pupika
|
jutro babike, kako kaj vaši sončki in sončice. Midva z Galom sva se, upam, da končno pozdravila, več kot teden dni sva bila doma, je imel že v peto laringitis in to v 3 mesecih, kadar j emalo prehlajen, mu vedno udari na glasilke, upam, da bo sedaj spet malo mir in da bo revček zdrav. Žiža tale tvoj Urban pa je res bogi revček, so ga norice kar fajn zdelale, upam, da se kmalu pozdravite. Dalin upam, da bo s tvojim bratov vse v redu in da ni kaj hujšega, naj zdravniki bratu malo pregledajo glavo, kajti tudi moja svakinja je že večkrat skupaj padla, v zadnjo je bila kar kriza, ko smo se mož jaz in svakinja rolali, je kar na enkrat tja padla in jo je avtomatsko zmanjkalo, takrat se spomnim jo je mož oživljal, ker baje naj ne bi dihala, jaz sem letela v tistem trenutku po taščo in vodo in je potem prišla k sebi, se spomnim, da so delali ene preiskave in naj bi bilo nekaj z glavo narobe, zdravniki so tudi sumili na to, ker naj bi se ona rodila z vakumom in je lahko to celo posledica tega, no upam, da bo vse v redu z bratom. Adrijana lepo, da si se vpeljala v službo, sedaj ti bo pa čas tako hitro minil, kot bi mignil mimo tebe, semi se zdi da mi za vse kar zmanjka časa.Sara se je tudi hitro vpeljala v vrtec. Tejcha super za tvoje teste, drži se in pobožaj malo pikico, upam, da ti uspe pred aprilom uresničit vse cilje, da se boste potem brez skrbi crkljali, hahahaha. Mene je zgrabil en kašelj, sploh se nisem mogla odkašljat, potem pa še Gal, zgleda da sem se najprej od njega nalezla, potem pa spet on od mene, upam, da se ne bova vrtela v krogu s tem kašljem, ker ni prijetno. Jaz si bom po vsej verjetnosti morala iskat novo službo, baje naj bi naš oddelek ukinili in bomo tako vsi brezposelni, me je tako šokiralo, ko me je sodelavec klical po telefonu domov, ko sem bila na bolniški in sem se malo zamislila, kako sedaj naprej, si sploh ne predtavljam kako bomo preživeli če v daljšem času ne dobim službe, ker imava z možem velik zalogaj kredita za hišo. zaenkrat toliko od mene
|