Nej1
|
Dobro jutro! Bubi nam je P sama predlagala Bronhomunal, pa A sploh ni dosti bolan. Glede na to, da naj bi bilo to neke vrste cepivo proti 'bakterijskimi vnetji dihal', proti virosom itak ne pomaga- A pa je imal doslej le od tega, gnojno angino. Njej komentar pa je bil (ravno pri septemberski virozi), naj naredimo to kuro in tako bo celo zimo zdrav, jaz pa ne bom rabila bolniške . No, saj hvala bogu, če bo le to držalo. IZVIRNO SPOROČILO: catja2 točno tako mi je ena mamica opisala reakcijo P, ko je njen otrok imel drisko in je rekla P, da je to pač virus in da naj gre v vrtec, ker bi vsi samo radi bolniško imeli????!!!! Halo! ja potem pa bomo vsi vedno porinili otroke v vrtec, ko bodo zboleli! Mislim, da so redki starši, ki izkoriščajo svoje otroke zato, da bi bili kakšen dan doma??? (ali pa se motim)? No pri nas je viroza tako daleč, da so včeraj bili v vrtcu v naši skupini 4 otročki (skupaj z mojima), danes pa 5!!!! No potem očitno ni bila tista bolniška potrebna ali pač?? Glede naše P pa samo to: mislim, da se je rahlo pokvarila oz. ni več to, kar je bila. Ne vem ali si je nakopala preveč dela ali kaj ampak včasih mi prav živčno deluje... pa malo tudi površno... V glavnem, če bomo imeli kakšno ****rijo z njo, mislim, da bomo menjali-potem pa se spet sprašujem, kaj naj gremo Pri tej trebušni virozi (ravno takšni kot ti razlagaš) pa mi je dala teden dni bolniške , ker je otrok kužen in ne sme vrtec- pa je bil A brez vročine in driska je že tretji dan prešla v klobaso . Meni se tudi zdi, da je prezaposlena. Saj A še ima tudi probleme z črko V, ki je večino B (voda= boda). No sicer res že ful govori, stavke tvori zelo dolge, uporablja čase (npr. ne bom juhe, sem včeraj jedo v vrtecu) ampak še mu izgovorjava dela probleme tako, da ga večinoma razumemo samo tisti, ki ga dobro poznamo. Aleksu pa za izgovorjavo R-ja. Kaj že vse črke lepo izgovori? Tebi Amy čestitke za podaljšano porodniško. Kaj se tiče plenic, pa smo res hitro opravili z njimi in je že zelo 'streniran'. Zdaj, ko je imel drisko se je ponoči nonstop zbujal in govoril, da ga kakat. Tako da smo eno noč celo noč na kahali predežurali. Saj mislim, da je Hana od Tinnci tudi čisto brez pa M od Paštetke.
|