Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:59:20
|
|
|
|
ella79
|
bamby zdele sem pa že mislila da mamo novo članico si sliko zamenjala fleten tale tvoj Tim a že kej težko čaka sestrico?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:19:24
|
|
|
|
itata
|
men tko neki čudn v trebuhu dogaja, da me prav vse boli... tko počas se neki premika, da mi je prav smešno in trebuh mam čist našponan že... k da bo čez popek ven skočil... zdej me je vsak večer kar mal "strah" it spat k ne vem kaj me bo zbudilo ponoči poln mehur, popadki, odtekla voda
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:19:29
|
|
|
|
bamby
|
Sem mogla spet sliko zamenjat, ker so adventne svečke že zdavnaj pogorele . Glede pričakovanja iz Timove strani je pa različno. Kdaj se čuti, da mu je veliko do tega, da komaj čaka, kdaj pa še porajta ne . Mu je pa v soboto nekaj moževa sestra namigovala, če bi zamenjali dojenčka z njihovo Taro, pa je rekel, da ne . Očitno se je že sprijaznil, da bo v kratkem nov član pri hiši. Aja, je pa končno dojel in se sprijaznil,da bo po vsej verjetnosti in ne kar si je on želel.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:22:09
|
|
|
|
bamby
|
itata, zdaj si že tako daleč z nosečnostjo, da lahko vsako minuto, ne samo noč pričakuješ, da se bo kaj dogajalo. Se pa ne obremenjuj s tem, ker bo samo slabše. Čimbolj sproščena bodi, pa bo vse OK, boš videla .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:25:57
|
|
|
|
katka37
|
Ella in Februarka, danes nas je na razgovoru seznanila nasploh o ultivi, smo lahko tudi kaj vprašale, dobile smo izjavo (kot za epiduralno, ja) in jo prineseš podpisano v p. Sem pa tudi vprašala g, kaj če bi ored tem razgovorom dobila popadke, pa je pojasnil, da lahko potem kar tam rečem, da sem naročena na razgovor za ultivo in naj vseeno pokličejo anestezista. Jaz tudi ne vem, če jo bom rabila, za vsak slučaj pa pride prav, nikdar ne veš, čeprav mi res ni bilo nazadnje težko roditi. Bamby, po vseh knjigah bi naj bil moj rok 8.2., g mi ga je postavil 11.2., bomo videli. Je res simpatičen Tim. Ja, počasi smo lahko kar vse pripravljene, kaj pa vemo, smo že v nizkem štartu.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:54:04
|
|
|
|
ella79
|
se mi je zdelo, da je prej potrebno kakšno izjavo podpisati. Sem prav na MŠ vprašala, če lahko med porodom sam rečem, zdej pa ultivo, pa je rekla da je to izvedljivo. Zdej pa ne vem, a v KR izjava ni nujna zdej je itak prepozno, da bi se na razgovor naročila sam sem še vedno zelo optimistična kar je pa itak najpomembneje no, sicer bi bilo fino imeti nekaj za rezervo, sam ta teden je tok energije in sproščenosti, da vem da zmorem
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 19:55:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Evo mene pol ko sem sfiniširala rolado, sem šla mal likat - kavč , pol je pa mami prišla na kofi, sva malo počvekale. Ona že žurke ob mojmu P organizira seveda brez moje prisotnosti... jao jao... Pol sem mogla skočit v štacuno po solatko, pridem nazaj me je soseda srečala na stopnišču in sem jo na kavo povabila, ker se že ful dolg nismo nič vidle. No pol je pa že moj prišel iz šihta, sem hitela s kosilom, roladice je samo še en mali košček (by the way, ni glih čist ratala, okus sicer 1A, samo se mi je testo malce zbilo, ko sem jo zavila - kakšen nasvet za naslednjič?) Mojga sem ga neki nagovarjala za jotico (mater jo že pogrešam, sploh ne vem več kako to gre ) in je reku, da rajši ne, ker jutri še ne morem it rodit, ker mora it neki delat v sredo bumbar ... no, zdej je pa zaspal na sedežni... Sem vas pa komaj prebrala, madonca vam jeziki lavfajo Glede poroda sem tud jest zlo pogumna, ampak to v trenutkih, ko mi čist nič ne manjka oz. me nič ne boli. Boh vedi kako bo pol, ko bo šlo zares Čestitke Tamali za malega sinka
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 20:39:52
|
|
|
|
MetiLu
|
No sej, ko pa jaz pridem, se pa vse poskrijete Grem se crkljat, se slišmo zjutraj. Nočko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 20:40:44
|
|
|
|
bamby
|
No, nosečke, jaz se za nocoj poslavljam. Morda se jutri popoldan oglasim, morda se ne, vsekakor pa boste že kaj izvedele, če bo kaj novega. pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 20:41:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Uf, sem zdele skor 2 uri kavč peglala in preden sem zaspala sem mojmu rekla, da me mora zbudit, ker drugač ponoč ne bom spala in me bo mogel zabavat in on meni: ni panike, ti bom trebušni ples plesal če ne boš mogla spat. No, zdej ga pa že nagovarjam, da naj začne, ker zame je k da bi bilo jutro Sem pa zdele končno do sladice prišla mmmmm, včerajšnjo rulado bom dokončno uničla, pol je pa že štrudelček na vrsti Bamby, a bi ti rada da ti odpustico razveljavim? ??? Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? Ubogat babe
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 20:53:47
|
|
|
|
ella79
|
Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? Ubogat babe to sam na seznamu piše, da je moj PDP 2.2., uradno je 1.2. povsod drugje tako piše. Ti vsaj za en dan prej pripravi odpustnico pismo, sam men se že sedaj zdi, kot da se na neki pripravljamo al pa je to samo v glavi, k sem mela skoz filing da bomo šli 28.1. v P
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:04:40
|
|
|
|
Janey
|
ella nič pobegnit...kar lepo ubogat in počakat Čer babnice...kako ste? Midva sva danes cel dan okoli letala, pa še en nakup sma naredila, tako da sem crkjena ko pes. Lubek je pa naredil pecivo tako da sem še posladkala. Upam, da mi danes uspe kaj prej zaspat. Ker še en dan nisem šla prej ko ob 1 v posteljo. Me pa kar naprej nekaj črviči..pa komaj sem 10 gibov naštela. ko pa poteče tisti čas v katerem moram štet pol se pa začne akcija...kot da bi se mali na elektriko priklopil in brca in boksa... dolenka sej bom počakala do nedelje...še nimam darila za mami...to še moram kupit pol pa lahko grem...torbo sem danes do konca spakirala in zadrgo zaprla. bamby
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:05:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? Ubogat babe to sam na seznamu piše, da je moj PDP 2.2., uradno je 1.2. povsod drugje tako piše. Ti vsaj za en dan prej pripravi odpustnico pismo, sam men se že sedaj zdi, kot da se na neki pripravljamo al pa je to samo v glavi, k sem mela skoz filing da bomo šli 28.1. v P No, nej se ti neha zdet Ti greš v petek, boš imela vikend paket v KR P
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:07:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenka sej bom počakala do nedelje...še nimam darila za mami...to še moram kupit pol pa lahko grem...torbo sem danes do konca spakirala in zadrgo zaprla. Pridna punca, čiči pa čaki Jaz bom pa jutri torbo pripravila, ker se mi moj že smili k me vsak dan sprašuje kje je torba Sem mu pred 5 min obljubila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:17:47
|
|
|
|
mlavla
|
Mam eno vprašanje: Pokvaril se mi je palični mešalnik oz. natančneje njemu pripadajoči sekljalnik (saj veste kaj mislim)..ki pa je še v garanciji..zdej pa nikjer ne najdem računa, kot nalašč imava vse druge račune (še take čist brezvezne) tega pa ni nikjer ??(sem pa to dobila za roj.dan) Ma sem jezna sama nase...zanima pa me če obstaja sploh kakšna možnost,da mi upoštevajo garancijo glede na to da nimam orig. računa in ne potrjene garancije..mam pa še orig. embalažo in vso ostalo dokumentacijo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:20:50
|
|
|
|
itata
|
bamby: sej to si tud sama govorim, da se nimam česa bat, če sploh ne vem kako to zgleda sej v splošnem sem kar ok in res že tolk na konc, da ni kej zdej gruntat! mi je pa zdejle verjameš al pa ne 2 ure non stop tko (kot bi kolo vozil) pritiskal na en konc trebuha, da ne morš verjet! prav bolel me je skoz. zdej je končno malo bolj mir in lahko še mal tv pogledam pol grem pa itak spat. moj že drnjoha na kavču...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:21:53
|
|
|
|
ella79
|
No, nej se ti neha zdet Ti greš v petek, boš imela vikend paket v KR P OK naj ti bo, upam da si se že vse zmenila, da prihaja ena zelo zahtevna februarčica dolenjka ti pa le torbo prištimi, k mam občutek da ti vajeti počasi uhajajo iz rok, in boš šla proti P
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:22:03
|
|
|
|
itata
|
mlavla mislim, da bo bolj problem, ker nimaš garancije potrjene kot to da nimaš original računa... načeloma original račun ne bi smel igrat vloge v garanciji.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:23:36
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mlavla mislim, da bo bolj problem, ker nimaš garancije potrjene kot to da nimaš original računa... načeloma original račun ne bi smel igrat vloge v garanciji. pa sej sem si sama kriva...me bo že enkrat izučilo sam upam, da ne bo popravilo predrago...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:35:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: itata mlavla mislim, da bo bolj problem, ker nimaš garancije potrjene kot to da nimaš original računa... načeloma original račun ne bi smel igrat vloge v garanciji. pa sej sem si sama kriva...me bo že enkrat izučilo sam upam, da ne bo popravilo predrago... Palični so ful poceni..tam 20 eur že ful dobrega dobiš sem jih ravno danes gledala, tako da se pozanimaj koliko te pride preden daš popravit. Če te zaniama je na national geograficu ful dobra oddaja o heroinu.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:41:17
|
|
|
|
nizy
|
mlavla - odvisno kje je kupljen,ponavadi ti lahko kopijo naknadno sprintajo,ti sam morš vedet kdaj je kupljen pa znesek. Seveda je to njihova dobra volja. Pa še to račun velja kot potrjena garancija.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:45:21
|
|
|
|
larisa
|
Mlavla, če maš original embalažo pol maš črtno kodo gor, pa ti oni tud po črtni kodi najdejo račun, če je kupljeno v taki trgovini, ki dela preko črtnih kod itd.... ampak če si dobila za darilo pol mogoče nimaš ti računa, ampak darovalec
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:47:58
|
|
|
|
larisa
|
O vidim da je Nizy tle...sem te sprašvala zarad G., ker sama tud hodim na jesenice pa mam Tratnjeka, pa sem te hotla par stvari vprašat, če ga maš ti tud , ampak maš verjetno pol drugega če maš predstojnika.... No če pa kej več veš o njem, pa javi...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 21:49:38
|
|
|
|
Marusah
|
Sem vas še na hitro prišla malo počekirat Ni še nobene februarčice? Tamala nam je danes čist ritem zmešala...ne bo več veljalo pravilo: parček na dan! Ja nič, lepo pančkite...želim vam mirno noč in predvsem brez obiskov WC-ja! *Nočko*
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 22:10:35
|
|
|
|
mlavla
|
Ja paličnega sem dobila za darilo od mame (septembra)..in sicer je bil kupljen v Merkurju. Je pa točno takšen: http://nakup.merkur.si/ Nič bom probala vprašat v trgovini..čeprav vem, da mi je mama dala račun a sem ga očitno močno založila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?