|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 9:52:36   
ella79
bamby - pri vas pa res nimate sreče pri zdravju, se mi zdi da mate skoz neki user posted image pazi nase in svojga user posted image
kati - držimo pesti; pa mal lahko še počakaš v enem kosu
katka - verjetno res mal zoprno, ker se 'moraš' sineka izogibat, sam sej pri 12 letih je pa res da marsikaj že zastopijo in crkljajo se tudi ne več user posted image

na mojem malinovem čaju pa piše: dve čajni žlički prelijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito stati 5 minut, nato odcedimo.

pri nas je danes spet krasen sonček, upam da bo tudi konec meseca, ko bomo vozičkali user posted image sva včeraj imela cel dan obiske, eno tako fletkano punčko staro leto in pol, da bi jo kar za svojo imela user posted image smo en dol sprehod udarl, potem pa lakota, pa smo šli lepo vn jest, tako da cel vikend ni blo treba kuhat user posted image zdele pa tudi čakam prijateljico da pri z eno leto staro user posted image , pa da en špancir in predvsem čvek udarimo user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
28.1.2008 10:03:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bamby, ne se hecat, a pol naju razen atija nobeden ne bo smel pridt pogledat v P user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Najbrž je to res zaradi gripe, ki tko razsaja user posted image  Punce, merkajte se te zadnje tedne!!

Kakšne ideje za današnje kosilo? Mogoče kaj iz piščančjih prsi, jih moram ponucat.

Meti, na žalost je sedaj tako. Sicer pa verjemi, da si poleg moža ne boš želela še vse ostale žlahte, ker čas v P, je čas za otroka in starše. Meni vem, da je prvič kar presedalo toliko obiskov, pa ne samo mojih, tudi ostalih porodnic, ker se mi zdi tisti čas malo bolj intimen, tam okrog pa folka in pol user posted image . Nisem se ravno fajn počutila, ko je bilo treba otroka dojit, pa še dojenje ni hotelo steči, če razumeš. Meni bo čisto ustrezalo, če bo hodil k meni samo mož.

Prsa lahko spečeš, lahko opohaš, ali pa nardiš rižoto, jih narediš s kakšno omako.... piščančji žur, ogromno možnosti.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
28.1.2008 10:08:44   
dolenjka
Jutro user posted image

Jaz sem pa spet spala do 9h user posted image  user posted image  user posted image  Sicer je res, da sem bila ponoči 2x na WCju in da sem se tudi potem še nekaj zbudila, ampak ni bilo panike nazaj zaspati user posted image
Kavica je že v želodčku, aktimel in stisnjene pomarančke tudi user posted image  Pa ena žehta se že suši (je bil moj priden in mi je stroj zalavfal preden je šel), druga je pa že v pralnem stroju user posted image
Danes bom mal pridna, pa bom probala čim več oprat, ker se je kar nekaj nabralo, pa štrudelček bom spekla. Za kosilo bo pa polenta, zraven pa gobice v omaki in velikooo motovilčka, ki sva ga v soboto na tržnici kupila user posted image  Seveda bom do takrat jaz še kaj pomalcala, kaj pa še ne vem user posted image  Kakšno pomarančko, pa kak jogurt in verjetno še kaj user posted image

Kati kati je sicer šla, upam pa, da me ne bo jezila in prišla nazaj 2 v 1. Če pa ne, pa naj ji bo, ker že dolg nobena ni iz štrika ušla user posted image  Sam, da si ne bi še katera kaj pogobnega drznila, ok? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
28.1.2008 10:09:54   
ella79
jaz sem tudi najprej mislila, da je fajn, če te vsi pridejo pogledat... da to potem res zgleda, kok so komaj čakali user posted image . Sam kakor so mi prijateljice govorile, da pa ni nič kaj fajn, k kot je že bamby rekla, imaš že sam s sabo in user posted image dosti dela. Jaz bom čist vesela, če me bodo pustili pri miru user posted image user posted image user posted image da bom lahko s svojim user posted image
madona še 4 dni do PDP, pomoje da v roku enga tedna se bomo pa zagotovo že cartal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
28.1.2008 10:12:47   
ella79
uuu dolenka si mi naredila lušte z polento in gobicami.... user posted image user posted image user posted image user posted image to mava midva tudi full rada, a ti polento spečeš v pečici? jaz dam potem še mal sirčka in parmezana gor, pa je njami njami user posted image user posted image pa velik gobove omake + rukolo... mmmm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
28.1.2008 10:15:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

madona še 4 dni do PDP, pomoje da v roku enga tedna se bomo pa zagotovo že cartal user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Ella, ti dobiš mojo odpustico v petek popoldan, se jaz tut že mal veselim svoje 1. odpustnice user posted image  user posted image  user posted image

Ja Ella, v pečici spečem polento, pa sem tut že razmišljala o sirčku in parmezanu, sam sem mislila, da bi kako kalorijo manj danes in bom mogoče brez, ne vem še user posted image  Sem že včeraj dala sirček na zrezke, tko da danes lahko mal abstinirava user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
28.1.2008 10:16:38   
Februarka08
Uh, Ella, ti si že čisto blizu... Moram rečt, da vsako jutro nate pomislim, ko prižgem mobi - če bo kakšen sms priletel...user posted image
Eine frage, bitte: ali se pri vas tudi dogaja, da ko ti otrdi trebuh, srce začne hitreje biti in ti je bolj vroče?user posted image Jaz že kar vem, kdaj mi bo otrdel, ker kakšno sekundo ali dve pred tem ratam bolj prepotena in srce bije kot za stavo...
Joj, Meti, da ne govorim o mravlinčenju... Ne najdem položaja več za nobeno ceno, ker imam vse takoj mrtvo.user posted image Že ko sem za računalnikom dalj časa, mam noge čist ˝posušene˝. user posted image Ja, kot je že Bamby povedala, prsi lahko porabiš za ful stvari.... Upam, da se ti bo dalo.user posted image
Danes bo pa pri nas repa, krompir in krvavica... Mljaski, bo dobro.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
28.1.2008 10:17:00   
ella79
potem pa raj ne dajat sirčka na polento, da boš lahko vsaj eno sladico po kosilu zmazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
28.1.2008 10:30:22   
ella79
februarka - sej jaz bi tudi že kake fajn sms-je okrog pošiljala user posted image user posted image user posted image user posted image sam očitno, bo še mal za počakat

jaz ne vem, al sem smotana al kaj - men pomoje že par tednov ni trebuh nič otrdel. Ok, sej zvečer je bolj napet kot zjutraj, sam ni pa tako, kot se mi je to prej dogajal user posted image a je to kej narobe? Al pa sam porajtam ne več tok, k je user posted image že tok velik...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
28.1.2008 10:32:32   
MetiLu
Glede obiskov tud jest nimam nobene želje, da mi cela žlahta hodi v P, daleč od tega, samo si pa ne predstavljam, da naju moja mami ne bi smela pridt pogledat user posted image  user posted image  user posted image  Pa tašča in tast tudi no.
Ella, dobr se držiš user posted image  user posted image  user posted image  Sej bo kmalu user posted image
Februarka, mene nič ne začne oblivat, samo otrdi mi, pa potem sploh ne spusti tako hitro user posted image  Mravljinci so pa mene dones prvič zagrabili user posted image  Samo ponoč se skoz zbujam, ker se tako zaležim, da me vse boli, pol se pa tko ne moram obračat, ker me vse seka v medenici. Ampak, nekaj dni bomo pa že še potrpele, a ne?

Za kosilo bom pa rajši nardila široke rezančke s pršutom in bučkami. Njamiiiiiiiiii... Meso imam itak v skrinji pa bo še počakalo user posted image  bučke je treba pa pojest user posted image  (so bile drage user posted image ) Sam po kakšno solatko bo treba v štacuno. Mogoče se pa do zelenjavarja sprehodim.

Grem zdej tisto rolado skupaj vržt user posted image  pol pa mal likalnik v roke user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
28.1.2008 10:41:05   
ella79
Grem zdej tisto rolado skupaj vržt pol pa mal likalnik v roke

a maš recept kje v bližini, da ne bom nazaj brskala user posted image bi jaz danes tudi rolado uno na izi naredila, k ravno mami pride na kosilo, pa da jo mal pocrkljam user posted image (beri - da moj cuker dvignem)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.1.2008 10:43:29   
larisa
madona še 4 dni do PDP

A še 4 dni ??? Joj, kr ne morem verjet....kako pa se počutiš 4 dni pred PDP, tko psihično mislim?? (strah, panika, veselje, pričakovanje, nervoza,....???)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
28.1.2008 10:51:40   
itata
jutro!
me je klicala prejšnji teden teta, da me vpraša, če sem še v enem kosu, ker je bila polna lunauser posted image  sem rekla, da ta me je preskočila. pol sem jo pa včeri zvečer jaz klicala, da ji povem, da se še nič ne dogajauser posted image  
jaz mam naslednji torek že rok! madonca gre čas hitr. sej kar ne morem verjet! zdej je tud men že cel podvig se prevalit iz enga boka na drugega. pa ko se ponoči zbudim za lulat in se najprej usedem pa mi gre trebuh tko mal bolj dolj me vse že zaboli...user posted image  pa po nogi imam mravljince dostikrat pa sploh se mi zdi, da mi vse že tolk dol pritiska... tko da bliža se. mal me je strah, ampak po drugi strani pa spet ne tolk kot sem mislila, da me bo, ker itak ne vem kako bo vse skupi zgledal in nimam nobenih pričakovanj... danes imam v planu sam mal posesat, drugače pa počivanje...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
28.1.2008 10:53:15   
dolenjka

potem pa raj ne dajat sirčka na polento, da boš lahko vsaj eno sladico po kosilu zmazala user posted image user posted image user posted image

Točno o tem razmišljam. Je od včeraj ostalo še nekaj tiste slastne rulade. Jaz sem delala ta easy recept od Janey: 5 jajc + vanilij sladkor in 5 žlic sladkorja zmešaš da se potroji, potem dodaš 2 žlici olja in še malo zmešaš, potem pa 5 žlic moke in 1 pecilni in še malo pomešaš in daš za 10 min na 180 stopinj. Izi pa hitr, pa tkooooo dobr. Potem ko je bila ohlajena sem jo pa jaz najprej z marelično marmelado mal namazala, pol pa smetanco in breskve iz kompota in jo okrasila s smetano. Uf, še dobr, da jo je kaj ostal od včeraj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
28.1.2008 11:02:32   
MetiLu

Grem zdej tisto rolado skupaj vržt pol pa mal likalnik v roke

a maš recept kje v bližini, da ne bom nazaj brskala user posted image bi jaz danes tudi rolado uno na izi naredila, k ravno mami pride na kosilo, pa da jo mal pocrkljam user posted image (beri - da moj cuker dvignem)

zdele sempa čist popi**** user posted image  user posted image  napišem cel roman in me ven vrže...
Sem prelistala 20 strani našega čvekanja in ne najdem recepta user posted image  Sem pa zdeje enga svojga najdla:
4 jajca
4 žlice moke
4 žlice cukra
4 žlice vode
ščep pecilnega
1 vanilin
zmečeš skup, pečeš 15 min, vzameš ven, pocukraš servet, obrneš, odstraniš peki papir, zaviješ, ko se shladi namažeš. Ne vem pa za kolk velik pekač je ta masa. Grem probat, pa sporočim user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
28.1.2008 11:07:52   
ella79
A še 4 dni ??? Joj, kr ne morem verjet....kako pa se počutiš 4 dni pred PDP, tko psihično mislim?? (strah, panika, veselje, pričakovanje, nervoza,....???)

jaz sem bila dva tedna nazaj bolj nervozna kot sedaj, k zdej itak vem da bo kmalu, pač v teh dneh enkrat user posted image kot sem pa že pisala,

sem pa zoprna za znoret, grem sama sebi že na živce, k sem že tok neučakana, da spoznam našga user posted image
zdej sem  mal žalostna, me je prijatljica klicala, k sva bili zmenjeni, da pride in ga greva na sprehod z njeno leto dni staro user posted image ... pa me kliče, da sta v bolnici, da je mala včeraj prvič en smoki pojedla, v petih minutah ustnica zatekla, pa sam direkt v bolnico... ugotovili hudo alergijo na arašide... ostalo je vse ok, tako da verjetno gresta jutri že domov

dolenjka hvala za tale hitr recept, zagotovo ga danes sprobam user posted image user posted image user posted image bom jaz tudi dala sadje notr, pa mal namočila biskvit, da bo sočno... aja še to, a ste testo takoj zvile v moker servet? al kako se že to naredi, da ne poči?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.1.2008 11:13:34   
Februarka08
Ne, saj ni moker servet... Samo s cukrom je posut. Jaz sem jo takoj zavila - še toplo, potem pa dala v hladilnik. Mljaski.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.1.2008 11:35:39   
dolenjka
Jaz sem pocurkrala servet, peki papir pa namočila z mokrim servetom in ga lepo stran potegnila user posted image  Jaz je nisem nič namočila preden sem filala, ker je potem lahko pocasta in se podira. Itak jo smetana in sadje namočita user posted image

Jaz sem pa zoprna samo ko je moj doma, ko sem sama je ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.1.2008 11:39:30   
misar
a je še kera tko lena danes?? jaz sem živ loj user posted image user posted image user posted image sem vstala že ob 7:30 pa mi je poleg zajtrka in pregledovanja RR uspelo celo pomit posodo in pospravit posteljo. evo pa če jaz nisem .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.1.2008 11:40:09   
Janey
Dan..sem prej napisala cel roman, pa me je ven vrglo...sem prišla zdaj rečt samo zdravo, da vidite, da še nisem šla...ker namreč sem se zjutraj počutila ko en telefonist, mi je telefon kar naprej zvonil in adovedni glasovi sprašujejo če sem še doma. Sem jim povedala da bom sporočila takoj ko bo jakec v mojih rokahuser posted image user posted image

katka kolebnico dobiš takoj ko jo ponucamuser posted image user posted image

kati kati drži se...mislim na tebe..upam, da te porihtajo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.1.2008 11:40:50   
anandrej
Dobro jutro. Ni bilo čez vikend nič novih februarčkov, vidim -  se  mal Pehte bojijo user posted image

Žena je bila zjutraj na pregledu. Vse OK. CTG brez hribčkov user posted image . Ginekologinja je rekla, da se user posted image še ni veliko spustil, se še mora malo "vsesti", maternični vrat pa tudi še ni pripravljen. Tako da izgleda, da zaenkrat še ne bo kazni od dolenjke user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.1.2008 11:41:23   
MetiLu
No, jaz sem jo kar po mojmu receprtu naredila in se že hladi user posted image  user posted image   je pa mase za tavelik pekač od pečice. Pa glih tako na pocukran servet vrgla, odstranila peki papir, pa hitro zavila še toplo, zdej se pa zunaj hladi. Namazala jo bom pa s kremo za Torto Nutella user posted image  sem bolj čokoladne sorte user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.1.2008 11:42:05   
Februarka08
Jaz imam pa občutek, da mi plodovnica odtekauser posted image . Glede na mokre hlačke... Je pa tak čuden vonj. Me je kar groza, da bi bilo res... Jutri imam pregled. Ali naj počakam ali kaj? Drugih znakov ni... Sedaj grem malo poležat, potem bom pa videla kaj bo. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
28.1.2008 11:44:10   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 28.01.
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 01.02.
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 28.01.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 04.02.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled:  01.02.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 30.01.
04. Bajsa, 26 let, 1.user posted image (0) pregled: 30.01.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled:  30.01.
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. user posted image kati kati user posted image , 22 let, 1.user posted image (0+) pregled: 28.01.
07. user posted image Neni13, 28 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: sploh ne več
09. user posted image anandrej, 35 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.02.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 01.02.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (0+) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 30.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:
04.02.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: 31.01.
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 29.01.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 30.01.,07.02.,15.02.
15. anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 29.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.02.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. jencili, 25 let, 1. user posted image (B+) pregled: 01.02.
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 29.01.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 30.01., 06.02.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 30.01.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 29.01.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 31.01.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 29.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 13.02.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82 user posted image , 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 30.01., 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 28.01.,06.02.,15.02.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

Še 68 user posted image , pričakujemo še 16 deklic, 19 fantkov in 34 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

< Sporočilo je popravil anandrej -- 28.1.2008 11:46:00 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
28.1.2008 11:44:18   
ella79
mate hvala za recept, sam se že kar unga k ga je dolenjka dala preizkusila user posted image testo se že peče, še par minut... diši superslastno, zgleda pa tudi tako...
ne vem zakaj sem jaz mislila, da servet zmočiš, pocukraš, potem pa zviješ in pustiš, da se ohladi user posted image se vidi, da vedno samo neki eksperimentiram user posted image user posted image user posted image
je pa danes energija na višku user posted image pa ne za v P user posted image user posted image user posted image sem skuhala še krompirček za njoke, pa jih bo pomoje še mal za v skrinjo, tako da bomo mel fajn kosilca potem k ne bo časa

evo rolada že pečena in zvita, zdej pa sam še čakam da se ohladi... sem pa presenečena, da je tok rahla, k ponavadi se je vedno neki lomila, ta pa ni šans da bi se user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za receptek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?