pupika
|
Jutro, se vidi da smo septemberke kar zaposlene, ker smo bile na drugi strani. MI smo zaenkrat dobro, že trkam, ker je sedaj celih 14 dni v vrtcu in upam, da spet kaj ne stakne. Je pa ponoči nekaj jokal, in včeraj popoldne ko se je zbudil tudi, pa sem ga vprašala, kaj ga boli-buba, pa je kazal na ušeska, upam, da nima spet vneti ušesek, sem mu pa kapnila eno kapljico operila in sedaj čakamo kako bo, ali ima samo malo pordelo, kajti nosek je sedaj kar v redu, sem pa opazila, da bo vsaki čas dobil še ostale 3 trojke. Tile septembrčki so bili prav luštne maske, res so cotkani taki mali, Gal je bil opica in potem tako veselo oponašal opico in se praskal po glavi, bom jutri naložila še našega škrata. Borovnička moram te pohvalit, full dobre slikice za reklamo, sem si pogledala na internetu in mi je bila tvoja najbolj všeč, čestitke. Adrijana za saro in vrtec, je pa res pridna in tako hitro se je vnesla, pri nas mora zraven Gal-a še vedno it spat vzgojiteljica, no saj tudi doma se jaz zraven njega uležem, če ga pa položim v posteljo pred tem predem ga začne jemat, je pa potem cela štala in začne zganjat norije po postelji, potem pa se 2 uri kregava, das je treba it spat in jaz spet popustim, in ga malo ponosim. Yennika upam, da se dokončno pozdravite. Tejcha upam, da vam vse uspe poštimat pred prihodom male pikice. Tudi pri nas so igrače vse povsod, samo da vidi da so vse v škatli in v vreči za igrače, že pridrvi in vse ven strese, potem pa gre dalje proti kuhinji vse iz predalov ven metat, sva se z možem odločla, da imava sedaj dovolj in bova dala na elemente varovala, si pa tudi že svoj mali stolček privleče in pleza nanj, da lahko višje pride do kakih polic. Pri nas je sedaj aktualno plezanje. Incabinca upam, da ti uspe kmalu dokončat šolo, saj vem kako je to, no lahko rečem, da ob otroku ne vem, ker sem jaz že pred 5 leti diplomirala, ker ob malem škratu mi pa verjetno ne bi zneslo še šole dokončat, prav vse vas občudujem, ki končujete šolanje ob otroku in povrhu še ob kaki službi.
|