|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 13:48:30   
itata
mami: men je ena poslala naslov: greš na terme dobra pa pogledaš pod akupunktura pred porodom ali nekaj podobnega. jaz sem hotla it, ampak se mi ne da do veljenja vozit, niti me ne bi kdo drug vozakal, tko da sem si pol premislila. sem tudi jaz slušala pozitivno mnenje. no, pa tud nad iglami glih nisem navdušena, ampak ok.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.1.2008 13:52:54   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Suzi mi je odgovorila user posted image  Gospa šopingirajo user posted image  MISlMMMMM HALO??????
On gre od doma v šoping in tut tolk ni prjatlca, da bi se nam zjutri javla? Prav! Še prosila bo za odpustnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pine pa še kar ni??

Marička, v šoping gre pa se nam nič ne javi. To bi jo po nagi riti....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja od Pinči ima pa ravno Suzi telefonsko, tko da naj jo ona kontaktira, da se mal odkupi....user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.1.2008 13:57:12   
mami28
Hvala Itata. Za terme Dobrna sem slišala, pa je tudi meni malo daleč. Verjetno samo en obisk pa tud ne pomaga.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.1.2008 13:57:24   
dolenjka
Vidim, da se user posted image  od Pine sprehaja po temi, zato ne bom motila Suzike pri šopingu user posted image

No Pina, javi se če se upaš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.1.2008 13:58:22   
buči
Se vam sicer tukaj prvič pridružujem, ampak vidim, da ste tiste, ki ste tudi bolj na koncu, isto reve kot jaz!  user posted image user posted image user posted image user posted image  Po vrhu vsega mi je še sinko zbolel, sicer le obupen prehlad, ampak skoz kašlja in se mu zatakne pa bruha, tako da sva dop kar oba bruhala ... Tako me že vse boli, da ne morem nič, le še rodit bi šla.

Kati kati, vidim, da si ti tudi še doma. A bova počakali PDP?

Grem jamrat ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.1.2008 14:00:54   
Neni13

Mami 28 jaz hodim na akupunkturo v CE, tako kot so ti ze februracke povedale, izvaja se pa tudi v Dobrni. Če bo pomagala ti povem po porodu..
Priporočeno je pa približno 6 terapij..

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.1.2008 14:02:59   
dolenjka
Buči dobrodošla user posted image

Kati kati nam je pa danes zjutraj v P ušla in čakamo če pride 2 v 1 nazaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.1.2008 14:03:34   
vrtnica76
Pozdravljene user posted image in mamice.
Danes smo imeli kontrolo glede zlatenice in se je vrednost spustila na 149user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Janez ni več v nevarnosti.Bil je pohvaljen,da pridno papcauser posted image .Jutri naju pride pogledat patronažna in me prav zanima koliko gramčkov smo pridelali.
Želim vam,da vas nosečniške težave čimmanj pestijo in, da čisto malo še zdržite.Čestitke-dobro se držite!Februar bo pa tudi že kmalu tuuser posted image .Zdej vas morm pa še za nazaj mal prebrat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.1.2008 14:05:33   
pina-1
PIna se javlja... Evo mene tuki... ŠE vedno v enem kosu....
Se pa opravičujem za tako pozno javljanje, ampak sem zopet jezna kot ris. Sem bla v laboratoriju in sem  3 ure čakala da so mi kri vzeli. JE bla taka gužva, pa rač. jim niso delali skratka cela štala..
Pol sem šla pa do moje poročne priče. Je rabla pogovor ( ji je junija lani dete umrlo strao 6. let) , pa smao z mano se spuca in skašlja, a sva skupi malo jokale inevo sedaj sem doma.

Dolenjka ti na ZS pošljem moj GSM, da me boš lahko kontroliralauser posted image user posted image user posted image  pa še tvojga mi nazaj pošlji, da te lahko pravočaasno za odpustnico prosim.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas nič novega, bolečina še vedno tu, trebuh med nogami, popadkov danes na srečo še ni, Anči pa je živahna...

ella sem ti hotela smo rečt, da sem jaz 4 dni pred PDP mojo Mio že cartala, tako da ti res že lahko dneve odštevašuser posted image

kati kati fajn odpravi. Upam da je vse ok in da zdržiš do petka.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.1.2008 14:08:57   
dolenjka
Vrtnica super novičke user posted image  user posted image  user posted image  No, ti kar veselo poročaj o vaših pripetijah, bomo radovedno brale user posted image

Pina user posted image  babji, a ti tut ne znaš nič napisat preden greš od doma? Boš kaznovana, boš videlauser posted image  No, GSM pa pošlji sam da ne boš zdej misla, da ti bom vsak dan sms-e pošiljala! Zjutraj najprej raport, pol pa voljno! Važi? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.1.2008 14:10:04   
Marusah
Vrtnica super, da je Janez premagal zlatenico user posted image user posted image user posted image

Ja Pina končno!!!! Po moje so Dolenjko že pošteno prsti srbeli, da bi kako odpustnico napisala user posted image user posted image user posted image

Buči dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.1.2008 14:13:01   
itata
Ata Toni odlične noviceuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.1.2008 14:13:24   
pina-1

Pina user posted image  babji, a ti tut ne znaš nič napisat preden greš od doma? Boš kaznovana, boš videlauser posted image  No, GSM pa pošlji sam da ne boš zdej misla, da ti bom vsak dan sms-e pošiljala! Zjutraj najprej raport, pol pa voljno! Važi? user posted image

dolenka, sem zaspala danes zjutraj in me je Mia zbudila nekaj minut pred 8 uro, in je bla panika za v vrtec.

SE GLOBOKO OPRAVIČUJEM IN OBLJUBLJAM, DA SE NE BO VEČ ZGODILO DA SE NE JAVIMuser posted image user posted image user posted image

marusah, mi dolenjka ne da še odpustnice, tako da bom še kar tu.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.1.2008 14:15:38   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenka, sem zaspala danes zjutraj in me je Mia zbudila nekaj minut pred 8 uro, in je bla panika za v vrtec.

SE GLOBOKO OPRAVIČUJEM IN OBLJUBLJAM, DA SE NE BO VEČ ZGODILO DA SE NE JAVIMuser posted image user posted image user posted image

Opažam ja, da nič ne bo user posted image  Zdej pa le glej, da se lepo obnašaš, ker drugače ne vem kako bo z odpustnico tudi v februarju user posted image user posted image user posted image user posted image  "Pikula" mamo strog režim, kot v vojski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.1.2008 14:15:44   
larisa
Buči wellcome user posted image , zdaj pa kar čvekaj z nami, bodo vse težave tako manjše user posted image

Vrtnica, pozdravljena. Tvoj Janezek je pa tak lepotec, da je kaj. Sem bla čist ganjena ko sem ga videla. Fino, da ste dobro in da pridno napredujete user posted image user posted image user posted image . Kako se ti kaj počutiš??

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.1.2008 14:17:53   
dolenjka

No, ker si se tako zelo globoko opravičila, je opravičilo sprejeto, obljuba pa vzeta na znanje user posted image

Marusah, Pina ima prav! Mene niso nič prsti srbeli za kako odpustnico, ker smo danes šele 28. januarja če slučajno nimaš koledarja user posted image  user posted image  user posted image

Ajd zdravo, grem za 45 min na kavč ker imam noge buhtljaste, pol vas pa spet pridem mal zabavat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
28.1.2008 14:18:14   
ella79
dolenjka, a misliš da ti ni nobena preko vrste pobegnila user posted image pofočkanih nas je kar nekaj februarčic, sam bolj mal nas je takih, k smo več al manj tuki gor user posted image user posted image sigurno še kaka carta, pa nam ni nič javla. ti packe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.1.2008 14:21:39   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Opažam ja, da nič ne bo user posted image  Zdej pa le glej, da se lepo obnašaš, ker drugače ne vem kako bo z odpustnico tudi v februarju user posted image user posted image user posted image user posted image  "Pikula" mamo strog režim, kot v vojski user posted image user posted image user posted image

Moj dragi bi rekel,d a moramo tudi me probat malo kako je blo v vojski.. Sam če so oni meli takega "žandarja" kot ga mamo me, jim ni blo slabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi od silne skrbi zame in zate so se naši dolenjki noge spremenile v buhtelnje ins edaj mora boga it kavč peglat.... To res ni lepo od najuuser posted image user posted image user posted image

no jz moj kavč tudi peglam. sem ga sicer že ponoči samo vseeno je še nekaj gubicuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.1.2008 14:23:42   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Se vam sicer tukaj prvič pridružujem, ampak vidim, da ste tiste, ki ste tudi bolj na koncu, isto reve kot jaz!  user posted image user posted image user posted image user posted image  Po vrhu vsega mi je še sinko zbolel, sicer le obupen prehlad, ampak skoz kašlja in se mu zatakne pa bruha, tako da sva dop kar oba bruhala ... Tako me že vse boli, da ne morem nič, le še rodit bi šla.

Kati kati, vidim, da si ti tudi še doma. A bova počakali PDP?

Grem jamrat ...

Buči javi nam podatke (kdaj imaš PDP, če slučajno veš za spol ter katerega user posted image  pričakujete) , da te damo na seznam!!! Konec koncev si le Februarčica user posted image  

Pa glej, da nam potem takoj ko bo mogoče sporočiš veselo novico, da se nam je pridružil še en februarček oz. februarčica...

Aja, pa še nasvet: predno greš v porodnišnico moraš Dolenjko prosit za odpustnico, drugače bo user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.1.2008 14:24:59   
Suzi*
Ku-ku, evo mene.user posted image user posted image

Najprej pa novičke:

Naša februarčica Tamala, ki je imela PDP 26.2., mi je poslala SMS:

"Novopečena starša sporočata, da se nama je danes, od 6.00 pridružil 2.500 g težak in 46 cm velik sinček Mark. Presrečna mami in oči." user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam novopečeni družinici, pa veliko sreče v naprej, pa javi se kaj, ko boš po dolgem času spet doma.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
28.1.2008 14:27:43   
Marusah

No, ker si se tako zelo globoko opravičila, je opravičilo sprejeto, obljuba pa vzeta na znanje user posted image

Marusah, Pina ima prav! Mene niso nič prsti srbeli za kako odpustnico, ker smo danes šele 28. januarja če slučajno nimaš koledarja user posted image  user posted image  user posted image

Ajd zdravo, grem za 45 min na kavč ker imam noge buhtljaste, pol vas pa spet pridem mal zabavat user posted image

...sam po moje te že kr malo srbijo prsteki, a ne? Kr lepo priznaj!!! Čisto, čisto malo... user posted image  Februar se le bliža user posted image
Veš kako bo lepo, ko se nam bo vsak dan al pa vsaki drugi dan pridružil kakšen februarček oz. februarčica...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.1.2008 14:27:56   
pina-1
Tamala čestitke za sinčak Markauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
28.1.2008 14:29:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

[
...sam po moje te že kr malo srbijo prsteki, a ne? Kr lepo priznaj!!! Čisto, čisto malo... user posted image  Februar se le bliža user posted image

pa msiliš da bo to priznala? po moje da NEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
28.1.2008 14:30:33   
Februarka08
Čestitke Tamali in njenemu sinčku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa so le zdržali toliko časa, da je sedaj že vse v redu!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
28.1.2008 14:32:29   
ella79
tamala user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image Marka
zdej pa hitr domov, pa čimveč cartanja

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?