sem se prej sam hecala s tem:

Katera je naslednja? Danes pričakujemo še punčko!!! Do sedaj smo vedno imeli parček user posted image user posted image user posted image

Zdej bi šla pa kr vse naenkrat rodit al kaj user posted image  Ne ga srat - veste kaka gužva bo po porodnišnicah user posted image user posted image user posted image  Lepo počasi in po vrsti pa "nikamor pred februarjem" kot pravi naša Dolenjka! Edino user posted image , ki imajo rok čisto na začetku februarja - tem se še mogoče pogleda skozi prste, če bo res sila. Drugače pa noge skup držat. Sej je samo še 3 dni.

(Sem se mogla malo prikupit Dolenjki...za prej user posted image )

pazi, da se ti cuker ne dvigne, ka boš morala na cuker testuser posted image user posted image user posted image

Nč bat, sem že mela test...pa so izvidi o.k. user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.1.2008 15:26:06   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Glede želodca pa naj povem, da tudi ko nisem noseča, pojem večjo količino tablet proti kislini (smo vsi v družini bolj nagnjeni k problemom z želodcem). Jaz imam probleme že od konca osnovne šole, tko da je zdej situacija samo še 10-krat hujša user posted image user posted image user posted image .

Boga user posted image user posted image user posted image  Če te kaj potolaži - čisto malo še....potem bo pa veselje!!!user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.1.2008 15:27:31   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Očitno ne poznajo Dolenjke.user posted image

Več kot očitno je, da me ne poznajo! No, kr žal jim je lahko user posted image  user posted image  user posted image

Marusah, sladkorno bom dobila od tvojga prilizovanja user posted image  user posted image  user posted image

Jaz mam tut tebe rada!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.1.2008 15:29:30   
Suzi*
pridno čvekajte, jaz grem spet na teren....moram v varstvo po malega terorista, čeprav se mi sploh ne da vstat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.1.2008 15:32:57   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Očitno ne poznajo Dolenjke.user posted image

Več kot očitno je, da me ne poznajo! No, kr žal jim je lahko user posted image  user posted image  user posted image

Marusah, sladkorno bom dobila od tvojga prilizovanja user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kuj boljš volje, sam da se mal na RR priklopim.user posted image user posted image Še na tisto kepo v hlačah sem pozabila.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
28.1.2008 15:34:14   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kuj boljš volje, sam da se mal na RR priklopim.user posted image user posted image Še na tisto kepo v hlačah sem pozabila.user posted image user posted image

Ti si naša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
28.1.2008 15:35:48   
Februarka08
Hvala!user posted image
Sem pa dolgo rabila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.1.2008 15:38:25   
dolenjka

Dolenjka, tut jest ti bom kmalu začela težit z odpustnico, imam občutek, da mi bo vsak čas razneslo trebuh. Sem prilepila par slikic od trebuščka (kdo bo čakal še 4 tedne user posted image ). Pa da ne govorim od zgage in bolečin v hrbtenici...

No, ne jamraj ko ena stara mama, sej si samo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Predpisujem ti minimalno 16h/dan počitka in nič sedenja za RR, pa ne bo bolečin v hrbtenici. Pa s hrano ki želodčku ne paše se nehi basat, pa bo šla tut Zgaga po gobe. Prav? user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, ti moram povedat, da si kar zadela s tole staro mamo. Moj user posted image  je namreč več kot 3 leta mlajši od mene in ga kar razganja od energije, jest sm pa najbolj srečna, če lahko zvečer zaspim pred televizijo z daljincem v  roki, tko da potem poslušam, da sem stara mama, za it v penzijo user posted image user posted image user posted image .

16 ur počitka nikakor ne pride v poštev - imam doma že enega 3 leta starega terorista, ki se je sedaj, ko pričakujemo še malega bratca, prilepila name kot klop, tko da počitek odpade.

Glede želodca pa naj povem, da tudi ko nisem noseča, pojem večjo količino tablet proti kislini (smo vsi v družini bolj nagnjeni k problemom z želodcem). Jaz imam probleme že od konca osnovne šole, tko da je zdej situacija samo še 10-krat hujša user posted image user posted image user posted image .

No dobro, a se lahko za odpustnico zmeniva vsaj kakšen teden prej? user posted image

A tolk si napisala, da bi se mi zasmilila? user posted image  Pa drugič kr naravnost useki in reč: ej stara, dej mi plis 1 teden prej odpustnico! Pa bo! No, bom še premislila. Velik je odvisn od tega, kako me bodo ostalekej v slabo/dobro voljo spravljale. Taka sem. Pahta pač. Če pa ti (al pa kateri drugi) kej ni jasn, pa mal kekca poglejte, sej Pehta ni bla vedno žleht user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
28.1.2008 15:38:29   
Marusah
Zdej pa malo resnosti... user posted image  Februarka ti si zdej vredu? Al imaš še vedno občutek, da ti uhaja plodovnica?

Neposredna povezava do sporočila: 3309
28.1.2008 15:39:08   
pina-1
februarka nič bat... nas večina pušča tam spodaj...

dam nobelovonagrado tistemu ki si je zmislil dnevne vložkeuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.1.2008 15:40:55   
pina-1
dolenjka ampak zdej za prihajajoče dni si pa res omisliš PEhto, tvoj naj bo pa kekec pa ga mal maltretiriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.1.2008 15:41:42   
Marusah

dam nobelovonagrado tistemu ki si je zmislil dnevne vložkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si predstavljate kako je bilo včasih user posted image  Kaj za enga vraga so si med noge tišale, da niso sled za sabo puščale user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.1.2008 15:42:47   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si predstavljate kako je bilo včasih user posted image  Kaj za enga vraga so si med noge tišale, da niso sled za sabo puščale user posted image

kaj veš mogoče so pa večkrat joto jedle, ker so se "Podpisovale" na vsakem korakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.1.2008 15:45:40   
Marusah

kaj veš mogoče so pa večkrat joto jedle, ker so se "Podpisovale" na vsakem korakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam pol v tistih dneh v mesecu to ni bla več jota ampak že kak paprikaš (ko je bolj rdeče barve) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.1.2008 15:46:09   
Februarka08

Zdej pa malo resnosti... user posted image  Februarka ti si zdej vredu? Al imaš še vedno občutek, da ti uhaja plodovnica?

Hvala za skrb. Jah, kaj pa vem. Zdaj, ko imam tale Vir80 not, da se prepričam, je bolj ali manj suh.user posted image Zjutraj je bilo pa mokro... Tako da sem čist zbegana. Ampak mislim, da ni sile, ker drugače bi bilo bolj mokro tud zdej, a ne? Jutri imam hvala bogu pregled... Ampak se še javim preden grem, da ne bo problemov...user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.1.2008 15:48:00   
Februarka08
Paprikaš..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa saj niste normalne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da mam vložek, če mi slučajno kaj uide.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.1.2008 15:48:13   
Marusah
Eh, te pa ni panike. Če bi bila plodovnica bi konstantno spuščala... Ti kr lepo počivaj. Jutri imaš pa tko zdravnika...

Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.1.2008 15:50:45   
Marusah
Nič babike moje. Je moj možek prišel tako, da grem na kosilo... vas pridem še potem malo počekirat...
če bo slučajno še kaka februarčica prijokala na svet user posted image user posted image user posted image  - sem se samo malo hecala user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.1.2008 15:52:20   
Februarka08
Tud jest moram po obilnem kosilu mal počit... Je blo tko dobr, da bi še angelčki jedl...user posted image user posted image
Pridno čvekajte, jaz grem peglat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.1.2008 15:55:28   
pina-1
a zdej boste pa vse pobgnileuser posted image user posted image user posted image  
ja nič grem še jaz peglat kavč.. Mojih dveh še ni domov, kosilo mam pa itak narejeno. Pol greva pa z Mio še na en obisk, tako da se beremo jutri zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.1.2008 16:04:47   
bamby
Malo časa me ni na speregled, že imam 3 ali 4 strani za prebrat.
Vidim,da je dolenjka v popolni akciji, ji nič ne uide.
Stara, kar tako razturaj še naprej, pa večina februark še februarja ne bo rodila user posted image user posted image user posted image .

Suzi in pina sta jo pa tudi zakuhali že danes. Nam je vsem lekcija za naprej user posted image user posted image user posted image .

februarka, po moje si ti še čisto OK, itak nimaš kaj preko vrste delat  gužve v P user posted image .

Tamali pa iskrene čestitke za Marka!!! user posted image user posted image user posted image

Se je kar fajn končalo, kakor je sprva slabo kazalo, a ne suzi? Le prenesi ji naše čestitke!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.1.2008 16:11:52   
maja_
Se vam še jaz mal javljam "končno" na porodniški (že 3.danuser posted image ). Čez nekaj dni bomo po mojih izračunih vse februarske začele s porodniško. Končno pod narekovaji zato, ker meni je tole doma za umret dolgočasno. Saj sem začela sedaj mal pripravljat, pa cotke, nakupi, mal grem na sprehod, kavico... a se počutim tako ... neproduktivno, lenouser posted image , dolgčas(kot vzdrževana osebauser posted image )... Sploh se mi nič kaj ne ljubi. Zdi se mi, kot da nimam pravega stika s civilizacijo in sem v neki vati... Občudujem vas vse tiste, ki ste že dolgo doma, ker meni je tole za znoret. Saj vem, da po porodu ne bo več dolgčas, glede enoličnostiuser posted image  pa se bomo po moje še kaj razgovarjale.

Čestitam vsem tistim, ki ste že postale mamice- Ja, skoraj bo februar. Jaz sicer nekih posebnih težav razen požrešnosti in občasnega zatekanja nimam,  se pa še ne zavedam, da bo treba it rodit.
Pa še priporočilo, za bolj optimističen zaključek tega deprastega posta: iz čistega usmiljenja me je verjetno možek peljal v CD gledat Carmen-se mu je moja samopomilovalna faca zasmilila, ko je prišel s službeuser posted image  in vam res toplo priporočam. Ta teden so še predstave, potem pa šele julija-takrat pa si bomo težje vzeli par ur zaradi hranjenja in vsega tega, tako, da je bolje it sedaj v enem kosu. Je pa zelo sproščujoče, sploh sedaj ko hormoni norijo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.1.2008 16:12:51   
bamby
No, medtem, ko ste nekatere izmed vas pekle rolado, sem jaz pa eno veliko kremšnito zmazala user posted image user posted image user posted image .
Ups, ne vem kaj bodo jutri pokazali izvidi user posted image user posted image user posted image .

A ste zdaj res že vse ušle??????

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.1.2008 16:27:16   
dolenjka
Ne, jaz že spet tle strašim user posted image  user posted image  user posted image

Sem solato trebila in pripravila vse, da samo sfiniširam kosilce user posted image

Zdej grem še poisteljnino v sušilc dat (sem mal pozabla nanjo v stroju) in pol skuham in zaprem štacuno za danes (kuhinja).

Pol bom pa verjetno likala (kavč), pa mal se bom z vami družla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.1.2008 16:31:08   
bamby
Jaz sem tudi že en stroj cunj oprala, pa sem jih dala kar na balkon sušit kar je večjega, drobnarijo sem pa po radiatorju obesila in pravkar tudi že pospravila.
Zdaj moram počakat še tasta, da pride po Tima, da ga odpelje na fis kulturo, zvečer pride pa še mami po njega, da bo pri njej prespal, ker midva bova mogla že takoj po 6h štartat. Moram biti ob 7.30 že v LJ  - P.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?