![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 11:49:05
|
|
|
|
ada2
|
evo, mi2 sva doma s pregleda. mi je P hotela pisat bolniško do konca tedna, ker Adam še ne sme v vrtec, pa sem rekla, naj mi jo zaključi, ker grem že danes delat, Adam pa bo pri babici ostal. res se mi zdi brezveze biti doma, če pa je že dosti boljši. mora pa še izkašljat vse ven. ima podvojeno dozo flixotida do ponedeljka. ah, na poti domov sva zavila še v Qlandijo in si ogledala živalice v zoomarketu. najbol so e mu dopadle žabice, ampak ko sem ga vprašala, če bi imel eno je pa rekel da ne, da bi imel ribo v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica, če je Adam ne bo hotel jo bo pa Nuša imela
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 12:59:01
|
|
|
|
petarda
|
v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 14:33:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan, čvekice! Se vidi, da je nek novi veter zavel Odkar smo mi ukinili flaško, ni več pitja ponoči. Če pa je res žejen, pa ve, da se dobi voda. Tako da že sam prosi zanjo, se lepo naštima v postelji in čaka, da mu prinesem kozarec Plenička je večinoma tudi že suha zjutraj. Jaz pa sem danes zabijala cajt na servisih. Ampak zdaj je vsaj avtek porihtan, no novo gumo še čakam. Včeraj sem imela gumidefekt in je guma uničena, tako da mi bo probal vulkanizer enako zrihtat, drugače bom morala vsaj dve kupit. Če ne vseh štirih, in to zimske, ki itak ne bodo več dolgo za uporabo Zdaj pa moram še par stvari za jutri pripravit, potem pa grem po bubija in se bomo danes cel popoldan cartali
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 19:08:44
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeeeeeeeer In kako? Jaz sem ok, mojega lubija pa zima trese ....zdajle je popil že drugi daleron danes, pa čajček sem mu skuhala, pa velik zelja in sadja...kaj več pa ne morem naredit Petardito je iz varnostnih razlogov ostal pri babici....zdaj pa samo boga prosim, da se še mene kaj ne prime ...ker to pa nebi bil lep vikend Grem zdaj še mal ananasa narezat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 19:25:36
|
|
|
|
petarda
|
Moj lubi je dal stari PC na bolho za 200 EUR in je ful zanimanja ...Mi je pa čudno, da folk ki ga kliče prosi naj kar po pošti pošlje...brez da bi ga videli No, zdaj ravno ga je še en klical, menda ga nujno rabi in mu bomo verjetno tudi poslali..rekel je po hitri pošti, plačilo po povzetju....saj nas ne more nič nategnit...ali ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 19:51:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
plačilo po povzetju....saj nas ne more nič nategnit...ali ... pomoje da ne ...no jaz bi vsekakor poslala, če bi bil le kupec pripravljen poštnino plačati ...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim ...zdajle se bašeta s sojinimi kalčki (Anže ima narejene s kisom kot solato, Tina pa je kar natur )
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 20:00:32
|
|
|
|
petarda
|
...zdajle se bašeta s sojinimi kalčki (Anže ima narejene s kisom kot solato, Tina pa je kar natur Tole je pa res super, petardito ne mara nobene solate
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 20:01:36
|
|
|
|
petarda
|
...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim A spat greš? Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 21:17:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer&lahko noč
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 21:37:23
|
|
|
|
ada2
|
a ni več nobene? jaz sem pa prišla pred eno uro iz službe in vam moram povedat, da se iz tega našega doma vidi prekrasen sončni zahod . ne vem kako da tega nisem prej opazila , ampak danes je bil čudovit, pa sploh, ko si tako visoko in gledaš skozi drevje.....ah, bom vzela fotkič jutri s sabo in probala poslikat.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 21:41:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda v glavnem ko naredimo prizidek in preselim akvarij bo sigurno padla še kaka žabica in to praviš ti, ki si pestovala hobotnico prav luškane žabice so, da boš vedela, take bele, pa samo v vodi so
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 21:44:11
|
|
|
|
ada2
|
ja nič no, če ni nobene grem pa možgane trenirat, da ne bom slabša od šimpanza zaenkrat je moj najboljši rezultat 3
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.1.2008 23:01:59
|
|
|
|
ada2
|
PEEEEEEEETAAAAAAAAARDAAAAAAAAAAAA!!!!!! a si mogla tistega šimpanza poslat, ne, do zdaj sem se tistih igric šla, sem se kar prijavila za 14 dnevno testiranje, da mi slučajno možgani ne zakrknejo. nikoli ne veš kdaj te kaka demenca dobi no, pa lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 6:19:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Juuuuuuutroooooooooooooooo! za vse!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 7:45:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 PEEEEEEEETAAAAAAAAARDAAAAAAAAAAAA!!!!!! a si mogla tistega šimpanza poslat, ne, do zdaj sem se tistih igric šla, sem se kar prijavila za 14 dnevno testiranje, da mi slučajno možgani ne zakrknejo. nikoli ne veš kdaj te kaka demenca dobi no, pa lahko noč! mene je tudi kar nekaj časa držala....največ sem jih tudi jaz 3
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 7:46:30
|
|
|
|
petarda
|
...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim tole je pa bila očitno izjava dneva!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 7:55:58
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim tole je pa bila očitno izjava dneva!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 7:57:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...drugače pa, pridem nazaj čvekat, ko drobižka v posteljo spravim tole je pa bila očitno izjava dneva! jap Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 8:00:22
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro včeraj sem bila tako utrujena, da sem šla s kurami spat že ob 20 uri, tako da sem po dolgem cajtu naspana zdej pa Elo zrihtam pa jo peljem k prababici na čuvanje, jaz bi pa šla mogoče v Kika v Brežice, sej ne vem a so še razprodaje, a katera kaj ve? sej se mi glih ne splača tako pot delat vendar nekam bi se dala petarda, kot je že Nina rekla, mislim da nima bit nič narobe če kupec plača poštnico in prevzame računalnik, sej če ga ne plača in ne prevzame se ti vrne domov, edino poštnino pol sama kriješ
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 8:13:39
|
|
|
|
petarda
|
zdej pa Elo zrihtam pa jo peljem k prababici na čuvanje, jaz bi pa šla mogoče v Kika v Brežice, sej ne vem a so še razprodaje, a katera kaj ve? sej se mi glih ne splača tako pot delat vendar nekam bi se dala Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 8:32:15
|
|
|
|
amy26
|
Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj petarda, kje ga pa imate, pa je že odprt? ker pol bi šla raje v NM pa ni panike jaz grem lahko še enkrat s tabo, danes pa grem ker so še razprodaje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 9:01:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Ej! Zdaj imamo tudi v NM KIK!!!! Daj počak mal, pa greva enkrat skupaj petarda, kje ga pa imate, pa je že odprt? ker pol bi šla raje v NM pa ni panike jaz grem lahko še enkrat s tabo, danes pa grem ker so še razprodaje Zdaj je v Bršljinu. Tam kjer je bil včasih Eurospin. Kako čem ti povedat, da boš našla? V bližini McDonaldsa , btc-ja.... Joj, škoda, ker ne morem iz službe za kake pol ure, da bi se vsaj na kakšni kavici dobile
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 13:18:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Red bull nič ne pomaga .... ....kafe tud ne.... uh, kako se danes dan vleče
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 13:41:28
|
|
|
|
petarda
|
Jao...Nina...pa da nisi ti noseča?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.1.2008 15:07:19
|
|
|
|
petarda
|
Ej!!!! PETEK JE!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.