Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:59:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Ti pa si preber kaj sem dopisala z modro ..... hm, pa bičeka majo migitalčki ... tvoj ma pa verjetn kej druga, a ne???? M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke Kje je že moja biologija.... No, v bistvu ni važno, le da jih orientacija ne j*
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:59:21
|
|
|
|
polaris
|
vidiš LuNči, še dobr da imaš nas,... se boš še marsikaj naučila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:59:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa Pišuka, men pa se je skoz zdela znana... pa nisem vedla kam naj jo dam... ne po avtorju, ne po vsebini.... picasota, pa jst itak nisem nikol razumela sej jih se on ni, ko se je iz macka zbudu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:00:17
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem sla res merit mi pride 1 meter lih nad koleni uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:01:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ajsika kar pusti.. Saj valda moramo vedet od kje pridejo naši tekmovački ven, kaj ... To je poučna slikca. MOgoče bo zdaj kateri ratalo zanosit, ko vemo kak ta stvar zgleda... ti ko si tršica... a mi lohk razložiš kaj je na tej sliki poučnega... ker jst ne vem kaj sploh predstavlja Tiste pikčaste črtice .... kar sledi jim in si zapomni njihovo pot, pa ko boš videl podobno podobo kje, si v mislih nariši podobne črtice in jim sledi... Pišuka ampak potem bodo zopet napačna vhodna vrata...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:02:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke Kje je že moja biologija.... No, v bistvu ni važno, le da jih orientacija ne j* tocn tak, ce se kaj spomnim hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:02:59
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem sla res merit mi pride 1 meter lih nad koleni uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja Uh sranje, pol pa moji tud zalutajo. Zdaj pa grem jaz stole merit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:03:41
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tocn tak, ce se kaj spomnim hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane Čuj če bo šlo tak naprej, takrat ne boš več rabla zobozdravnika...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:03:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke Kje je že moja biologija.... No, v bistvu ni važno, le da jih orientacija ne j* tocn tak, ce se kaj spomnim hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... Jočem od smeeeeeehaaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:04:01
|
|
|
|
ledenka
|
bejbike, jutri vas bom brala daje, se moram spokat ej, ta vikend ste mi pa polepsale sem se tak nasmejala ko ze dolg ne
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:06:36
|
|
|
|
LuNa73
|
aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:07:36
|
|
|
|
Serendipity
|
ledenka - No, prav to sem hotela zdaj tudi jaz napisat Nočka pa poredne bodite! Ne pozabite, če vašemu ni za akcijo, se vedno najde kak prijeten (ampak pazi: ne prileten) sosed in njegova pomoč za žensko v stiski. Če nimate soseda pa tudi vibratorčki delajo čudeže cmoka pupe!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:08:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... Jočem od smeeeeeehaaaaaaa Ti kr joč... mogoč bo tvoj mislu da ti tečejo solze zarad njega in njegove bolezni.... pa te bo mogoč dans še uslišu, pa ne bo potrebe po risanju... Jst pa si grem ogledat črtice na unem čudu.... da vidim....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:08:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega... jutr sem se z vami, ja, pol pa tud upam, da se mi bo ratalo prikonektat polaris, po moje bo prucka boljs ko stol
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:09:34
|
|
|
|
spelka12
|
Kaj je dobra stvar menstre? Da imam že naštelan vložek, ko berem vas babe in se od smeha polulam. Pa še mokra sem od vseh vaših slikc, pa angelčkov, pa..... Pa se nisem tuširala tko ko lunca . Ma ste pa načvekale v 2 dnevih 11 strani , sem vas tolko časa prebirala, da je moj zaspal zraven . ****. Pa une slikce, ki ste jih sprot brisale sem zamudila , jao meni, kolk sem žalostna. Zdej grem pa pančkat, da me jutri ne bo kap, ko bo budilka zazvonila.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:10:10
|
|
|
|
ledenka
|
pa se en vic za lahko noc: - Se pri analnem seksu lahko zanosi? - Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:12:01
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooooo špelči.... super za vložke Jst sem te pa že kregala prek ZS-ja Ampak veš kaj... a ti mogoč veš kva za hudiča je na uni slikico ki jo je prlepla ajsi.... pa kam za hudiča vodija une črtkane črtice
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:12:47
|
|
|
|
Serendipity
|
speeelkiiicaaa --- Ma za temi slikcami tudi jaz žalujem... . Me kar matra, kaj je bilo tam tak lepega ... ajsi -- zdaj vem vsaj s kerega konca pridejo odvetniki RR je res poučna stvar! Eto -- zdaj pa res nočka!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:12:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa se en vic za lahko noc: - Se pri analnem seksu lahko zanosi? - Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki! ja ja, bejš pakirat, ker bom hin! od smeha babe žabe, grem spat... lepo se mejte in lepo sanjajte... nočka
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 20.1.2008 22:16:49 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 22:20:24
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, sem jutr zvečer odsotna, zato ti že zdaj želim prijetno potovanje, fullllllllllllllllllll uživaj in čim manj delaj (pa na kisel mlek z bregov ne pozab ) Nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.1.2008 10:19:02
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.1.2008 11:39:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo hja, dobra je tale nevidna kavica... verjetn je brezkofeinska Drgač pa...ajsi isto kot...bi raj bla pod kovtrom, kot pa tukaj... sem ravn dans razlagala direktorju, kak mi niso pondelki simpatični in bla bla... seveda me je butast gledu... no kratko javljanje sem izpeljala... lepo se mejete
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.1.2008 11:41:27
|
|
|
|
ledenka
|
viš, tko je, če poskušam kake manjše slikce limat bo kar velika morala bit, sej rabimo dans bolj velike kave
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.1.2008 14:15:27
|
|
|
|
Serendipity
|
I just hate Mondays. Pa resno reeesnoooo!!!!! Eto, tudi moje javljanje je končano. Grem kar v posteljo. Ta kava je bila zdaj z neba poslana!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.1.2008 14:40:18
|
|
|
|
Erin
|
Am...jutro...dan.... kako ste? Kaj novega? Kaj starega? Včeraj sem do kompa prišla šele ob 23 uri, pa vas ni bilo več... sedaj pa vas tud ni... ...doooooooooooooooolgčas.....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.