|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
26.1.2008 22:14:03   
Zamima
tudi jaz odhajam,....

NOČKO user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.1.2008 22:46:38   
atanja
o vidim da sm vam dela dala...se opravičujemmmm.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.1.2008 8:39:37   
Aja1
Zlata medalja je moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro. Spali dobro (kako je lepo to napisat).
Zdaj gremo pa k tašči in tastu na kosilo, pa svakinja ima rojstni dan. Sva ji kupila en pulover od S.Oliverja. Full lep. Bi ga kar jaz imela user posted image

Ja, Neja skoz govori NE. Ko se pripravlja hrana govorii AM, AM, AM. Potem jo vprašam če bo jedla, pravi pa NE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
27.1.2008 10:23:23   
Zamima
jutroo, noč obupna, okol 23.00 se je začelo pa se po malem nadaljevalo skozi celo noč, smo pa ujeli krivca - ZOB user posted image , spodnja 4. tako, da smo zdaj na 10 z zobki, čakamo še zadnje dve štirki, dlesni so ful napete,... danes ji bom calgel namazala, ker to je obup user posted image ,...

Aja1, a ni to hudič, ko kupiš nekaj kar bi najraje sam obdržal user posted image , se mi je že zgodilo user posted image user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
27.1.2008 10:36:30   
max81
helov

no noč smo preživeli, sva z mojim oba2 spala v njeni sobici, on na vrhu, jest spodejuser posted image ...ja je blo treba sprobat nove postle....celo noč je sicer stokala v spanju...zgleda da jo res matrajo zobi, ker ma zgornjo dlesen napeto, pa fruštkal smo tud bolj slabo

smo hotl it zdejle mal na zrak, pa  je začelo fest pihat, mala je šla pa počivat

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
27.1.2008 13:53:44   
Belči
Pozdravljene novembrke! Že od vsega začetka vas berem vendar se nisem nikoli spravila, da vam tudi jaz kaj napišem. Moj sinček je rojen 8.11.2006, ime mu je Uroš in je tako kot vaši otroci že pravi fant.  Se še kaj oglasim.

Lp user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
27.1.2008 16:47:30   
Nogavica
Dobrodošla, Belči! user posted image

Lepo, da si se nam pridružila pri čvekanju.

Le oglasi se še kaj, bomo vesele user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Belči)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
27.1.2008 16:58:11   
Zamima
DOBRODOŠLA Belči! user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se nam kar večkrat oglasi, da te bolje spoznamo,... user posted image

Mi smo nazaj s kosila,... nažrla sem se ko user posted image user posted image ,... Zala veselo skače po stanovanju, zato kar bežim,...

aja, še to,... na pohodu so pri nas kar 4 zobki naenkrat (še zgornja trojka) user posted image user posted image user posted image , tako, da pričakujem spet zelo slabo noč user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.1.2008 17:11:46   
Anonimen
Dobrodošla, Belči! user posted image

Midve z A. sva pa bile danes na maratonskem sprehodu z mojo mami. Kolesa na vozičku so tako umazana, da jih bom morala ob priliki kar z Karcherjem umit. Bilo je pa fino, sveži zrakec, toplo za znoret, pa še malo sončka vmes. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.1.2008 19:17:00   
Zamima
koliko kaj vašim pomaga Calgel? user posted image ,  sem ji namazala malo prej, čakam, da zaspi, mislim, da bo kmalu,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.1.2008 19:26:51   
max81
čer, a ste se vse potepale, ko ste tko malo načvekaleuser posted image

mi2 sva sami, ati je na šihtu in je v ponedeljek in torek celo frejuser posted image user posted image ....zjutraj smo pol šli le na en sprehod, popoldan je pa začelo ful pihati, tako da je dobro da smo šli za tist urico na španir..smo šli kar peš in se je ati kr fino zmatraluser posted image ..je pa ful lepo hodila, je lepo držala atija za prstuser posted image ...sproti moram popravljati in vnašati črke, ker je mala par dni nazaj vrgla tipkovnico dol iz mize in sedaj pol črk ne primeuser posted image user posted image user posted image

popoldan sva pa z malo kr lepo zalegli in sva počivali skoraj 2 urici, če ne še dlje..ja je pasal, ker je pol pol popoldneva dobesedno se skoz hotla nosit in bit pri meni.....ja teta vročina je na pohodu, zdejle sem jo zrihtala, pa scečko sem ji dala, ker pač nimam sirupa, pa s calgelom sem ji namazala dlesni in je kr lepo pustila namazat...zgleda, da ji je pasalo...ga morm pa jutri it iskat, ker ga bo zmanjkalo.......čez dan smo pojedli bolj malo, bolj kot eni piščančki

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
27.1.2008 19:44:10   
Aja1
Čer.

Ravnokar sem se pobarvala - spet na temno blond user posted image . Upam, da mi v kratkem rata priti do frizerja, da me postriže in naredi kakšne pramenčke.

Neja spi že od 18ih. Danes je spala vse skup le pol urce čez dan in je bila popoldan sitna kot muha. Jutri jo spet jaz peljem v vrtec - torej bo budnica prej kot ponavadi.

Calgel mi uporabimo občasno. Pojma nimam, če pomaga user posted image . Mogoče malo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
27.1.2008 19:44:54   
Aja1
Max, ima Nika vročino, da si ji dala svečko?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
27.1.2008 19:52:34   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, ima Nika vročino, da si ji dala svečko?

ja ma vročino, zato sem ji kr dala, ker včeraj je celo noč stokala in se premetavala po postli...zdejle je lepo zaspala, tko, da upam, da bo svečka prijela...verjetno so res zobi, ker nič ne kiha, smrka, kašlja in podobno....je bla pa drugače čez dan ful pridna

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
27.1.2008 19:54:00   
max81
frizer...kaj je že touser posted image user posted image user posted image , jest sem se nazadnje poštrihala za Nikin rd, tko, da grem 5.ko financ minister dobi colngouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
27.1.2008 19:55:19   
Aja1
Če je bila cel dan živahna, potem je verjetno res zobek.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
27.1.2008 19:56:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

frizer...kaj je že touser posted image user posted image user posted image , jest sem se nazadnje poštrihala za Nikin rd, tko, da grem 5.ko financ minister dobi colngouser posted image user posted image user posted image

Jaz raje ne povem, kdaj sem bila nazadnje pri frizerju. Skoraj ne pomnim. user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
27.1.2008 19:58:00   
Zamima
naša še vedno ne spi,... se bojim, da se bo res ponovila včerajšnja noč user posted image user posted image ,... zakaj prodajajo ta mazila če ne pomagajo??? user posted image user posted image ,
obstaja še kaj druga proti bolečinam pri rasti zob? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
27.1.2008 20:01:03   
Zamima
kje naj kupim tisti obroč za pranje laskov? danes sem ji komaj sprala laske, ker takoj ko sem odprla tuš je znorela,... dokler je v banjici in čofota je vredu, ko pa jo hočem splahnit pa jo zagrabi panika in hoče ven iz banjice pa jokat začne, to ima zdaj par kopanj nazaj neko novo foro user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
27.1.2008 20:01:06   
max81
ja verjetn, zjutri, ko smo vstali sem ji zmerla vročino je bla ok..pol čez dan ji sploh nisem merla, ker je bla itak navita, da si jo komej dohajal, zvečer se je pa stiskala k meni, pa je bla ful vroča, tko, da sva jo zmerle, in pa tudi namerleuser posted image ...no bo že.....sam vročine si pa ne pusti mert..joj, sama si pa termometer skoz not tiši, k ga pa jest je pa celuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
27.1.2008 20:06:38   
Aja1
Zamima, mogoče kakšen BC. Pa misliš, da ga bo hotela imeti na glavi?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
27.1.2008 20:07:52   
Aja1
Sem prej pozabila. Dobrodošla Belči user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
27.1.2008 20:17:28   
milenk
heloo punce.ja spet vas mal berem.moj dragi je nesu tamalga spat,jaz pa mem računalnika da grem pod tuš pa še mal poćekeram vas.

zgleda da se mi je uporabniško ime spremenil ker sem se že zanč enkrat prijavljala.to sem jaz belči.bom probala popravt nazaj na belči.

dons smo hotl na rakitno pa nam ni ratal me že cel dan glava boli..nevem kaj je to.ma sam da je uroš zdrav,jaz bom že potrpela.čuvajte vaše malčke....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
27.1.2008 20:30:25   
Aja1
Belči, kaj več napiši o svojem sončku Urošu. Pa kakšno slikico nalimaj, ker tukaj je več punc in so skoraj vsi fantje že rezervirani user posted image

(odgovor članu milenk)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
27.1.2008 20:33:20   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, mogoče kakšen BC. Pa misliš, da ga bo hotela imeti na glavi?

kaj pa vem user posted image

btw. še zdaj ne spi mula mala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!