yennika
|
Dan! Tanyka-jeeeeeeej, super, čestitke! Tevža-hudo, hitro naženi viruse.Ja, saj ni čudno, da sta mogla plačat, če pa tvoj stari tolk zasluži. Hecam se! Res je grozen naš sistem.Midva sma tud neki naračunala, da dobima nazaj.No on dobi, jaz si še nisem mogla, ker še nisem dobila izpiska od centra.Ste ve že dobile? Adrijana-enako tudi tebi, hitro okrevaj in novim zmagam naproti.Saj je blo rečeno, da ima vsak 15 državljan gripo ali rotavirus.Baje da ni družine, ki bi bila zdrava. In da še jaz malo pojamram.Sem mislila it danes v službo, ja pa ja, kaj še, sem že tu komaj pokonci, mi vse leti.Zgleda je res gripa. Da sploh ne govorim kako je blo ponoči, sem kašljala kot nora, nisem več do sape prišla, me danes bolijo tebušnjaki kot bi celo noč telovadila.Kašljala sem v kosu od 22 -1 zjutraj, ni pomagalo nič, noben sirup, nič.In ko me je dragi vprašal, če grem v službo zjutraj sem takoj rekla, da ja.Se mi je samo smejal in me vprašal, če mislim, da mi bodo ploskali in zlato uro kupili, če pridem. Sem kar vztrajala.Res mi je muka bit bolana. Raje delam in trgam cele dneve.To stanje brez energije je pa zame too much!Fuj! Tako sem danes zjutraj samo ugasnila budilko in zaspala z malim do 7/30 potem pa sem ga lepo zrihtala za vrtec-komaj, ker sem čisto nemočna.Mislim, pa se bla včeraj že čist ok.No, če izvzamem pol nos in kašelj!Za pop**** vam rečem. Ko sem ga pripeljala v vrtec mi je itak ušel v igralnico in me sploh ni slišl, ko sem ga klicala za adijo.Pa sem ga le nahecala za enga lubčka, ampak punce, bil je tako sramežljiv pred vsemi tistimi pupami in fanti...sem mu iz očk prebrala, mama daj spelji se, ne spravljam me v zadrego.Dobila sem ga pa le! Zvezda-čestitke za moža.Super darilo! Tejča-upam, da zrihtaš pozitivno.Ma saj nikjer ni nič pametno pojasnjeno, kar nekaj bluzijo.Ta lepa vida pa tud pojma nima, krneki blekne... Dalin, ma imaš lepo družino, zavidanja vredno-po sliki sodeč. Krasna mama si! Tukaj se registriraš za edavki.Če pa že imaš recimo kodo za spletno banko(npr.klik), ti pa tako samo poišče. http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/StartPage/StartPage.aspx Saj bo šlo!Poskusi! Jaz pa vodoravno....počivat! čao
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|