Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 19:44:03
|
|
|
|
Suzi*
|
Dolenjka, RAZUMEM!!!! Pinči, jaz bi rade volje do valentinovega počakala. Sem danes ugotovila, da moram še kar nekaj stvari prej zrihtat, preden grem v P. Ti pa dovolim, da po 10.2. greš,če si res močno želiš, ampak še teh par dni pa mormo obvezno zdržat. ...zarad dolenjke, ker drugač bo šele renčala.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 19:51:50
|
|
|
|
pina-1
|
suzika, sej jaz bi kar šla, sam na koncu bom kar tuki čepela do konca... to je Murphy tipa verjamem da si se danes ustrašla.. Jaz bi se tudi... Popadki so pa sedaj prisotni pomoje že pri vseh. MEne občiščejo parkrat na dan, in moram ti proznat da so kar konkretni, samo niso pa v določenih intervalih. Ampak ko se pa zamislim, da sem tik pred tem da grem lahko rodit, pa ugotovim da še ni vse tako kot mora bit uhh naše dete ma pa sedaj akrobacije po bauhiju.. Do sedaj je skoraj ni bilo čutit, sedaj pa se razteguje
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 20:15:27
|
|
|
|
larisa
|
Ojej, kaj berem....Bamby sem pomoje začela ful hitreje brat, da sem hitro prišla do konca oz. razpleta tvoje zgodbe.. Še dobro da se je tako končalo , čuvaj se... Zgleda da gre pa sedaj res zares....da smo počasi na vrsti. Pišuka, sej ne morem verjet, se mi zdi da je šlo tko hitro
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 20:42:51
|
|
|
|
dolenjka
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 20:58:44
|
|
|
|
katka37
|
Pri nas je danes tudi ful čudno napet dan, po zaprtosti se od včeraj in še danes kar vsipava iz mene, pa vem da ni virus, ker nekih težav nimam, mogoče se pa kaj pripravlja, bomo videli. Bamby, samo da je vse v redu. Suzi, nekaj časa bomo pa le še visele tu, malo še počakajva. Grem počivat, smo imeli obiske in sem kar utrujena. Mogoče vas prečekiram še pozneje, če ne pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 21:29:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! No midva sva končno doma, badminton je bil po pričakovanjih zame malo dolgočasen, tko da sem kar v kavarnico na kakav pobegnila Dolenjka, rolade še nimam, najbrž bo jutri na vrsti. Sva bila tudi pri moji tašči in tastu, pa sem se tko najedla narezka, da me bo raznesl. Še dobr, da je zdele aleluja zašpilala, če ne bi se lahko samo še odkotalila v spalnico. Bamby, me veseli, da si boljše Pina, tista ideja s kolebnico je pa huda Pa si ti sploh sposobna zdele skakat od tal Jest še hodim zlo na počas, obujem itak zelo težko, da bi pa skakala ... Dolenjka, ti si nas tko sterorizirala s tem nerojevanjem do februarja, da kar naenkrat nobeden več ne upa na plano. Vse nas neki tišči, lažni popadki, vse bi že kar šle rodit, ker komaj čakamo na male , sam so se te tko ustrašli, da jih ziher še do sredine februarja ne bo ven Sicer se bo pa naš mulc najbrž cele popoldneve dru, ker ga tam do dveh sploh neporajtam, proti večeru ma zmeri žurko po vampiju No, samo da bo ponoč spal, pa bo čist ok
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 22:14:40
|
|
|
|
Janey
|
bamby lepo da si nazaj in da si ok. Smo stiskali pestke in mislili na tebe. Mi smo pa meli danes družabni večer in smo igrali družabno igro. Je blo prav fino, samo zdaj me križ boli od sedenja. Zdaj grem pa pod tuš pol pa ovce štet...prej se pa še malo požulit, mogoče kaka jota pade, da bo kaj zbezalo našega pikeca na plano...dolenjka PLIS odpustnico ...no ja...nebom nestrpna bom še 4 dni počakala...sicer pa jaz si želim 3.2. rodit, ker ima mami rd. Upam, da si dam najlepše darilo...je namreč samo en dan pred mojim PDP. Lep večer vam želim in sladke sanje.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 22:16:00
|
|
|
|
Janey
|
A še to sem htela rečt meti res nas je dolenjka sterorizirala...se spomnite januarčic...so decembra rojevale kot po tekočem traku. Tale naša šefica ima čarovniške sposobnosti jaz vam povem
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 23:06:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey A še to sem htela rečt meti res nas je dolenjka sterorizirala...se spomnite januarčic...so decembra rojevale kot po tekočem traku. Tale naša šefica ima čarovniške sposobnosti jaz vam povem Jaz tut P.S. Odpustnico dobiš 3.2. popoldan, pol bo pa od tebe odvisno al bo 3. al 4.2. Ok?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 23:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne vem kaj naj mojmu možeku podarim A ima katera kakšno idejo?! Tudi, če nič ne kupiš mislim, da bo dobil najlepše darilo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 27.1.2008 23:17:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey A še to sem htela rečt meti res nas je dolenjka sterorizirala...se spomnite januarčic...so decembra rojevale kot po tekočem traku. Tale naša šefica ima čarovniške sposobnosti jaz vam povem Jaz tut P.S. Odpustnico dobiš 3.2. popoldan, pol bo pa od tebe odvisno al bo 3. al 4.2. Ok? Dobro bom poiskala kolebnico
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 7:02:35
|
|
|
|
kati kati
|
jutro so ... js odhajam ,ker so bolečine nenormalne..pa se kej javim ko bom lahko!!! držte pesti
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 7:59:11
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro! evo mene že strašim po RR in pijem svojo prvo . mmmm kako paše...pa po njej vedno aleluja špila kati, držim pesti, da bo vse v redu...pa hitro javi kako in kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:05:42
|
|
|
|
larisa
|
Dobro jutro..... tudi jaz sem že pokonci, pa bi lahko še spala, ampak rajš ne, ker pol ponoč ne spim Kati kati dobro opravi in vrni se še danes, v enem kosu .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:06:16
|
|
|
|
Marusah
|
Dobro jutro... Končno mi je enkrat uspelo med taprvimi se javit Ne vem kako to, da sem že pokonci Verjetno zato, ker sem včeraj popoldne kar par urc spala Misar jaz tut uživam ob kavici in pred RR Kati kati - držim pesti
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:09:54
|
|
|
|
larisa
|
Marusah, Misar, kavica že teče v želodček....kaj pa zajtrk??
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:14:39
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Marusah, Misar, kavica že teče v želodček....kaj pa zajtrk?? ...to avtomatsko spada zraven Dva ogromna kosa kruha z nutelo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:18:54
|
|
|
|
misar
|
zajtrk? ja ta pride takoj po aleluji . pri meni je zajtrk z ovsenimi kosmiči s sadjem in jogurtom. danes me mika še krof , ki jih je mama spekla.res nevem, če bo do kosila zdržal
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:19:26
|
|
|
|
larisa
|
No pa je ideja......se mi zgodi, da sem lačna pa ne vem kaj jest, ker sem vsega že naveličana....skos isto: vstaneš, kavica,RR, zajtrk, RR, pospravljanje, RR, kuhanje, RR, opravki, RR,.....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:21:57
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa No pa je ideja......se mi zgodi, da sem lačna pa ne vem kaj jest, ker sem vsega že naveličana....skos isto: vstaneš, kavica,RR, zajtrk, RR, pospravljanje, RR, kuhanje, RR, opravki, RR,..... Larisa malo še uživaj v teh radostih Kmalu ne bo več časa....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:36:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro! Mene so pa danes tako sanje strašile celo noč, da sploh nisem upala več spat... Sem hotla že ob 6h vstat, potem sem se pa do 7h še pomatrala in mal čez 7 še mal zadremala... Vsaj nekaj. Sovražim noči, ker vem da ne bom nič spala. Kati kati držim pestke zate, da bo vse ok! Tako, zdaj sem pa že pri čokolešniku, pa mi ni nič kaj užiten. Bi raje kaj boljšega...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 8:39:09
|
|
|
|
katka37
|
Jutro! Sem še ob 6.00 zjutraj buljila v zrak, potem pa je prišel naš mlajši k meni in seveda-vročina. Zdaj pa samo bežim od njega, ker v šoli razhaja gripa. Ubožček, še mama se ga izogiba. Še dobro, da je star že 12 let, da me razume, da res moram paziti. Zdaj bom pač še malo medicinska sestra pred porodom. Kati kati, da bi bilo vse v redu. Janey, posodiš kolebnico?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 9:01:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Pa ne vem kaj naj mojmu možeku podarim A ima katera kakšno idejo?! Tudi, če nič ne kupiš mislim, da bo dobil najlepše darilo. S tem se tudi jaz popolnoma strinjam . kati kati, drži se, me smo s tabo dolenjka, vidim,da imaš spet polno dela zadnje čase . Ampak moram rečt, da biznis dobro obvladaš. Le tako naprej !!!! Januarke so pa prve že novembra začele rojevat, tako da smo me res zelo pridne . Jaz pa moram povedat,da sem sinoči tudi vročino dobila . Saj ni bilo veliko, le malo nad 37, potem sem itak Lekadol vzela in šla spat. No, pa mož je tudi zakuhal sinoči, tako da sva se oba tresla v postelji. Jaz sem malo pred 3h še en Lekadol vzela, zjutraj je bilo pa spet OK. Se mi zdi, da včeraj tisti pritisk in bruhanje le ni bilo kar tako . Bom videla, kaj mi bojo jutri povedali, ko grem na pregled. So pa moji gležnji postali spet elegantni , le nart je še malo otekel in sp. del trebuha tudi. Tehtnica pa je pokazala -2kg. Sem izgubila ene vode včeraj in čez noč . Moram še to povedat, ravno včeraj, ko sem bila v P, so začeli lepiti letake, da so obiski razen očetov prepovedani. Pa še za te sem imela občutek, da so omejeni le na kakšno uro in ne 3h kot je bilo ponavadi . No, saj tega zadnjega ne vem točno, le parkirišče je po eni uri obiskov postalo zelo prazno .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 9:08:38
|
|
|
|
misar
|
bamby ja res je čas raznih virusov, men se tud zdi, da me nonstop hoče neki ulovit. sem bila 3 tedne nazaj tako bolna, da je bil joj. sem mela kar 39 vročine pa še kar se mi zdi, da me tu in tam po grlu kaj praska, da smrkam...ah je tako obdobje. pazite se babnce aja še to...un krof od mame: ni zdržal do kosila
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 28.1.2008 9:45:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Jutro punce Jest sem že izpod tuša, pa še kar zeham, me je kar groza ko pride večer, pa že vidim, kako bom težko spala. To ne moreš verjet, men je cel podvig, da se prevalim iz enga boka na druzga. Boli ko Pa zjutraj sem se s čist mravljinčasto roko zbudila. Naš mulček mora bit že ful velik,ker me tko pritiska na vse konce, da je joj. Bom mogla jest tud kakšno kolebnico najdt Bamby, ne se hecat, a pol naju razen atija nobeden ne bo smel pridt pogledat v P Najbrž je to res zaradi gripe, ki tko razsaja Punce, merkajte se te zadnje tedne!! Zajtrk je že v obdelavi, nič posebnega, toast in puterček, kot vsako jutro. Zdele še eno banano zmažem, pol grem pa lahko likat - če verjamete. Vsaj stanovanje je pospravljeno Kakšne ideje za današnje kosilo? Mogoče kaj iz piščančjih prsi, jih moram ponucat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?