|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
24.1.2008 21:37:49   
Nogavica
Aja1, samo Neja je pa že prav velika punčka.

max81, kje ste nabavili tisto "tablico" za risanje/pisanje/čečkanje (mislim, da je zadnja fotka)?

Kaj vaši malčki vas lepo držijo za roke, ko hodite z njimi? Živa se nekaj časa lepo drži, potem pa kar iztrga roko in hoče po svoje. Seveda ji ne pustim, potem pa znori in se hoče metat po tleh user posted image . Takrat gre potem za kazen v naročje in ji rečeva, da bo lahko hodila, samo če se bo pustila držati. Mislite, da potem dolgo zdrži user posted image ? Pravi vražič je.

Danes se je pri kopanju spet tako drla, kot da ji kaj hudega delava user posted image . Ne morem verjet, kaj se to zdaj dogaja. Pa tako rada je čofotala. Ponavadi je protestirala, ko sva jo jemala ven iz banjice, zdaj pa user posted image . Prav mučno je postalo kopanje - za njo in za naju, ki jo morava krotiti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
24.1.2008 21:41:04   
Nogavica
Spet sem tako dolgo klobasala, da ni več nobene tu user posted image .

Sem pa zdaj videla na reklami ob strani, da imajo v BC Robeez copatke za 30€. To je zdaj menda na novo, se mi zdi, ali jih imajo že dolgo?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
24.1.2008 21:43:45   
max81
max81, kje ste nabavili tisto "tablico" za risanje/pisanje/čečkanje (mislim, da je zadnja fotka)?

ne boš verjela, tale tabla je od mojga nečaka, ki je star 11 let, pa še kr delauser posted image user posted image user posted image

drgač, sem jih pa vidla v BC, pomoje jih majo v vseh otroških trgovinah..cena je bla pa od 30 ojrov naprej

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
24.1.2008 21:44:27   
urška76
Čer!
Max lušten buši, kot sem že rekla sploh ni velik. Sobica je full luštna, mala je pa itak cuker. Pa se mi zdi, da je čedalje bolj teb podobna. Sploh na ta zadnji slikici me je čist nate spomnila. No sej en mal je tud očijeva no, ampak čist mal. user posted image
Nogavica jest sem včer zvečer mal odprla, pa sem še dons zjutri mušice pobijala. Ja te golazni je res malo morje.
Zdej me pa tuš čaka, pol pa mal pred tv pa spat. Še mojega dragega dons nam nč kej dost crkljala, k je teta izpod krvavca na obisk pršla. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
24.1.2008 21:47:37   
max81
Kaj vaši malčki vas lepo držijo za roke, ko hodite z njimi? Živa se nekaj časa lepo drži, potem pa kar iztrga roko in hoče po svoje. Seveda ji ne pustim, potem pa znori in se hoče metat po tleh . Takrat gre potem za kazen v naročje in ji rečeva, da bo lahko hodila, samo če se bo pustila držati. Mislite, da potem dolgo zdrži ? Pravi vražič je.

Danes se je pri kopanju spet tako drla, kot da ji kaj hudega delava . Ne morem verjet, kaj se to zdaj dogaja. Pa tako rada je čofotala. Ponavadi je protestirala, ko sva jo jemala ven iz banjice, zdaj pa . Prav mučno je postalo kopanje - za njo in za naju, ki jo morava krotiti.

naša se drži par minut, pol pa ne več, ona bi sama šibala....smo bli 2 dni nazaj v merkurju in je na vsak način hotla v tist avto notr zlezt, bolj sem jo stran vlekla slabše je blo...nisem je pa pustila zato, ker je blo polno svinjarije not, pa nalepljeni čigumiji in podobno..ne vem kako so lahko starši taki paconarji, da jim pustijo to lepit povsoduser posted image user posted image ..drgač jo pa pol ati kr v naročje vzame, če začne preveč tečnart

kopanje, nogavička, da nimaš ti slučajno našega mulca????user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.1.2008 8:34:47   
viv_
ZLATA MEDALJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

max - ful luškan trebušček user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.1.2008 9:00:49   
marella1
Dobro jutro!

Max:
joj kolk imaš lušten buši. Nika je pa res fletna punca

Aja: Neja je pa tudi tak cukr, pa velika punca je že

Zamima: Zala ima že prav dolge lase, luštna. Lana ima tudi občasno čopek, ampak je potem problem dobiti elastiko dol, pa čeprav imamo tiste otroške.

< Sporočilo je popravil marella1 -- 25.1.2008 9:02:59 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.1.2008 9:25:42   
Aja1
Kakšna medalja ostala še zame?

Jutro punce!

Nogavica - plenica zdržala?
Spali ok. Neja zdaj že dva tedna ponoči ne je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno. Upam, da je zdaj končno spoznala, da je noč za spanje.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.1.2008 9:36:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kaj vaši malčki vas lepo držijo za roke, ko hodite z njimi? Živa se nekaj časa lepo drži, potem pa kar iztrga roko in hoče po svoje. Seveda ji ne pustim, potem pa znori in se hoče metat po tleh user posted image . Takrat gre potem za kazen v naročje in ji rečeva, da bo lahko hodila, samo če se bo pustila držati. Mislite, da potem dolgo zdrži user posted image ? Pravi vražič je.

Ravno včeraj sva imeli celo štalo glede tega. Sva šli v trgovino in se je na sredi poti ustavila in obrnila nazaj. Sej jo prijela za roko in hotela, da gre z mano. Ni šans. Se je vrgla na tla in zganjala pravo histerijo. Ko sem jo vzela v naročje, se je drla in zvijala, da sam jo komaj obdržala user posted image . Potem sem jo dala spet na tla in je bilo isto. Groza. Le kaj so si ljudje mislili?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.1.2008 9:39:22   
viv_
Naša Zarja ima pa tko švoh lase. Sicer jih je kar nekaj, pa tudi dolge ima par cm, ampak to vse stoji nekam po svoje, tko "skrepano" mi deluje... Pa ko kapo dol potegnem je taka, kot bi jo na 220 priklopil. Mirna ma pa ful dobre lase, že od vsega začetka. Si pa zdaj prvič dolge pušča, prej je vedno hotla imet kratke.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.1.2008 9:41:08   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ravno včeraj sva imeli celo štalo glede tega. Sva šli v trgovino in se je na sredi poti ustavila in obrnila nazaj. Sej jo prijela za roko in hotela, da gre z mano. Ni šans. Se je vrgla na tla in zganjala pravo histerijo. Ko sem jo vzela v naročje, se je drla in zvijala, da sam jo komaj obdržala user posted image . Potem sem jo dala spet na tla in je bilo isto. Groza. Le kaj so si ljudje mislili?

Pri nas je bilo to zadnjič, ko smo bili v Qlandii (v Kranju). Za roko se ne bi držala, bi sama hodila, OK ni problema. Potem pa kar naenkrat se usede (sredi trgovine) in vriska, jo hočem vzeti je bilo ne ne ne, pa zvijanje. Joj tile naši škorpijončki ao pa res od muh .

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.1.2008 9:47:43   
Anonimen
Max81, lepa hvala za fotke, zelo lep buši, in prelepa hčerkica, pa sobica bo tudi zelo fletna!  user posted image
Pa Zala kako ima že dolge laske, pa takega lepega čopka, prava mala gospodična! user posted image Pa Neja ima tudi take lepe kodrčke! user posted image  
Jaz Ane ne smem več strižit, saj ji kar hitro rastejo laski na srečo. Še kakšna 2 meseca pa bo že malo bolj punčkasta. user posted image

Tako zdaj grem pa spet prošnje za službo pisat.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.1.2008 9:50:42   
Aja1
Ja, tile naši škorpijončki so res mali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.1.2008 12:40:14   
Zamima
Dan,...

joj groza, kak je mrzlo pri nas user posted image , sva bili prej v parku pa sem misla, da zmrznm, Zale mislim, da ni zeblo, ker je bila fajn zadekana, pa tople rokice je imela pod rokavičkami,... se mi je pa zdelo čudno, da so nekateri s takimi malimi hodili kar brez rokavičk, jaz sem se pa skoraj tresla od mraza user posted image ,... sva pol tak šibale domov, da se je kadilo za nama,... pa lačna sem bila tudi, ker zjutraj nisem nič jedla user posted image , Zala je zdaj pojedla malo juhice pa korenčka, zdaj pa upam, da bo zaspala...

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Tako zdaj grem pa spet prošnje za službo pisat.

tukaj se ti pa kar pridružujem mucamaca user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.1.2008 14:14:24   
Anonimen
Ja, danes je pa res pošteno mrzlo zunaj! Sicer bi naj bilo pri nas 2 stopinji nad ničlo, ampak meni se zdi bolj mrzlo. user posted image Navozičkale sva se za danes, zdaj gremo pa počasi kosilo pripravit.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.1.2008 14:15:59   
majas
Vidella slikice, hvala max.

Zdaj pa letim v službo, Kaja mi je ravno zaspala. Upam da bo vsaj 2urici spala, da je ne bodo trebali dolgo čuvat.

papa...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.1.2008 14:16:59   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, tile naši škorpijončki so res mali user posted image

ampak res no...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.1.2008 14:24:05   
Nogavica
Meni se pa danes ni zdelo mrzlo user posted image . Sva bili zunaj od 10.45h do 13h pa me ni nič zeblo.

Hoferjeva plenica je zdržala do 6.30h, ko se je Živa zbudila user posted image . Potem sva se še malo crkljali in valjali po postelji, čez kake pol ure je pa bila že vsa mokra po trebuhu. Zgleda, da je bila kaplja čez rob - dobesedno user posted image .

Sem jo pa prej previla in jo postavila na tla pa se je vražič takoj pokakal v svežo plenico. Zdaj jo pa ati rihta, smrduljo malo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.1.2008 14:52:20   
Anonimen
Nogavica, sem brala, da ti je Zamima že dala na preizkušnjo Hoferjeve plenice. Sem ravno danes odprla en paket in sem te imela namen kontaktirat, da ti pošljem kako za preizkus. Meni se zdijo njihove plenice čisto ok.

Zdavnaj smo že nabavili kahlico, pa še niti enkrat ni bila v uporabi. Bom morala se večkrat spomnit, jaz kar pozabim na to. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.1.2008 15:11:45   
Zamima
Jaz se moram pa pohvalit, da je Zala kooončno shodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.1.2008 15:23:46   
Nogavica
Bravo Zala user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.1.2008 15:26:15   
Zamima
Še DOKAZ

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.1.2008 15:44:47   
Anonimen
Zdaj pa že menda vsi naši sončki hodijo, heh. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.1.2008 15:59:32   
Zamima
šele zdaj sem vidla, da ima na dveh filmčkih isti pulover user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.1.2008 17:15:57   
max81
oj oj, boh ne daj da grem dones rodit, ker tud prtisnt ne bom moglauser posted image user posted image

zgleda da me daje gnezditven sindrom...no drugače je blo treba posparvit, ker so nam pripeljali sobo, tko, da sta dve slikici v albumu soba...geslo mate od včerej..pol sm pa zgorej še vsa okna spucala...upam, da me nav jutr kap, k bodo vsa flekasta.....prej niso blauser posted image , pa po tleh pomilauser posted image user posted image pol pa zečer počakam, da gre kozica spat in naprej v akcijo.....aja pa hladilnik smo tud dobil..ga bom zvečer spravla v pogonuser posted image

hvala vam,za vse pohvaleuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.