|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 18:59:20   
ella79
bamby zdele sem pa že mislila da mamo novo članico user posted image user posted image user posted image si sliko zamenjala user posted image user posted image user posted image fleten tale tvoj Tim
a že kej težko čaka sestrico?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
28.1.2008 19:19:24   
itata
men user posted image  tko neki čudn v trebuhu dogaja, da me prav vse boli... tko počas se neki premika, da mi je prav smešno in trebuh mam čist našponan že... k da bo čez popek ven skočil...
zdej me je vsak večer kar mal "strah" it spat k ne vem kaj me bo zbudilo ponočiuser posted image  poln mehur, popadki, odtekla vodauser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
28.1.2008 19:19:29   
bamby
Sem mogla spet sliko zamenjat, ker so adventne svečke že zdavnaj pogorele user posted image user posted image user posted image .

Glede pričakovanja iz Timove strani je pa različno. Kdaj se čuti, da mu je veliko do tega, da komaj čaka, kdaj pa še porajta ne user posted image . Mu je pa v soboto nekaj moževa sestra namigovala, če bi zamenjali dojenčka z njihovo Taro, pa je rekel, da ne user posted image . Očitno se je že sprijaznil, da bo v kratkem nov član pri hiši.
Aja, je pa končno dojel in se sprijaznil,da bo po vsej verjetnosti user posted image  in ne kar si je on želel.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
28.1.2008 19:22:09   
bamby
itata, zdaj si že tako daleč z nosečnostjo, da lahko vsako minuto, ne samo noč pričakuješ, da se bo kaj dogajalo. Se pa ne obremenjuj s tem, ker bo samo slabše. Čimbolj sproščena bodi, pa bo vse OK, boš videla user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
28.1.2008 19:25:57   
katka37
Ella in Februarka, danes nas je na razgovoru seznanila nasploh o ultivi, smo lahko tudi kaj vprašale, dobile smo izjavo (kot za epiduralno, ja) in jo prineseš podpisano v p. Sem pa tudi vprašala g, kaj če bi ored tem razgovorom dobila popadke, pa je pojasnil, da lahko potem kar tam rečem, da sem naročena na razgovor za ultivo in naj vseeno pokličejo anestezista. Jaz tudi ne vem, če jo bom rabila, za vsak slučaj pa pride prav, nikdar ne veš, čeprav mi res ni bilo nazadnje težko roditi.

Bamby, po vseh knjigah bi naj bil moj rok 8.2., g mi ga je postavil 11.2., bomo videli. Je res simpatičen Tim.

Ja, počasi smo lahko kar vse pripravljene, kaj pa vemo, smo že v nizkem štartu.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
28.1.2008 19:54:04   
ella79
se mi je zdelo, da je prej potrebno kakšno izjavo podpisati. Sem prav na MŠ vprašala, če lahko med porodom sam rečem, zdej pa ultivo, pa je rekla da je to izvedljivo. Zdej pa ne vem, a v KR izjava ni nujna user posted image zdej je itak prepozno, da bi se na razgovor naročila user posted image sam sem še vedno zelo optimistična user posted image user posted image kar je pa itak najpomembneje user posted image no, sicer bi bilo fino imeti nekaj za rezervo, sam ta teden je tok energije in sproščenosti, da vem da zmorem user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
28.1.2008 19:55:34   
MetiLu
Evo mene user posted image  pol ko sem sfiniširala rolado, sem šla mal likat - kavč user posted image , pol je pa mami prišla na kofi, sva malo počvekale. Ona že žurke ob mojmu P organizira user posted image  user posted image  seveda brez moje prisotnosti... jao jao...
Pol sem mogla skočit v štacuno po solatko, pridem nazaj me je soseda srečala na stopnišču in sem jo na kavo povabila, ker se že ful dolg nismo nič vidle. No pol je pa že moj prišel iz šihta, sem hitela s kosilom, roladice je samo še en mali košček user posted image  (by the way, ni glih čist ratala, okus sicer 1A, samo se mi je testo malce zbilo, ko sem jo zavila - kakšen nasvet za naslednjič?)

Mojga sem ga neki nagovarjala za jotico (mater jo že pogrešam, sploh ne vem več kako to gre user posted image ) in je reku, da rajši ne, ker jutri še ne morem it rodit, ker mora it neki delat v sredo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bumbar ... no, zdej je pa zaspal na sedežni...
Sem vas pa komaj prebrala, madonca vam jeziki lavfajo user posted image  user posted image  user posted image
Glede poroda sem tud jest zlo pogumna, ampak to v trenutkih, ko mi čist nič ne manjka oz. me nič ne boli. Boh vedi kako bo pol, ko bo šlo zares user posted image  user posted image  
Čestitke Tamali za malega sinka user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
28.1.2008 20:39:52   
MetiLu
No sej, ko pa jaz pridem, se pa vse poskrijete user posted image

Grem se crkljat, se slišmo zjutraj.

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
28.1.2008 20:40:44   
bamby
No, nosečke, jaz se za nocoj poslavljam. Morda se jutri popoldan oglasim, morda se ne, vsekakor pa boste že kaj izvedele, če bo kaj novega.
pa-pa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
28.1.2008 20:41:21   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Uf, sem zdele skor 2 uri kavč peglala in preden sem zaspala sem mojmu rekla, da me mora zbudit, ker drugač ponoč ne bom spala in me bo mogel zabavat in on meni: ni panike, ti bom trebušni ples plesal če ne boš mogla spat.  user posted image  No, zdej ga pa že nagovarjam, da naj začne, ker zame je k da bi bilo jutro user posted image  Sem pa zdele končno do sladice prišla mmmmm, včerajšnjo rulado bom dokončno uničla, pol je pa že štrudelček na vrsti user posted image

Bamby, a bi ti rada da ti odpustico razveljavim? user posted image  user posted image  ???

Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? user posted image  Ubogat babe user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
28.1.2008 20:53:47   
ella79
Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? Ubogat babe

to sam na seznamu piše, da je moj PDP 2.2., uradno je 1.2. user posted image povsod drugje tako piše. Ti vsaj za en dan prej pripravi odpustnico user posted image user posted image user posted image

pismo, sam men se že sedaj zdi, kot da se na neki pripravljamo user posted image al pa je to samo v glavi, k sem mela skoz filing da bomo šli 28.1. v P

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
28.1.2008 21:04:40   
Janey
ella nič pobegnit...kar lepo ubogat in počakatuser posted image user posted image
Čer babnice...kako ste? Midva sva danes cel dan okoli letala, pa še en nakup sma naredila, tako da sem crkjena ko pes. Lubek je pa naredil pecivo tako da sem še posladkala. Upam, da mi danes uspe kaj prej zaspat. Ker še en dan nisem šla prej ko ob 1 v posteljo. Me pa kar naprej nekaj črviči..pa komaj sem 10 gibov naštela. ko pa poteče tisti čas v katerem moram štet pol se pa začne akcija...kot da bi se mali na elektriko priklopil in brca in boksa...user posted image user posted image dolenka sej bom počakala do nedelje...še nimam darila za mami...to še moram kupit pol pa lahko grem...torbo sem danes do konca spakirala in zadrgo zaprla. user posted image user posted image
bambyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
28.1.2008 21:05:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ti si jo dobila pogojno in prosim , da malo bolj pozorno RR spremljaš, ker Elli sem jo nakej strani nazaj obljubila za petek, 1.2. popoldan (rok ima 2.2.) in nič prej, jasno? Ubogat babe

to sam na seznamu piše, da je moj PDP 2.2., uradno je 1.2. user posted image povsod drugje tako piše. Ti vsaj za en dan prej pripravi odpustnico user posted image user posted image user posted image

pismo, sam men se že sedaj zdi, kot da se na neki pripravljamo user posted image al pa je to samo v glavi, k sem mela skoz filing da bomo šli 28.1. v P

No, nej se ti neha zdet user posted image  Ti greš v petek, boš imela vikend paket v KR P user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
28.1.2008 21:07:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenka sej bom počakala do nedelje...še nimam darila za mami...to še moram kupit pol pa lahko grem...torbo sem danes do konca spakirala in zadrgo zaprla. user posted image user posted image

Pridna punca, čiči pa čaki user posted image  Jaz bom pa jutri torbo pripravila, ker se mi moj že smili k me vsak dan sprašuje kje je torba user posted image  Sem mu pred 5 min obljubila user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
28.1.2008 21:17:47   
mlavla
Mam eno vprašanje: Pokvaril se mi je palični mešalnik oz. natančneje njemu pripadajoči sekljalnik (saj veste kaj mislim)..ki pa je še v garanciji..zdej pa nikjer ne najdem računa, kot nalašč imava vse druge račune (še take čist brezvezne) tega pa ni nikjeruser posted image ??(sem pa to dobila za roj.dan) Ma sem jezna sama nase...zanima pa me če obstaja sploh kakšna možnost,da mi upoštevajo garancijo glede na to da nimam orig. računa in ne potrjene garancije..mam pa še orig. embalažo in vso ostalo dokumentacijo...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
28.1.2008 21:20:50   
itata
bamby: sej to si tud sama govorim, da se nimam česa bat, če sploh ne vem kako to zgledauser posted image  sej v splošnem sem kar ok in res že tolk na konc, da ni kej zdej gruntat!
mi je pa zdejle user posted image  verjameš al pa ne 2 ure non stop tko (kot bi kolo vozil) pritiskal na en konc trebuha, da ne morš verjet! prav bolel me je skoz. zdej je končno malo bolj mir in lahko še mal tv pogledam pol grem pa itak spat. moj že drnjoha na kavču...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
28.1.2008 21:21:53   
ella79
No, nej se ti neha zdet Ti greš v petek, boš imela vikend paket v KR P

OK naj ti bo, upam da si se že vse zmenila, da prihaja ena zelo zahtevna februarčica user posted image user posted image user posted image

dolenjka ti pa le torbo prištimi, k mam občutek da ti vajeti počasi uhajajo iz rok, in boš šla proti P

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
28.1.2008 21:22:03   
itata
mlavla mislim, da bo bolj problem, ker nimaš garancije potrjene kot to da nimaš original računa... načeloma original račun ne bi smel igrat vloge v garanciji.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
28.1.2008 21:23:36   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mlavla mislim, da bo bolj problem, ker nimaš garancije potrjene kot to da nimaš original računa... načeloma original račun ne bi smel igrat vloge v garanciji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej sem si sama kriva...me bo že enkrat izučilo
sam upam, da ne bo popravilo predrago...user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
28.1.2008 21:35:42   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: itata

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej sem si sama kriva...me bo že enkrat izučilo
sam upam, da ne bo popravilo predrago...user posted image  

Palični so ful poceni..tam 20 eur že ful dobrega dobiš sem jih ravno danes gledala, tako da se pozanimaj koliko te pride preden daš popravit.

Če te zaniama je na national geograficu ful dobra oddaja o heroinu.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
28.1.2008 21:41:17   
nizy
mlavla - odvisno kje je kupljen,ponavadi ti lahko kopijo naknadno sprintajo,ti sam morš vedet kdaj je kupljen pa znesek. Seveda je to njihova dobra volja. Pa še to račun velja kot  potrjena garancija.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
28.1.2008 21:45:21   
larisa
Mlavla, če maš original embalažo pol maš črtno kodo gor, pa ti oni tud po črtni kodi najdejo račun, če je kupljeno v taki trgovini, ki dela preko črtnih kod itd.... ampak če si dobila za darilo pol mogoče nimaš ti računa, ampak darovalec user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
28.1.2008 21:47:58   
larisa
O vidim da je Nizy tle...sem te sprašvala zarad G., ker sama tud hodim na jesenice pa mam Tratnjeka, pa sem te hotla par stvari vprašat, če ga maš ti tud user posted image , ampak maš verjetno pol drugega če maš predstojnika.... No če pa kej več veš o njem, pa javi...user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
28.1.2008 21:49:38   
Marusah
Sem vas še na hitro prišla malo počekirat user posted image  Ni še nobene februarčice? user posted image user posted image user posted image  Tamala nam je danes čist ritem zmešala...ne bo več veljalo pravilo: parček na dan! user posted image

Ja nič, lepo pančkite...želim vam mirno noč in predvsem brez obiskov WC-ja!

*Nočko*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
28.1.2008 22:10:35   
mlavla
Ja paličnega sem dobila za darilo od mame (septembra)..in sicer je bil kupljen v Merkurju. Je pa točno takšen:
http://nakup.merkur.si/

Nič bom probala vprašat v trgovini..čeprav vem, da mi je mama dala račun a sem ga očitno močno založilauser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?