Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 16:41:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem še jaz na hitro prišla preverit, če je kaj novega. Joj, Bamby, ne od kremšnit govort...Jest bi jo tud. A sem mogla še tist Twix do konca pojest. Da mi bo zdej spet lahko slabo. Grozna sem, pehta debela. Me prav zanima, če bom jutri kaj okregana, ko bom na vago stopila. Zdej pa nazaj peglat... kavčka...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 16:49:06
|
|
|
|
bamby
|
februarka, če si šele na +13 kg se nimaš česa bat. dolenjka, jaz moram pa verjetno tebe še za odpustnico prosit, saj veš tisto izredno . Sicer ne vem kaj se bo od jutri naprej dogajalo, pa vseeno je bolje, da jo za ziher že prej dobim
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 16:56:15
|
|
|
|
Marusah
|
Maja boš vidla, da ni tako hudo bit doma... sploh če boš z nami na RR. Dopoldan je tu gor kr pestro Bamby fajn zrihti jutri na pregledu
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:01:36
|
|
|
|
Suzi*
|
evo mene nazaj. mali si je risanke zaželel, pa mam mal frej. kuhno sem že spucala, zdej grem pa še prat dat eno žehto. sem si prej kupila nove nogavičke za v P, pa jih moram zdej oprat. aja, pa kupila sem si v mullerju tiste male pakunge zobne paste in gela za tuširat. se mi zdi bolj priročno za v P, kokr pa cele tavelike nosit s sabo. pa nove copatke imam tud za v P in nove elastike za laske spet. ja, dobr so me tele kolegice zdelale....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:03:36
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Bamby fajn zrihti jutri na pregledu Hvala maruša. Če me slučajno ne bo več nazaj, tudi jaz tebi želim vso srečo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:03:58
|
|
|
|
nizy
|
no,k vse o sladkarijah govorite ,jaz sem tut zdaj zmazala kremni sladoled oblit s čokoklado in posut z mandeljni larisa -ja jaz hodim na preglede v bolnico . G je naš predstojnik.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:10:03
|
|
|
|
Suzi*
|
babe, nehite no s sladkarijami. ene jih ne smemo, pol pa sline cedim, si eno suho slivo nabašem v usta in tole koščiso pol po ustih valam. matr, vsaka, ki bo danes še sladko omenila, mi je po porodu dolžna eno sladico.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:25:04
|
|
|
|
Suzi*
|
Mlavla, kolk si že ti dala za tisto torbo iz pikapolonice? pri nas so po 59 EUR.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:29:12
|
|
|
|
Suzi*
|
Pina, ti še nisi poslikala tvoje druge torbe????????
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:37:05
|
|
|
|
ella79
|
madona to pa ste ble čveke.. v dneh urah dve strani naklanfale kosilo na varnem, roladica njami tudi (sorči suzi), z mami načvekali... zdej je pa edina stvar k sem si jo zaželela le še peglanje kavča bamby fajn zrihtej jutri, pač kokr fajn se bo dalo maja - mene je tudi skrbelo kaj bom počela ko bom doma... sam gre tok hitr, da kakšen dan zmanjka časa za kavč peglat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:43:42
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, si že na spisku. njami, njami. jaz grem pa testo za pizzo zamesit. moj je na poti domov, pa si jo je zaželel.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:49:15
|
|
|
|
katka37
|
Ella, mi se tudi še pri 12 letih radi pocartamo, objamemo, smo tako navajeni, pa čeprav nista neka mamina sinčka in sta zelo samostojna, imam to srečo, da sta takšna, marsikdo njunih let se res več noče (no ja, pred drugimi ne smem mlajšega). Bamby, ojoj, ti virusi nas bodo res uničili. Tamala, iskrene čestitke. Sem bila danes na pogovoru za ultivo v protibolečinski ambulanti. če bom utegnila, jo bom res preizkusila pri porodu, če ne bo naš malček prehitro na svetu. Sem vas prebrala na brzino, ste bile pridne, ko me ni bilo, zdaj pa grem še malo na kavč, ker sem pošteno zbita.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 17:57:42
|
|
|
|
ella79
|
ok suzi, zapiši si (k jaz sem še vedno pozabljiva), da častim neki sladkega lahko tudi duplo, da se odkupim katka a si mogla kakšen papir podpisat glede ultive, da se pač strinjaš... kot za epiduralno? Jaz sem tudi premišljevala o tem, pa se potem kar nisem na razgovor prijavla to pa sem smotana sam mislim, da se vseeno lahko med porodom odločim za to zadevo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:02:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, kaj ni v KR tako, da lahko med porodom rečeš za ultivo? A nam niso tako razlagali? Za epiduralno se je treba pa prej zmenit in naročit...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:13:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Jst sem gotova Nažrla sem se tolk, da bom počla in pol boste imele mir pred mano Bamby, dobivaš tamalo odpustnico. Če se le da, potrpi do petka in takrat ti, glede na tvoje zdravstveno stanje dam še taveliko (Velja samo za Bamby, da mi je bo še katera zdej utrijala s čim podobnim) Vseeno te pa lepo prosim, če mi dopoldan pošlješ en SMS, da bomo vedle če ostajaš notri. Sej veš, da bomo navijale Suzi, jaz bom pridna in te ne bom dražla, ker tut sama zdele nisem sposobna nič sladkega vase spravit itak sem ti pa še belo kavo dolžna in bo Ellina sladica glih fajn zraven pasala A zdej se je pa Meti spravla name in se je potuhnila? METIIIIII?????????????????
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:17:42
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mlavla, kolk si že ti dala za tisto torbo iz pikapolonice? pri nas so po 59 EUR. ja mislim, da takrat ko sem jo jst kupovala so bili ravno neki popusti..tako da sem dala ravno 50eur..redna cena je pa na žalost res takšna..meni se zdi namreč zelo drago,samo mi je torba res bila zelo všeč in glede na to, da sva skoraj vse stvari dobila sem si to privoščila...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:19:18
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem pa zdele čudežno dobila spet voljo za faks..tako da sem čist optimistično razpoložena in seveda močno upam, da mi bo uspelo do srede naredit poročilo...in tako opravit še en izpit..papa grem hitro tipkat...vas pa pridem še vseeno mal prebrat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:20:22
|
|
|
|
ella79
|
Ella, kaj ni v KR tako, da lahko med porodom rečeš za ultivo? A nam niso tako razlagali? Za epiduralno se je treba pa prej zmenit in naročit... ja ja, točno tako. Sam so pa tudi rekli, da naj se prej na en razgovor oglasimo. Mislim pa, da lahko tudi brez tega razgovora zahtevaš med porodom ultivo. No, jaz se že s tem tolažim, da me še vedno lahko na to 'priklopjo', če ne bo šlo drugače. Sam sej ženske rojevajo že na tisoče let, bom pa jaz tudi zmogla to pa sem optimistična
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:25:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Suzi, jaz bom pridna in te ne bom dražla, ker tut sama zdele nisem sposobna nič sladkega vase spravit itak sem ti pa še belo kavo dolžna in bo Ellina sladica glih fajn zraven pasala tako se govori, bejba.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:25:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, tist razgovor sem pa preslišala. Prav imaš, če so druge rodile, bomo pa še me... Glede na to, da imajo naše februarčice/januarčice tako lepe izkušnje s porodom se prav nič ne bojim. (Pol pa svizec čokolado v folijo zavije... )
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:39:50
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, hvala za odpustnico. Če pridem domov, se bom itak oglasila, drugače bom pa že dala vedet, da so me obdržali in obveščala naprej, kaj sledi. ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne ?? katka, pa tebi tudi. Saj imaš že v začetku meseca PDP, ali sem kaj pomešala . Zdaj bo pa dolenjka spet huda .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:41:26
|
|
|
|
ella79
|
ne, sam mene res ni strah. Česa me pa naj bo, sej bo to en lep dogodek, bo naš sonček prišel... že komaj čakam, da ga spoznam. Se mi zdi, da me je bolj strašilo to, a bom pravočasno v P... sedaj se mi zdi, da sem tudi to že odmislila, k itak bo vse tako kot je treba
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:42:13
|
|
|
|
bamby
|
kati kati, se nam pa ni nič več oglasila . Če nimamo mi slučajno že kakšnega/o novega/o februarčka/ko???
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:48:20
|
|
|
|
ella79
|
ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne ?? jaz se čist strinjam , sam dolenjka
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 18:51:21
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne ?? jaz se čist strinjam , sam dolenjka ja, ja, sej vem.... sej tudi jaz pričakujem napad
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?