|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
24.1.2008 11:49:05   
ada2
evo, mi2 sva doma s pregleda. mi je P hotela pisat bolniško do konca tedna, ker Adam še ne sme v vrtec, pa sem rekla, naj mi jo zaključi, ker grem že danes delat, Adam pa bo pri babici ostal. res se mi zdi brezveze biti doma, če pa je že dosti boljši. mora pa še izkašljat vse ven. ima podvojeno dozo flixotida do ponedeljka.

ah, na poti domov sva zavila še v Qlandijo in si ogledala živalice v zoomarketu. najbol so e mu dopadle žabice, ampak ko sem ga vprašala, če bi imel eno je pa rekel da ne, da bi imel ribouser posted image

v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica, če je Adam ne bo hotel jo bo pa Nuša imelauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
24.1.2008 12:59:01   
petarda
v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
24.1.2008 14:33:40   
*bubi*
Dober dan, čvekice! user posted image  Se vidi, da je nek novi veter zavel user posted image user posted image user posted image

Odkar smo mi ukinili flaško, ni več pitja ponoči. Če pa je res žejen, pa ve, da se dobi voda. Tako da že sam prosi zanjo, se lepo naštima v postelji in čaka, da mu prinesem kozarecuser posted image  Plenička je večinoma tudi že suha zjutraj.

Jaz pa sem danes zabijala cajt na servisih. Ampak zdaj je vsaj avtek porihtan, no novo gumo še čakam. Včeraj sem imela gumidefekt in je guma uničena, tako da mi bo probal vulkanizer enako zrihtat, drugače bom morala vsaj dve kupit. Če ne vseh štirih, in to zimske, ki itak ne bodo več dolgo za uporabo user posted image

Zdaj pa moram še par stvari za jutri pripravit, potem pa grem po bubija in se bomo danes cel popoldan cartali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
24.1.2008 19:08:44   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

In kako? Jaz sem ok, mojega lubija pa zima treseuser posted image ....zdajle je popil že drugi daleron danes, pa čajček sem mu skuhala, pa velik zelja in sadja...kaj več pa ne morem naredituser posted image  Petardito je iz varnostnih razlogov ostal pri babici....zdaj pa samo boga prosim, da se še mene kaj ne primeuser posted image user posted image user posted image ...ker to pa nebi bil lep vikend user posted image

Grem zdaj še mal ananasa narezat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
24.1.2008 19:25:36   
petarda
Moj lubi je dal stari PC na bolho za 200 EUR in je ful zanimanjauser posted image ...Mi je pa čudno, da folk ki ga kliče prosi naj kar po pošti pošlje...brez da bi ga videliuser posted image  No, zdaj ravno ga je še en klical, menda ga nujno rabi in mu bomo verjetno tudi poslali..rekel je po hitri pošti, plačilo po povzetju....saj nas ne more nič nategnit...aliuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
24.1.2008 19:51:00   
NinaŠ
plačilo po povzetju....saj nas ne more nič nategnit...ali ...

pomoje da ne user posted image ...no jaz bi vsekakor poslala, če bi bil le kupec pripravljen poštnino plačati

...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim user posted image ...zdajle se bašeta s sojinimi kalčki user posted image   (Anže ima narejene s kisom  kot solato, Tina pa je kar natur user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
24.1.2008 20:00:32   
petarda
...zdajle se bašeta s sojinimi kalčki (Anže ima narejene s kisom kot solato, Tina pa je kar natur

Tole je pa res super, petardito ne mara nobene solate user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
24.1.2008 20:01:36   
petarda
...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim

A spat greš? Lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
24.1.2008 21:17:17   
*bubi*
Dober večer&lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
24.1.2008 21:37:23   
ada2
a ni več nobene?

jaz sem pa prišla pred eno uro iz službe in vam moram povedat, da se iz tega našega doma vidi prekrasen sončni zahoduser posted image user posted image . ne vem kako da tega nisem prej opazila user posted image user posted image user posted image , ampak danes je bil čudovit, pa sploh, ko si tako visoko in gledaš skozi drevje.....ah, bom vzela fotkič jutri s sabo in probala poslikat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
24.1.2008 21:41:13   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

in to praviš ti, ki si pestovala hobotnico user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
prav luškane žabice so, da boš vedela, take bele, pa samo v vodi souser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
24.1.2008 21:44:11   
ada2
ja nič no, če ni nobene grem pa možgane trenirat, da ne bom slabša od šimpanzauser posted image user posted image user posted image

zaenkrat je moj najboljši rezultat  3 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
24.1.2008 23:01:59   
ada2
PEEEEEEEETAAAAAAAAARDAAAAAAAAAAAA!!!!!!

a si mogla tistega šimpanza poslat, ne, do zdaj sem se tistih igric šla, sem se kar prijavila za 14 dnevno testiranje, da mi slučajno možgani ne zakrknejo. nikoli ne veš kdaj te kaka demenca dobiuser posted image

no, pa lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.1.2008 6:19:45   
*bubi*
Juuuuuuutroooooooooooooooo! user posted image

user posted image  za vse!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.1.2008 7:45:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

PEEEEEEEETAAAAAAAAARDAAAAAAAAAAAA!!!!!!

a si mogla tistega šimpanza poslat, ne, do zdaj sem se tistih igric šla, sem se kar prijavila za 14 dnevno testiranje, da mi slučajno možgani ne zakrknejo. nikoli ne veš kdaj te kaka demenca dobiuser posted image

no, pa lahko noč!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene je tudi kar nekaj časa držala....največ sem jih tudi jaz 3 user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.1.2008 7:46:30   
petarda

tole je pa bila očitno izjava dneva!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
25.1.2008 7:55:58   
amy26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.1.2008 7:57:28   
NinaŠ

user posted image user posted image  jap

Dobro jutro! user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
25.1.2008 8:00:22   
amy26
dobro jutrouser posted image

včeraj sem bila tako utrujena, da sem šla s kurami spatuser posted image  že ob 20 uri, tako da sem po dolgem cajtu naspana

zdej pa Elo zrihtam pa jo peljem k prababici na čuvanje, jaz bi pa šla mogoče v Kika v Brežice, sej ne vem a so še razprodaje, a katera kaj ve? sej se mi glih ne splača tako pot delat vendar nekam bi se dalauser posted image

petarda, kot je že Nina rekla, mislim da nima bit nič narobe če kupec plača poštnico in prevzame računalnik, sej če ga ne plača in ne prevzame se ti vrne domov, edino poštnino pol sama kriješ

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
25.1.2008 8:13:39   
petarda
zdej pa Elo zrihtam pa jo peljem k prababici na čuvanje, jaz bi pa šla mogoče v Kika v Brežice, sej ne vem a so še razprodaje, a katera kaj ve? sej se mi glih ne splača tako pot delat vendar nekam bi se dala

Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
25.1.2008 8:32:15   
amy26
Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj

petarda, kje ga pa imate, pa je že odprt? ker pol bi šla raje v NM
pa ni panike jaz grem lahko še enkrat s tabo, danes pa grem ker so še razprodaje

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
25.1.2008 9:01:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj

petarda, kje ga pa imate, pa je že odprt? ker pol bi šla raje v NM
pa ni panike jaz grem lahko še enkrat s tabo, danes pa grem ker so še razprodaje

Zdaj je v Bršljinu. Tam kjer je bil včasih Eurospin. Kako čem ti povedat, da boš našla? V bližini McDonaldsa user posted image user posted image user posted image user posted image , btc-ja....

Joj, škoda, ker ne morem iz službe za kake pol ure, da bi se vsaj na kakšni kavici dobile user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
25.1.2008 13:18:36   
NinaŠ
user posted image user posted image   Red bull nič ne pomaga user posted image  .... ....kafe tud ne.... uh, kako se danes dan vleče

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
25.1.2008 13:41:28   
petarda
Jao...Nina...pa da nisi ti noseča? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
25.1.2008 15:07:19   
petarda
Ej!!!! PETEK JE!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.