|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 11:44:27   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jaz imam pa občutek, da mi plodovnica odtekauser posted image . Glede na mokre hlačke... Je pa tak čuden vonj. Me je kar groza, da bi bilo res... Jutri imam pregled. Ali naj počakam ali kaj? Drugih znakov ni... Sedaj grem malo poležat, potem bom pa videla kaj bo. 

Plodovnica je brez vonja in načeloma brez barve, razen če je v njej že mekoij. Jaz imam tut včasih mokre hlačke...ampak smrdi po urinu..to je zato ker user posted image tako prtiska na mehur in včasih kar malo steče. Vseeno pa raje vsak pokliči v P in  povej da boš mirna.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.1.2008 11:44:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

No, jaz sem jo kar po mojmu receprtu naredila in se že hladi user posted image  user posted image   je pa mase za tavelik pekač od pečice. Pa glih tako na pocukran servet vrgla, odstranila peki papir, pa hitro zavila še toplo, zdej se pa zunaj hladi. Namazala jo bom pa s kremo za Torto Nutella user posted image  sem bolj čokoladne sorte user posted image  user posted image

Upam, da si dovolj veliko naredila user posted image  PRIHAJAM user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.1.2008 11:45:47   
itata
februarka: če ne bodo začel popadki, pol to ni to... lahk maš pa več belega toka - jaz mam skoz vložek zarad tega...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.1.2008 11:46:11   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

28.01. kati kati
28.01. mala_pikica
28.01. mojani
28.01. nizy

29.01. Suzi* (cuker)
29.01. Februarka08
29.01. mlavla
29.01. mami28
29.01. bamby
30.01. dolenjka
30.01. torcica
30.01. itata
30.01. MetiLu
30.01. katka37
30.01. Bajsa
30.01. Janey
30.01. pina-1
31.01. mary_lou
31.01. Lara76
01.02. jencili
01.02. ella79
01.02. brina2006
01.02. Marusah
04.02. mesecnica
04.02. p@tricij@
04.02. Mateja81
04.02. anandrej
06.02. mojani
06.02. pina-1
07.02. MetiLu
13.02. torcica
13.02. nuka
15.02. MetiLu

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.1.2008 11:46:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jaz imam pa občutek, da mi plodovnica odtekauser posted image . Glede na mokre hlačke... Je pa tak čuden vonj. Me je kar groza, da bi bilo res... Jutri imam pregled. Ali naj počakam ali kaj? Drugih znakov ni... Sedaj grem malo poležat, potem bom pa videla kaj bo. 

Plodovnica je brez vonja in načeloma brez barve, razen če je v njej že mekoij. Jaz imam tut včasih mokre hlačke...ampak smrdi po urinu..to je zato ker user posted image tako prtiska na mehur in včasih kar malo steče. Vseeno pa raje vsak pokliči v P in  povej da boš mirna.

Mislim, da se v Sanolaborju dobijo neki testi za plodovnico in tako veš ali je plodovnica ali kaj drugega. Imaš koga, ki ti to lahko v kratkem času prinese? Lahko zadržiš, ali kar teče? Ker če lahko je to urin, če pa kar teče in nič ne moreš je pa lahko plodovnica user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.1.2008 11:47:18   
mary_lou
Joj februarka ne vem tole z plodovnico, baje da plodovnica nima nobenega vonja tko so nam rekl, tko da ce ma kaksen vonj po moje ni to to ampak ce nisi zihr se pejdi rajs pokazat

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.1.2008 11:48:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Mislim, da se v Sanolaborju dobijo neki testi za plodovnico in tako veš ali je plodovnica ali kaj drugega. Imaš koga, ki ti to lahko v kratkem času prinese? Lahko zadržiš, ali kar teče? Ker če lahko je to urin, če pa kar teče in nič ne moreš je pa lahko plodovnica user posted image

Ne, je samo flek na hlačkah - da bi videla kako teče, tega ni... Bom poklicala v našo lekarno in vprašala če imajo. Upam da ni nič in da je samo malo panike. Vseeno hvala!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.1.2008 11:48:50   
dolenjka
Suzika, Pina... KJE STA?????????????????????

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.1.2008 11:49:02   
Janey
Kak ste vse pridne...a rolade po hitri pošti tut pošiljateuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa zdaj malo pokukat kaj je treba še doma nardit. Hočem da je lepo ko pikec prideuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.1.2008 11:51:24   
mlavla
Jutro!

Moja noč je bila spet super..še zdaj nemorem verjet,da lahko tako dobro spim v tem času,saj sem še prejšnji teden imela kup težav...
Hvala vam vsem za nasvet za pripravo malinovega čaja..bom še danes probala...sej lahko Dolenjka?user posted image
Prav nič vam ne zavidam te čudne viruse itd. upam, da čimprej pridete na boljše počutjeuser posted image
Bamby..me veseli,da si še v enem kosu!
Včeraj se mi je kar veliko dogajalo..obiski itd. tako,da bom danes probala malo bolj počivat..
Pa še mami se je ponudila za kuhanje kosila, mi prav paše.
Jutri pa me čaka pregled..in me že prav matra kako velik je naš user posted image , pa stanje spodaj user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.1.2008 11:59:30   
Marusah
Ste mi take lušte naredile s to rulado, da jo grem tut jaz nardit user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.1.2008 12:02:42   
ella79
glede plodovnice - a ni tako, da tudi če ti takole po par kaplic 'priteče' ni taka panika, če ni to konstantno user posted image plodovnica se itak obnavlja... k jaz sem mela tudi kdaj filing, da flek ni bil beli tok, pa sem šla počivat, pa je bilo takoj boljše.  Itak pa mi pušča dol že par mesecev user posted image , da brez dnevnega vložka ne bi šlo oz. ne prenesem flekov na hlačkah user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.1.2008 12:11:27   
larisa
Tolk od te rolade govorite, da se spodobi da jo katera mal po dhl-u pošlje user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa da vidmo kako je slastna.....

Februarka, po mojem ni plodovnica, če ma vonj....dej si vložek in če bo še moker pa brez vonja in barve, pol pa akcija. Tko ti tud v P naročijo, če pokličeš. Pa POČIVAT!!! Drugač bo teta pehta huda user posted image

Anandrej, naš ''moški'', pozdravljen.... Da boš lahko še mal delal....jaz imam naslednji CTG 7.2.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.1.2008 12:13:29   
MetiLu

No, jaz sem jo kar po mojmu receprtu naredila in se že hladi user posted image  user posted image   je pa mase za tavelik pekač od pečice. Pa glih tako na pocukran servet vrgla, odstranila peki papir, pa hitro zavila še toplo, zdej se pa zunaj hladi. Namazala jo bom pa s kremo za Torto Nutella user posted image  sem bolj čokoladne sorte user posted image  user posted image

Upam, da si dovolj veliko naredila user posted image  PRIHAJAM user posted image  user posted image  user posted image

Ti kat ulet, sem glih likalno desko postavila user posted image  user posted image  user posted image

Februarka, upam, da ni plodovnica, da boš mirna komot še ene 3 tedne počakala. Vseeno pa preveri v lekarni ali pa kar v P.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.1.2008 12:22:54   
dolenjka

Ti kat ulet, sem glih likalno desko postavila user posted image  user posted image  user posted image

Sem si premislila. Glihar sem jabolka za štrudel olupila in grem naprej v akcijo. Sicer pa še svojga kavča nimam zlikanga, tko da boš mogla svojga kr sama likat user posted image

Pa sam tko da veste: zgleda da me gnezdenje daje, je že tretja žehta v stroju, pa še zadnja čaka nanj (posteljnina) user posted image

Pina, Suzi?????????????

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.1.2008 12:39:29   
MetiLu
Veš Dolenjka, jest sem mela tapravo likalno desko v mislih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Krema z nutello je bombastična, samo malo je premehka ratala, ker nisem mela taprave smetane user posted image  zdej sem jo dala mal v zmrzovalnik, če se bo kej strdila user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.1.2008 12:47:48   
Janey
Jaz sem bila pa pridna...sem sterilizirala vse kar sem imela in si naredila prostor v omariuser posted image user posted image sej ne morem verjet da bo v roku 2 tednov že tu doma en mali srček...jooojuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ker sem bila tako pridna si zalužim, da grema ven na kosilo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.1.2008 12:49:49   
nizy
Pri nas se še nič ne dogaja ,odprta za dva prsta ,user posted image je še visoko. Naslednji pregled +ctg 31.1.
kati katiuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.1.2008 12:54:36   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Pri nas se še nič ne dogaja ,odprta za dva prsta ,user posted image je še visoko. Naslednji pregled +ctg 31.1.

Nizy, katerega G. pa imaš ti? Sej si na Jesenicah v bolnici ne??

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.1.2008 13:01:30   
misar
no od same zdolgočasenosti sem si pripravila kosilček (juhica, meso iz juhe, krompirček na solatki), čeprav nisem bila lačna user posted image user posted image sam ni blo problema do želodčka po hitrem postopku spravit user posted image user posted image
grem pa zdej do knjižnice to svojo leno rit razmigat, da vsaj mal do lufta pridem.

punce, mene je tud strah, da bi mi plodovnica uhajala pa tega sploh ne bi vedela...user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.1.2008 13:12:06   
dolenjka

Veš Dolenjka, jest sem mela tapravo likalno desko v mislih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Krema z nutello je bombastična, samo malo je premehka ratala, ker nisem mela taprave smetane user posted image  zdej sem jo dala mal v zmrzovalnik, če se bo kej strdila user posted image

Vem, pa sem te mal zignorirala user posted image  user posted image  user posted image  A mislš da jst nimam nič za zlikat? Pa sej vse počaka, se sploh ne sekiram user posted image  user posted image  user posted image

Štrudelček je že skor pečen user posted image

Nizy, kdaj že imaš rok?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.1.2008 13:28:55   
dolenjka
Ženske, ne vem kaj je s Suzi in Pino, mal sta mi sumljivi user posted image  Zdajle sem Suzi poslala SMS in je bil dostavljen. Upam, da kaj odgovori user posted image
Ima katera od Pine GSM, da jo po zdravju vpraša - zakaj se nič ne javi?

Da nam nista ti dve šjori kej ušpičili user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.1.2008 13:31:01   
Februarka08
Jest sem mal počivala in si dala prej not kar vložek Vir80, pa do sedaj nisem opazile bistvene razlike.user posted image Če bi tekla plodovnica, bi bilo sigurno kaj mokro al kako? Ker tako pa tudi ne vpija, al pa sem jest mal čudna... Dobr, da vsaj user posted image mal brca... Pa da je imelo tisto prej vonj. Pomoje je bil kar urin. Oh, skoz ena vprašanja in skrbi...
Drugač sem pa klicala v 2 lekarne, čaja nimajo, v eni so me pa za ta test sam čudno vprašali kot češ, a to sploh obstaja?! Halo?!user posted image No ja, bom videla kaj bo tekom popoldneva...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.1.2008 13:43:28   
dolenjka
Suzi mi je odgovorila user posted image  Gospa šopingirajo user posted image  MISlMMMMM HALO??????
On gre od doma v šoping in tut tolk ni prjatlca, da bi se nam zjutri javla? Prav! Še prosila bo za odpustnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pine pa še kar ni??

Neposredna povezava do sporočila: 3249
28.1.2008 13:43:37   
mami28
Najprej vsem lep pozdrav!

Pravkar sem se pogovarjala s sošolko, ki je januarja rodila in je imela kratek in lahek porod. Meni, da ji je akupunktura pomagala. Kolikor se spomnem, je blo nekaj omenjenega tud na RR. Katera to obiskuje in kje?

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?