|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.1.2008 18:44:37   
ada2
ok, če nobena druga noče, bom pa jaz novo stran odprlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
23.1.2008 19:53:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nej1

Aja, pa Bubu A tudi ne zna izgovorit L=J , R=J ali ga izpusti.
Pa že tri mesece smo tudi brez nočne plenice in to brez nesrečuser posted image .

Kaj Petardito že izgovori črko R ali kateri drugi novemberček?

Ne. Evo sem danes naredila test, ko smo se peljali domov...in je bila liba, laca, lak, mavlica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
23.1.2008 19:53:58   
petarda
Neki me migrena loviuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Grem rajš kar v vodoravnouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
23.1.2008 20:56:14   
amy26
Kaj Petardito že izgovori črko R ali kateri drugi novemberček?

Aleks jo izgovori, predvsem obvlada besedo risankauser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
23.1.2008 20:57:07   
amy26
Neki me migrena lovi ....Grem rajš kar v vodoravno

petarda, ti kar počivat pa bo boljeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
23.1.2008 21:13:08   
*bubi*
Smo pa naradili kuro z Bronhomunalom (Bubi kaj praviš na te kapsule)

Po opisu se mi zdi dobra zadeva, baje pa zdravniki tega ful nočejo pisat user posted image  Nimam pa konkretnih izkušenj.

ATB kar tako, valjda da sem proti. Bubijeva P jih tudi ne napiše kar tako. Sicer pa jaz vedno pokličem P in mi ponavadi svetuje in odpre bolniško, tako da to res ni problem pri nas. No, je pa res, da res rabimo ful malokrat bolniško, pa še to ati vzame.

user posted image user posted image user posted image  Aleks.... vedno reče R ali samo v besedah, ki jih obvlada.... risanka recimo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
23.1.2008 21:14:13   
*bubi*
Petarda, upam, da ne bo s polno paro vsekala.user posted image Joj, je ta zadeva zoprna, mene je prejšnji teden 2 dni skupaj držala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
23.1.2008 21:48:55   
catja2

Škrtari pa z bolniškouser posted image user posted image . Je A pri tisti septemberski virozi poslala kar v vrtec (z vročino, sicer ne dosti 37,7) z razlago, da gre pač za eno banalno virozo, ki jo bodo zdaj tako in tako vsi dobili in da letos pričakujemo več kot 2000 viroz ter če bomo za vsako virozo doma ne bo nikogar v službi, šoli, vrtcu,.....user posted image user posted image .

točno tako mi je ena mamica opisala reakcijo P, ko je njen otrok imel drisko in je rekla P, da je to pač virus in da naj gre v vrtec, ker bi vsi samo radi bolniško imeli????!!!!
Halo! ja potem pa bomo vsi vedno porinili otroke v vrtec, ko bodo zboleli! Mislim, da so redki starši, ki izkoriščajo svoje otroke zato, da bi bili kakšen dan doma??? (ali pa se motim)? 
No pri nas je viroza tako daleč, da so včeraj bili v vrtcu v naši skupini 4 otročki (skupaj z mojima), danes pa 5!!!! No potem očitno ni bila tista bolniška potrebna ali pač?? user posted image user posted image user posted image

Glede naše P pa samo to: mislim, da se je rahlo pokvarila oz. ni več to, kar je bila. Ne vem ali si je nakopala preveč dela ali kaj ampak včasih mi prav živčno deluje... pa malo tudi površno... V glavnem, če bomo imeli kakšno ****rijo z njo, mislim, da bomo menjali-potem pa se spet sprašujem, kaj naj gremo user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
23.1.2008 21:51:30   
catja2
Glede govora: pri nas so pa najbolj kritični R-ji in V-ji... R se še ne da izgovoriti, namesto V-ja pa je najbolj pogosto B. Pa saj tudi L ni enostaven ampak v nekaterih besedah se posreči user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
23.1.2008 22:27:10   
NinaŠ
Čeer!

Ne, nisem še zaspala user posted image ...., sem pa končno malo stanovanje v red spravila user posted image

Črka R tudi Tini še ne gre (pa Anžetu tudi ne user posted image ) - R = L, ostale ji ne delajo težav, čeprav tako med govorom šumnikov ne uporablja ravno striktno user posted image (posamezden glas pa čisto lepo izgovori).

Nej, čestitke za "brezplenice" user posted image . Pa glej, da boš user posted image   zdaj pridno nabirala user posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
24.1.2008 7:46:21   
petarda
Dobro jutroooouser posted image

Evo sem že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image .... 

Danes smo stestirali še ostale črke...L vedno izgovori....šumniki so pa čist na meji...bi prej rekla, da niso, kot souser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.1.2008 7:47:10   
petarda
Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aneja...to je pa res velika stvar biti brez plenic......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah.....naš enkrat do poroke verjetno bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.1.2008 8:01:20   
NinaŠ
Dobro jutro! user posted image

Ah.....naš enkrat do poroke verjetno bo

...naša tud... user posted image ...pomoje bo plenice direkt za vložke zamenjala user posted image user posted image user posted image user posted image   No čeprav se zjutraj zbuja suha in gre lulat na WC in zvečer, ko je v halji, vedno pove za lulat... ...čez dan ji je pa lulanje zadnja briga in nikdar ne pove dost zgodaj, da bi ujeli v kahlo ali stranišče user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.1.2008 8:30:15   
petarda
No čeprav se zjutraj zbuja suha in gre lulat na WC

Saj to je že veliko! Mi imamo noči, ko se zbudimo še vedno s prepolno plenico, ker včasih fuuuuul pije ponočiuser posted image . Zjutraj pa gre obvezno na kahlico, jauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.1.2008 8:44:13   
Nej1
Dobro jutro!

Bubi nam je P sama predlagala Bronhomunal, pa A sploh ni dosti bolan. Glede na to, da naj bi bilo to neke vrste cepivo proti 'bakterijskimi vnetji dihal', proti virosom itak ne pomaga- A pa je imal doslej le od tega, gnojno angino. 
Njej komentar pa je bil (ravno pri septemberski virozi), naj naredimo to kuro in tako bo celo zimo zdrav, jaz pa ne bom rabila bolniškeuser posted image . No, saj hvala bogu, če bo le to držalo.

IZVIRNO SPOROČILO: catja2
točno tako mi je ena mamica opisala reakcijo P, ko je njen otrok imel drisko in je rekla P, da je to pač virus in da naj gre v vrtec, ker bi vsi samo radi bolniško imeli????!!!!
Halo! ja potem pa bomo vsi vedno porinili otroke v vrtec, ko bodo zboleli! Mislim, da so redki starši, ki izkoriščajo svoje otroke zato, da bi bili kakšen dan doma??? (ali pa se motim)? 
No pri nas je viroza tako daleč, da so včeraj bili v vrtcu v naši skupini 4 otročki (skupaj z mojima), danes pa 5!!!! No potem očitno ni bila tista bolniška potrebna ali pač?? user posted image user posted image user posted image

Glede naše P pa samo to: mislim, da se je rahlo pokvarila oz. ni več to, kar je bila. Ne vem ali si je nakopala preveč dela ali kaj ampak včasih mi prav živčno deluje... pa malo tudi površno... V glavnem, če bomo imeli kakšno ****rijo z njo, mislim, da bomo menjali-potem pa se spet sprašujem, kaj naj gremo user posted image

Pri tej trebušni virozi  (ravno takšni kot ti razlagaš) pa mi je dala teden dni bolniškeuser posted image , ker je otrok kužen in ne sme vrtec- pa je bil A brez vročine in driska je že tretji dan prešla v klobasouser posted image .
Meni se tudi zdi, da je prezaposlena.

Saj A še ima tudi probleme z črko V, ki je večino B (voda= boda). No sicer res že ful govori, stavke tvori zelo dolge, uporablja čase (npr. ne bom juhe, sem včeraj jedo v vrtecu) ampak še mu izgovorjava dela probleme tako, da ga večinoma razumemo samo tisti, ki ga dobro poznamo.

Aleksu pa user posted image user posted image user posted image user posted image za izgovorjavo R-ja. Kaj že vse črke lepo izgovori?
Tebi Amy čestitke za podaljšano porodniško.

Kaj se tiče plenic, pa smo res hitro opravili z njimi in je že zelo 'streniran'. Zdaj, ko je imel drisko se je ponoči nonstop zbujal in govoril, da ga kakat. Tako da smo eno noč celo noč na kahali predežurali.
Saj mislim, da je Hana od Tinnci tudi čisto brez pa M od Paštetke.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.1.2008 8:47:04   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Saj to je že veliko! Mi imamo noči, ko se zbudimo še vedno s prepolno plenico, ker včasih fuuuuul pije ponočiuser posted image . Zjutraj pa gre obvezno na kahlico, jauser posted image

A gre pred spanjem striktno lulat in potem nič več 'napijavanja'. Seveda mu še dam za pit, ampak v normali, toliko, da se odžeja.
Je pa to res znak Nina, da je njen mehur sposoben zdržat celo noč.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.1.2008 8:53:30   
petarda

A gre pred spanjem striktno lulat in potem nič več 'napijavanja'. Seveda mu še dam za pit, ampak v normali, toliko, da se odžeja.
Je pa to res znak Nina, da je njen mehur sposoben zdržat celo noč.

meni se zdi to nemogoče...evo to nič mi je petardito spil pol litra soka...(tisto celo stekleničko) user posted image ...saj sem mu enkrat probala ponudit vodo...sam je pol tak user posted image , da sem odnehalauser posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
24.1.2008 9:09:18   
Nej1

meni se zdi to nemogoče...evo to nič mi je petardito spil pol litra soka...(tisto celo stekleničko) user posted image ...saj sem mu enkrat probala ponudit vodo...sam je pol tak user posted image , da sem odnehalauser posted image

Saj meni se je tudi zdelo nemogoče, še do pred kratkim.
Ker je imel A navado, da je tudi po tri deci soka ali česa drugega še spil zvečer, ampak smo to postopamo omejevali. Ker je bilo to itak samo izsiljevanje, ker še ni hotel it spat, dehidrirani tako sigurno niso.
Zdaj pa si že lepo da dopovedat, da se v postelji pred spanjem več ne pije.
Kaj ti si v službi al doma?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
24.1.2008 9:17:01   
catja2

Pri nas je enako! Zvečer še vedno obvezno sok pred spanjem, če se ponoči zbudita edino zaspita nazaj, če dobita flašo s sokom-voda ni šans! Potem pa zjutraj polna plenica ali pa celo cela mokra vstaneta! NA kahlico gresta pred kopanjem, v vrtcu ko se zbudijo! Če ju čez dan dam na kahlo pa ju moram do konca sleči!!user posted image  Zgleda, da mislita, da morata biti nageca, da lahko lulata v kahlo user posted image  Ponavadi sem ju zvečer dala na kahlo pred kopanjem in takrat sem ju res slekla prej, sedaj jima pa ne morem dopovedati, da je dovolj, če čez dan slečemo samo hlače in plenico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
24.1.2008 9:31:01   
petarda
Zdaj pa si že lepo da dopovedat, da se v postelji pred spanjem več ne pije.
Kaj ti si v službi al doma?

Pa ne pred...naš pije MED spanjem user posted image ...Ko se ponoči zbudi...je najprej...mami...pil bi!.... In res pijeuser posted image ....in to se zbudi ziher 5 krat na nočuser posted image

V službi user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
24.1.2008 9:37:37   
amy26
Aleksu pa za izgovorjavo R-ja. Kaj že vse črke lepo izgovori?

nej, Aleks ni govorecuser posted image , smo pomoje med zadnjimi glede govora ali pa ne kaj pa vem, že dolgo nisem videla in slišala drugih novemberčkov, R obvlada v besedi risanka, drugače je tudi pri njemu R=L

pa čestitke da ste brez pelenicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
24.1.2008 9:41:58   
Nej1

Pa ne pred...naš pije MED spanjem user posted image ...Ko se ponoči zbudi...je najprej...mami...pil bi!.... In res pijeuser posted image ....in to se zbudi ziher 5 krat na nočuser posted image

V službi user posted image

Aja- to pa je A kar sam nehal ponoči pit, no saj se zdaj tudi kdaj zbudi in reče, da bi pil, ampak redko.

Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
24.1.2008 10:42:37   
NinaŠ
Pitje MED spanjem sem jaz ulinila že "davno" - enostavno ji nisem hotela dat - ene 3 dni sva se ponoči malo kregali, pol je bil pa mir. Zdaj pije zvečer po večerji par požirkov soka - kot je pač žejna in potem nič več.

Zdaj se oblečem in šibam do zobarja po napotnico za izrez spodnjih modrostnikov user posted image - odlašam že nekaj let, samo zdaj mi je pa eden spet težave začel povzročat in mi ne preostane nič več drugega user posted image . Pol pa seveda v službo user posted image  

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
24.1.2008 10:47:54   
petarda
Pitje MED spanjem sem jaz ulinila že "davno" - enostavno ji nisem hotela dat - ene 3 dni sva se ponoči malo kregali, pol je bil pa mir. Zdaj pije zvečer po večerji par požirkov soka - kot je pač žejna in potem nič več.

Sem imela enake namene...pa vse opustila.user posted image  Jaz sem tudi ponoči žejna, moj lubi tudiuser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
24.1.2008 10:48:23   
petarda
Zdaj se oblečem in šibam do zobarja po napotnico za izrez spodnjih modrostnikov - odlašam že nekaj let, samo zdaj mi je pa eden spet težave začel povzročat in mi ne preostane nič več drugega . Pol pa seveda v službo

uh....ni ti lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.