![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 11:07:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no evo moj dolg za petardo ampak upoštevaj, da je sonce zašlo, pa je bolj slaba svetloba in še na daleč slikano. ko boš prišla na obisk ti pa v živo pokažem Uuuuu pa to je pravi dvorec Drgač pa dobro jutro ....pri nas spet sonček ....Drgač pa imam že poln kufer teh virusov...če ni lubi bolan, je pa petardito, pa en od drugega pobirata, pa je začaran krog
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 11:09:04
|
|
|
|
petarda
|
Pa evo kavice za vas , ampak jaz se ji odrečem Zakaj pa? Drgač pa hvala...jaz sem svojo že spila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 11:11:09
|
|
|
|
petarda
|
Če potegnem črto, se res že veselim da postanemo 4 članska družina in potem zaživimo v tem ritmu. to je pa res lepo. Saj bo...na začetku bo verjetno malce težje, ampak imaš super možeka, ki ti bo pomagal in bo vse veliko lažje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 13:44:51
|
|
|
|
amy26
|
tiste, ki imate 2 otroka: a ste kaj opazile, da bi naj po drugem porodu bile M bolj boleče? ada, men je pa čisto kontra, M sem imela pred prvim porodom boleče, odkar sem rodila že Aleksa niso nič dosti boleče edino bolj močne, odkar pa imam Elo pa ni bistvene razlike glede bolečine, ker je skoraj ni, edino kot sem rekla je M bolj močna. kosilo smo imeli pri tašči, zdej pa otroka spita
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 13:48:44
|
|
|
|
amy26
|
Ker Andraža najmanj 1 mesec ne bom smela dvigniti (kar mu bo prekleto težko razložiti zakaj dojenčka ja, njega pa ne). Želja, sej se bo navadil, pa velik fant je že tako da bo kar razumel, men je blo pri Aleksu tudi kar težko vsaj v začetku ker je bil še kar majhen 16m pa ni čisto razumel vendar vseeno sem mu lahko dopovedala da ga ne dvigujem, ali pa sem takrat k njemu počepnila in ga objela.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 15:39:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 tiste, ki imate 2 otroka: a ste kaj opazile, da bi naj po drugem porodu bile M bolj boleče? ada, men je pa čisto kontra, M sem imela pred prvim porodom boleče, odkar sem rodila že Aleksa niso nič dosti boleče edino bolj močne, odkar pa imam Elo pa ni bistvene razlike glede bolečine, ker je skoraj ni, edino kot sem rekla je M bolj močna. mene pa le zdaj muči , boli me pa samo spodaj, kot da bi mi vso drobovje nekam dol pritiskalo . včasih sploh stat ne morem ali pa hodit. pa saj če sem doma se še da potrpeti, če pa sem takrat cel dan službi je pa kriza. so pa M zdaj na srečo krajše.....vsaj to
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 15:40:33
|
|
|
|
ada2
|
Uuuuu pa to je pravi dvorec ja, saj ti pravim, da je prav luštno
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 15:42:05
|
|
|
|
ada2
|
....Drgač pa imam že poln kufer teh virusov...če ni lubi bolan, je pa petardito, pa en od drugega pobirata, pa je začaran krog
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 19:14:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Tina noče več plenice ... ...tako je že cel dan brez... ...z dvema nezgodama . Če bi bilo po moje, bi jo vsaj še ene dva meseca imela, da se zunaj vsaj malo ogreje, tako pa ...pa OK naj ji bo, saj se bodo itak večino drugi (vrtec, ati, stari starši) morali z njo ukvarjat, ko sem jaz naslednjih mesecev službeni inventar . Upam, a se zvečer še kaj utegnem oglasiti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.1.2008 19:15:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
tiste, ki imate 2 otroka: a ste kaj opazile, da bi naj po drugem porodu bile M bolj boleče? ne, oz. nisem opazila nobene spremembe, na srečo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 6:03:49
|
|
|
|
ada2
|
evo , potem pa hitro delat, az sem takorekoč z eno nogo že na poti....
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 7:07:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! No, bubi in Tina pa imata zgleda iste prebliske S tem da je bil bubi včeraj brez nezgod, pa pozno popoldan je le imel plenico gor, ker smo šli na dooooolg sprehod. Zdaj pa šibava, danes bo spet dolg delovni dan
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 8:15:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! sta za mano ...zdaj pa veselo na delo! V vrtcu so rekli, da bodo pač upoštevali Tinino željo, biti brez plenice... da sploh ni problem in bi bilo sedaj nesmiselno jo siliti s plenicami . Sem preselila pol njenih cunj v vrtec, da bodo imeli za preoblečt Ja bubi, tudi mi smo včeraj opravili dva daljša sprehoda, pa je bila ves čas brez plenice in (začuda) ni nič lulala . Ponoči pa je itak že dalj časa suha, tako da me to prav nič ne skrbi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 11:17:15
|
|
|
|
petarda
|
******* ****** ********* Pa mi je prec lažje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 11:17:51
|
|
|
|
petarda
|
za Tino , to pa so premiki
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 11:19:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
to pa so premiki so premiki, v mojem hrbtu, ko po tleh lužico brišem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 11:21:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ******* ****** ********* Pa mi je prec lažje saj bo boljš! ...sem te že hotela vprašat, kaj je danes narobe, ko se zjutraj nisi na kavico prikazala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 12:04:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ******* ****** ********* Pa mi je prec lažje Lahko se še 1x skašljaš, če bo potem še lažje
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 12:10:23
|
|
|
|
petarda
|
******* ****** ********* Pa je res!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 17:13:18
|
|
|
|
ada2
|
pisker marmelade ste zgovorne danes petarda saj bo! Tina in bubi! ej Nina, a nisi ravno ti rekla, da bo Tina zamenjala plenice za vložke no, pri nas pa bomo najbrž res še imeli plenice vsa do poletja, nobenega zanimanja za neplenično življenje ne pokaže
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 17:26:57
|
|
|
|
catja2
|
Ada, če bi kje videla to sliko ne bi nikoli ugotovila kaj je na sliki! Od zadnje strani še nikoli nisem videla te stavbe! Pa res zgleda lepo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 17:30:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: catja2 Ada, če bi kje videla to sliko ne bi nikoli ugotovila kaj je na sliki! Od zadnje strani še nikoli nisem videla te stavbe! Pa res zgleda lepo a veš kako je bilo danes zutraj lepo, ko je za 3 minute sonček posijal, pa je naš dom delal senco do polovice te stavbe, druga polovica je bila pa v soncu.....
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 18:41:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
ej Nina, a nisi ravno ti rekla, da bo Tina zamenjala plenice za vložke ja ...saj je tudi mene presenetila... ...danes je do sedaj uspela brez nezgod
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 19:25:14
|
|
|
|
ada2
|
joj punce jaz komaj čakam, da usekamo eno srečanje..... kdaj ste že rekle aprila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.1.2008 20:30:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, bi bil že čas..... meni je ful žal, da je v jeseni vse skupaj propadlo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.