|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
25.1.2008 17:16:43   
max81
Zala user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake...zdej pa mami v akcijouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.1.2008 18:58:50   
Aja1
Bravo Zala! Zdaj pa res že vsi hodijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.1.2008 19:15:33   
Zamima
ja končno je ugotovila kako je to fino user posted image , ampak je bila prav hecna,... zjutraj še nič, ko sva pa prišli iz sprehoda in je odspala prvo rudno pa je kar sama začela racat okol po sobi user posted image v roku slabe ure jo je bilo pa že povsod polno user posted image

Preden sem jo dala spat je prehodila že celo stanovanje user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.1.2008 19:21:12   
Zamima
ima kdo tak telefon: KLIK ??

Danes sva ga s fotrom kupila za darilo mami, pa ga ne gre aktivirat user posted image user posted image , baterije so noter, le display se noče prižgat, tako, da ko tipkaš se niti št. ne pokažejo user posted image user posted image user posted image

res ne vem kaj mu je! user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.1.2008 19:26:52   
Aja1
Zamima, poglej v navodila. Mogoče sta kaj narobe naredila.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.1.2008 19:32:14   
Zamima
navodila so tako slabo napisana, da je tistega, ki je prevajal lahko sram user posted image user posted image user posted image ,... zdaj bi bilo res boljše če ne bi nič kupla kot pa telefon, ki ne dela kot bi moral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
25.1.2008 19:46:08   
Zamima
zdaj sem klicala in so rekli, da naj ga prinesemo nazaj da ga bojo menjali user posted image , mislim tumač no. kupiš darilo pol pa tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
25.1.2008 20:01:46   
Aja1
Zamima, upam, da bo drug telefon delal brezhibno.

Ravnokar sem pojedla en božanski jogurt iz Lidla (tisti bananin, ki ima čokoladne kosmiče zraven v posodici).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
25.1.2008 20:07:35   
max81
čer....Zamima, maš pa res smolo s telefonom, no sej če ga bodo zanmenjal je pa tko ok

po tv-ju nč pametnega, a se bo danes na RR ej čvekal, ker če ne grem kr spatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
25.1.2008 20:07:58   
Zamima
ma sem kar slabe volje user posted image user posted image user posted image , hočem nekomu neko veselje naredit pa taki klump prodajajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
25.1.2008 20:20:07   
Aja1
Zamima, ne bit slabe volje. Mami bo sigurno razumela. Ima RD?

Max, hladilnik že dela? Kdaj dobiš sobico?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
25.1.2008 20:21:24   
Zamima
ja, RD ima danes in sva jo hotla presenetit, ker je stari tel že bolj bogi user posted image , jutri ga nesemo nazaj user posted image .

pa Zala je na današnji dan shodila, no vsaj nekaj,.... zdaj pa si grem delat tople sendviče user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
25.1.2008 20:37:33   
Aja1
Zamima, lepo praznujte in čestitke tvoji mami.

Moj pa spet smrči user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
25.1.2008 20:41:41   
max81
Max, hladilnik že dela? Kdaj dobiš sobico?

hladilnik je že postavljem, amopak sem jest tko fuč, da se mi ga ne da prižgat, tko, da bomo to jutr naredluser posted image

drugače, pa bejba, si slabo brala za nazaj...hehe geslo je isto kot včeraj v albumu soba, sicer sta pa samo 2 slikici

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
25.1.2008 20:43:20   
max81
drugače smo pa vse dobili danes in tudi montaža je bla danes..vse v istem dnevu..k smo dnevno naročal, smo  na montažo čakal 14 dniuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
25.1.2008 20:45:34   
Anonimen
Meni je sobica zelo všeč. Barva je taka lepa, nežna. user posted image

Pa ne se preveč naprezat, Max81, da res ne bo kakega presenečenja. Naj se še vaš user posted image kar lepo nekaj časa greje pri tebi.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
25.1.2008 20:51:14   
max81
ne  sej danes pa res ne naredim nič drugega kot, da se stuširam in grem spat...me že kr mal zmankuje...sam kaj ko se bom stuširala se bom pa čist skulirala in bom čist brihtnauser posted image ..pol bom pa spet u luft gledalauser posted image  kot čuk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
25.1.2008 20:52:54   
max81
a vaši mulčki že spijo...naša je zaspala v minuti, sam da sem jo položila v posteljo..se vidi, da je komej eno uro spala čez dan...na najini postelji pa user posted image  noče zaspat...so druge stvari bolj zanimive kot spanjeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
25.1.2008 20:53:15   
Aja1
Max, super lepa sobica. Lepe barve. Jaz sem itak nora na modro. user posted image user posted image user posted image

BTW - vidim, da v Nikini posteljici nimaš več tiste obloge. Se ne buta ob ograjo? Naša je 1x vtaknila nogo med rešetke in je ni mogla nazaj dobit. je imela nogico čist črno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
25.1.2008 20:55:40   
Anonimen
Mi smo imeli en obisk pa smo šli malo prepozno spat in ni zaspala več kot uro. Nazadnje je omagala v mareli. Max81, ne želi si, da bi spala pri vama. Pri nas že pra tednov vsako noč pristane pri nama v postelji. Saj drugače mi je prav fajn, se cartama, samo jaz bi se z mojim tudi rada cartala. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
25.1.2008 20:55:42   
ircica
Zdravo, čveke!

Poročilo iz hiše Marije Pomočnice: Kostja je še kar bolan, dva- do trikrat na dan zakuha na 40C, ostaličas pa se čudi, zakaj ga ne spustimo ven/ ves čas ne nosimo/ ne pustimo, da odpira omaro s pijačo...

Tudi jaz imam malo njegove viroze, ampak je bil ta teden kar ata na bolniški, se lažje zmaže v službi kot jaz.
V glavnem sem bolana, neprespana, hrbet me boli in čakajo me kontrolke. Potem pa se moj čudi, zakaj sva se zadnjič tako goreče skregala, da naslednjega ne bomo imeli čez 1 - 2 leti, ampak 3, 4.

Hoja z roko v roki - Kostja ne odobrava. Brez vozička sva se sicer odpravila samo do trgovine, ampak glede na njegovo ljubezen do velikih vozil ga kar naprej na cesto vleče. Če paga predolgo držim za roko, se kar vleže. Pa ne v trgovini, na pločniku, sredi luže po možnosti. Tako da sem zadnjič ugotovila, da nama gre boljše s povodcem (je bil v paketu od CSD, tako da ne spada pod zlorabo otrok). Ne ve, da ga nekdo (jaz) vodim, pa se ga da usmerjat. Ga je pa prek bunde kar težko nataknit.

V trgovini pa je tako: malo v vozičku, malo v nakupovalnem vozičku, ampak ga moram potiskat, da leti proč od mene. Malo po tleh, pa se lovoiva po trgovini. Ko se utrudi, pa bum na tla in eno roko v zrak.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
25.1.2008 20:57:41   
max81
joj tale moj tastar ga pa biksa...se hočem it zaklent, pa ugotovim, da ni ključev od mojega avta....in kje so bili ključi...v avtu, dobr, da mi ga ni kdo odpeljal, pa bi odplačevala kredo še 5 let avta pa nikjeruser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
25.1.2008 21:00:28   
Aja1
Ircica in Kostja, čimprej se pozdravita.

So pa tile naši škorpijončki zelo podobni po značaju...vsaj tisti "tahudi" user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
25.1.2008 21:02:30   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, super lepa sobica. Lepe barve. Jaz sem itak nora na modro. user posted image user posted image user posted image

BTW - vidim, da v Nikini posteljici nimaš več tiste obloge. Se ne buta ob ograjo? Naša je 1x vtaknila nogo med rešetke in je ni mogla nazaj dobit. je imela nogico čist črno user posted image .

ja meni je modra, tud strašno všeč, pa tud, če bo slučajno fant, bi blo mal čudn, če bi bla soba rozauser posted image ....no lepo da ti je všeč.....tko je bla velika soba, zdej je pa kr naenkrat placa zmanjkal...sploh ne vem kako bomo mize še dal notuser posted image

drugače sem ji pa obrobo ravno včeraj dala stran, ker je mela vsak dan z njo ustvarjalne urice in sem vsak dan vezala in žokala nazaj obrobouser posted image ....ma sej zataknila se pa zaenkrat še ni..itak jo je pa dost po celi posteljici, tko da obroba gor ali doluser posted image

sem mislila, da jo bomo počas dal na novo posteljo, pa ne vem če bo izvedljivo...sem se pomoje mal zafrknla

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
25.1.2008 21:04:30   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Mi smo imeli en obisk pa smo šli malo prepozno spat in ni zaspala več kot uro. Nazadnje je omagala v mareli. Max81, ne želi si, da bi spala pri vama. Pri nas že pra tednov vsako noč pristane pri nama v postelji. Saj drugače mi je prav fajn, se cartama, samo jaz bi se z mojim tudi rada cartala. user posted image

ja ampak včasih bi se mi pa pasal mal pocrklat, sicer sem pa kr vesela, da je tko kt je...pri nama je spala šše kt dojenček ene 3 krat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.