Tejcha
|
Ojla! Hvala vsem za lepe želje, se že trudim, da bi realizirala načrte... Mah, bo že. Me pa čedalje bolj j... križ, vse mišice čutim... Julam, sedaj točno vem, kaj si mislila takrat, ko si rekla, naj se pripravim, da tokrat nosečnost ne bo takšna kot prvič. ma, bom že preživela, sam morm malo bolj vprežt, pa bo kar lažje. Drgač pa do aprila sploh ni več daleč. Aprilčice že pridno pripravljajo vse za nove člane, js pa nekak še kar odlašam...Tavečje stvari imam tak al tak poštimane, voziček še imam za "dezinficirat"(verjetno je v šivih za par malic robe, pa sem sproti spravljala stran drobtine in obrisala, če sem videla, da je mulc kje kaj polil. Pa me je, ko sem šla v malo bolj podroben pregled, skoraj kap) in posteljnino za oprat. Tetra plenice čakajo na svojem običajnem mestu, previjalna je tak al tak aktivna... Drgač je pa Tilen še vedno pri kitajščini... čeblja in na veliko razlaga. Vmes se mu posreči kakšna beseda, ki bi recimo čist pasala v kontekst... Ok, mama, ata, baba, dedi, ni ni, ne ne, gaga...ipd. ne štejem zraven, ker je to že kar precej časa. Je pa zadnjič moja sestra na tleh k sebi stiskala njegovga Rodyja(za skakat) in pride mali do nje, jo klofne in in tistem trenutku izjavi: "Sica si..."in gre užaljeno stran. Res ni veliko manjkalo, da mi ni ušlo. Noben od naju ne uporablja žaljivk, kletvic, pa tudi zmerjava se ne... Zaenkrat se glede zdravja še držimo nad vodo. In trkaaaam... Adrijana, uspešen nakup in čim manj solz! Šibam kej nrdit, :)