Zamima
|
večeeeeer, končno mi je ratalo do PC-ja , ja nimaš kaj, očitno res vse postane težje ko dete spozna vse čare samostojne hoje ,... danes si je že pridobila eno buško, ki je pa na srečo po čudežu zlezla nazaj noter in je ni več videt Smo menjali telefon, no ta zdaj pa OK dela . Danes smo bili v Avstriji - aaaa spet so šli€ , ampak sem kupila Zali 3 kavbojke za 3.19€, ful lepe, dvojne modre, ene pa sive z roza rožicami na spodnjem delu hlačnice ,... pa dvojne spodnje dele trenirke, pa eno celo trenirko (zgornji in spodnji del) za 5.49€, pa zimsko jakno (bundo), ful lepe temnozelene barve z roza všitki in kapuco z "muco" okol za 5.49€ , je bila znižana iz 13.99€, sem ji pa vzela št. 92 za drugo leto , pa polno majčk, pa en puloverček, pa nogavičke 2 para za1€, sebi sem vzela pa 2 črne hlače in 3 majčke - kratki rokav (vse tri isti model le drug vzorec) 3.19€/kom , pa eno majčko dolg rokav ful luštno ,... res se splača, ampak moraš imet čas pa pregledat, ker imajo ogromno stvari, večinoma prave cote , ampak se vseeno kaj najde, za tamale pa se po moje ful splača, sem zadnjič Zali kupila v C&A kavbojke pa sem misla, da sem dala ugodno 7€, danes so pa v Kiku imeli res veeeliko izbiro teh malih kavbojk za 3.19€. No, tolko glede šopinga ,... Prej sem pogledala film Petelinji zajtrk - je kar všečn film, glede na to, da je slovenski Zdaj grem pa pod tuš, pa nekaj pojest, pa v pižamo itd... Jutri pa gremo ven na kosilo, za mamin RD in kao še za mojo diplomo, smo nabavli torto Je kaj pametnega danes še po TV?