Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 19:28:15
|
|
|
|
ajtak
|
no vidim, da smo se danes vsi vozickali midva s Tjasem sva sla na obisk k Martinu in bariki in smo sli tud za 3 ure na sprehod. je blo tok fino k ce grem sama se 2al pa 3 ure kar vlece (Tjas namrec sprehode obvezno prespi). IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Dojenje - res so sitni. Če ne bi bil tak pritisk od vsepovsod bi najbrž marsikatera še dojila k zdej obupa....če pa vidiš da ne gre pa ne gre...zakaj bi bil ves nervozen, k itak vse na otroka prenašaša...glavno da smo vsi zdravi. Jst dojim in zagovarjam dojenje, samo ne pa za vsako ceno, halooo!!Da je zdravo itd...pa itak vse same vemo!! se morm kar strinjat, jaz sem se toook sekirala ko mi je zacelo zmanjkovat mleka, da mi ga je dokoncno pobralo , ce nebi bila took pod pritiskom (celo na umetni hrani pise, da je pa dojenje najvec kar lahko das svojemu ) bi verjetno lahko vsaj obcasno dojila z dodajanjem... No sej zdej sem se sprijaznila in se ne sekiram vec... se bom pa pri drugem tega gotovo drugace lotla! Men so tud full lepe tele lesene stajice sam kaj ko jo nimam kam dat Se te penaste sestavljanke za na tla ne vem kam bom dala Nic grem Tjasa kopat, so se mu spet temence zacele delat in morva tole zrihtat!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 20:10:10
|
|
|
|
scubadiver
|
Celjanke in okoličanke jest sem se ravnokar zmenila z babico da prideva z Lano jutri v Celje. A bi imela katera čas in možnost za kakšno kavo z nama? Jaz sem ji rekla da bom v celju okoli 12h. Recimo če bi se me dobile ob 12h pa greva midve k njej okoli 1h? No če se katera javi pa bomo potem nadaljevale z usklajevanji. jest sem pa tko crknjena od današnjega vozičkanja da je groza. A je to mogoče da mi je me nosečnostjo pobralo še tist mal kondicije k sem jo imela? Kar ne morem verjeti, da sem od 3-urnega sprehajanja prav zmatrana. No res pa je, da je blo od tega 45 minut res intenzivne hitre hoje. Ampak vseeno Nayya fajn si se spomnila nick. Komu morm še kaj odgovorit? Sigurno sem kaj pozabila? Aja, Rozika, jaz se priključim na PST na bežigrajskem koncu. Tle pri Žalah recimo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 20:24:47
|
|
|
|
barika
|
Celje. A bi imela katera čas in možnost za kakšno kavo z nama? Jaz sem ji rekla da bom v celju okoli 12h. Recimo če bi se me dobile ob 12h pa greva midve k njej okoli 1h? No če se katera javi pa bomo potem nadaljevale z usklajevanji. suba, nisem 100%, mam ju3 namen iti na 6km sprehod, mogoče na hitrco na en kafe, dej še ajtak obvest, če maš njeno telefonsko... jap, ajtak me je danes zmatrala se mi nč ne da klofat tule gor, tole je bilo pa nujno
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 20:32:32
|
|
|
|
tintin
|
Hojla levinje, tudi mi smo danes vozičkali oz. že nekaj dni sedaj sva z malim obvezno na 2 sprehodih (skupaj traja več kot 3 ure), vmes prideva domov previt ritko, popapcat (oba ), skuhat...potem pa spet ven Obožujem sonce Debeluška: zelo prijazno od tebe, da se ponujaš, da me prideš iskat. Če bi se dobile res na Brionih, prevoza ne rabim, ker sem iz Kr. Pa tudi sicer je pri meni tako, da nimamo lupinice, ker imamo kombiniran avtosedež (0-18 kg), ki je priheftan v avtu Torej POZIV GORENJKAM - SREČANJE NA BRIONIH. Najbrž se lahko zmenimo za dopoldan, ker smo vse doma . Mislim, da glede placa na Brionih ne bo težav, ker nas bo itak nekaj z vozički in nekaj z lupinami...drugače smo lahko zunaj, če bo sonček (vsaj mladičev ne bo treba slačit - moja največja nočna mora ). Bi bilo fajn če se zmenimo čimprej, glede na tole krasno vreme. Je katera ZA petek?? Npr. ob 12h? Javite! Jaz sem za . Jutri gre naša mala družinica v Lj. na festival kamping in karavaning (na gospodarcu), gremo firbcat za novi šotor. Aja spali smo pa bolj tako-tako prejšnjo noč. Vzrok: polna luna - močan veter zunaj - lakota na 3- 4 ure (poskok v rasti?) LP vsem in gorenjke javite se!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 20:45:24
|
|
|
|
Laubica
|
ČEEER po nekaj dneh-sem se zdaj na brala Najprej še enkrat vsem ki ste mi voščle hvala-JOOLY,ko boš v MB greva na PIRRR To kar je pa NINOČKA napisala pa me je takoooo zeloooo ganlo-ker točno tako sem jaz razmišlala Ko sem rodila Evana in ko sem ga imela v narocju in gledala njegov obrazek in rokice in nogice, sem razmisljala, kako bom sploh lahko imela drugega otroka tako rada, kot imam njega. Da bo to popolnoma nemogoce, ker moje srce in ljubezen pripadata samo temu malemu bitjecu. Da mu tega ne morem vzeti in ljubezni kar delit z nekom novim. Zdaj, ko gledam Rubna in njegov obrazek, ki mi je tako znan, ampak tako drugacen, pa njegove male rokice, ki se oklepajo mojega prsta in njegovega pogleda, ki mi govori, da me obozuje, ne morem verjeti, da sem sploh kdaj lahko dvomila, da ga ne bom imel tako rada kot prvorojenca. Obadva sta moja najvecja sreca, prva misel zjutraj in zadnja misel zvecer je namenjena njima. Obadva sta tocno taka, kot sem si ju predstavljala, obdva sta najlepsa, najboljsa in MOJA. Rada ju imam bolj kot vse na svetu (no, pa njunega ocka tudi), in za vse tri bi bila pripravljena v trenutku umreti. Srcki moji, rada vas imam - od tukaj, do Amsterdama pa nazaj :) NINOCKA KAR JOKAM OD GANJENOSTI Stajica-ne bo prostora Hojica -isto Krst-ga ne bo Prah brišem ko se spomnim -sesam pa vsak dan(mam novi sesalec ) Ta noč je bila pri nas ŽIVA GROZA-NIČ NI SPAL-samo jamral in se zbujal tak da me je kar strah kak bo nocoj Je ena (se opravičujem EMŠO pozabila)napisala mere pri 2.5 meseca-63cm in 6400-VAUUU MOJ MALČEK IMA JUTRI 3.MESECE-pa sem ga jaz merla 61.5cm in 6700g-pa se mi zdi taki velikan Jutri grem k okulistu-za novo dioptrijo in dermatologu z večjim sinom ima pod nosom nek lišaj že dooolgo pa noče zginit Tak če sem kaj pozabila ne zamerit,ajaDAJICA-Tako se je tudi od moževega bratranca mala kokakala in ima isto sliko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:27:31
|
|
|
|
scubadiver
|
Barika žal nimam od Ajtak številke. Sej vem, mal sem se pozno spomnila tole. Sej če nam pa jutri ne rata bom pa jest enkrat na mesec sigurno v Celju, pa se lahko naslednjič dobimo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:46:43
|
|
|
|
pikapikica
|
Ninočka - kako lepo napisano jaz pa .. ma sem imela tako dolg post napisan, pa mi je vse zbrisalo... ma ne znam slikice nalepit... a mi katera lahko pomaga... uf... Ma Velika britanija ti sigurno veš... ko nas vedno hecaš s tistimi torticami... joj ja pa še to, a katera ve kje je TANTRA?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:48:03
|
|
|
|
nemrak
|
, scubadiver, jaz sem za!!! Kje pa bi se dobile? Mi imamo danes 3 mesece . Smo imeli posvetovalnico in imamo točno 6 kg in smo veliki 61.5cm. Potem sva šli še na UZ kolkov in je ni več potrebno široko povijati. Moram pa povedat, da sem jo samo 1 mesec . Me je pa kar zmrazilo, ko sem videla pred bolnico helikopter, ki je pripeljal prazen inkubator. Prišli so po dojenčka, da so ga odpeljali v LJ. Takrat pa sem se zahvalila bogu, da sta naši punci zdravi, čeprav je bil včerajšnji dan katastrofalen. Je bila polna luna na udaru. Še dobro, da samo čez dan. Barika in ajtak sem vaju videla . Nisem pa se upala pohupati, da ne bi zbudial vajina sončka. Mirno nočko!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:49:32
|
|
|
|
nemrak
|
, sem par dni nazaj govorila s TANTRO. Oba z Lukcem sta v redu, samo časa je rekla nima veliko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:53:50
|
|
|
|
pikapikica
|
ma sem že mislila, da je kaj narobe... uf... no super... samo, da sta/so ok... nemrak a ti znaš slikico nalimat v post... ma jaz ne vem kaj narobe delam, da me ta ne uboga... ...?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:55:58
|
|
|
|
pikapikica
|
joj šele sedaj sem videla za 3 mesece... juhuhu.. kako hitro rastejo... in ja, hvala bogu, da so zdravi...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 21:57:09
|
|
|
|
nemrak
|
, pikapikica, na žalost, še nikoli nisem delala tega.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 22:02:40
|
|
|
|
pikapikica
|
sem vam hotela tole pokazat - stolček... ki je praktičen kot le kaj... Moja prijateljica ga je imela in kamorkoli je šla je ta stolček samo vzela, da je ta micen lahko kraljevsko sedel http://www.minisvet.si/cas-hrano-c-256.php sama pa čakam na http://www.minisvet.si/kopalniska-zaba-p-1009.php ker naše živalce vsepovsod lovimo... no sedaj grem pa v miru lahko spat ... moji pikici spita že od 20.00 (Klara ponavadi spi kar celo noc do 7ih zjutraj... vmes se 1x podojiva in samo Boga prosim, da tako tudi ostane... uf)... moj je pa v službi - tokrat na zabavi ... nočka vsem
< Sporočilo je popravil pikapikica -- 23.1.2008 22:03:32 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 22:16:07
|
|
|
|
scubadiver
|
Nemrak super za kavico. Upam da si še ZA . Če se dobiva oz dobimo če bo še katera ZA ob recimo 11.30.. Zdej pa kje . Jest prihajam v Celje po mislim da je Ljubljanska ulica? Tm mimo planet Tuš. Merkurja, Spar... Babica pa stanuje na Glavnem trgu. Tko da moj predlog bi bil al kje okrog teh šoping centrov da lahko parkiram, al pa potem v centru Celja?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 22:21:14
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica sem vam hotela tole pokazat - stolček... ki je praktičen kot le kaj... Moja prijateljica ga je imela in kamorkoli je šla je ta stolček samo vzela, da je ta micen lahko kraljevsko sedel http://www.minisvet.si/cas-hrano-c-256.php sama pa čakam na http://www.minisvet.si/kopalniska-zaba-p-1009.php ker naše živalce vsepovsod lovimo... Pikapikica tole dvoje pa oboje super zgleda. Predvsem žaba mi je ful ful všeč. To bi pa jest tud mela. Sam mi tok teh vodnih igračk verjetno itak ne bomo imeli ker nimamo bane in se bo naša žabica mal težje igrala. Drugač pa slikce čist enostavno pripopaš. Ko najdeš slikco ki jo hočeš, daš desno tipko in copy, pa potem samo "paste" v tole okno za odgovor na RR-ju...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 22:39:37
|
|
|
|
pikapikica
|
hoj scubadiver... hvala, hvala, hvala!!!... ja meni je bila tako noro všeč, da sem jo mislim da kupila bolj za sebe kot za pikici... Sicer pa ja... se mi je zdelo, da je postopek nekako tak... ampak slutim, da mi je nekaj zakuhal, ko je vedel, da bom za računalnikom čepela, ko njega ni doma ... Drugače je vse večere sam aboniran nanj - delo... Sedaj pa res letim ... lepo spite...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 22:45:28
|
|
|
|
naraščaj
|
oj, sam na hitr. mene malo prehlad daje (grlo, uho9 dragi je itak čist bogi, taja se pa na srečo še drži. sva bili čez dan vseen zunaj, ker je bil lep sonček. ful ste napisale nisem uspela vse prebrat, bom probala jutr in še potem kaj odgovorim. IZVIRNO SPOROČILO: ajtak plavanje- jaz bi tud sam zdej cakamo ce bo marca kaka skupina v celju... Narascaj, a ves kaka je cena tu v Ce? 75eur ninočko,, full lepo si napisala. tok iskreno. veš ravno zadnjič sem se jaz to spraševala, kak lahk maš potem druzga lahko tako rad, a se vsega tok veseliš. mislim, da sem pri tebi našla odgovor. hvala ti, saj si želim še enga. krst, se še nismo dogovorili, enkrat v maju okol mojga rd stajica, ja nč šibam spat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 23:08:10
|
|
|
|
Oranža
|
Čer, Naši žabici pa že spita ...dons je blo pa prav hecno...smo se skopali, pa sva šla se dojit, pa se je spet odstavljal, pa priklapljal...skratka maraton, nakar fant zaspi na dojki, pa ga premaknem in se zbudi...že spet....pa ga spet priklopim, pa zaspi...pa ga odstavim pa se zbudi....no pol sem ga pa možu dala, ker mene že tolk hrbet pa roke bolijo..on pa frajer ga nese v spalnico in ga položi v njegovo postljico, mu navije vrtiljak in pride nazaj v dnevno....pa mu rečem, sej ne bo zaspal, pa pravi pa kaj, ga bom pa pol vzel ven....pa neha vrtiljak igrat pa se začne neki oglašat, pa greva tja....in fant spi ko bubica . Še zdej ne morem verjet da je zaspal sam , ful nisem navajena pa mi je blo kar mal nelagodno . No, najbolje da jo tud jst podurham spat.... Pikapikica fuuullll dobra žaba...všeč... Tintin jst sem za , samo za ta petek ne vem če mi bo zneslo....še povem. Nemrak čestitke za 3 mesece Laubica Timonu tud za jutrijšnje 3 mesece čestitke V album sem pa dodala nekaj novih fotk mojih 2 sončkov, geslo je vanja, če bo katera gledala. Nč, zdej pa res grem v deželo sanj.... Nočko.............................................................................................
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 23:30:26
|
|
|
|
nemrak
|
, scubadiver, ja še velja za kavico. Meni bi bolj pasalo če bi se dobile v centru mesta. Ponavadi grem v mesto peš in bi mi to bolj odgovarjalo. Pa še v lekarno moram v center, ker mi delajo eno kremo. Tisto ni Ljubljanska cesta ampak Mariborska . Sedaj pa res nočko!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 23.1.2008 23:44:57
|
|
|
|
scubadiver
|
haha nemrak se vidi kako smo ljubljančani naduti. Sem bla skor sigurna da je ljubljanska . Super, potem pa v centru.. a mi pošlješ na ZS telefonsko pa te pokličem ko grem iz Lj da se lahko zmeniva?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 24.1.2008 8:15:34
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Dobro jutro, najprej ena kavica za vse: [link=http://www.dailyplanetvirtual.ca/images/Cappucino_edited.jpg][/link] Scuba hvala, upam, da mi je tokrat uspelo ! Mi smo spali dobro, res pa da smo se na vsake tri ure hranili! Kaj naj naredim, da naša mala poje pri enem obroku več kot 70-90 ml (priporočljivo za njeno starost je 150 ml), zato se hranimo od 10 do 12 krat na 24 ur. A se vam ne zdi da je to mal preveč?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 24.1.2008 8:24:56
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro mi imamo pa 3 mesece zato dobite od naju z Timonom
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 24.1.2008 8:31:25
|
|
|
|
nemrak
|
, še jaz vam na hitro voščim dobro jutro. DEBELUŠKA hvala za kavico. Sem si jo že privoščila. In to brez sladkorja. Sem še vedno na dieti . SEdaj pa čakam, da se mala zbudi. Zjutraj vedno rada potegne. Sem jo včeraj morala iti ob 9 buditi, da smo prišli pravočasno do P. Zvečer pa ne zaspati pred 10.30 Aja, pa včeraj smo bili cepljeni. Hvala bogu ni imela nič reakcije in tudi vročine ne. Smo se pa potem cel dan še potepale (tri babnice same doma ). Se grem počasi oblečt, ker bo potem alarm. scubadiver se veselim!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 24.1.2008 8:45:33
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce tudi mi smo spali kar fajn, z budnicama ob 1h in ob 5h. Debeluška ti je ratalo. SUper . Je pa ful luškana slikca. Sem se pa tako smejala. Moj dragi mi je gledal pod prste. In ko je videl, da sem shranila slikco pod: debeluška je bil čist ogorčen, da to pa ne smem, ker boš videla pod kaj sem shranila in boš užaljena. Pa ga jaz neumno pogledam, pa pravim: ja pa sej to je njen nick na RR, tko da po moje ne bo užaljena . Nemrak številko imam spravljeno, se slišiva. Se prav veselim Ajtak, Barika še katera celjanka, če ste za se pa še javite. Kavica v centru Celja okoli pol dvanajstih...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 24.1.2008 9:15:04
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Hvala za kavice in Timonu za tortico_Vse najboljše!! Dons bomo pa spet lohk zunaj harali k je tak lep sonček . Ah...se je že zbudil...me kliče...grem...se beremo....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?