|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
27.1.2008 11:07:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no evo moj dolg za petardouser posted image user posted image user posted image

ampak upoštevaj, da je sonce zašlo, pa je bolj slaba svetloba in še na daleč slikano.
user posted image

ko boš prišla na obisk ti pa v živo pokažemuser posted image user posted image user posted image

Uuuuu pa to je pravi dvorec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Drgač pa dobro jutrouser posted image ....pri nas spet sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Drgač pa imam že poln kufer teh virusov...če ni lubi bolan, je pa petardito, pa en od drugega pobirata, pa je začaran krog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
27.1.2008 11:09:04   
petarda
Pa evo kavice za vas , ampak jaz se ji odrečem

Zakaj pa? user posted image  Drgač pa hvala...jaz sem svojo že spilauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
27.1.2008 11:11:09   
petarda
Če potegnem črto, se res že veselim da postanemo 4 članska družina in potem zaživimo v tem ritmu.

user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res lepo.

Saj bo...na začetku bo verjetno malce težje, ampak imaš super možeka, ki ti bo pomagal in bo vse veliko lažje.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
27.1.2008 13:44:51   
amy26
tiste, ki imate 2 otroka: a ste kaj opazile, da bi naj po drugem porodu bile M bolj boleče?

ada, men je pa čisto kontra, Muser posted image sem imela pred prvim porodom boleče, odkar sem rodila že Aleksa niso nič dosti boleče edino bolj močne, odkar pa imam Elo pa ni bistvene razlike glede bolečine, ker je skoraj ni, edino kot sem rekla je M bolj močna.

kosilo smo imeli pri tašči, zdej pa otroka spitauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
27.1.2008 13:48:44   
amy26
Ker Andraža najmanj 1 mesec ne bom smela dvigniti (kar mu bo prekleto težko razložiti zakaj dojenčka ja, njega pa ne).

Želja, sej se bo navadil, pa velik fant je že tako da bo kar razumel, men je blo pri Aleksu tudi kar težko vsaj v začetku ker je bil še kar majhen 16m pa ni čisto razumel vendar vseeno sem mu lahko dopovedala da ga ne dvigujem, ali pa sem takrat k njemu počepnila in ga objela.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
27.1.2008 15:39:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

tiste, ki imate 2 otroka: a ste kaj opazile, da bi naj po drugem porodu bile M bolj boleče?

ada, men je pa čisto kontra, Muser posted image sem imela pred prvim porodom boleče, odkar sem rodila že Aleksa niso nič dosti boleče edino bolj močne, odkar pa imam Elo pa ni bistvene razlike glede bolečine, ker je skoraj ni, edino kot sem rekla je M bolj močna.

mene pa le zdaj mučiuser posted image , boli me pa samo spodaj, kot da bi mi vso drobovje nekam dol pritiskalouser posted image user posted image user posted image . včasih sploh stat ne morem ali pa hodit. pa saj če sem doma se še da potrpeti, če pa sem takrat cel dan  službi je pa kriza. so pa Muser posted image  zdaj na srečo krajše.....vsaj touser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
27.1.2008 15:40:33   
ada2
Uuuuu pa to je pravi dvorec user posted image user posted image user posted image

ja, saj ti pravim, da je prav luštnouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
27.1.2008 15:42:05   
ada2
....Drgač pa imam že poln kufer teh virusov...če ni lubi bolan, je pa petardito, pa en od drugega pobirata, pa je začaran krog

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
27.1.2008 19:14:18   
NinaŠ
Čer!

Tina noče več plenice user posted image ... ...tako je že cel dan brez... ...z dvema nezgodama user posted image . Če bi bilo po moje, bi jo vsaj še ene dva meseca imela, da se zunaj vsaj malo ogreje, tako pa user posted image ...pa OK naj ji bo, saj se bodo itak večino drugi (vrtec, ati, stari starši) morali z njo ukvarjat, ko sem jaz naslednjih mesecev službeni inventar user posted image .

Upam, a se zvečer še kaj utegnem oglasiti user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
27.1.2008 19:15:12   
NinaŠ

ne, oz. nisem opazila nobene spremembe, na srečo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
28.1.2008 6:03:49   
ada2
evo user posted image , potem pa hitro delat, az sem takorekoč z eno nogo že na poti....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
28.1.2008 7:07:23   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

No, bubi in Tina pa imata zgleda iste prebliske user posted image  S tem da je bil bubi včeraj brez nezgod, pa pozno popoldan je le imel plenico gor, ker smo šli na dooooolg sprehod.

Zdaj pa šibava, danes bo spet dolg delovni dan user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
28.1.2008 8:15:48   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image  sta za mano user posted image  ...zdaj pa veselo na delo!

V vrtcu so rekli, da bodo pač upoštevali Tinino željo, biti brez plenice... da sploh ni problem in bi bilo sedaj nesmiselno jo siliti s plenicami user posted image . Sem preselila pol njenih cunj v vrtec, da bodo imeli za preoblečt user posted image

Ja bubi, tudi mi smo včeraj opravili dva daljša sprehoda, pa je bila ves čas brez plenice in (začuda) ni nič lulala user posted image . Ponoči pa je itak že dalj časa suha, tako da me to prav nič ne skrbi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
28.1.2008 11:17:15   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mi je prec lažje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
28.1.2008 11:17:51   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino user posted image user posted image user posted image , to pa so premikiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
28.1.2008 11:19:35   
NinaŠ
to pa so premiki

user posted image  so premiki, v mojem hrbtu, ko po tleh lužico brišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
28.1.2008 11:21:33   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj bo boljš!

...sem te že hotela vprašat, kaj je danes narobe, ko se zjutraj nisi na kavico prikazala user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
28.1.2008 12:04:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image  

Lahko se še 1x skašljaš, če bo potem še lažje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
28.1.2008 12:10:23   
petarda

Pa je res!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
28.1.2008 17:13:18   
ada2
pisker marmelade ste zgovorne danesuser posted image

petarda user posted image user posted image user posted image  saj bo!

user posted image user posted image user posted image  Tina in bubi!

ej Nina, a nisi ravno ti rekla, da bo Tina zamenjala plenice za vložkeuser posted image user posted image user posted image

no, pri nas pa bomo najbrž res še imeli plenice vsa do poletja, nobenega zanimanja za neplenično življenje ne pokažeuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
28.1.2008 17:26:57   
catja2
Ada, če bi kje videla to sliko ne bi nikoli ugotovila kaj je na sliki! Od zadnje strani še nikoli nisem videla te stavbe! Pa res zgleda lepo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
28.1.2008 17:30:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Ada, če bi kje videla to sliko ne bi nikoli ugotovila kaj je na sliki! Od zadnje strani še nikoli nisem videla te stavbe! Pa res zgleda lepo

a veš kako je bilo danes zutraj lepo, ko je za 3 minute sonček posijal, pa je naš dom delal senco do polovice te stavbe, druga polovica je bila pa v soncu.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
28.1.2008 18:41:28   
NinaŠ
ej Nina, a nisi ravno ti rekla, da bo Tina zamenjala plenice za vložke

ja user posted image user posted image ...saj je tudi mene presenetila... ...danes je do sedaj uspela brez nezgod user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
28.1.2008 19:25:14   
ada2
joj punce jaz komaj čakam, da usekamo eno srečanje.....

kdaj ste že rekleuser posted image user posted image user posted image  aprilauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
28.1.2008 20:30:00   
*bubi*
Ja, bi bil že čas..... meni je ful žal, da je v jeseni vse skupaj propadlo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.