|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
25.1.2008 7:37:21   
Maxica
Glede bolezni oz.zdravja se res ne maram hvalit, sam odkar Max ni več v vrtcu, ampak hodi samo v cicibanove urice, se je pri nas, vsaj zaenkrat, tudi končala agonija s smrklji, vročino, antibiotiki, itd. Če ni nujno, jih pa res ne bi, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.1.2008 7:40:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Glede TV imamo novost. Prijateljica je posodila telebajske in ni za verjet ampak očitno palijo, predvsem tisti odlomki ko plešejo in pojejo. Meni je ta risanka tako mimo, da ne morm povedat, ampak zjutraj imam pol ure mir, da lahko kavico spijem, to je pa tud nekaj ne!!!

Ko sem bila še brez otrok in so Telebajski lih ven prišli, sem bila prav alergična nanje. Kar ošpice sem dobila. Tudi videti jih nisem mogla, kaj šele slišati.
Ko sem pa videla, da imajo res nekaj v sebi, ker otroke dobesedno prikujejo pred tv, in da ni kar tako naključje, da trikrat ponovijo eno besedo, pa da imajo vendarle tudi nekaj poučnega v sebi (nekje sem slišala, da so jih prav eni psihologi skup sestaviliuser posted image ), sem pa malo spremenila mnenje. Sicer mi ni, da bi jih prav gledala, ampak mi pa niso več smotani.user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.1.2008 7:54:18   
pikapolona2
jutro še od mene,

maxi ja telebajske so psihologi sestavljali tud jst nekje prebrala ....kao ker se vedno začnejo in končajo enako to pri otroku vzbuja varnost....za ponavljanje sem pa že pozabila v čem je point. Lep vikend ti želim kljub temu da boš pedenala žlahto...pa sej veš ne bit tko k remy k je na solato pozabilauser posted image .

Clody, piškot....upam da bosta sinove naučile kak se kruh pospravi...da ne bodo naslednje generacije jamraleuser posted image user posted image ...drgač pa sočustvujem......men se vtrga da bi mogla skoz za njim pospravljat.....sej včasih tud...ne more čist iz moške kože!

Tasha uper za službouser posted image user posted image

zdej grem pa delat .....danes bodo službene stvari na sporedu...nč faksa...papa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
25.1.2008 8:18:27   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Piskot, pri nas je zdaj mož v vlogi gospodinje, vsaj tekom dopoldneva, in ga moram prav pohvalit, da se je vidno izboljšal, saj pridem res v popedenano stanovanje. Ok, ne sicer lih toliko, kot bi ga jaz, ampak se nimam kaj pritoževat, res ne.
Pusti ene par dni tako, kot on pusti, al pa pejt nekam za kakšen teden, boš videla, morda bo pa le opazil, da nima več kam vreči stare plastenke.user posted image

Vidiš jest si kaj takega sploh ne znam predstavljat. Lahko rečem samo srečnica. Vsak ma nekej ne. Pri mojem dragem me je pritegnil to, da me nobeden pred njim ni spravljal v tak smeh, res. Še ko ga ****am, zna pacek vse tako obrnt, da se na kocu oba reživa. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.1.2008 8:19:31   
Clody

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Glede TV imamo novost. Prijateljica je posodila telebajske in ni za verjet ampak očitno palijo, predvsem tisti odlomki ko plešejo in pojejo. Meni je ta risanka tako mimo, da ne morm povedat, ampak zjutraj imam pol ure mir, da lahko kavico spijem, to je pa tud nekaj ne!!!

Ko sem bila še brez otrok in so Telebajski lih ven prišli, sem bila prav alergična nanje. Kar ošpice sem dobila. Tudi videti jih nisem mogla, kaj šele slišati.
Ko sem pa videla, da imajo res nekaj v sebi, ker otroke dobesedno prikujejo pred tv, in da ni kar tako naključje, da trikrat ponovijo eno besedo, pa da imajo vendarle tudi nekaj poučnega v sebi (nekje sem slišala, da so jih prav eni psihologi skup sestaviliuser posted image ), sem pa malo spremenila mnenje. Sicer mi ni, da bi jih prav gledala, ampak mi pa niso več smotani.user posted image

Maxica, sej jest grem pa očitno po tvojih stopinjah!user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.1.2008 8:21:15   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Clody, piškot....upam da bosta sinove naučile kak se kruh pospravi...da ne bodo naslednje generacije jamraleuser posted image user posted image ...drgač pa sočustvujem......men se vtrga da bi mogla skoz za njim pospravljat.....sej včasih tud...ne more čist iz moške kože!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko mi bo predstavil svojo novo ljubezen se bom režala:" A to je ta revca, ki bo mogla nadaljevat mojo tradicijo pospravljanja kruha!"
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
25.1.2008 8:22:35   
Clody
DRugač pa grešim in jem burek! Kaj morem če je pa tako nesramno dober.

Uživam še zadnji dan gospodinjenja, u nedeljo bo pa tud mene špikalo tam po trebuščku, preden bom šla na šiht!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
25.1.2008 8:24:50   
Clody

Glede bolezni oz.zdravja se res ne maram hvalit, sam odkar Max ni več v vrtcu, ampak hodi samo v cicibanove urice, se je pri nas, vsaj zaenkrat, tudi končala agonija s smrklji, vročino, antibiotiki, itd. Če ni nujno, jih pa res ne bi, no.

Jest pa lahko samo upam, da je ta huje za nami (beri skoraj 4 mesece non stop doma) in da zdrži vsaj 1 mesec. Rekord že imamo. 

Vi pa le uživajte v zdravju!!!! Ni lepšega!!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
25.1.2008 8:25:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Punce 99,9% sem dobila službo od 7-15user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, upam, da bo 100%. Je pa takole res fajn delat, ker imaš potem, ko prideš domov, še vsaj kaj od dneva.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.1.2008 8:57:28   
psaša
Dobro jutro, pri nas vse po starem, razen tega, da uživamo na sončkuuser posted image .
Sem se pa danes zjutraj zbudila misleč, da je že sobota, ja pa jade.user posted image
No, včeraj je še oči zbolel, se je prehladil, pa je bogi, ker ga boli grlo.user posted image
Naš tudi pusti vse razmetano in seveda tudi kruh zunaj, da se suši, pa še kaj drugega bi se tudi našlo. Sam, ko je pa sam doma (beri več dni), pa vse pospravi za seboj, še prat da.user posted image  Seveda, če mu pa zmanjka štunfov pa brisač.

tasha super za službo

telebajski, jaz jih tudi ne morem, sam očitno bom morala mnenje spremenituser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.1.2008 9:15:51   
Arabela
Dobro jutro!

Glede debate o moških sploh ne bom komentirala, ker moj dragi je tudi slep...user posted image user posted image user posted image .. ko mu rečem sicer naredi, sam pa nič ne vidi...
ampak ima pa eno svetlo točko... RAD KUHA!!! user posted image user posted image user posted image In to meni pomeni ogromno...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.1.2008 9:19:50   
Arabela
Telebajski... mala jih je včeraj zvečer ko ni hotela spati gledala, jaz pa sem se zraven lahko resnično učila... ker mala je mirno zraven mene sedela in gledala telebajske... pa ona se ful že z njimi pogovarja..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.1.2008 9:20:58   
piskot
jutro. sem prespala in ugotovila, da pospravljanje pa le ni vse user posted image . me zanima ce me bo ta filozofija se drzala do takrat da pridem do doma user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.1.2008 9:21:18   
Arabela
Mene danes čaka še en tečen dan poln učenja...user posted image ... pa vikend tudi ker atija teko ne bo iz Nemčije... se prav silim s tem učenjem da mi gre že na bruhanje.. ampak vzdržat še ta teden.. nato pa se začnejo priprave na bebico..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
25.1.2008 9:22:42   
piskot
hehehe, kok so dobri, najprej max s ful lasmi, pol miha z minimalci, pa katarina s frizurco.

psasa a to je nova slika? sem pa mislila, da mi nimamo nic las, pa vas vseeno vodimo user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
25.1.2008 9:31:51   
psaša
piskot ja, to je ena novejših. Saj pravim, da naš zgleda kot en dojenček v primerjavi z vašimi, ki imajo full las.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
25.1.2008 9:41:39   
Maxica
Hehe, Psaša, kva je luštkan Mihec. Saj pri nas smo bili tudi dolgo časa s ful mal laski, ampak zdaj se mi zdi, da so se mu pa kar pogostili in potemnili. Sem pa lih zadnjič gledala Maxove fotke, ko je bil star ravno toliko, kot je Lan zdaj, pa zgleda cel dečko v primerjavi z njim, verjetno res  predvsem na račun las, saj je imel že takrat celo čupco, no, pa tudi kakšno dobro kilco več.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
25.1.2008 9:45:09   
Arabela
jaz pa sem ravno sivkomivko pojedla...user posted image user posted image user posted image .. pa kozarec mleka zraven... mi vedno dela lušte ko jo berem..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
25.1.2008 10:17:31   
Clody

Tudi nam pravijo kako fletna "pupa"!!!!
user posted image

In še en sankaška!! Pokljuka je glih mal fletn pobeljena in ponuja ogromno veselja. En vikend se bo samo podrla pod težo vseh ki šibajo gor.
user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
25.1.2008 10:22:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

piskot ja, to je ena novejših. Saj pravim, da naš zgleda kot en dojenček v primerjavi z vašimi, ki imajo full las.user posted image

Mene spominja na Kojaka. Sam ti si mal premlada, da bi se ga spomnila ... lej sliko http://en.wikipedia.org/wiki/Kojak

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
25.1.2008 10:24:32   
piskot
clody a je ful dren na pokljuki za vikend? jaz bi se vedno rada sla laufat enkrat ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
25.1.2008 10:46:02   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Mene spominja na Kojaka. Sam ti si mal premlada, da bi se ga spomnila ... lej sliko http://en.wikipedia.org/wiki/Kojak

PIškot, skor sem se poscala no. Tale pucanje ti že škodi ja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
25.1.2008 10:48:51   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

clody a je ful dren na pokljuki za vikend? jaz bi se vedno rada sla laufat enkrat ...

Ti samo odpeketaj, pa bodi malo bolj zgodnja (če greš sama) pa bo.  Ful je dren, drgač ja, ampak se vseeno splača ker je lepooooo in luštnoooo!!! Pa mislim, da je še sonček napovedan.

Opozorilo: Domov nujno pred 14:00, ker kasneje je takaaaa kača avtomobilov, da pol si pa res rečeš da se ne splača!user posted image Ne, res, midva morva vse okol miljon uličic da prideva do trgovine, ker vse stoji.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.1.2008 11:15:10   
psaša
Naša afna
[img]http://album.slikomat.com/pic.php?u=2286nl8HN&i=32639[/img]

[img]http://album.slikomat.com/pic.php?u=2286nl8HN&i=32640[/img]

[img]http://album.slikomat.com/pic.php?u=2286nl8HN&i=32641[/img]

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.1.2008 11:19:57   
psaša
user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?