|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
25.1.2008 21:07:16   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ircica in Kostja, čimprej se pozdravita.

So pa tile naši škorpijončki zelo podobni po značaju...vsaj tisti "tahudi" user posted image

obema en objamček, da se hitro pozdravita

drugače pa, ja kaj čmo teli naši škorpijončki nam še bodo dali vetra..jej...moj ati je bil škorpijon, samo čist nič tipičen škorpijon

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
25.1.2008 21:10:03   
Aja1
Naša pa zdaj že pol leta spi pri nama (ostali čas je pa itak preživela v naročju user posted image ). Sem kar zadovoljna, da se je spanje nekako uštimalo, čeprav spi z nama. Sem ji enkrat dala ograjo nazaj na posteljico in malo stran od najine postelje...Mislite da je spala? Niti slučajno. Še isti večer (noč) smo šraufali ograjo stran in dali njeno posteljico nazaj k najini. Nisem še pripravljena na nove neprespane noči.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
25.1.2008 21:12:13   
Aja1
Kaj boste jutri kuhale?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
25.1.2008 21:13:29   
max81
a me lahko ena brcne v rit, da grem pod tuš. ker se mi ne da vstat iz stolauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
25.1.2008 21:15:12   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

a me lahko ena brcne v rit, da grem pod tuš. ker se mi ne da vstat iz stolauser posted image

Alo, bejž se umit user posted image

Jaz tudi odhajam. Grem v pančevo.

Mirno nočko.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
25.1.2008 21:17:57   
max81

Kaj boste jutri kuhale?

joj kr zmrazi me ko se spomnim, na to kaj bo treba nasledn dan vržt v lonec......vsak dan mi je bolj muka stat pred šporhetomuser posted image user posted image user posted image user posted image

pojma nimam, pomoje bom kr mojga poslala po vrečo pomfrija, pa sir bo prinesel, tko da bomo kr ocvrti sir zraven in to bo to

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
25.1.2008 23:12:52   
ircica
Max, a si predstavljaš, da se boš spet srečala z vso to ljubkostjo in nebogljenostjo? (ostalim pa za obujanje spominov - Kostja, 3 dni)

user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
25.1.2008 23:47:36   
max81
joj kjut slikce, ja res komej čakam in upam, da bo priden-a kot je mala pikica ups velika pikica

jest še kr strašim kle goruser posted image

lepo pančkejte se tipkamo

prosim pristavite kavo, ker bom zjutrej kt zombiuser posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.1.2008 8:03:30   
krfjolca
Jutro, punce.

Še eno urico šihta, potem pa šibam nazaj domov. Mislm, še v soboto ne morem zjutraj normalno odspat. Za povrh je tehnik zaspal in sem pol ure čakala pred radiem na mrazu ob 6h zjutraj. user posted image    Počasi se bom spuntala pri urednici, da ne bom več delala zjutraj, ker mi je res grozno vstat, ko sem takole zgarana čez teden. Ta teden je bilo res noro.

Je pa za mano prvi delovni dan na novi šoli, pa imam zaenkrat še mešane občutke. Vsekakor ni tako lepo in novo, kot je bilo tam, pa razredi niso tako dobro opremljeni, pa kopirc  je zastarel itd itd ...
Ampak, bom preživela. Z mularijo se je kar obneslo. Se bomo že ujeli.

Zala - bravo za korake!

Trma - pri nas je vedno hujše. Sploh zdajle okrog polne lune je bil mali škorpijon totalno napičen. Prav ni ga bilo za prenašat. Zdaj je malenkost bolje. Hoja za roko pa tudi pri nas ne gre. Ker se ustavi pri vsakem kamenčku, v trgovini se pa tudi po tleh meče, sploh če mu hočem preprečiti, da bi šel direkt na oddelek s porcelanom in steklom ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.1.2008 13:21:02   
Aja1
Dan.

Neja spi, jaz pa pečem mafine. Spet se bomo redili user posted image . Za kosilo sva imela pa joto, Neja pa juho.

Krfjolca, malo več nam napiši o novi službi. A si na SŠ ali OŠ? Pa še vednu delaš na radiu? Kaj boš z denarjem? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.1.2008 13:47:34   
urška76
Dan!
Našadva tud spita. Mala je sicer imela že eno seanso, pa sva ji zobke namazala in spi dalje. Miha je pa kljub zatrjevanju, da ne bo počival, tud hitro našel pot v deželo sanj.
Kosilo bomo meli pa po spanju. Juhico s knedelčki, pa piščančka in krompir, ter seveda veliko skledo solate.
Max fletna sobica. Za Niko pa kupta še tisto ograjico, da ne pade s postelje med spanjem, pa jo boš lahko preselila. K bo bolš, da jo kak mesec pred prihodom dojenčka preseliš, da ne bo mela pol občutka, da ji je dojenček posteljico ukradel.

No naša najmlajša ne spi več. spet en user posted image  helikopter kle okol leta in mi otroke budi. user posted image  pa ta EU.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.1.2008 18:47:05   
atanja
čeR!
O končno je sonček!!!!!!!
Max:ful luštkane slikce....
In ja Muca maca jaz se strinjam s tabo da bi blo lušten kdaj pa kdaj se pocrklat tudi z dragim-no sej se najde čas sam ga je res treba najti. No ja pa sej bo bolš.

Drugače bi pa jaz tok rada bla na svojem... Tako da grem zdaj spet na občino težit s papirjm...

Smo pa danes se šli sankat. In je mali ful užival. Sam k ni isti filin k je biol umetno zasnežen breg osatlo pa zelen.. Ampak če smo že kupili sanke jih je treba vsaj sprobat...
ZDele bom pa šla nardit tortilje...se mi že sline cedijo...

No pa včeri smo mel ful lep obisk. Sta prišli Ema In Julija na obisk z dedijem pa babi. JE tok luštkana... Pa že kar velik čeblja-vsaj velik bolj razločen k naš tamal.... Sm bla ful vesela da sem jih vidla... TAko da če boš, Ema kaj brala še kaj se oglaste!!!!user posted image user posted image

Sm pa dala slikice v nov album: SLIKICE, geslo je pa isto... PA notri sta še dve sliki od včerišnjega obiska...

ZDaj grem pa nekaj še ustvart na računalnik in potem obilno večerjo delat da bom ja imela slabo vest......

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.1.2008 19:46:48   
Zamima
večeeeeer,

končno mi je ratalo do PC-ja user posted image , ja nimaš kaj, očitno res vse postane težje ko dete spozna vse čare samostojne hoje user posted image ,... danes si je že pridobila eno buško, ki je pa na srečo po čudežu zlezla nazaj noter in je ni več videt user posted image

Smo menjali telefon, no ta zdaj pa OK dela user posted image .

Danes smo bili v Avstriji - aaaa spet so šli€ user posted image , ampak sem kupila Zali 3 kavbojke za 3.19€, ful lepe, dvojne modre, ene pa sive z roza rožicami na spodnjem delu hlačnice user posted image ,... pa dvojne spodnje dele trenirke, pa eno celo trenirko (zgornji in spodnji del) za 5.49€, pa zimsko jakno (bundo), ful lepe temnozelene barve z roza všitki in kapuco z "muco" okol za 5.49€ user posted image , je bila znižana iz 13.99€, sem ji pa vzela št. 92 za drugo leto user posted image , pa polno majčk, pa en puloverček, pa nogavičke 2 para za1€, sebi sem vzela pa 2 črne hlače in 3 majčke - kratki rokav (vse tri isti model le drug vzorec) 3.19€/kom , pa eno majčko dolg rokav ful luštno user posted image user posted image ,... res se splača, ampak moraš imet čas pa pregledat, ker imajo ogromno stvari, večinoma prave cote user posted image , ampak se vseeno kaj najde, za tamale pa se po moje ful splača, sem zadnjič Zali kupila v C&A kavbojke pa sem misla, da sem dala ugodno 7€,  user posted image danes so pa v Kiku imeli res veeeliko izbiro teh malih kavbojk za 3.19€.

No, tolko glede šopinga user posted image ,...

Prej sem pogledala film Petelinji zajtrk - je kar všečn film, glede na to, da je  slovenski  user posted image user posted image

Zdaj grem pa pod tuš, pa nekaj pojest, pa v pižamo itd...

Jutri pa gremo ven na kosilo, za mamin RD in kao še za mojo diplomo, smo nabavli torto user posted image user posted image user posted image

Je kaj pametnega danes še po TV? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.1.2008 19:50:19   
Zamima
Saj sem vedla, da bom nekaj pozabila, v Kiku imajo te frajerske rutke za okol vratu po 0.10€, sem ji jih tud nekaj vzela user posted image .

Kostja, daj se že pozdravi, malček!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.1.2008 20:03:34   
Aja1
Zamima vidim, da si res veselo zapravljala user posted image . Cene so pa smešno nizke. Kam v Avstrijo greš to? A v Sloveniji v Kiku si že bila?

Jaz sem pa zdaj na Animal planet gledala Lovec na krokodile. Groza, kaj vse si upa.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.1.2008 20:07:45   
Aja1
Atanja, jaz bi geslo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.1.2008 20:21:22   
Zamima
Aja1, v Kik grem v Grallo, sta dva Kika skoraj na kupu, pa gremo vedno v oba pogledat user posted image ,...

Ne v Slo še zdaj ne vem kje točno je kak user posted image , so celo za MB nekaj govorili, da bi naj bil en, pa mislim, da ga (še) ni.

Lovec na krokodile,... ja, res je bil frajer,... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.1.2008 20:21:55   
Zamima
evo najdela sem se, stuširala pa še ne user posted image user posted image user posted image , se mi pozna, da me cel dan ni bilo na RR, moram nadoknadit user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.1.2008 20:28:12   
Nogavica

Atanja, jaz bi geslo.

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Sm pa dala slikice v nov album: SLIKICE, geslo je pa isto... PA notri sta še dve sliki od včerišnjega obiska...

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.1.2008 20:29:03   
Aja1
Mi bomo šli danes pa kar umazani spat, ker je zmanjkalo vode. Baje je nekje ena cev počla.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.1.2008 20:30:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Atanja, jaz bi geslo.

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

user posted image

Je bilo to namenjeno meni? Jaz imam njena gesla samo od Pariza in od rojstnega dneva user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.1.2008 20:32:23   
Zamima
jaz tud nimam gesla user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.1.2008 20:34:48   
Nogavica
SLIKICE, geslo je pa isto

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.1.2008 20:38:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

SLIKICE, geslo je pa isto

user posted image  Ja, sva bili z Zamimo včasih blond, pa zgleda, da je še nekaj ostalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.1.2008 20:39:50   
Aja1
Luškan frajerček je Ted user posted image , pa Julija je tudi mična gospodična user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.