|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
26.1.2008 21:39:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

eh sm jezna ... mali ma spet vročino user posted image in od kosila ni hotu nč jest,on bi se sam dojil. zdej sm ga dala spat,pričakujem lahko katastrofo od noči user posted image .

Upam, da boste imeli karseda mirno noč, jutri pa nič več vročine.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.1.2008 22:03:00   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem lih s pilatesa, no, pravzprav že izpod tuša, če sem čist poštena. Dopoldne smo bili v Ljubljani, jaz sem pa vsa taka čudna, kot bi se me hotela spet ena viroza lotevat. Upam, da ne, no. Zdaj grem pa mal pred tv, pol pa spat, jutri bo pester dan. Lahko noč.

Maxica,
šc, šc, šc, vse bolezni stran. Nobene viroze. Ti se kar pogovori z njo, da pri tebi nima kaj delati. A je prav? Pridite malo k nam na sneg, je super. Bo hitro tvojo virozo minilo, da bi pri tebi kaj iskala in se zadrževala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.1.2008 22:05:31   
Pikabu
Mi smo pa dopoldne uživali na snegu in se nasankali. Otroka sta res maksimaln uživala, Maks je itak čisto nor, če je lahko zunaj. Z Emo pa ne vem, kaj imamo. Je zvečer tulila od bolečine, da jo peče, ko gre lulat in sploh ni hotela lulat. Sva potem najprej dali hladne obkladke, pa potem spirali z mrzlim tušem, očitno je pomagalo, ker je potem končno lulala. Na koncu sva pa fino obrisali, posušili s fenom in s canestenom namazali. Upam, da ni kaj hujšega.

Zdaj grem pa še malo k možičku se stisniti.

Lepe sanje vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.1.2008 22:39:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Mi smo pa dopoldne uživali na snegu in se nasankali. Otroka sta res maksimaln uživala, Maks je itak čisto nor, če je lahko zunaj. Z Emo pa ne vem, kaj imamo. Je zvečer tulila od bolečine, da jo peče, ko gre lulat in sploh ni hotela lulat. Sva potem najprej dali hladne obkladke, pa potem spirali z mrzlim tušem, očitno je pomagalo, ker je potem končno lulala. Na koncu sva pa fino obrisali, posušili s fenom in s canestenom namazali. Upam, da ni kaj hujšega.

Zdaj grem pa še malo k možičku se stisniti.

Lepe sanje vsem.

O kakšnem snegu ti to govoriš? A imate sneg?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.1.2008 22:40:55   
piskot
clody a ste bili na voglu? ampak fotka je pa taka, da je komaj za verjet, kaj je vceraj sneg padal?

pikabu kje ste nasli sneg za sankanje? je v planici sneg?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.1.2008 22:50:51   
muki1
Anč pozdravite vašega lepotca.

Pikabu, tudi za vas stiskam pesti. Meni osebno ni hujšega, kot kakšno vnetje mehurja ali podobne zadevščine. Ko te ves dan lulat potem pa hodiš in polulaš par kapljic.

Lu, če to bereš, sem zasledila da so se punce na eni debati, kje so stare RR-ovke, pogrešale. No, ena je vprašala po tebi.
Upam, da si se uspešno razvajala.

Arabela, upam, da uživate z atijem. Res ga imata malo pri sebi. To ni fer user posted image . Jaz raje bentim na možeka, ko je skoz doma kot pa da ga nič ne bi videvala. Upam, da bo tega čimmanj ko bosta dva otročka pri hiši.

Piškot, upam, da te secondlife ne prevzame in te nam ne odvzame, ker kolikor sem čula totalno not padeš in jaz sploh ne hodim vohat tega, ker se bojim za svoje zdravje....podobno kot Moci user posted image .

Oreškov mi ne rabimo - zaenkrat še ne. Moram se malo poglobiti, saj bi jih lahko....

Maxica, kaj maš ti to za enih čudnih dejtov po msn-ju user posted image
Pa sva čast, da sta z možekom uspela pobegniti od vsakdanje rutine, pa čeprav v gostilno user posted image . Ne, kar pojdita čim več med ljudi in družbo, res paše. Se boš bolje počutila, verjemi.

Lucika... te občutke obiskovanja omiljenejga lokala sem jaz tudi doživljala. Nonstop sem visela tam na kavi, potem pa kar naenkrat rez, konec porodniške in služba, pa smo šli družinsko v soboto tja.... in dobiš občutek, da je minilo vsaj eno leto, kar si bil nazadnje tam.

Clody, mojega moža je zaradi tvoje slike kap zadela.

Sivkamivka, kako je Blaž preživel na služenju pri starih starših?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.1.2008 22:52:56   
muki1
Ja, pa še to vam omenim, da smo danes imeli fensi šmensi obiske user posted image .

Moje blazinice na prstih so od abrazivnih čistil, ki sem jih uporabila pred obiskom čisto nerazpoznavne in grem komot zganjat kriminal user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.1.2008 23:04:36   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, pa še to vam omenim, da smo danes imeli fensi šmensi obiske user posted image .

Moje blazinice na prstih so od abrazivnih čistil, ki sem jih uporabila pred obiskom čisto nerazpoznavne in grem komot zganjat kriminal user posted image .

user posted image   kaj boš pa ušpičla? user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.1.2008 23:05:50   
*anč*
sivkaaaaamiiiiiiivka  kje se skrivaš? pridi ven iz luknjice ... user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.1.2008 23:10:43   
Pikabu
O kakšnem snegu ti to govoriš? A imate sneg?

Ne, pri nas ni snega, je pa gor od Kranjske Gore naprej. No, v KG je na smučišču kar lepo videti, v Podkorenu je tudi nekaj za sankat. Mi smo se sankali takoj, ko zaviješe za Planico, nasproti Rateč, proti Tamarju nismo šli, ampak mislim, da ga mora biti naprej še več.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.1.2008 23:11:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
pikabu kje ste nasli sneg za sankanje? je v planici sneg?

Do Planice nismo šli, ampak mislim, da mora biti, če je tukaj bil.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.1.2008 23:14:13   
*anč*
clody   noro lepa fotka,že kr mal kičasta ...user posted image

moja dva fanta že spita,jst pa še kr tle visim  user posted image ,jutr bom pa zaspana. smo pa popoldne povabljeni na en rojstni dan,upam,da mali ne bo mel vročine,če ne ga ne mislim vlečt. pa dragi ma u pondelk rojstni dan,jst pa totalno brez ideje za darila ... groza!  to je pa to,ko je vse na kupu; novo leto,božič pol pa še rd. kaj ve vašim user posted image kupujete??  sej vem,da je vsak drugačen,ampak vseen. mogoče bi ga na kako masažo naročla? to bi blo zame user posted image .  eh, grem počas spat,da ne bom jutr cel dan  zehala user posted image .

mejte lep preostanek vikenda!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.1.2008 23:19:29   
muki1
Oh, vsi user posted image  so januarčki ali kako ?

Moja darila: pižama, trenirka, karta za koncert, čevlji, hlače, pulover. Letos ga peljem na dopust. Sem nekaj zaslužila, ko sem delala med porodniško user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.1.2008 23:26:58   
muki1
Da se še mr. Maxija spomnim s par besedami. Jutri namreč praznuje rojstni dan.

Res vse naj naj temu pridnemu možičku, ki zna uspešno združevati posel, čuvanje dveh otročkov in še gospodinjska dela. Vsa čast, res. Vse najboljše mu želimo, veliko zdravja, obilo uspehov in zadovoljstva.
Maxica, upravičeno si ponosna na svojega dragega. Taki možje ne rastejo povsod, zato ga čuvaj, ljubi in razvajaja še naprej. Pa lepo praznujte user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.1.2008 8:21:09   
Arabela
Jutro!

Včeraj smo preživeli čudovit dan, odšli smo v živalski park Herbertstein (pri Grazu).. mala je ful uživala, bila čist nora na živali... bilo je lepo sončno, ne preveč mrzlo vreme, domov smo se vrnili ob 19ih.. seveda  zmatrani, a ne dovolj da bi spali... sva pogledali še Miška Stuarta, nato pa v posteljo..
noč pa katastrofalna... ati je prehlajen, kihal in smrčal vso noč, mala se je zbujala, psica lajala, jaz od bolečin nisem spala... ampak je mimo... zdaj vsi trije še pančajo, jaz pa kraljujem v miru...

danes pa na lov za čeveljci...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.1.2008 8:21:42   
Arabela
Clody, slika je fantastična....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.1.2008 8:32:29   
Arabela
Par včerajšnjih utrinkov..

Taaaaaaaakooo o velika je kamela..

user posted image

Pujek pridi da te pobožam..

user posted image

Katarina, prehitra si...

user posted image

Pa še pred spanjem...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.1.2008 11:23:21   
muki1
Uh, mi pa danes gremo popoldne baje na obisk. Sem cela panična, kar ne morem verjeti, da lahko gremo vsi štirje iz hiše, ker smo celo zdravi. Kar čakam, kdaj mi bo od nekod nekaj priletelo na glavo in panično tipam čelo mojima puncama, če ni katera zakuhala. A je to že paranoja user posted image  user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.1.2008 11:23:50   
muki1
Arabela, carski ste user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.1.2008 11:24:51   
muki1
Maxi, daj povej, koliko si jih že danes spila ,,na zdravje,, ?  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.1.2008 11:28:41   
muki1
Naša Iva pa zna povedat MAJA.
Imamo eno plišasto čebelico Majo in plišastega Vilija. Pa če jo vprašaš kdo je to, tako lepo in čisto pove MAJA.
Sama sebi pa pravi IJA ali pa Neda user posted image . Pa Neži tudi pravi Neda.

Pa v petek zvečer ni hotela zaspati, pa mi nekaj čeblja in čeblja...gadni, gadni...po nekaj minutah se mi je posvetilo, da kaže na luč( imeli smo temo, ampak na hodniku sveti zmeraj luč, tak da se obrisi vidijo tudi v temi) in govori gatni. Verjetno je hotela povedati ugasni. Po tem uspehu je nisem hotela popravljati, da se v bistvu reče prižgi, ko hočeš da je svetlo v sobi.

Ja, naš otrok začenja govoriti user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.1.2008 13:56:44   
*anč*
helou!

arabelca
  prelepe fotkice,super,da ste uživali!  noč katastrofalna tudi pri nas,naspali se nismo nič. upam,da bo današnja za vse lepša!

mukica  bravo za ivine besede! mi smo še vedno na mama,tata,vou,vou, ana, ne ne in to!  to je pa vse

danes je zbolel še moj dragi,tko da ne gremo nikamor. pa sej prou paše!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.1.2008 15:33:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

vprašanje:
izvedela sem za prostor, kjer bi lahko organizirala športne urice za najmlajše; sicer je to že nekjaj časa moja skrita želja, sedaj pa oklevam. vem, da bom imela vsaj dve redni strankiuser posted image , bi pa rada ponudila športno-čvekalno urico enkrat tedensko; želim si da bi se otroci imeli fino in uživali ob raznih elementarnih igrah, plazenjih, lazenjih, skokih.....mamice pa bi se zraven naklepetale, kaj popile, v glavnem vse bolj na easy

ali naj se grem? a je tovrstne ponudbe že preveč?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi tud prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.1.2008 15:38:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Punce 99,9% sem dobila službo od 7-15user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je pa zdaj touser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.1.2008 17:30:23   
Maxica

Maxi, daj povej, koliko si jih že danes spila ,,na zdravje,, ?  user posted image  user posted image  user posted image

Evo me, še prav nobenega. Dopoldne sva z mojim slavljencem čistila po stanovanju, po kosilu smo se pa sončkali kakšni dve uri skupaj. Prav noro krasno je bilo. Zdaj sem pa pripravila prigrizek in čakamo, da pridejo gostje. Sem se pa prej spet mal bolj slabo počutila, pa sem še rekla, da ne bom vzela lekadola, bom raje kakšen deci refoška popila.user posted image user posted image  Ampak zdaj sem že boljša, tako da zihr pade kakšen "na zdravje".
Pa hvala za tako krasno čestitko, mu jo bom kasneje dala za prebrat. Res hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?