dalin
|
Čer Evo mene iz službe,sem danes delala popoldne .Ni bilo nobene druge. Adrijana upam da se vam nikoli več kaj takega ne ponovi.Sem se pa že večkrat spraševala,zakaj kar čakaš,ko ima Sara vročino.Saj vem,da je treba do 38,5 počakati,ampak jaz Žanu dam že prej,pri 38,ker preden mu paracetamol zagrabi,že naraste na več.Pa upam,da ne boš mislila,da te česa obtožujem,ampak vedno sem si mislila:Dobra je,ima pa živce da kar čaka.Jaz se tudi zelo bojim teh krčev in zato mu dam že pri 38 sirup.V glavnem:držim pesti za Sarico . Ima pa Žan od včeraj zjutraj lišaje/izpuščaje po telesu .Saj ne vem kako bi napisala kako zgleda.Zjutraj,ko sem ga previjala je imel samo okoli pasu in sem mislila,da je od plenice.Ko sem ga opoldne dajala spat,je imel že do prsi in nekaj tudi na hrbtu.Sem mu dala claritine,ker sem mislila da je kakšna alergija.Pa ni bilo nič bolje.Danes zjutraj je imel že ful po hrbtu,zato ga je mož peljal k zdravniku.In dežurna(bila je šolska),je rekla da ni nič .Saj,hvala bogu,da ni nič,ampak ji kar ne verjamem.Zvečer me je mož klical,da se je razpaslo že po vratu,za ušesa,po glavici .Dal mu je tudi žličko claritine,pa ni bilo nič bolje.Drugače je otrok razpoložen,dobre volje,ješč,ga nič ne srbi.Ampak tile izpuščaji me pa res skrbijo.Tudi nobene nove hrane ni jedel,ki je ne bi že prej,praška in mehčalca nisem zamenjala,edino mož ga je v sredo tuširal z drugim šamponom,ki je glih tako otroški.Pa sem šla gledat sestavine,pa ima takšne kot tisti s katerim jaz Žana tuširam.Tako da jutri imam dopust in grem z njim zjutraj k njegovi P na pregled. Adrijana zdaj pa jaz jamram . Nič,toliko za zdaj,se jutri tipkamo. Nočka